Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22. do 29.02.2016.

Nedelja započinje ulaskom Meseca u znak Device i opozicijom sa Suncem, što je opisuje kao dobru za promišljanje. Ovo je važan momenat u kojem bi trebalo nešto u sebi prelomiti i doneti odluku, iako se zbog protočnih aspekata neće osetiti tako snažno. Merkur iz znaka Vodolije pravi sekstil sa Saturnom, što ukazuje na određeno vreme ili nešto što već duže vremena treba da se reši ili promeni. Uran će takođe imati lep sekstil sa Merkurom, pa se to svakako tiče budućnosti.

Razmislite o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazite i svim životnim poljima. Da li ste zadovoljni u svim oblastima života? Ako niste, ovo je trenutak da započnete sa promenama ili bar odlukama o njihovim promenama.

Prvog dana sedmice budite oprezni na poslu (Mesec u Devici) jer Mesec u opoziciji sa Suncem može doneti nezadovoljstvo zbog različitih stavova ili nesporazume sa pretpostavljenima (Sunce). Takođe, ovo su svi muško – ženski odnosi, pa ne ulazite u ozbiljne diskusije sa suprotnim polom. Ovo je dan za osamu, post i sređivanje misli (Mesec opozicija Sunce na 03°).

Utorak i sredu je najbolje posvetiti sređivanju svakodnevnih obaveza, poslu i radu. Posvećenost i predanost su dobri za čišćenje uma, pa pokušajte da ne razmišljate ni o čemu i koncentrišite se na ono što radite. Svakog trenutka budite prisutni.

Od četvrtka je Mesec u znaku Vage, pa ovaj tranzit možete iskoristiti za provod sa partnerom ili dragom osobom jer Vaga voli da je u društvu i da uživa u lepim stvarima. Ono što je takođe aktivirano toga dana jeste Merkur u sekstilu sa Saturnom, pa su ovo mudre odluke, razgovori ili obilasci kulturnh i istorijskih znamenitosti (Merkur sekstil Saturn – Mesec u Vagi). Ovo je dan kada trebate doneti neku odluku ali će vam sa Mesecom u Vagi trebati podrška, savet, razgovor sa prijateljem. Ali nemojte da vas priča odvede u suprotnom smeru, ne zaboravite da svako priča iz svog Univerzuma i zato, šta god drugi rekli ili savetovali, nemojte izgubiti sebe i svoj osećaj. Pravi prijatelj vam neće deliti savete ali će uvek biti uz vas. Ovo je ujedno i odličan trenutak da vidite ko su ljudi koji vas okružuju i ko vas iskreno i od srca voli i zavređuje da se zove vašim prijateljem.

U subotu Mesec ulazi u znak Škorpiona, dok će Merkur imati sekstil sa Uranom, a Sunce konjunkciju sa Neptunom, pa je svakako neobičan vikend pred vama. Konjunkcija Sunca i Neptuna se dešava na 09°Riba na kojem se nalazi fiksna zvezda „Situla“ iz sazvežđa Aquarius, poznatija pod nazivom „Krčag“. Ova zvezda ima prirodu Saturna i Jupitera i ukazuje na ono što Vodolija daje, na vodu koju sipa. Da li će to biti izvor znanja, mudrosti i sreće ili pak razočarenje i neočekivane opasnosti dosta zavisi od vas lično i vašeg Univerzuma.

Konjunkcija Sunca i Neptuna može biti zaista čaroban trenutak u kojem želje koje ste jako želeli i snovi koji ste sanjali sada mogu da se ispune. Obratite pažnju na snove, jaku intuiciju i sve nebične susrete ili situacije, priče koje izgledaju kao potpuno slučajne, dok su u stvari jako važne jer predstavljaju tajne poruke Anđela. Budite vrlo otvoreni, spremni, ali i oprezni toga dana. Merkur je prethodnog dana bio u egzaktnom sekstilu sa Uranom, pa to sve zaista može biti neobična sreća, neočekivani dobitak ili susret koji će vam doneti dobre vesti iz daleka (Merkur sekstil Uran). Inspiracija i kreativnost su veoma naglašene, pa su ovo dani za sve umetnike i vrlo senzualne spiritualne duše. Ali ono što ne smete da zaboravite jeste Mesečev tranzit kroz znak Škorpiona. Ova pozicija Meseca kod nekih može izazvati i negative posledice ovih aspekata jer Neptun predstavlja obmanu, laž, opojna sredstva i razočarenja.

Probudite intuiciju i oživite svoje snove. Merkur će poslednjeg dana sedmice biti na egzaltaciji Neptuna i probuditi izuzetne kreativne sposobnosti. Iskoristite ih u ostvarenju svojih snova i svojih tajnih želja. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD