Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za Pun Mesec u znaku Bika

PUN MESEC – Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu opoziciju sa Suncem, ugaono rastojanje između Luminara je 180 stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najcelovitija, potpuna. Ovu fazu je dobro iskoristiti za rituale za zaštitu, proricanje, proročanstva. Zasigurno je jedan od najmoćnijih dana Lunarnog ciklusa i izuzetno je važno obratiti pažnju u kojim se znacima odvija opozicija, koje kuće su prozvane. Ovo se odnosi na odnose, sukob ega sa emocijama, vitalnost može biti ugrožena jer su emocije uzburkane jakim dejstvom znaka. Nesporazumi su česti zato se potrudite da saslušate, povežite se sa dubokim emocijama, emocije ovde donose preosetljivost i stres i posledično, gubi se objektivnost i moć racionalnog rasuđivanja. Nesigurnost, osetljivost i ranjivost su izraženi u simbolici položaja Meseca. Tebalo bi osvestiti teme koje nas tište i stvaraju duboku nelagodu, koje su prikrivene, ali umeju snažno da preplave i pokolebaju čitavu strukturu emocionalnog bića. Vreme je za isceljenje. Oslobodite se patnje, okrenite novi list po pitanju svega što vas iscrpljuje. Ne oklevajte, krenite napred iz te ustajale vode. Čekaju vas nove prilike, odložene obaveze se okončavaju. Razmotrite svoje odnose, rešite se, presecite pupčanike sa toksičnim svetom. Izađite iz zone komfora i budite HRABRI i nezavisni. Budite smireni i fokusirani na svoje potrebe, ciljeve.   

ZEMLJANI ELEMENT - Bik

Podrška i emocionalna zadovoljenost su osećanja koja vladaju. Praktično i opipljivo izražavanje emocija. Idite na masažu, izmasirajte nekoga, grlite se dosta, pripremajte odlične obroke sa specijalnim začinima. Podržani ste od vremena, sve se odgovornosti ispunjavaju. Dobri dani za šetnju i osećanje tla pod nogama. Uzemljite svoje emocije u fizičku stvarnost. Oslobodite sve nepotrebno kroz zemlju.

Posebno odabrani posvećeni rituali za ovaj period

Potrebno je gajiti sopstvenu vrednost kao i sopstvenu viziju na svakodnevnom nivou!

Osim što ćemo se setiti sopstvenih darova potrebno ih je svakodnevno uvećavati, dodavati im potrebne gradivne elemente, pomalo im uzdizati tlo pod nogama kojim se kreću i na taj način obezbediti obilje u manifestaciji veće od zamišljenog ili od prvobitne želje!

Ovo je vreme koje voli pobednike i one koji su svesni svoje vrednosti, pa zato valja slaviti male pobede, jer svaki ritual ovde ima tendenciju da se primi u naviku, da se prenese u kod. Ovo može stvoriti kod pobednika, kod čarobnjaka, kod laganog ostvarenja, kod postignuća snova! Slaviti sebe je svojevrstan čin podizanja optimizma unutar bića. Hormonski status se menja, naš duhovni, pa i mentalni sistem se usklađuje na ovu frekvenciju lako ukoliko se pustimo, vežbamo ovo redovno. Uvesti ritual zahvalnosti nakon svake mini pobede i to slavljenjem pobednika, bilo da je to radosnim usklikom ili skokom u vis ili nekim posvećenim načinom. Što je posvećenost veća to se i energija brže zgušnjava! Kakve god da su spoljašnje okolnosti treba ostati strpljiv, posvećen, jer vođstvo  je koncentrisano oko sposobnosti vođenja upravo kroz ono gde smo sada i sposobnost da nas povede iz toga dalje! Vođa nije titula, već sposobnost i svako od nas je poseduje i može da je gaji, a sve zavisi od naše posvećenosti i svesti o sebi i svojim htenjima.

Pisanje dnevnika jedan je od savršenih oblika psihološke podrške, ovo su vežbe za fleksibilno kretanje uma kroz duboke vode bez zadržavanja, bez analize. Ne obraćati pažnju na lepotu, slogove, na oblik i pravilnost pravopisne greške, ne obraćati pažnju na stil, na ukras, jednostavno pišite, izbacite to, zapišite misao, događaj, emociju - kao da čistite kuću punu reči i misli. Sve ih zalepite na papir. Možete ovo praktikovati kao "jutarnje 2-3 stranice" gde ćemo odmah nakon ustajanja napisati dve ili tri strane bez ustručavanja. Ovo je fenomenalan vid pročišćenja. Ove listove takođe možemo na kraju ritualno spaliti, pa se na taj način trajno odvojiti, ali i ponovo spojiti sa čistom energijom, sa svetlom, sa vatrom, pretvaranjem u pepeo kako bi moglo da se uzdigne novo i pročišćeno.

Izuzetno je korisno izaći u prirodu, u šetnju u park, sesti na klupu, ili uz reku sa dugim, zamišljenim pogledom. Probajte, ovo je vrlo isceljujuće!

Mesec u Biku ispoljava se čulno, što može značiti bilo koje od pet čula.

Muzika - slušanje muzike koja smiruje, neguje i mazi, koja je udobna za nervne završetke. Ukoliko svirate neki instrument ovo je savršen način za podešavanje energije, da budete u sadašnjem trenutku, način da propustite kroz sebe mudrost znaka Bika.

Masaža je izuzetan kanal za proticanje energije ovog isceljujućeg Punog Meseca. Stvar je u dodiru, ali i u našim čulima koja traže baš taj vid isceljenja. Budi se sinhronicitet isceljenja.

Bosonogi hod po zemlji ili čak izuzetno koristan kontakt sa obalom reke.

Rad sa zemljom, sadnja cveća ili presađivanje jako lepo uzemljuje.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD