Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 22. do 29.02.2016.

Nedelja započinje ulaskom Meseca u znak Device i opozicijom sa Suncem, što je opisuje kao dobru za promišljanje. Ovo je važan momenat u kojem bi trebalo nešto u sebi prelomiti i doneti odluku, iako se zbog protočnih aspekata neće osetiti tako snažno. Merkur iz znaka Vodolije pravi sekstil sa Saturnom, što ukazuje na određeno vreme ili nešto što već duže vremena treba da se reši ili promeni. Uran će takođe imati lep sekstil sa Merkurom, pa se to svakako tiče budućnosti.

Razmislite o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazite i svim životnim poljima. Da li ste zadovoljni u svim oblastima života? Ako niste, ovo je trenutak da započnete sa promenama ili bar odlukama o njihovim promenama.

Prvog dana sedmice budite oprezni na poslu (Mesec u Devici) jer Mesec u opoziciji sa Suncem može doneti nezadovoljstvo zbog različitih stavova ili nesporazume sa pretpostavljenima (Sunce). Takođe, ovo su svi muško – ženski odnosi, pa ne ulazite u ozbiljne diskusije sa suprotnim polom. Ovo je dan za osamu, post i sređivanje misli (Mesec opozicija Sunce na 03°).

Utorak i sredu je najbolje posvetiti sređivanju svakodnevnih obaveza, poslu i radu. Posvećenost i predanost su dobri za čišćenje uma, pa pokušajte da ne razmišljate ni o čemu i koncentrišite se na ono što radite. Svakog trenutka budite prisutni.

Od četvrtka je Mesec u znaku Vage, pa ovaj tranzit možete iskoristiti za provod sa partnerom ili dragom osobom jer Vaga voli da je u društvu i da uživa u lepim stvarima. Ono što je takođe aktivirano toga dana jeste Merkur u sekstilu sa Saturnom, pa su ovo mudre odluke, razgovori ili obilasci kulturnh i istorijskih znamenitosti (Merkur sekstil Saturn – Mesec u Vagi). Ovo je dan kada trebate doneti neku odluku ali će vam sa Mesecom u Vagi trebati podrška, savet, razgovor sa prijateljem. Ali nemojte da vas priča odvede u suprotnom smeru, ne zaboravite da svako priča iz svog Univerzuma i zato, šta god drugi rekli ili savetovali, nemojte izgubiti sebe i svoj osećaj. Pravi prijatelj vam neće deliti savete ali će uvek biti uz vas. Ovo je ujedno i odličan trenutak da vidite ko su ljudi koji vas okružuju i ko vas iskreno i od srca voli i zavređuje da se zove vašim prijateljem.

U subotu Mesec ulazi u znak Škorpiona, dok će Merkur imati sekstil sa Uranom, a Sunce konjunkciju sa Neptunom, pa je svakako neobičan vikend pred vama. Konjunkcija Sunca i Neptuna se dešava na 09°Riba na kojem se nalazi fiksna zvezda „Situla“ iz sazvežđa Aquarius, poznatija pod nazivom „Krčag“. Ova zvezda ima prirodu Saturna i Jupitera i ukazuje na ono što Vodolija daje, na vodu koju sipa. Da li će to biti izvor znanja, mudrosti i sreće ili pak razočarenje i neočekivane opasnosti dosta zavisi od vas lično i vašeg Univerzuma.

Konjunkcija Sunca i Neptuna može biti zaista čaroban trenutak u kojem želje koje ste jako želeli i snovi koji ste sanjali sada mogu da se ispune. Obratite pažnju na snove, jaku intuiciju i sve nebične susrete ili situacije, priče koje izgledaju kao potpuno slučajne, dok su u stvari jako važne jer predstavljaju tajne poruke Anđela. Budite vrlo otvoreni, spremni, ali i oprezni toga dana. Merkur je prethodnog dana bio u egzaktnom sekstilu sa Uranom, pa to sve zaista može biti neobična sreća, neočekivani dobitak ili susret koji će vam doneti dobre vesti iz daleka (Merkur sekstil Uran). Inspiracija i kreativnost su veoma naglašene, pa su ovo dani za sve umetnike i vrlo senzualne spiritualne duše. Ali ono što ne smete da zaboravite jeste Mesečev tranzit kroz znak Škorpiona. Ova pozicija Meseca kod nekih može izazvati i negative posledice ovih aspekata jer Neptun predstavlja obmanu, laž, opojna sredstva i razočarenja.

Probudite intuiciju i oživite svoje snove. Merkur će poslednjeg dana sedmice biti na egzaltaciji Neptuna i probuditi izuzetne kreativne sposobnosti. Iskoristite ih u ostvarenju svojih snova i svojih tajnih želja. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD