Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29. Februara do 07. Marta 2016.

Ove sedmice Venera će imati dva aspekta koja će obeležiti veći deo sedmice. Krajem sedmice biće malo turbulentnije jer će Sunce napraviti kvadrat sa Saturnom, Merkur će imati kvadrat sa Marsom, a odmah zatim promeniti znak i ući u znak Riba, dok će Mars ući u znak Strelca.

Prvog dana Mesec je još uvek u znaku Škorpiona i od sekstila sa Jupiterom ide u kvadrat sa Merkurom i konjunkciju sa Marsom. Toga dana možete biti preosetljivi i promenljivog raspoloženja, zato birajte pažljivo kontakte. Ukoliko je moguće najbolje bi bilo da se povučete i posvetite svakodnevnim obavezama.

Drugi dan je nešto potpuno drugačije. Mesec ulazi u znak Strelca ali istog dana i Venera pravi sekstil sa Saturnom, pa se bude stare, ali i nove ljubavi. Iznenadiće vas neko neočekivanom posetom ili ćete primiti poziv koji će vas učiniti vrlo sretnim. Tih dana nećete puno razmišljati o svojim postupcima, bićete željni uzbuđenja i jedino će vas takve stvari činiti sretnim. Sa Venerom u Vodoliji uvek vas očekuju uzbuđenja, novi izazovi i nagli preokreti kako u ljubavi tako i u finansijskom smislu. U utorak Venera ima sekstil sa Saturnom, a već u četvrtak sa Uranom, pa su ovo vrlo uzbudljivi dani. Može vas neko iznenaditi finansijskim dobitkom, ili ćete se i sami okušati u igrama na sreću. Ako ništa drugo, bar ćete se dobro zabaviti. U ljubavi vas čekaju preokreti, oni koji su slobodni mogu imati vrlo interesantan ljubavni susret, ali oni koji su u braku ili dugim vezama, imaće želju da uzbuđenje potraže u slobodi i nezavisnosti.

Budite samo oprezni i ma koliko imali potrebu za ljubavnim uzbuđenjima, bićete odgovorni za svoje postupke. Krajem sedmice Merkur sa Marsom pravi kvadrat, pa to može dovesti do razmirica ili svađa. Merkur je vrlo nervozan i na poslednjem stepenu Vodolije, pa svaki čak i naizgled bezazleni razgovor može izazvati nemir ili razmirice. Zato budite oprezni da sami svojim postupcima ne budete uzrok tih nesuglasica. Venera voli slobodu i trebate imati svakog dana određeno vreme za sebe, a ne samo kad vas aspekti izazovu, pa odete u potpunu krajnost.

Nakon kvadrata, Merkur će se smiriti i ući u znak Riba. Nervoza i potreba za novim uzbuđenjima je prošla, sada je vreme za spavanje, snove i tišinu. Ulazite u jedan period u kojem mentalni nivo neće biti vaša jača strana, zato u slučaju da morate da donesete neku odluku, nemojte razmišljati, već se oslonite na intuiciju i osećaje. Obratite posebno pažnju na neobične susrete, snove, pozive i osećaje. Oni će sada biti vaše misli, pa posebno obratite pažnju na njih.

A poslednjeg dana Mars ulazi u znak Strelca, a Sunce pravi kvadrat sa Saturnom. Poslovi sa inostranstvom, novi poduhvati i nade u bolje i pozitivnije ishode. Vrlo ambiciozan aspekt (Sunce kvadrat Saturn), izazvaće Marsa da krene u nove poslovne poduhvate. Ukoliko ste karijerista, ovo jeste aspekt ograničenja, ali vas svakako pokreće da stvarate.

Period u kojem je Mars u Strelcu nudi jednu vrlo zdravu, vatrenu energiju. Ovaj je Mars avanturističkog duha, pa očekujte vrlo intenzivan period pun neobičnih događaja i situacija. Dok Venera bude plovila Vodolijom, jednako sa Marsom u Strelcu, mnogima će srce zaigrati i mnogi će se zaljubiti. Merkur je sada za romansu (Merkur u Ribama), bajke stvara i sanjari, Venera ima dovoljno hrabrosti i slobode da uđe u vrlo neobične odnose, a Mars će te susrete učiniti vrlo snažnim, strasnim i nezaboravnim. Opustite se i prepustite ljubavnim izazovima. Neka sada osećaji vama zavladaju, jer se samo lepe uspomene pamte.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD