Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge

Oracle Club

Korisnik

Šifra


PRIJAVA NA BESPLATNI ASTROLOŠKI NEWSLETTER

Međunarodni
ISAR
sertifikovani
astrolozi

Astrološki institut “Johannes Kepler”

Vrhunsko astrološko školovanje po svetskim standardima


Učionica
Učionica Instituta "Johannes Kepler"

Astrološko školovanje na Kepler Institutu omogućava sistematsko sticanje astrološkog znanja i veštine kroz posebnu metodologiju učenja, preko živopisnih predavanja, praktičnih primera i mnogobrojnih vežbi i zadataka kojima se znanje i veština spajaju u jedno.

Potpuni opseg astroloških studija na Kepler Institutu definisan je u okviru jedinstvenog trogodišnjeg programa, kao i četvrte – postdiplomske godine. Pored ovoga, na Kepler Institutu je moguće pohađati i zasebne kurseve u trajanju od jednog do tri meseca.

Predavači na Kepler Institutu su renomirani domaći i svetski astrolozi, koji svoja predavanja drže na Kepler Institutu, kao i na brojnim svetskim astrološkim konferencijama.

učenici
Učenici Instituta "Johannes Kepler"
Kepler klub

 

Tvorci programa astroloških studija na Kepler Institutu su Aleksandar i Lea Imširagić, koji su ujedno i glavni predavači. Pored njih, takođe međunarodno sertifikovani profesionalni astrolozi drže predavanja iz različitih specijalističkih oblasti – Zorica Ilievski, Aleksandra Ralić, Igor Ognjenović, kao i mnogobrojni astrolozi iz celog sveta koji održavaju posebne seminare iz astroloških oblasti za koje su eksperti. Da pomenemo samo neke: Rej Meriman iz finansijske astrologije, Moris Fernandez i Patriša Volš iz evolutivne astrologije, Robert Kori iz tradicionalne astrologije, Ted Men iz astrologije životnog doba, Dejvid Kokran iz primene astroloških harmonika i drugi…

Aleksandar Imširagić
Aleksandar Imširagić
Lea Imširagić
Lea Imširagić
Ray Merriman
Ray Merriman
Robert Kor
Robert Corre

 

Program školovanja je moguće pohađati redovno ili dopisno u on-line varijanti. Redovna predavanja se održavaju jednom sedmično u večernjim satima, dok dopisno učenje podrazumeva on-line komunikaciju, ali i  dobijanje istih lekcija koje dobijaju redovni studenti. Svaka vrsta učenja ima svoje prednosti, jer je redovno studiranje jedan radu u grupi, ali u dopisnoj varijanti svaki učenik u odnosu 1:1 sa svojim mentorom ima izuzetnu mogućnost direktnog i kvalitetnog savlađivanja materije.

Pored predavanja uživo, svaki student ima i svoju posebnu web stranicu u okviru koje dobija čitavu lekciju u pisanoj formi, tako da tokom predavanja ne mora da hvata beleške, već može u potpunosti da bude usredsređen na predavanje, kao i da učestvuje sa različitim zapažanjima.

Svaka lekcija se dodatno provežbava kroz domaće zadatke, kao i kroz vežbe sa asistentima Instituta.

učenici
Diplomirani astrolozi Instituta "Johannes Kepler"
Dodela sertifikata za natalnu astrologiju
Dodela sertifikata za natalnu astrologiju

Takođe, svi članovi Kepler Instituta imaju i mogućnost besplatnog prisustvovanja predavanjima u Kepler Klubu u kome se jednom nedeljno u opuštenoj atmosferi održavaju različita dodatna astrološka predavanja koja nisu obavezna, ali su vrlo inspirativna i otvaraju nove vidike.

Druženje i razmena znanja se nastavljaju i tokom astroloških konferencija u Beogradu koje organizuje Kepler Asocijacija – jedne u martu – što je međunarodna astrološka konferencija na kojoj predavanja drže astrolozi iz celog sveta – i jedne regionalne u novembru na kojoj su predavači Kepler diplomirani i ISAR međunarodno sertifikovani profesionalni astrolozi iz regiona. Obe ove konferencije su sastavni deo obrazovanja na Kepler Institutu i kao takve studenti Instituta ih pohađaju besplatno.

Najbolji studenti Kepler Instituta svake godine ulaze u izbor ISAR-ove stipendije za školovanje.

Detalj u ucioniciDetalj u ucioniciDiplomeDetalj u ucioniciKepler Institut sarađuje u programu konferencijske razmene studenata kako sa ISAR-om, tako i sa Ruskom unijom profesionalnih astrologa, te jedan broj studenata Kepler Instituta ima mogućnost da besplatno boravi i prisustvuje astrološkim konferencijama, kako u Rusiji, tako i u Sjedinjenim Državama.

Sa Avalon školom astrologije iz Gainesville-a (Florida, USA), postignut je dogovor o međusobnom priznavanju sertifikata, što diplomiranim Kepler studentima omogućava direktnu mogućnost upisa na postiplomske studije Avalon škole, baš kao što i diplomiranim Avalon studentima ovo omogućava pohađanje postdiplomskog programa (četvrte godine) na Kepler Institutu.

Program astrološke edukacije Kepler Instituta prihvaćen je od strane ISAR-a kao onaj koji u potpunosti ispunjava standarde svetskog astrološkog obrazovanja, te sa za završenim trogodišnjim programom astrološke edukacije na Kepler Institutu – postoji mogućnost direktnog sticanja ISAR-ovog sertifikata međunarodnog profesionalnog astrologa – što predstavlja jedan od najviših statusa koji je danas u svetu astrologije moguće postići.

Za više informacija posetite website Kepler Instituta ili ih konkretno zatražite putem telefona:
(381) 011.267.31.92 ili 064.387.222.4 ili e-maila: info@keplerunited.org

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD