Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge

Oracle Club

Korisnik

Šifra


PRIJAVA NA BESPLATNI ASTROLOŠKI NEWSLETTER

Međunarodni
ISAR
sertifikovani
astrolozi

Zahtev za izradu godišnjeg horoskopaOvo je horoskop koji se pravi za tačan trenutak vašeg rođendana, odnosno za trenutak kada Sunce dođe na isto mesto na kome je bilo u trenutku rođenja. U ovoj karti se opisuje vaše psihološko stanje, emotivni život i događaji u toku godinu dana (od datog rođendana do sledećeg rođendana) na 15 do 20 strana teksta. U posebnim delovima daju i tumačenja svake od 12 kuća vašeg godišnjeg horoskopa.

Molimo Vas da popunite sve podatke kako bi mogli da Vam napravimo horoskop i zatim pošaljemo Vaš godišnji horoskop na email adresu koju ste naveli.


Solarni horoskop će se uvek odnositi na period od godinu dana, od jednog rođendana do narednog rođendana. Odaberite godinu u koju vam pada rođendan od kog želite da Vam se računa Solarni horoskop.

 

Grad i država gde ste proslavili (ili gde ćete proslaviti) rođendan za koji želite da Vam se uradi Solarni povratak.

NAPOMENA: Ukoliko ne znate gde ćete proslaviti rođendan, za tumačenje unesite mesto prebivališta.

Cena godišnjeg horoskopa za datu godinu je 25 EUR (u dinarskoj protivvrednosti.

Način plaćanja:

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD