Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22. do 29.02.2016.

Nedelja započinje ulaskom Meseca u znak Device i opozicijom sa Suncem, što je opisuje kao dobru za promišljanje. Ovo je važan momenat u kojem bi trebalo nešto u sebi prelomiti i doneti odluku, iako se zbog protočnih aspekata neće osetiti tako snažno. Merkur iz znaka Vodolije pravi sekstil sa Saturnom, što ukazuje na određeno vreme ili nešto što već duže vremena treba da se reši ili promeni. Uran će takođe imati lep sekstil sa Merkurom, pa se to svakako tiče budućnosti.

Razmislite o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazite i svim životnim poljima. Da li ste zadovoljni u svim oblastima života? Ako niste, ovo je trenutak da započnete sa promenama ili bar odlukama o njihovim promenama.

Prvog dana sedmice budite oprezni na poslu (Mesec u Devici) jer Mesec u opoziciji sa Suncem može doneti nezadovoljstvo zbog različitih stavova ili nesporazume sa pretpostavljenima (Sunce). Takođe, ovo su svi muško – ženski odnosi, pa ne ulazite u ozbiljne diskusije sa suprotnim polom. Ovo je dan za osamu, post i sređivanje misli (Mesec opozicija Sunce na 03°).

Utorak i sredu je najbolje posvetiti sređivanju svakodnevnih obaveza, poslu i radu. Posvećenost i predanost su dobri za čišćenje uma, pa pokušajte da ne razmišljate ni o čemu i koncentrišite se na ono što radite. Svakog trenutka budite prisutni.

Od četvrtka je Mesec u znaku Vage, pa ovaj tranzit možete iskoristiti za provod sa partnerom ili dragom osobom jer Vaga voli da je u društvu i da uživa u lepim stvarima. Ono što je takođe aktivirano toga dana jeste Merkur u sekstilu sa Saturnom, pa su ovo mudre odluke, razgovori ili obilasci kulturnh i istorijskih znamenitosti (Merkur sekstil Saturn – Mesec u Vagi). Ovo je dan kada trebate doneti neku odluku ali će vam sa Mesecom u Vagi trebati podrška, savet, razgovor sa prijateljem. Ali nemojte da vas priča odvede u suprotnom smeru, ne zaboravite da svako priča iz svog Univerzuma i zato, šta god drugi rekli ili savetovali, nemojte izgubiti sebe i svoj osećaj. Pravi prijatelj vam neće deliti savete ali će uvek biti uz vas. Ovo je ujedno i odličan trenutak da vidite ko su ljudi koji vas okružuju i ko vas iskreno i od srca voli i zavređuje da se zove vašim prijateljem.

U subotu Mesec ulazi u znak Škorpiona, dok će Merkur imati sekstil sa Uranom, a Sunce konjunkciju sa Neptunom, pa je svakako neobičan vikend pred vama. Konjunkcija Sunca i Neptuna se dešava na 09°Riba na kojem se nalazi fiksna zvezda „Situla“ iz sazvežđa Aquarius, poznatija pod nazivom „Krčag“. Ova zvezda ima prirodu Saturna i Jupitera i ukazuje na ono što Vodolija daje, na vodu koju sipa. Da li će to biti izvor znanja, mudrosti i sreće ili pak razočarenje i neočekivane opasnosti dosta zavisi od vas lično i vašeg Univerzuma.

Konjunkcija Sunca i Neptuna može biti zaista čaroban trenutak u kojem želje koje ste jako želeli i snovi koji ste sanjali sada mogu da se ispune. Obratite pažnju na snove, jaku intuiciju i sve nebične susrete ili situacije, priče koje izgledaju kao potpuno slučajne, dok su u stvari jako važne jer predstavljaju tajne poruke Anđela. Budite vrlo otvoreni, spremni, ali i oprezni toga dana. Merkur je prethodnog dana bio u egzaktnom sekstilu sa Uranom, pa to sve zaista može biti neobična sreća, neočekivani dobitak ili susret koji će vam doneti dobre vesti iz daleka (Merkur sekstil Uran). Inspiracija i kreativnost su veoma naglašene, pa su ovo dani za sve umetnike i vrlo senzualne spiritualne duše. Ali ono što ne smete da zaboravite jeste Mesečev tranzit kroz znak Škorpiona. Ova pozicija Meseca kod nekih može izazvati i negative posledice ovih aspekata jer Neptun predstavlja obmanu, laž, opojna sredstva i razočarenja.

Probudite intuiciju i oživite svoje snove. Merkur će poslednjeg dana sedmice biti na egzaltaciji Neptuna i probuditi izuzetne kreativne sposobnosti. Iskoristite ih u ostvarenju svojih snova i svojih tajnih želja. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD