Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Pun Mesec u znaku Vodolija

Pun Mesec uvek donosi pik, kulminaciju, prekid jednog i početak drugog, podvlači crtu. Ima tendenciju da dovede energiju u balans i harmoniju putem sveukupnog sagledavanja iz osnovnog modela balansa, opozicije Meseca i Sunca, Punog Meseca. Mi svojim životom svedočimo izuzetno velikom i nabijenom energetskom potencijalu koji ima jednak uticaj i moć u narednih 15 dana-svakog trenutka, a kod nekoga i mnogo duže. Upravo u ovom periodu se i očekuje kulminacija na ovom energetskom polju. Pun Mesec donosi intergaciju na ličnom nivou, kada jedan znak kao što je Lav najpre započne sa Punim Mesecom jasno nam je da najpre treba napraviti novog prostora za divne nove ideje i sjajne kreacije koje treba da se rode sa Mladim Mesecom u ovom znaku! Dakle, iskoračite slobodno, izađite u svet sa tim što imate, ponosno, poverujte da ste sjajni, da je dovoljno dobro, oslobodite to od vas i vas od toga... neka krene u svet, neka počne pesma!

Kardinalna energija inicijacije, promene, različitosti, svrsishodnosti je veoma izražena putem antena horoskopa, uglova horoskopa trenutka lunacije. Fina preraspodela planeta kako po kvalitetu, tako i po elementima donosi potrebni balans za postizanje odnosa sa sobom, za postizanje mira potrebnog za preciznu akciju. Ovo vreme podržava naše odluke o promenama u životu, podržava preuzimanje rizika, prevazilaženje strahova i samoumanjujućih stavova.

Mesec u Vodoliji traži da se pustimo u potpuno nepoznato sa poverenjem u polje istine i lepote, u našu suštinu. Da se pustimo, ali da prethodno osvestimo i potvrdimo šta ostavljamo i puštamo iza sebe, sve ono što smo "verovali" i "znali" da je istina do sada.

Mir, pravda, nada i sloboda su sve više u centru pažnje sada kako se približavamo trenutku Punog Meseca u Vodoliji. 

Luna će biti ispunjena zajedničkom energijom iz znaka Vodolija, nasuprot Suncu u individualističkom znaku Lav. Ova opozicija kao da nam pruža mogućnost da uravnotežimo osećaj sebe i ega koje Sunce u Lavu predstavlja sa brigom i povezanošću sa većom, najvećom porodicom čoveka koju predstavlja Mesec u Vodoliji. Možemo osetiti kako se tlo ispod nas trese, mogu se dogoditi razni neočekivani događaji. Ipak, možete se iznenaditi i velikim pomacima, skokom i napretkom. Možete osetiti ovaj kvantni skok, centrom vašeg bića nastupiće otvaranje i protok svežine, svetla. Prigrlite neočekivano, umesto da pokušavate da zadržite kontrolu kroz stare načine koji garantuju već viđeno, dosadu, energetsku propast. Prigrlite sve što dolazi da biste napravili mesto novom. Tokom ovog Punog Meseca pokušajte da se pozabavite tim promenama koje su vas izbacile sa kursa. Društvene i lične norme umiru i smenjuju se neviđenom brzinom. Pun Mesec u Vodoliji orijentisan ka slobodi, koji se dešava u odlučnim, fiksnim znakovima, ukazuje na pitanja bezbednosti - novac, porodični dodaci, penzije, zaposlenje, ljudska prava. Potrebe za reformama postaju sve glasnije. 

Pitanje se javlja: KOLIKO JE UDOBNO U VAŠOJ KOŽI (čitaj okruženju)?! Šta ćete preduzeti tim povodom?

To što niste Vodolija ili Lav u horoskopu ne znači da ova lunacija neće imati značajan uticaj na vas kao pojedinca! Zapravo, kao i uvek uticaj lunacije će svako osetiti i doživeti u meri kontakta sa individualnom natalnom kartom, u meri uticaja koji je stvoren na ličnom nivou preko planeta, vrhova kuća, egzaktnih aspekata u trenutku Lunacije. Čak i sama pozicija bez aspekata govoriće o promenama u datoj oblasti života gde se Lunacija nalazi i to na način opisan Lunacijom. Pogledajte zato u kojoj kući vašeg zodijaka je smešten znak Vodolije, gde je znak Lava, gde su smeštene pozicije Meseca i Sunca- 11° ovih znakova, gde je glavno energetsko napajalište 22° Raka, Možda će vam biti lakše, interesantnije kada pre ili kasnije prepoznajete ove značajne uplive!

Ascedent je u znaku Rak, osim nežne energije, topline i emocije, valja se setiti da je ovo kardinalni znak i da vrlo smelo svake godine donosi promenu godišnjih doba, pa i solsticij. Da ovu energiju ne bismo nepravedno potcenili kao slabo inicijatorsku govori Merkur na samom Ascedentu koji nas uvek može podsetiti na značaj doma, porodice, majke, ali i ljubavi, nežnosti, dodira, zagrljaja sa obe ruke, fine i suptilne reči koja prija telu na svakom nivou u svakom uzrastu. Ukoliko još uvek ima sumnje u potencijal energije ove lunacije, Mesec u Vodoliji pomera sve granice, razbija tabue, garantuje dobru zabavu dok radimo baš ono što nam je potrebno, ono što je najbolje za nas!

Broj 1. je naznačen stepenom Meseca u Vodoliji i Sunca u Lavu u trenutku lunacije. Broj 1. je broj Ovna, početnika, broj koji naglašava Ja, inicijativu, vođstvo, pionira, mladost, Elan, energiju. Može se reći da je ovo energija početka i da će ova lunacija imati takvu simboliku vrlo prisutnu. Mesec, vladar Ascedenta lunacije nalazi se u jedanaestom znaku zodijaka. Zapravo, kada umnožimo sliku broja 1., zapravo kada dupliramo sliku, a ne samo ono što znamo o količini broja dobićemo sliku- broj 11.. Dakle, 11. je sve što i 1. samo višestruko, ovo su moći pomenute kod broja 1. uzdignute na višu frekvenciju. E sad ovde može da se javi zabuna, možda se priča o punom mesecu, promeni, otpuštanju i oslobađanju ne poklapa baš sa novim početkom. Možda se ne slažu baš integracija i inicijacija, ili je baš u tome trik VODOLIJE i ovog Punog Meseca u znaku Vodolija?? Potrebno je ZAPOČETI NOVU INTEGRACIJU! POTREBNO JE DA NAPRAVIMO PRVI KORAK! DA IZAĐEMO U SVET SA SOBOM, SA SVIM SVOJIM PRIHVAĆENIM VEŠTINAMA. POTREBNO JE DA NAPRAVIMO MESTA UNUTAR NAS ZA NOVO STVARANJE IZ ENERGIJE RADOSTI KOJU ĆE NAM DONOSITI OVO ŠTO SADA PRIHVATIMO, PUSTIMO, OSLOBODIMO DA BUDE NAŠE, INTEGRIŠEMO, jer Pun Mesec je!

Takođe, numerološki bih napravila osvrt na čitav mesec Jul i poruku koju nam Univerzum šalje kroz lunacije. Zapravo, kroz prvu lunaciju Mlad Mesec u Raku koja je bila naglašena brojem 18. dobili smo poruku o neophodnosti odmora našeg bića od svega što je bilo pre, čak i od dosadašnjih načina za “odmor”, određenosti vremena, mesta, načina za “odmor”. Naglašena je naša potreba za odmorom čak i od nas samih! Tako univerzum nastavlja svoju misiju za mesec Jul, vodi nas uvek od inicijacije do intergacije i tako ovog puta kroz Pun Mesec u Vodoliji. Naime, ako saberete sve brojeve datuma ove lunacije opet ćemo dobiti broj 18. Astrološki posmatrano 18° je u simbolici znaka Device i označava tendenciju isceljenja, brige, lečenja, negovanja. Podseća nas na sposobnost isceljenja, i samoisceljenja, regeneracije, ali samo ako osvestimo svoju fiziologiju i njene potrebe. Pravilno i redovno primenjivanje svih znanja o zdravlju, imunitetu, higijeni, o zdravoj ishrani, suplementaciji, o navikama fizičkog vežbanja, ali i o neophodnoj rutini odmora, spavanja zaista trebaju da budu nazaobilazni deo svakodnevice svih nas u ovom vremenu. Jako su važne vežbe uzemljenja i navika posvećivanja svesne pažnje osećaju povezanosti sa Planetom, sa jezgrom, sa srcem Majke Zemlje, jer nas upravo ova konekcija može isceljivati. 

Numerološki, broj 18. takođe može ukazati na lični (1) preobražaj, transformaciju i regeneraciju (8), ali i smisao, prevazilazak, postizanje mudrosti iz prethodnog, zaokruživanje (1+8=9). Podešavamo se na promene i to one koje nas vode putem naše svrhe, putem misije naše duše. Baš kao što sam tada opisala, ovog puta univerzum nas zove budemo odmorni da bi mogli da poverujemo, da integrišemo, oslobodimo, pustimo, primenimo!

Vodolija je društveni znak, ali istovremeno željan slobode, u našoj natalnoj karti ukazuje i propisuje obilje prostora za disanje. Često se Vodolije opisuju kao bezobzirne i pomalo divlje, ovi kvaliteti se prilično dobro uklapaju sa Uranom, modernom vladajućom planetom ovog znaka. Vodolijin tradicionalni vladar je Saturn, koji je sve samo ne lud, brz, inovativan i moderan. Zato je važno obratiti pažnju da kad neko sa naglašenim znakom Vodolije iznenada jednog dana nestane iz vida, nemojte se čuditi. Vodoliji su potrebni vazduh i prostor, a kad se osećaju zatvoreni u prevelikim obavezama pa izgube korak sa svojim vremenom i emocijama, pobeći će koliko god treba daleko. Pogledajte slobodno u vašoj natalnoj karti, u kući u kojoj živi znak Vodolija, u toj oblasti života bićete zaista srećni samo kad budete mogli da uživate u i sa drugim ljudima u vama odgovarajuće vreme i pod vašim uslovima. Ovde je potrebno pronaći pravi balans između haosa socijalizacije, društvenosti  i  omiljene hladnoće, izvesne samoće. 

Znak Vodolija vlada prijateljstvom, ali tokom života prijatelji nam dolaze u veoma različitim paketima. Vodolijanska posebna oznaka prijateljstva nije bliska, prisna, povremeno dramatična veza između "najboljih prijatelja", ovi odnosi su iz dela vage, zajedno sa brakom, poslovnim partnerima i "slobodnima". Prijateljstva u stilu originalne Vodolije generalno zaobilaze visoke emocionalne uplive. Oni su mrežaste tvorevine prepune odnosa - slabo spojeni savezi koji nas drže, drže prisutnim i zadovoljnim, ali nam istovremeno  dozvoljavaju disanje. To su veze koje nam omogućavaju da se osećamo kao deo društva bez gubitka nezavisnosti. 

Pozicija Vladara Lunacije u ovom znaku i to na prvom stepenu svakako će naglasiti otkrića, inovatorske sposobnosti i naš istraživački potencijal i to njihovu potpunu kulminaciju! Posebno se ističe stimulativna energija za unutrašnja istraživanja, ali i inspiracija dolazi u prvi plan. Potreba da idemo izvan granica dozvoljenog, poznatog, dosadašnjeg! Izlazak iz tegle prošlosti je neminovan, jer sada se gradi budućnost, inspirativni naboj slobode, više svesti, naše stvarne misije dominira ovim vremenom!

Dobro je naglasiti i tamnu stranu, senku, zamku ovog vremena koje nas može povući u osećaj samodovoljnosti, u potrebu za udaljenošću ili da se tako osećamo, u nefleksibilnost, u otuđenost, u strahove od vezivanja, od odgovornosti, u strah od ulaska u novo. 

Sunce je u Lavu, ukazuje na topao, veseo, prijateljski znak. Ali, evo tajne o Lavu, koja dolazi od nekoga rođenog pod vladavinom njegove energije: obično nam nije prijatno u grupama, osim ako ih ne vodimo mi. Lav je rođen da bude vladar; volimo zabave, ali se osećamo udobnije kao domaćin, zabavljač ili počasni gost. Tokom svake vladavine Lava, Mesec se puni u znaku Vodolije i obasjava, pažnju i važnost prepušta  pripadnosti, uživanju u srećnim, ležernim društvenim vezama zasnovanim na zajedničkim interesima. Pod blještavom svetlošću ovog Punog Meseca možemo primetiti gde smo zanemarili svoje socijalne ugovore i dogovore koje smo sklopili da bi održavali ove “ništa lično”, ali vitalne odnose zdravim. Ukoliko predugo držite svoju socijalnu razdaljinu, sve veze i dobra volja će se posušiti - ne od vreline, suvoće ili gorčine, već od jednostavnog nedostatka nege i sunčeve svetlosti. Treba uzeti u obzir da društveni mediji često mogu da daju osećaj da zapravo negujemo naše društvene veze. Grupna akcija i kolektivno učešće sigurno se mogu i dogoditi u našim on-line mrežnim životima. Baš zato, mi imamo više nego ikad načina da budemo u kontaktu sa našim prijateljima. Ali da li su te interakcije zadovoljavajuće kao ona neka lična okupljanja pre desetak godina? Hej sada je novo vreme! Uživajte, kreirajte najbolje sada, jer to juče je ustvari naša garancija za bolje sada, ako smo spremni da zahvalno nabrojimo svoje blagoslove!

Tokom Punog Meseca u Vodoliji, vreme da se ponovo pojavimo! To može značiti odvajanje od društvenih medija i podizanje telefona u šake, slanje poruke ili zakazivanje (još jednog) ZOOM porodičnog srećnog sata, gde porodica podrazumeva sve vama istinski bliske ljude, a ne isključivo krvno srodstvo. Potrebno je uvideti i poverovati da je ovo zapravo prilično niska cena za plaćanje članstva u klubu koji je, presudan za vašu sreću. Kao što samo Vodolija zna da napravi i okupi, u pitanju je velika, glasna, proširena porodica ljudskog roda!

Sunce iz znaka Lav obrazuje kvinkunks sa Jupiterom na 0° znaka Ribe, ovd epostoji potreba za prilagođavanjem naše energije, vitalnosti, našeg sjaja. Naime ništa nas ne sprečava da budemo srećni, niti nešto može da nas spreči da se osećamo dobro, srećno, bogato, puno, zadovoljno, jedino je potrebno pronaći naše mogućnosti, naše okolnosti ili stanja i kojima osećamo da smo istinski srećni. Kvinkunks kaže da treba potražiti, ali i da ćemo naćito što tražimo! Može nam doneti rast popularnosti, novčani dobitak, stabilnost, promene koje želimo ovaj Retrogradni Jupiter. U danima ispred nas kako se Jutiter bude vratio u znak Vodolije ova energija promena će biti značajno naglašenija i jasno vidljiva! Zahvalnost je ključ za osećaj sreće i punine, pa šta vas spečava na napunite svoje misli, svoju svest sa sopstvenim imetkom?! Zahvalite se za sve i osetite kako nadolaze, rastu nove mogućnosti, otvaraju se novi horizonti i nova imanja. Sreća se sreći raduje!

Mars iz Lava je i dalje u opozitnom znaku od Saturna u Vodoliji čime nas podsećaju da je neophodno strpljivo, precizno iskreirati svaku akciju jer je ona naša - NAŠEG DELA MANIFESTACIJA! Ne nastupati iz reakcije jer na taj način samo budimo apetite našim precima da imaju čime da se pohvale, evo i on je tako... dok ih tako hranimo raste i širi se njihova nada da će se održati u sedlu, a nama prolongira uzdizanje! Širi nas horizontalno, (ali bukvalno) gojimo se jer smo njihovi, jer nismo na trasi svoje svrhe... Nismo za volanom svog vozila... Ne trpati i gomilati, skakati i rušiti. Stvarajmo! Ovakav nov način kretanja obezbedjuje kartu za let na stubištu vertikale života i naš život se kreće, doživljavamo "UPGRADING", "UPLIFTING"! Buđenje - visoko vibratorno prihvatanje onoga ko smo mi - naše samopouzdanje, naše samopoštovanje je na sceni. 

Mars opozicija Jupiter ukazuje na rast energije, velike poslovne mogućnosti, napredak, uspeh, postignuća. Ovo je naboj u polju započinjanja i zaista nema toga što nas može zaustaviti. Važno je imati veru i samopouzdanje, biti miran kada je najpotrebnije! Takođe, ovaj aspekt može da uveća moguću impulsivnost, energetski naboj, strast,  ishitrenost, agresiju koju smo negde spakovali da se ne vidi ili da jednostavno ljudima u okolini dalujemo prenaglašeno! Kao kad bi uz crvenu toaletu stavili i crveni karmin i jaku šminku i uz sve to poveli trubače, čitaj fanfare na dnevni ručak! Naprosto rizikujete da vama ili okolini bude neprijatno, a to ne uvećava radost, sreću i zadovoljstvo! Preporuka je da svoju energiju koristimo mudro!

Venera opozicija Jupiter koliko god je opozicija napet aspekt ipak su ovo dva najvećaa benefika zodijaka. Raste naš entuzijazam, radost, uživanje u onome ko smo mi ustvari. Kako je Venera u padu ovo može doneti pregršt realnosti! Materijalizaciju svih vaših htenja i to bez brige. Realizaciju svega u šta ste do sada iskreno investirali! Možete sa ovim aspektom i otići na zasluženi odmor i stvarno se opustiti, odmoriti..

Sunce vladar Marsa u Lavu obrazuje opoziciju sa Saturnom u Vodoliji i navodi nas da sagledamo svoje kreativne potencijale i mogućnosti. Naša prošlost neće više biti naš učitelj koji nas plaši i stvara granice, prepreke, već nosač naših lekcija i sećanja. Naša prošlost ide sa nama U VIDU INSPIRATIVNOG PODSETNIKA. Da nas bodri i podseća kako mi to umemo, možemo da probamo i kako smo oduvek znali i verovali u sebe baš kao kad smo iz puzećeg položaja probali da stanemo, mic po mic, prohodali svojom voljom! Ta prošlost i ide sa nama, koja će da nas hrabri, bodri, a ne da nas plaši i vraća na negativna iskustva, padove i neuspehe, stvara strahove od budućnosti, osećaj krivice ili kajanje!

Merkur je na 21° Raka skoro na samom Ascedentu lunacije i obrazuje divan trigon sa Neptunom na 22° Riba što ukazuje na pozivnicu za Merkura da se konektuje na veliku, najveću mrežu upravo od Neptuna. Možemo dobiti veoma jasne poruke, možemo u tom miru uhvatiti svojim zemaljskim umom iz JA, poruke koje dolaze iz našeg velikog uma koji pripada VIŠEM JA. Možemo se povezati na veliku, naveću mrežu, na POLJE SVIH MOGUĆNOSTI! Ova nadahnjujuća i kreativna kombinacija takođe može biti jak okidač za strahove ukoliko nismo odmorni i držimo se okovani u ograničena uverenja, vaspitanja, dosadašnja učenja. Stvara se ukupna slika, kao da možemo otkriti nešto što nam je novo omiljeno, što nam se dopada, što volimo svim srcem, zatim se otvara mogućnost da odgovorimo na tu energiju. Ovde je potrebno biti odmoran jer se u nama uvek mešaju svetlo i tama, smenjuju se tako da možemo biti i vrlo uznemireni, uzbuđeni, jer smo otkrili nešto sa čim stvarno rezonujem i da se čak u toj zemlji čudesa izgubimo. Ne brinite, čak i ako se to dogodi, možemo se lagano sami umiriti ili sumirati. Najbolje nas smiruje naš unutrašnji glas, naša sopstvena pesma iz detinjstva, dozvoljava nam, poziva nas da u dubini svog bića, u miru slušamo pažljivo, da čujemo intuiciju i odatle oslobodimo svoje biće vezano u strahu. Da napravimo pravu akciju, konstruktivnu, kreativnu, visokovibratornu koja je najbolja za sve. Merkur je u Raku, a mesec u Vodoliji, ovo je zapravo vreme koje nam omogućava da odmah koristimo ovu svetlost, svoje Božanske Ženske Moći. Osim uzimanja i primanja informacija kao robotirani i korišćenja dobro poznatog linearnog sistema ponašanja i ponavljanja navika, mi imamo mogućnost da odaberemo spiralni način odlučivanja, uzimajući celinu kao referentnu vrednost, sa površine i na dnu istovremeno, bez brige, prepušteni poverenju i dubokoj veri. Imamo priliku da koristimo trenutak, sada i ovde, da koristimo svoje stvarne potencijale, da budemo prisutni u telu, da osetimo život, disanje, a ne samo puko kretanje od tačke A do tačke B sa ciljem postignuća. Veoma je važno održavati jednostavnost i jasnoću svake konverzacije, najpre biti odmoran i nežan na nivou komunikacije sa sobom, a tek onda izaći u odnose. Zadržati jasan fokus, čist. Treba imati obzira i ljubavi prema sebi, jer ovo je vreme velikih ideja i misli, sve se menja, spaja, uvećava, širi i protok je veoma ubrzan što može da ometa fokus i stvara izmaglicu i nesigurnost. Snažna je mašta, povezujemo se sa našim mogućnostima za predviđanje, za sveviđenje, ali takođe poželjno je posvetiti se povezivanju na polje svih mogućnosti, na potpunu veru i prepuštanje, na snove.

Ovo vreme naglašeno traži od nas da VERUJEMO da imamo tačan osećaj za svoje sposobnosti, mogućnosti, vrednosti, odgovonosti! Da verujemo sebi, da tako verujemo i drugima. Strah je glavna hrana za Ego, za sva dosadašnja znanja, za zacrtani maksimum i zato je začarani krug limitiranosti uglavnom zatvoren, zaključan. Ukoliko želite da se oslobodite, prilika je SADA, a KLJUČ jeste osluškivanje svog tela, ali najvažnija je akcija- primena- poslušati ga! Ne koračati naivno sa uverenjem da će neko drugi, univerzum ili čiča Gliša da nas povede i pobrine se za nas, već svesno uživati u svakom radosnom koraku. Ovaj fenomenalni period nas podseća da mi to već imamo, da imamo sve što je potrebno, da samo treba da se podesimo i uključimo na naš ISTINSKI SVETLOSNI SNOP, da preuzmemo već jednom potpunu odgovornost za ljubav za sebe, za prevazilazak sebe i svega što je prošlo. 

Rituali za ovaj period.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD