Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Astrološke Tehnike Direkcija Od 18. decembra na Kepler Institutu počinje jednomesečni kurs iz oblasti Astroloških Tehnika Direkcija. Direkcije predstavljaju tehniku koja spada u grupu simboličnih prognostičkih metoda zato što ne predstavljaju realno pomeranje planeta u vremenu (kao što su to tranziti), već se u direkcijama planete pomeraju u određenoj simbolici po kojoj se za jednu godinu života sve planete pomeraju za po jedan stepen.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za Pun Mesec u znaku Bika

PUN MESEC – Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu opoziciju sa Suncem, ugaono rastojanje između Luminara je 180 stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najcelovitija, potpuna. Ovu fazu je dobro iskoristiti za rituale za zaštitu, proricanje, proročanstva. Zasigurno je jedan od najmoćnijih dana Lunarnog ciklusa i izuzetno je važno obratiti pažnju u kojim se znacima odvija opozicija, koje kuće su prozvane. Ovo se odnosi na odnose, sukob ega sa emocijama, vitalnost može biti ugrožena jer su emocije uzburkane jakim dejstvom znaka. Nesporazumi su česti zato se potrudite da saslušate, povežite se sa dubokim emocijama, emocije ovde donose preosetljivost i stres i posledično, gubi se objektivnost i moć racionalnog rasuđivanja. Nesigurnost, osetljivost i ranjivost su izraženi u simbolici položaja Meseca. Tebalo bi osvestiti teme koje nas tište i stvaraju duboku nelagodu, koje su prikrivene, ali umeju snažno da preplave i pokolebaju čitavu strukturu emocionalnog bića. Vreme je za isceljenje. Oslobodite se patnje, okrenite novi list po pitanju svega što vas iscrpljuje. Ne oklevajte, krenite napred iz te ustajale vode. Čekaju vas nove prilike, odložene obaveze se okončavaju. Razmotrite svoje odnose, rešite se, presecite pupčanike sa toksičnim svetom. Izađite iz zone komfora i budite HRABRI i nezavisni. Budite smireni i fokusirani na svoje potrebe, ciljeve.   

ZEMLJANI ELEMENT - Bik

Podrška i emocionalna zadovoljenost su osećanja koja vladaju. Praktično i opipljivo izražavanje emocija. Idite na masažu, izmasirajte nekoga, grlite se dosta, pripremajte odlične obroke sa specijalnim začinima. Podržani ste od vremena, sve se odgovornosti ispunjavaju. Dobri dani za šetnju i osećanje tla pod nogama. Uzemljite svoje emocije u fizičku stvarnost. Oslobodite sve nepotrebno kroz zemlju.

Posebno odabrani posvećeni rituali za ovaj period

Potrebno je gajiti sopstvenu vrednost kao i sopstvenu viziju na svakodnevnom nivou!

Osim što ćemo se setiti sopstvenih darova potrebno ih je svakodnevno uvećavati, dodavati im potrebne gradivne elemente, pomalo im uzdizati tlo pod nogama kojim se kreću i na taj način obezbediti obilje u manifestaciji veće od zamišljenog ili od prvobitne želje!

Ovo je vreme koje voli pobednike i one koji su svesni svoje vrednosti, pa zato valja slaviti male pobede, jer svaki ritual ovde ima tendenciju da se primi u naviku, da se prenese u kod. Ovo može stvoriti kod pobednika, kod čarobnjaka, kod laganog ostvarenja, kod postignuća snova! Slaviti sebe je svojevrstan čin podizanja optimizma unutar bića. Hormonski status se menja, naš duhovni, pa i mentalni sistem se usklađuje na ovu frekvenciju lako ukoliko se pustimo, vežbamo ovo redovno. Uvesti ritual zahvalnosti nakon svake mini pobede i to slavljenjem pobednika, bilo da je to radosnim usklikom ili skokom u vis ili nekim posvećenim načinom. Što je posvećenost veća to se i energija brže zgušnjava! Kakve god da su spoljašnje okolnosti treba ostati strpljiv, posvećen, jer vođstvo  je koncentrisano oko sposobnosti vođenja upravo kroz ono gde smo sada i sposobnost da nas povede iz toga dalje! Vođa nije titula, već sposobnost i svako od nas je poseduje i može da je gaji, a sve zavisi od naše posvećenosti i svesti o sebi i svojim htenjima.

Pisanje dnevnika jedan je od savršenih oblika psihološke podrške, ovo su vežbe za fleksibilno kretanje uma kroz duboke vode bez zadržavanja, bez analize. Ne obraćati pažnju na lepotu, slogove, na oblik i pravilnost pravopisne greške, ne obraćati pažnju na stil, na ukras, jednostavno pišite, izbacite to, zapišite misao, događaj, emociju - kao da čistite kuću punu reči i misli. Sve ih zalepite na papir. Možete ovo praktikovati kao "jutarnje 2-3 stranice" gde ćemo odmah nakon ustajanja napisati dve ili tri strane bez ustručavanja. Ovo je fenomenalan vid pročišćenja. Ove listove takođe možemo na kraju ritualno spaliti, pa se na taj način trajno odvojiti, ali i ponovo spojiti sa čistom energijom, sa svetlom, sa vatrom, pretvaranjem u pepeo kako bi moglo da se uzdigne novo i pročišćeno.

Izuzetno je korisno izaći u prirodu, u šetnju u park, sesti na klupu, ili uz reku sa dugim, zamišljenim pogledom. Probajte, ovo je vrlo isceljujuće!

Mesec u Biku ispoljava se čulno, što može značiti bilo koje od pet čula.

Muzika - slušanje muzike koja smiruje, neguje i mazi, koja je udobna za nervne završetke. Ukoliko svirate neki instrument ovo je savršen način za podešavanje energije, da budete u sadašnjem trenutku, način da propustite kroz sebe mudrost znaka Bika.

Masaža je izuzetan kanal za proticanje energije ovog isceljujućeg Punog Meseca. Stvar je u dodiru, ali i u našim čulima koja traže baš taj vid isceljenja. Budi se sinhronicitet isceljenja.

Bosonogi hod po zemlji ili čak izuzetno koristan kontakt sa obalom reke.

Rad sa zemljom, sadnja cveća ili presađivanje jako lepo uzemljuje.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD