Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15. do 22.02.2016.

Merkur je ušao u znak Vodolije i polako počinje da se budi onaj nestašni vodolijanski duh. Očekuju vas uzbuđenja, nagli preokreti i iznenadni događaji. Od vas će se tražiti da u sekundi rešavate novonastale situacije. Nekima će to biti prenaporno i stresno, dok će drugima biti izazov koji budi adrenalin i svara uzbuđenja. U svakom slučaju, čekaju vas druženja, nova saznanja i interesantni susreti.

U sedmici koja je pred vama, Mesec će tranzitirati kroz tri znaka. Prvog dana ulazi u znak Blizanaca, kada ćete dosta pričati, šaliti se i izlaziti. Sredina sedmice je važna za emocije, porodične susrete (Mesec u Raku), ali i za ljubavne trenutke jer Venera tada ulazi u znak Vodolije, gde se prelaze sve granice u ljubavi. A krajem sedmice Sunce ulazi u znak Riba, kada će svest poželeti malo mira, tišine i odmora, dok će Mesec u znaku Lava nalaziti tišinu na naplemeniji i najgraciozniji način.

Nedelja koja je pred nama nudi nam jedan kratak predah, dane koje možemo posvetiti sebi i događajima koji nas ispunjavaju. Sem Mesečevih, drugih planetarnih apekata neće biti. Ono što će doneti promene i dešavanja su ulazak Venere u znak Vodolije, a Sunca u znak Riba.

Prvog će vas dana nositi Marsova energija. Mars je još uvek u jakom sekstilu sa Jupiterom, dok se Venera našla tačno na njegovom stepenu egzaltacije, pa će se u prvoj polovini dana, dok Mesec bude tranzitirao znakom Bika, probuditi strasti i želja za stvaranjem i materijalizacijom. Ambicija će biti jaka, a ni želje za uspehom neće nedostajati. Međutim, kako dan bude odmicao, sa ulaskom Meseca u znak Blizanca, od stvaranja i materijalizacije ostaće samo priča. Još će se zbog Merkura u Vodoliji stvoriti svakojake pobune, pa se lako možete naći usled sindikalnih priča i sastanaka (Merkur u Vodoliji, Jupiter u Devici). Venera će još uvek biti Jarcu, pa su glavne teme - finansije i osiguranja.

Ako niste deo takvog sistema, onda se okrenite rešavanju ličnih finansija i sredite ono što odavno odlažete. Blizanci vas neće mnogo opteretiti čime god se bavili toga dana, čak naprotiv, mogu vam doneti neka vrlo jednostavna, pa i dečija rešenja za probleme koje ste smatrali teškim i nerešivim. Deca često stvari vide potpuno drugačije od odraslih jer je njihov način razmišljanja iskren i čist, pa su i rešenja jednostavna.

Sredinom sedmice o ljubavi ne pričajte, kad planeta ljubavi bude bila na vrlo riskantnom poslednjem stepenu Jarca. Takođe, izbegavajte odlazak u kupovinu, kod frizera ili u salon za ulepšavanje jer to jednostavno nisu dobri dani za to i nećete biti zadovoljni.

U sredu Venera ulazi u znak Vodolije, pa uživajte u slobodi i ljubavi. Mesec iz Raka u vama će probuditi želju za nežnostima, a Venera otvoriti vrata onoj ljubavi za koju niste imali hrabrosti. Oni koji su imali osećaj da ih je dotadašnja veza sputavala ili stvarala osećaj nemoći, sada će to otvoreno reći svom partneru ili će jednostavno otpustiti ono što ih sputava. Oslobodite najkreativniji deo sebe. Pronađite sve one lepe stvari koje dolaze od Venere, a čine vas sretnim. Izađite, družite se, ostavite sve obaveze, otiđite i napravite uranovske promene u odevanju, frizuri ili izgledu. Nemojte se brinuti ukoliko shvatite da ste ceo dan proveli na kompjuteru, istražujući neke zanimljive članke, a na ručak potpuno zaboravili. Dajte sebi malo oduška i bar ovog meseca izađite iz okvira svakodnevnice i radite samo ono što vas čini sretnim, pa makar to bilo nešto potpuno ludo, poput skakanja padobranom (Venera i Merkur u Vodoliji).

A krajem sedmice, Suncu će biti previše adrenalina, pa će svest poželeti malo mira. Kada su lične planete u Vodoliji, u znaku budućnosti i buđenja, a posebno Merkur koji utiče na mentalni nivo, sa ulaskom Sunca u znak Riba u petak, stvoriće se idealna atmosfera za razvijanje duhovnosti. Ovo su dani kada su nebo i Anđeli budni samo za vas... kada se kroz tišinu najbolje i najdalje čuje, kada se iskrene i od srca želje ispunjavaju i kada su molitve najbolji način komunikacije. Ako već imate svoje duhovne vežbe, ovu ćete energiju osetiti i iskoristiti za meditaciju nad svojim najličnijim i najvažnijim željama. Ako vam je svet duhovnosti stran, dajte sebi bar trenutak u kome ćete zatvorenih očiju, a otvorenog srca, ostati sami sa sobom. Pustite neka tišina zavlada i oslušnite ono što dolazi iz vašeg nesvesnog, višeg Ja, iz vašeg srca. Zahvalite se sebi, zahvalite se svima koje znate i onima koje ne znate jer svet ne čini samo poznato i vidljivo, realni svet je mnogo veći i širi.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD