Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Pun Mesec u znaku Bika

OGLEDNUTI SE U UZEMLJENOSTI

U ovom periodu naglašena je kreativna akcija posebno u pregovorima. Ovo je vrhunska diplomatija na delu, u partnerstvu i odnosima, takođe. Možda dobijemo ono što nam je potrebno i upravo ono što smo želeli! Oglednuće se sve ono što smo gradili, sve što za nas predstavlja sigurnost i uzemljenje, ono što je istinski imetak! Na istinu se kalemi lakoća, ostvarenje želja, jer postoji poverenje i samopouzdanje u bukvalnom smislu. Veoma je izražena energija zemljanog elementa. Važno je pronalaženje mira, spokoja i osluškivanje telesnih dubina! 

Pun Mesec je okrenut i posvećen mogućnosti uzemljenja te je važno usmeriti pažnju na refleksiju. Šta je to naše toliko vredno da bi moglo da se zove naš temelj, naša baza, naš posed, naše telo?

Ascendent trenutka Punog Meseca obojen je u crveno, u akciju, u početak i to na uporan i istrajan način 10° Ovna. Osim elana, snage, vatre, mladosti i naglosti, sada, ovde i odmah i nestrpljivosti tu je baš u produžetku, u prvoj kući i Uran u znaku Bika pitajući odatle - ako nešto nismo do sada skinuli sa grbače, da skinemo odmah! Zapravo, podsetiće nas šta nam ono stvara neudobnost, iako mislimo da smo u sigurnoj zoni. Šta je to što nas čini neslobodnim, vezanim, sputanim, iako sve liči da smo živeli i ponašali se fino po pravilima? Trebalo bi da je sve u redu, ali nije, nije jer je to zona komfora gde se nalazimo, dakle ograničeni prostor za komfor, a to Uran ne podnosi! Iako se čini taman postignuto, taman kupljeno, taman ostvareno, ovde Uran traži potpunu lakoću i iskrenost. Uran traži pre svega slobodu, ako ste za to vezani puštajte, oslobađajte se, jer Uran je munja, on bljesne da bi se videlo baš sve! I to što vas spotiče, što vam pravi gužvu ili osećaj olova u nogama, e to je ono što vas otežava što vam pravi zastoje i ne da vam da se maknete, da poletite, da živite svoju svetlost koja je u stvari prva i došla. Svetlost, lakoća i sloboda deteta koje je izašlo na svetlo, udahnulo prvi dah, deteta u nama. 

Pun Mesec u znaku Bika je egzaltiran, izuzetno naglašavajući našu čulnost i  senzualnost, naš osećaj, potrebu za više. Kao da rastu apetiti, kao da konačno evidentiramo svoj metak ili hoćemo još ili bi da zadržimo. Javiće se jasan osećaj potrebe za sticanjem ali i sagledavanjem stečenog. Možemo primetiti svoj odraz u ogledalu, svoje telo, pa ukoliko smo do sada radili na svom telu, bilo na sticanju fit forme ili na sticanju sitosti, moguće je sada evidentirati svoje "uspehe". Sve što želimo možemo dobiti i imati, ali valja biti svestan nekih odricanja, promena, potrebnih transformacija bilo da su one po pitanju investiranja ili osvešćivanja unutrašnjeg stanja i voljnog pristupanja transformaciji za najveće dobro, jer ovo ima tendenciju da nas preporodi, ponovo rodi, ufini, pročisti.

Ovaj Pun Mesec naglašava divan podržavajući, gradivni aspekt sa Saturnom i Plutonom iz uspehu orijentisanog znaka Jarca. Naglašena je energija kulminacije svega što je započeto, a naročito onoga što smo počeli u vreme Mladog Meseca u Škorpionu. Venera kao vladarka Punog Meseca, predstavnica želja, mašte, radosti i ljubavi, uživanja, vrednosti, novca, bogatstva, umetničkog ispoljavanja vući će nas sve ka tome, obrazujući tako fokus ovog perioda. Kako je Bik miran zemljani znak biće naznačena veoma uzemljujuća energija, govoriće o vrednostima, o samovrednovanju, o jednostavnosti, o punoći. Prirodno čini 2. kuću koja opisuje finansijske tokove, prilive, način zarade, praktični način kako da stvorimo novac, kontinuitet stvaranja.

Ovaj poziv Univerzuma podseća nas na šta treba da se fokusiramo, šta to zaista posedujemo od darova i na koji način to možemo upotrebiti, proširiti da bi radilo za nas, donosilo nam zaradu. Naglašena je ljubav, naše telo, naše grlo, glas, naši stvarni lični resursi, strpljenje, mir, samovrednovanje, senzualni užitci, pripadnost, lojalnost.. Benefiti će se svakako odraziti najpre kroz polje i na način pozicije Bika u individualnim kartama i u skladu sa aktuelnim tranzitima. 

Sunce u Škorpionu predstavlja duboko skrivenu senzualnost u nama koja će imati rastuću tendenciju u ovom periodu. Sve taktilne veštine i užici dolaze u prvi plan, te tako i potreba za zagrljajem, maženjem, umiljavanjem, valjanjem po krevetu, samomasažom - sve što budi senzualnost, što zadovoljava čula, što nam prija, u čemu uživamo. Ljubav, romansa kao i duboka relaksirajuća profesionalna masaža imaju i smisao i svrhu da nas rasterete, opuste, transformišu i otpuste. Da pružimo sebi ono što već dugo ne dopuštamo.  

Ipak, prekoputa je Bik i naglašava potrebu da iskusimo, da probamo, da okusimo zadovoljstvo, da gurmanski uživamo u obilju, da posedujemo sve što je lepo, što nas zadovoljava, što nam pruža materijalni komfor. Uz to nema osećaja kajanja već naprotiv, ceni se i vrednuje ono što generalno u životu posedujemo, naglašen je osećaj zahvalnosti. Bik je prvi zemljani znak i veoma naglašava prirodu, zemlju i sve njene blagodeti, neprocenjive darove. Svako od nas će osetiti ovo neverovatno kretanje, kao da se energija zgušnjava u tom polju našeg horoskopa, nešto se stvara, materijalizuje i to ono nešto sa čvrstom podlogom, čvrstim vezivnim gradivom koje nas čini sigurnim, stabilnijim, vidljivijim! 

Snažno su izražene vrednosti, postignuća, uspeh, ostvarenje i završavanje nečega, stvaranje… Stoga se istovremeno može javljati i rasti i napredovati tzv. druga strana medalje znaka Bik, ona koja govori o vezivanju za posed, za postignuća, za dragocenosti, za materiju, za fotelju, za datu vrednost.. Bik naglašava bezvoljnost kada su promene u pitanju, a naročito ako treba da pusti nešto od onoga što ima i što je deo njegove zone udobnosti i komfora. Teško se pokreće u otpuštanje, pa makar se to samo zvalo oslobađanje! Šta će njemu sloboda? - to i nema cenu, kome da je pokaže? Jel' to greje kao stari termofor? - Ne!  E pa šta će Biku sloboda i promene?!  Ko zna šta to može sve da se desi nepredviđeno, sigurnije je sedeti udobno i bezbedno. Bik je u suštini jednostavan, on vrednuje jednostavno, sabiranjem prostih brojeva, ne voli komplikacije i velike računske operacije, osim ako je priliv na računu u banci! Ipak Pun Mesec u Biku predstavlja upravo plimu i to u 2. kući. Nadolazi sve ono što smo u duši priželjkivali, osećali, predosećali, dolazi naglašena energija samoprihvatanja!  Jednostavno, oglednućemo se u slici onoga ko jesmo ustvari na tom "pre svega" prvom, jednostavnom, gradivnom, osnovnom nivou i odatle ćemo se prihvatiti jer to Bik radi, vezuje se, prihvata, združuje atome energije, gradi i stvara stabilnost i sigurnost na primarnom nivou, onom koji nam je najpotrebniji, jedini stvarno neophodan, prost, nezaobilazan, a to su primarni telesni instinkti i potrebe.

Mesec u opoziciji sa retrogradnim Merkurom uvodi nas u priču angažovanja intuicije - kao da smo se duboko setili i dodirnuli, prepoznali baš to što je centar potrebe i htenja, ono što nije smišljeno ili naučeno, stečeno racionalnim utuvljivanjem u glavu (godinama, vekovima, generacijama, inkarnacijama). Ovde je veoma isceljujuća tehnika pisanja, bilo da je dnevnik ili pismo ili izjave, spoznaje, osećanja, ljubav.. Izražaj treba da se materijalizuje kroz papir i olovku ili word, pa kako je kome milije.. ne pokušavajte da kažete i objašnjavate drugima, jer je etar polje koje nosi zvuk i rastvara, a ovaj zvuk, ovo slovo, ova reč, saznanje, spoznaja, informacija traži da bude materijalizovana kako bi ritualno mogla da se uništi, spali ako je potrebno, kako bi se rodila nova energija, pročišćena ili sačuva jer vredi! Svako stanje zbunjenosti, nerazumevanja i nesporazuma možemo preinačiti time što gledamo svoja posla, fino, sa uživanjem pišemo sve što nam se javlja, što je nama potrebno, za nas. Tako stvarno može da se postigne mir pre svega. U nekim super okolnostima diplomatije čak je moguće postići neverovatne dogovore, ugovore u vezi nekih proširenja ili inostranstva, nekih velikih planova koje kujemo bar 1 godinu ili već 12!

Možemo ovako podeliti svoja unutrašnja osećanja, ali se i prilagoditi određenim stvarima, jer u miru nema izazova ili bar nisu značajni. Retrogradni Merkur govori o refleksiji, o posmatranju stvari na drugi način, iz druge perspektive, o razmatranju. Mogu se preoblikovati neke stare misli, projekti koje smo nekad započeli sada mogu nastaviti sa gradnjom, to što smo nekada nameravali sada može da se materijalizuje.

Jako je važno biti odmoran! Zbog tog poriva da nam um kopa ka unutra, postoji mogućnost da se u odnosima ili razgovoru osetimo emocionalno pogođeni, kao da je neko razgovarao noževima ili mitraljezom sa nama, a nije, a nemojte ni vi. Zato je važno biti odmoran kako nam misli ne bi lutale i bile u opoziciji sa Mesecom, emocionalno reaktivne, kako ne bi mislili "da nam neko traži slabe tačke". Rešenje je u pisanju ili razgovoru o svojim osećanjima sa nekim u koga imamo poverenja. Tako izbegavamo upadanje u emocionalno reaktivno stanje.

Sunce konjunkcija retrogradni Merkur na vrhu 8. kuće upućuje nas da mislimo praktično, da vrlo svesno uvidimo koji su to ciljevi koje je potrebno jasno postaviti. Misli već značajno brže teku, tako da se treba prilagoditi na promene i razmatrati stvari koje bude našu znatiželju, svesno postavljati šta to želimo, koji su ciljevi, šta hoćemo od drugih, šta da prevaziđemo, šta hoćemo da dobijemo? Naravno, što smo jasniji, to su slike ostvarenja jasnije! Možda ćemo malo sačekati dok Merkur ne krene direktno 20. novembra kada će početi faza implementacije ovog obličja koje se stvorilo, rodilo tokom  kreativnog procesa. Takođe, tokom ove konjunkcije komunikacija je veoma podržana, naročito ona duboka.

Mesec obrazuje trigon sa Saturnom  i Plutonom u zemljanim znacima naglašavajući gradivnu strukturu, stabilnost, uzemljenje, mir… Osetićemo ovaj aspekt  upravo na taj način, kao da možemo da se primirimo, da se osetimo u sopstvu, sigurno u svom telu, u disanju, u jednostavnosti, u sopstvenom prostoru, u svojim granicama bezbednosti. Saturn govori o koracima i postizanju, stalnom napretku, ambiciji. Pun Mesec u trigonu sa Saturnom govoriće o emocionalnoj snazi, ozbiljnosti kada su u pitanju emocije, preuzimanju emocionale odgovornosti. Ovo se može odnositi i na telo, možemo preuzeti odgovornost i pobrinuti se o sebi. Ovo je aspekt koji nas može podsetiti da pogledamo uslove pre nego što uđemo u emocionalne pregovore, može nas povući da prevaziđemo neki emocionalni bunar. Ovo može biti jako dobra i naglašena podrška nekoga ko je stariji ili ima ulogu Saturna u našem životu,  mudra osoba prepuna znanja, mirna, stabilna. Ova osoba koju zaista poštujemo bi mogla da nam postane mentor da nas podrži i da nam pomogne u našem daljem rastu i razvoju! 

Mesec trigon Pluton svakako pričao dubini, o dubokim emocionalnim uvidima, snažnim, sigurnim vezama i poverenju u unutrašnji instinkt. Naglašena je ljubav, ali osećaj iz srca, strast zagrljaja. Kao da osećamo moć emocija, da one mogu da vladaju jer imaju tu snagu u ovom vremenu, ovde je koncentrisana snaga, baza i sigurnost, moć. Čak i ukoliko dođe do nekog izazova, ukoliko nas neki razgovor ili slično emotivno povuče, automatski se otvara put, lavirint, emocionalni vir koji vodi ka rešenju, ka zaključku, ka korenu, jer je zabolelo sa svrhom da tu može i da bude isceljeno, transformisano, upravo sada, time što ćemo prihvatiti ko smo i kakvi smo. Nekad nas najčudnije situacije podsete na to ko smo mi zapravo.

Sunce u sekstilu sa Saturnom i Plutonom omogućava apsorpciju informacija i emocija na miran i spokojan način. Obraćanjem pažnje na detalje, sva odgovornost je na nama. Ono što nas je nekad povređivalo ili nam bilo teško sada mnogo lakše uviđamo, osvešćujemo, šta god radili ovom periodu.

Opozicija svetala obrazuje divan aspekt podrške sa Saturnom  i Plutonom tako da će se ove odluke i dela odraziti u našem životu i to na duži period, a svakako da će imati direktnu vezu sa snažnim stelijumom u Jarcu u januaru 2020. godine koji će obeležiti narednih skoro 500 godina!
Zato, budimo pažljivi sa izborom htenja i želja jer ovo sve ima tendenciju da se ostvari! Budimo jasni, sposobni da proširimo, poslušamo svoje intuitivno vođstvo, odgovorni i sigurni u sopstveno telo, u osećaj!

Svetla takođe obrazuju aspekt podrške sa Neptunom. Osetićemo ovu spiritualnu povezanost sebe, svoje duše sa korenima u dalekom svemiru, osetićemo da potičemo izdaleka, osetićemo svoje galaktičko poreklo. Poželećemo da istražujemo na ovom nivou, a intuicija će se pojavljivati bez skrivanja, dokazivati nam usput svoju postojanost tražeći da joj verujemo!!! Takođe, ovaj aspekt može pobuditi osećaj empatije, povezivanja na spiritualno nivou, onaj osećaj povezanosti, da smo svi jedno. Apsolutno je otvoreno i podržano polje manifestacije naših snova. Takođe možemo iz sebe osloboditi umetnika. Umetnost je deo nas koji će uroditi plodom taman i iako ga naopako zasadimo u ovom periodu.

Već sam ranije pisala o sekstilu Saturna i Neptuna, aspektu koji je zaista snažan i uticajan, sa trajnim zapisom u vremenu ostavlja svoj pečat tokom Punog Meseca u Biku. Stvarna šansa za prihvatanje svojih spiritualnih darova kao i odgovorno korišćenje istih dovodi do izuzetnih pokreta i protoka na finansijskom polju! Obzirom da Bik vlada 2. kućom financija, Pun Mesec duplira snagu i upliv ove energije i sve se to događa u drugoj kući za Beograd i region. Jedino što može da se desi je da dobijemo vrednosne darove, nešto što ima strukturalnu vrednost, izgledaće jednostavno, a imaće uticaj na čitavu budućnost jer će postaviti jasan, iskren, jednostavan temelj sveg obilja udruženog sa svim darovima spiritualnosti i onoga što jesmo i za šta sada preuzimamo odgovornost. Jasno ćemo znati ko smo i šta hoćemo, želećemo da istražujemo, ali u dubinama svojih darova i duhovnosti što će nas značajno pokrenuti na vertikalnoj osi i to uz istovremeni horizontalni napredak, jer ovaj Pun Mesec ne zaboravlja bazu!

Spoznati ove darove sa zahvalnošću i pokrenuti ih u stvaralačku funkciju i jeste zadatak proteklih godina, biti otvoren i protočan za prijem svetla ljubavi i darova iz božanskog obilja.

Povezivanje sa ljudima koji podržavaju naš način i naš energetski kod veoma je značajno. Treba osetiti u telu ko bi to mogao biti ukoliko stupamo u komunikaciju, partnerstvo ili već imamo ovakvu saradnju. Treba ući u sopstveno telo i osećaj iz tela i negde kod sebe ovo doživeti podržavajuće kako bi naša struktura mogla biti sagrađena samo našim materijalom, a ne onim što izgleda odlično, a osećaj nam je oduvek bio čudan,  da bi na kraju ostali razočarani, povređeni, rastureni, okrnjeni, sa niskim samopouzdanjem i poverenjem. Jednostavnim osećajem u telu biramo okruženje gde mirno možemo da se gradimo, rastemo.

Mars sekstil Jupiter u egzaktnom aspektu je jedan od izuzetnih darova Univerzuma baš u momentu Punog Meseca. Ovo je nagon za uspehom, za stvaranjem najboljeg, za kreiranjem akcije, za započinjanje nečega što će imati izuzetne rezultate. Ovo jasno određen nagli početak, fokusiran na obilje, na uspeh.. Mars je početak, energija, akcija, pokret, sport, heroj, rad, brzina, pokrenuta želja ka proaktivnosti.. Jupiter je obilje, bogatstvo, proširenje, uvećanje, optimizam, sagledavanje, fokus i perspektiva, uspeh, visoko znanje.. Fokusirati se na svoje namere, raditi na njima i rezultati će dolaziti neverovatnom brzinom. U ovom aspektu ponavlja se poruka "uvećanje finansijskog priliva", takođe dolazi u centar pažnje naše poverenje u nas same. Šta mi to verujemo kada pomislimo na sebe? Kakva su naša uverenja? Ova divna postavka podići će energiju naših uverenja, optimizam i radost će dobiti temelj kroz kreativnu akciju i ovo je neprocenjivo bogatstvo! Ono što verujemo to će se i događati, za šta stvarno treba biti miran, otvoren za ovaj spektar koji smo želeli i priželjkivali. Treba na ovom unutrašnjem nivou ostvariti dobru bazu, dobar protok i savršeno prohodne puteve kako se nikad više ne bi zatrpali! Preuzmimo inicijativu nad ovim darovima, prihvatimo ih telom koje smo prethodno pripremili, pročisti ili oslobodili viška, prihvatimo ih dušom koja je olakšana, mirna i otvorena, prihvatimo ih umom koji zna da može i želi da se opusti kako bi se proširio i povezao sa višim znanjem!

Pun Mesec u Biku donosi opšti prosperitet na svim poljima našeg života, ne samo u karijeri, poslu, finansijama  već i na polju zdravlja, duhovnog razvoja, mira, okruženja, pa i na polju našeg potencijalnog vođstva! Bik govori o manifestaciji i prosperitetu. Ovde je naglašena priča 1-2, energija traži da se izrazi u obliku, dakle, potrebno je da se iskažemo lično kroz kreativnost. Treba biti fokusiran na ono što želimo, na svoje snove, na tačno ono što hoćemo da dobijemo, da osvojimo, da postignemo. Važno je da treba da budemo apsolutno fokusirani na "To Naše" čak i kada bi svako drugi odustao, kada bi svako drugi rekao "Nema veze drugi put ću probati" ili samo slegao ramenima... Mi jesmo i treba da budemo fokusirani na ostvarenje, jer to manifestacija proverava da li smo sigurni, da li smo poverovali sebi do kraja, da li smo poverovali sebi i iza kraja?

Treba da ostanemo na sopstvenim vrednostima, na svojoj intuitivnoj poruci, svojoj viziji, na trasi svoje želje i htenja, jasno fokusirani, potpuno predani stopljeni sa manifestacijom!  Potpuno odani sebi i svom životu, jer tada dobijamo! Život nagrađuje one koji su potpuno predani, posvećeni, one koji se usklađuju sa svakim svojim delom ma kako dalek i nestvaran drugima bio ili zvučao, one koji se stapaju sa ljubavlju i uživanjem. Bik donosi ovakvu vrstu posvećenosti, jer gaji strast i ljubav putem čula privlačeći tako manifestaciju. Ovde se kreira manifestacija putem odanosti i posvećenosti želji. Želja dobija moć da privuče čestice, da ih zgusne u talas i stvori, oblikuje zamisao, viziju! Treba ostati iskren u svojim vrednostima, u sopstvenoj viziji. 

Činjenica je da živimo u ultra brzim vremenima i zato proširimo vidike! Posmatrajmo očima pobednika, očima stvaraoca, očima onog kome se divimo, očima sebe iz centra svog bića, očima unutrašnjeg deteta u nama što jedva čeka, posmatrajmo sa vrha solitera, sa Himalaja, sa krila aviona! Istovremeno treba ostati usklađen sa stvaranjem karijere, partnerstva, ujedno promovisati svoj jedinstveni brend, zaštititi ga, vrednovati, usavršavati, davati obećanja koja možemo ispuniti, raditi ono što nas zabavlja, uživati u jednostavnosti života i lakoći postignuća, zahvalno stvarati prostor za novo proširenje!

Usklađivanje možemo vršiti samo sa sobom i svojim unutrašnjim plamenom, sa svetlošću koja je poželela da udahne prvi dah, sa detetom u nama. Svi drugi nisu merodavni, nisu bitni i ne treba da brinemo šta oni biraju, jer je to distrakcija. Valja ostati istinit, stvarno fokusiran na svoje lične vrednosti i htenja, u tome je cela poenta! Snovi jesu trenutak, to je dodir potpunog prostranstva, svega i nas u njemu, a počinju tako mali! Ako im posvetimo pažnju oni mogu postati bitni, ako ih zalivamo ljubavlju, oni mogu rasti. Snovi imaju tendenciju da se grupišu i zgusnu u energiju ako im se potpuno posvetimo i predamo, ako verujemo u njih, jer vrede, oni jačaju, rastu i manifestuju se!!!

Najpre treba osvestiti svoje snove. Ma kako se činili malim oni će rasti našim rastom, ići će u korak sa nama. Treba se otvoriti ka učenju iz svega, ka poverenju u proces i ka svakom koraku koji prolazimo, jer smo bliži cilju za toliko. Fokusirati se na to da sve vreme radimo najbolje moguće u ovom trenutku. Sve što se događa dolazi da nas instant nauči, zato ne lepimo se za okolne događaje i ljude jer to nije došlo da nas omete, već da nas podrži. Tada fokus još više izoštravamo, dodamo još koji detalj, još boje kompletnoj slici, zalivamo svoj projekat da raste! Ovan i Mars vole da započnu, Bik voli da završi! Mars sekstil Jupiter je ogroman pokretač i jako je važno fokusirati se na završavanje toga što smo započeli!

Rituali za ovaj period.

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD