Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge

Oracle Club

Korisnik

Šifra


PRIJAVA NA BESPLATNI ASTROLOŠKI NEWSLETTER

Međunarodni
ISAR
sertifikovani
astrolozi

Zahtev za izradu godišnjeg horoskopaOvo je horoskop koji se pravi za tačan trenutak vašeg rođendana, odnosno za trenutak kada Sunce dođe na isto mesto na kome je bilo u trenutku rođenja. U ovoj karti se opisuje vaše psihološko stanje, emotivni život i događaji u toku godinu dana (od datog rođendana do sledećeg rođendana) na 15 do 20 strana teksta. U posebnim delovima daju i tumačenja svake od 12 kuća vašeg godišnjeg horoskopa.

Molimo Vas da popunite sve podatke kako bi mogli da Vam napravimo horoskop i zatim pošaljemo Vaš godišnji horoskop na adresu koju ste naveli.

 Adresa na koju želite da Vam se pošalje godišnji horoskop:

Cena godišnjeg horoskopa za datu godinu je 25 EUR (u dinarskoj protivvrednosti) i na ovaj iznos se dodaju troškovi slanja, tako da ćete ukupan iznos platiti pouzećem prilikom prispeća pošiljke.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD