Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15. do 22.02.2016.

Merkur je ušao u znak Vodolije i polako počinje da se budi onaj nestašni vodolijanski duh. Očekuju vas uzbuđenja, nagli preokreti i iznenadni događaji. Od vas će se tražiti da u sekundi rešavate novonastale situacije. Nekima će to biti prenaporno i stresno, dok će drugima biti izazov koji budi adrenalin i svara uzbuđenja. U svakom slučaju, čekaju vas druženja, nova saznanja i interesantni susreti.

U sedmici koja je pred vama, Mesec će tranzitirati kroz tri znaka. Prvog dana ulazi u znak Blizanaca, kada ćete dosta pričati, šaliti se i izlaziti. Sredina sedmice je važna za emocije, porodične susrete (Mesec u Raku), ali i za ljubavne trenutke jer Venera tada ulazi u znak Vodolije, gde se prelaze sve granice u ljubavi. A krajem sedmice Sunce ulazi u znak Riba, kada će svest poželeti malo mira, tišine i odmora, dok će Mesec u znaku Lava nalaziti tišinu na naplemeniji i najgraciozniji način.

Nedelja koja je pred nama nudi nam jedan kratak predah, dane koje možemo posvetiti sebi i događajima koji nas ispunjavaju. Sem Mesečevih, drugih planetarnih apekata neće biti. Ono što će doneti promene i dešavanja su ulazak Venere u znak Vodolije, a Sunca u znak Riba.

Prvog će vas dana nositi Marsova energija. Mars je još uvek u jakom sekstilu sa Jupiterom, dok se Venera našla tačno na njegovom stepenu egzaltacije, pa će se u prvoj polovini dana, dok Mesec bude tranzitirao znakom Bika, probuditi strasti i želja za stvaranjem i materijalizacijom. Ambicija će biti jaka, a ni želje za uspehom neće nedostajati. Međutim, kako dan bude odmicao, sa ulaskom Meseca u znak Blizanca, od stvaranja i materijalizacije ostaće samo priča. Još će se zbog Merkura u Vodoliji stvoriti svakojake pobune, pa se lako možete naći usled sindikalnih priča i sastanaka (Merkur u Vodoliji, Jupiter u Devici). Venera će još uvek biti Jarcu, pa su glavne teme - finansije i osiguranja.

Ako niste deo takvog sistema, onda se okrenite rešavanju ličnih finansija i sredite ono što odavno odlažete. Blizanci vas neće mnogo opteretiti čime god se bavili toga dana, čak naprotiv, mogu vam doneti neka vrlo jednostavna, pa i dečija rešenja za probleme koje ste smatrali teškim i nerešivim. Deca često stvari vide potpuno drugačije od odraslih jer je njihov način razmišljanja iskren i čist, pa su i rešenja jednostavna.

Sredinom sedmice o ljubavi ne pričajte, kad planeta ljubavi bude bila na vrlo riskantnom poslednjem stepenu Jarca. Takođe, izbegavajte odlazak u kupovinu, kod frizera ili u salon za ulepšavanje jer to jednostavno nisu dobri dani za to i nećete biti zadovoljni.

U sredu Venera ulazi u znak Vodolije, pa uživajte u slobodi i ljubavi. Mesec iz Raka u vama će probuditi želju za nežnostima, a Venera otvoriti vrata onoj ljubavi za koju niste imali hrabrosti. Oni koji su imali osećaj da ih je dotadašnja veza sputavala ili stvarala osećaj nemoći, sada će to otvoreno reći svom partneru ili će jednostavno otpustiti ono što ih sputava. Oslobodite najkreativniji deo sebe. Pronađite sve one lepe stvari koje dolaze od Venere, a čine vas sretnim. Izađite, družite se, ostavite sve obaveze, otiđite i napravite uranovske promene u odevanju, frizuri ili izgledu. Nemojte se brinuti ukoliko shvatite da ste ceo dan proveli na kompjuteru, istražujući neke zanimljive članke, a na ručak potpuno zaboravili. Dajte sebi malo oduška i bar ovog meseca izađite iz okvira svakodnevnice i radite samo ono što vas čini sretnim, pa makar to bilo nešto potpuno ludo, poput skakanja padobranom (Venera i Merkur u Vodoliji).

A krajem sedmice, Suncu će biti previše adrenalina, pa će svest poželeti malo mira. Kada su lične planete u Vodoliji, u znaku budućnosti i buđenja, a posebno Merkur koji utiče na mentalni nivo, sa ulaskom Sunca u znak Riba u petak, stvoriće se idealna atmosfera za razvijanje duhovnosti. Ovo su dani kada su nebo i Anđeli budni samo za vas... kada se kroz tišinu najbolje i najdalje čuje, kada se iskrene i od srca želje ispunjavaju i kada su molitve najbolji način komunikacije. Ako već imate svoje duhovne vežbe, ovu ćete energiju osetiti i iskoristiti za meditaciju nad svojim najličnijim i najvažnijim željama. Ako vam je svet duhovnosti stran, dajte sebi bar trenutak u kome ćete zatvorenih očiju, a otvorenog srca, ostati sami sa sobom. Pustite neka tišina zavlada i oslušnite ono što dolazi iz vašeg nesvesnog, višeg Ja, iz vašeg srca. Zahvalite se sebi, zahvalite se svima koje znate i onima koje ne znate jer svet ne čini samo poznato i vidljivo, realni svet je mnogo veći i širi.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD