Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge


ISAR CAP profesionalni astrolog od:
10. mart, 2012.

Glavna polja astrologije:

 
Jelena Lemot
Prikaži sve astrologe
Toulouse, FRANCE

Međunarodnu profesionalnu astrološku sertifikaciju ISAR CAP stekao:

mart 2012 u Beogradu, Srbija

Biografija

Još od prvih školskih dana Jelena je pokazivala posebno interesovanje za Astrologiju dok je pravo izučavanje počelo 1996., sa prvim Saturnovim povratkom. Po profesiji inženjer i menadžer, odlaskom u Francusku (2008.) i sa Uran-Uran opozicijom, definitivno se odlučuje za Astrologiju kao profesiju. 

Pre roka završava studije na Kepler Institutu i marta 2012. dobija nekoliko diploma istovremeno, sertifikat iz prediktivne astrologije, Diplomu astrologa konsultanta i Diplomu ISAR CAP, međunarodno sertifikovanog astrologa.

Pored ISAR sertifikacije, Jelena je sertifikovan Bahov praktičar i sertifikovan HeartMath® Coach. Takodje, aktivan je član Francuske Federacije Astrologa FDAF (Federation Des Astrologues Francophones).

U septembru 2015. Jelena kreira jedinstven koncept eksperimentalne astrologije prikazom astrološke karte u 3 dimenzije i naziva ga Astro-Coaching 3D®.

Taj novi koncept rada sa klijentima i studentima astrologije baziran je na eksperimentu osećaja sopstvene natalne karte u dinamici sa grupom bez prethodne astrološke intrepretacije. Ideja kreator koncepta je da je sve povezano što se može osetiti i doživeti radeći sa materijalizovanim astrološkim arhetipovima.

U junu 2018. godine postaje Globalni Direktor ISAR-a za Francusku. 

Jelena organizuje on-line školu astrologije, redovno održava konferencije u Francuskoj, u široj javnosti naročito prilikom organizacija velikih okupljanja u francuskim salonima alternativnih tehnika isceljivanja.

Posebno voli rad sa klijentima koji vidi kao izvanrednu šansu za zajednički duhovni napredak. Zainteresovana je za sve što je od pomoći ljudima, prirodi i svekolikom okruženju.

Predavač na KAPA konferencijama profesionalnih astrologa

1. Druga KAPA Konferencija Profesionalnih Astrologa, "HIRONOVE PORUKE", 09. - 10. novembra 2013. godine, Beograd


Licencirani korisnik astrološkog software-a:

SIRIUS i KEPLERObjavljeni radovi i članci na sajtu Kepler Instituta


Najnoviji članci
Astrološki članci
Bilo jednom u Francuskoj
Istina je da astrologija postoji već hiljadama godina i da niko ne zna tačno kada je zaista nastala. S druge strane, njezin pad u Evropi, a naročito u Francuskoj, relativno je novijeg datuma. » pročitaj članak
Astrološki članci
Prosvetljenje - mistika ili realnost?
Prosvetljenje je sposobnost propuštanja svetlosti, odnosno svesti. Zato se u okviru evlutivne astrologije stanje svesti Duše uzima u obzir jednako kao i pozicije planeta koje se tumače u klasičnom astrološkom pristupu. » pročitaj članak
Astrološki članci
Isceljujuća moć Eterike
Imala sam prilike da se susretnem sa raznim isceliteljskim tehnikama, ali ništa me tako duboko nije dotaklo kao Bahove cvetne esencije, upravo usled jednostavnosti njihove primene, efikasnosti i dubokih isceljujućih moći. » pročitaj članak
Članci po kategorijama
Astrološki članci Mundana astrologija
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD