Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Poslednja četvrt - Mesec u znaku Device

U trenutku Punog Meseca Ascendent je u znaku Strelca na 10° što nam može pružiti pogled sa naše planine, ukazati na određeno širenje vidika i pronalaženje novih solucija, planova, novih načina u vezi nekih starih pitanja, obaveza, pripadnosti, ili sprovođenja nekih potpuno novih sopstvenih ideja u jasne planove i dela. 

Sa Jupiterom vladarem Asc u 1. kući u konjunkciji sa Južnim Mesečevim Čvorom akcenat je na ličnom planu, planu naše suštine, naše energije, te sveukupnosti koja nam je data, ali ne da bismo je osećali kao teret, već da bi iz tog obilja mogli da biramo. Naglašena je mogućnost analize, ali i odabira i jasno planiranje šta od sebe nam je potrebno, šta hoćemo da ponesemo dalje sa dubokim osećajem zahvalnosti za obilje iz kog biramo. Da sagledamo šta smo to do sada gradili, šta imamo i šta planiramo da imamo. Sve u vezi postojanosti možemo analizirati, ono za šta smo tradicionalno vezani, bilo da to vidimo kao korenje ili nametnute obligacije ili smo sami sazidali, izgradili ovu spojnicu, vezali se svojim ličnim izborom dok smo se kretali ka miru, bezbednosti, sigurnosti.

Oba svetla nas zovu na posvećivanje sebi. Fokusiranje na centar sopstva, na sagledavanje naše energije i tog beskonačnog svetla koje nas podržava putem Sunca u 1. kući na stepenu centra Galaksije, 26° Strelca. Jasnoća u vezi naše svrhe postojanja se javlja i ima osnovanu težnju da se materijalizuje. Kvadrat koji Sunce u ovoj fazi obrazuje sa Mesecom jeste u stvari istaknuta prilika da osvestimo do detalja naše vrednosti, da napravimo najzdraviju selekciju za sebe, onu koja nas raduje dok se manifestujemo i obasjavamo druge našim sjajem. 

Mesec iz znaka Device sa kraja 9. kuće može govoriti tradicionalno, kao i uvek, o nedostacima, terati nas na više i bolje bez obzira gde smo sada i na taj način nas odvlačiti od radosnog sagledavanja osećaja u stomaku, telu, od priznanja sebi da smo savršeni za ovaj momenat, da sve u nama radi za nas baš kao i Univerzum. Istovremeno, svesni, možemo odabrati da ovaj racionalni upliv, da analitički um iskoristimo za naše najveće dobro. Da analizom odaberemo najbolji gradivni materijal, da u obilju sa osećajem zahvalnosti budemo stabilni i srećni i da ovaj trend traje, da se gradi dalje. 

O, da! Mesec je podržan od glavnih razgraditelja Plutona i graditelja Saturna. Restruktuiranje naših potreba i htenja je u toku, a sada se prirodom trigona lagano spušta u manifestaciju. Naše misli, ideje i želje, one od ranije, jer tu je i Venera, na koje smo zaboravili verujući da treba da se popravimo, sada dolaze na red. Možda se i čudimo, jer nam je sve nekako poznato, i dolazi nam u susret, dešava nam se. Budimo zato prisutni, sada i ovde. Dopustimo sebi da budno živimo život sada, a ne misaono okupirani greškama iz prošlosti ili pak brigom o budućnosti. Osetimo svoje misli, osetimo radost u telu!  

Merkur, dispozitor Meseca, nalazi se na Asc trenutka i ističe nas u prvi plan. Intelekt radi za nas i to, ni manje ni više nego kroz čistu INTUICIJU! Iskoristimo svoj potencijal, brinimo sa pažnjom i nežnošću o svom telu kako bi osnažili psihu i sve ono dublje i najdublje u nama pozdravili. Potrebno je da raščistimo svoje sadržaje.

Sunce je došlo na centar galaksije kako bi mi osvestili osu sopstva, kako bi lagano zasijali najjače, najsvetlije, da osvetli najveća prostranstva našeg bića, dok sećalica Mesec stvara idealno tlo, posložene emocije koje rade za NAS! 

Mi prevazilazimo spostveni racio i ulazimo u zonu kristalno pročišćene INTUICIJE! Ovde je važno zadržati granicu SOPSTVA, ne rasplinuti se potrebom Device da služimo drugima i sebe stavimo u "funkciju drugih" - tzv. titula tepiha (prostirući se pred tuđim zahtevima). Uzmimo, prihvatimo, dozvolimo sebi ovaj jedinstveni DAR UNIVERZUMA, naučimo sopstveno telo da voli i prihvati sebe iznutra, da prihvati INTUICIJU.

Snovi su na vidiku, ali i njihova materijalizacija, i to je sasvim u redu! Dozvolimo sebi da pustimo racionalizaciju i merne jedinice, analize. Prihvatimo Čaroliju Sopstva Danas i koristimo je kasnije kao Sopstvenu Čaroliju. Danas čaroliju prvo prihvatimo za sebe, na nivou energije "Ja", propustimo taj osećaj kroz telo, kako bi sutra mogli da je koristimo u bilo kom segmentu života, gde god i kad god nam zatreba, čak i za druge. E na ovo će svaka prava Devica pristati!

Iskoristite ovaj dan i narednu nedelju za sebe, promenite, očistite, pročistite. Dobro je pozabaviti se planom ishrane, možda vam dođe, padne na pamet direktno iz polja višeg Ja neka redukciona dijeta ili odluka da nezdrave navike (grickalice, čips, gazirana pića, slatkiše, cigarete, alkohol, i druga adiktivna sredstva) zamenite novim, zdravim (voće, povrće, vežbanje, pisanje, učenje, putovanja, novi hobi, promena posla, karijere..).

Ovde je bitno očuvati polje Aure, da bi radost kontakta sa najfinijim nitima sopstva, INTUICIJOM prihvatili i postavili kao neizostavni deo nas kako u prostoru tako i u vremenu!

Rituali za ovaj period.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD