Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za Pun Mesec u znaku Bika

PUN MESEC – Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu opoziciju sa Suncem, ugaono rastojanje između Luminara je 180 stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najcelovitija, potpuna. Ovu fazu je dobro iskoristiti za rituale za zaštitu, proricanje, proročanstva. Zasigurno je jedan od najmoćnijih dana Lunarnog ciklusa i izuzetno je važno obratiti pažnju u kojim se znacima odvija opozicija, koje kuće su prozvane. Ovo se odnosi na odnose, sukob ega sa emocijama, vitalnost može biti ugrožena jer su emocije uzburkane jakim dejstvom znaka. Nesporazumi su česti zato se potrudite da saslušate, povežite se sa dubokim emocijama, emocije ovde donose preosetljivost i stres i posledično, gubi se objektivnost i moć racionalnog rasuđivanja. Nesigurnost, osetljivost i ranjivost su izraženi u simbolici položaja Meseca. Tebalo bi osvestiti teme koje nas tište i stvaraju duboku nelagodu, koje su prikrivene, ali umeju snažno da preplave i pokolebaju čitavu strukturu emocionalnog bića. Vreme je za isceljenje. Oslobodite se patnje, okrenite novi list po pitanju svega što vas iscrpljuje. Ne oklevajte, krenite napred iz te ustajale vode. Čekaju vas nove prilike, odložene obaveze se okončavaju. Razmotrite svoje odnose, rešite se, presecite pupčanike sa toksičnim svetom. Izađite iz zone komfora i budite HRABRI i nezavisni. Budite smireni i fokusirani na svoje potrebe, ciljeve.   

ZEMLJANI ELEMENT - Bik

Podrška i emocionalna zadovoljenost su osećanja koja vladaju. Praktično i opipljivo izražavanje emocija. Idite na masažu, izmasirajte nekoga, grlite se dosta, pripremajte odlične obroke sa specijalnim začinima. Podržani ste od vremena, sve se odgovornosti ispunjavaju. Dobri dani za šetnju i osećanje tla pod nogama. Uzemljite svoje emocije u fizičku stvarnost. Oslobodite sve nepotrebno kroz zemlju.

Posebno odabrani posvećeni rituali za ovaj period

Potrebno je gajiti sopstvenu vrednost kao i sopstvenu viziju na svakodnevnom nivou!

Osim što ćemo se setiti sopstvenih darova potrebno ih je svakodnevno uvećavati, dodavati im potrebne gradivne elemente, pomalo im uzdizati tlo pod nogama kojim se kreću i na taj način obezbediti obilje u manifestaciji veće od zamišljenog ili od prvobitne želje!

Ovo je vreme koje voli pobednike i one koji su svesni svoje vrednosti, pa zato valja slaviti male pobede, jer svaki ritual ovde ima tendenciju da se primi u naviku, da se prenese u kod. Ovo može stvoriti kod pobednika, kod čarobnjaka, kod laganog ostvarenja, kod postignuća snova! Slaviti sebe je svojevrstan čin podizanja optimizma unutar bića. Hormonski status se menja, naš duhovni, pa i mentalni sistem se usklađuje na ovu frekvenciju lako ukoliko se pustimo, vežbamo ovo redovno. Uvesti ritual zahvalnosti nakon svake mini pobede i to slavljenjem pobednika, bilo da je to radosnim usklikom ili skokom u vis ili nekim posvećenim načinom. Što je posvećenost veća to se i energija brže zgušnjava! Kakve god da su spoljašnje okolnosti treba ostati strpljiv, posvećen, jer vođstvo  je koncentrisano oko sposobnosti vođenja upravo kroz ono gde smo sada i sposobnost da nas povede iz toga dalje! Vođa nije titula, već sposobnost i svako od nas je poseduje i može da je gaji, a sve zavisi od naše posvećenosti i svesti o sebi i svojim htenjima.

Pisanje dnevnika jedan je od savršenih oblika psihološke podrške, ovo su vežbe za fleksibilno kretanje uma kroz duboke vode bez zadržavanja, bez analize. Ne obraćati pažnju na lepotu, slogove, na oblik i pravilnost pravopisne greške, ne obraćati pažnju na stil, na ukras, jednostavno pišite, izbacite to, zapišite misao, događaj, emociju - kao da čistite kuću punu reči i misli. Sve ih zalepite na papir. Možete ovo praktikovati kao "jutarnje 2-3 stranice" gde ćemo odmah nakon ustajanja napisati dve ili tri strane bez ustručavanja. Ovo je fenomenalan vid pročišćenja. Ove listove takođe možemo na kraju ritualno spaliti, pa se na taj način trajno odvojiti, ali i ponovo spojiti sa čistom energijom, sa svetlom, sa vatrom, pretvaranjem u pepeo kako bi moglo da se uzdigne novo i pročišćeno.

Izuzetno je korisno izaći u prirodu, u šetnju u park, sesti na klupu, ili uz reku sa dugim, zamišljenim pogledom. Probajte, ovo je vrlo isceljujuće!

Mesec u Biku ispoljava se čulno, što može značiti bilo koje od pet čula.

Muzika - slušanje muzike koja smiruje, neguje i mazi, koja je udobna za nervne završetke. Ukoliko svirate neki instrument ovo je savršen način za podešavanje energije, da budete u sadašnjem trenutku, način da propustite kroz sebe mudrost znaka Bika.

Masaža je izuzetan kanal za proticanje energije ovog isceljujućeg Punog Meseca. Stvar je u dodiru, ali i u našim čulima koja traže baš taj vid isceljenja. Budi se sinhronicitet isceljenja.

Bosonogi hod po zemlji ili čak izuzetno koristan kontakt sa obalom reke.

Rad sa zemljom, sadnja cveća ili presađivanje jako lepo uzemljuje.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD