Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 15. do 22.02.2016.

Merkur je ušao u znak Vodolije i polako počinje da se budi onaj nestašni vodolijanski duh. Očekuju vas uzbuđenja, nagli preokreti i iznenadni događaji. Od vas će se tražiti da u sekundi rešavate novonastale situacije. Nekima će to biti prenaporno i stresno, dok će drugima biti izazov koji budi adrenalin i svara uzbuđenja. U svakom slučaju, čekaju vas druženja, nova saznanja i interesantni susreti.

U sedmici koja je pred vama, Mesec će tranzitirati kroz tri znaka. Prvog dana ulazi u znak Blizanaca, kada ćete dosta pričati, šaliti se i izlaziti. Sredina sedmice je važna za emocije, porodične susrete (Mesec u Raku), ali i za ljubavne trenutke jer Venera tada ulazi u znak Vodolije, gde se prelaze sve granice u ljubavi. A krajem sedmice Sunce ulazi u znak Riba, kada će svest poželeti malo mira, tišine i odmora, dok će Mesec u znaku Lava nalaziti tišinu na naplemeniji i najgraciozniji način.

Nedelja koja je pred nama nudi nam jedan kratak predah, dane koje možemo posvetiti sebi i događajima koji nas ispunjavaju. Sem Mesečevih, drugih planetarnih apekata neće biti. Ono što će doneti promene i dešavanja su ulazak Venere u znak Vodolije, a Sunca u znak Riba.

Prvog će vas dana nositi Marsova energija. Mars je još uvek u jakom sekstilu sa Jupiterom, dok se Venera našla tačno na njegovom stepenu egzaltacije, pa će se u prvoj polovini dana, dok Mesec bude tranzitirao znakom Bika, probuditi strasti i želja za stvaranjem i materijalizacijom. Ambicija će biti jaka, a ni želje za uspehom neće nedostajati. Međutim, kako dan bude odmicao, sa ulaskom Meseca u znak Blizanca, od stvaranja i materijalizacije ostaće samo priča. Još će se zbog Merkura u Vodoliji stvoriti svakojake pobune, pa se lako možete naći usled sindikalnih priča i sastanaka (Merkur u Vodoliji, Jupiter u Devici). Venera će još uvek biti Jarcu, pa su glavne teme - finansije i osiguranja.

Ako niste deo takvog sistema, onda se okrenite rešavanju ličnih finansija i sredite ono što odavno odlažete. Blizanci vas neće mnogo opteretiti čime god se bavili toga dana, čak naprotiv, mogu vam doneti neka vrlo jednostavna, pa i dečija rešenja za probleme koje ste smatrali teškim i nerešivim. Deca često stvari vide potpuno drugačije od odraslih jer je njihov način razmišljanja iskren i čist, pa su i rešenja jednostavna.

Sredinom sedmice o ljubavi ne pričajte, kad planeta ljubavi bude bila na vrlo riskantnom poslednjem stepenu Jarca. Takođe, izbegavajte odlazak u kupovinu, kod frizera ili u salon za ulepšavanje jer to jednostavno nisu dobri dani za to i nećete biti zadovoljni.

U sredu Venera ulazi u znak Vodolije, pa uživajte u slobodi i ljubavi. Mesec iz Raka u vama će probuditi želju za nežnostima, a Venera otvoriti vrata onoj ljubavi za koju niste imali hrabrosti. Oni koji su imali osećaj da ih je dotadašnja veza sputavala ili stvarala osećaj nemoći, sada će to otvoreno reći svom partneru ili će jednostavno otpustiti ono što ih sputava. Oslobodite najkreativniji deo sebe. Pronađite sve one lepe stvari koje dolaze od Venere, a čine vas sretnim. Izađite, družite se, ostavite sve obaveze, otiđite i napravite uranovske promene u odevanju, frizuri ili izgledu. Nemojte se brinuti ukoliko shvatite da ste ceo dan proveli na kompjuteru, istražujući neke zanimljive članke, a na ručak potpuno zaboravili. Dajte sebi malo oduška i bar ovog meseca izađite iz okvira svakodnevnice i radite samo ono što vas čini sretnim, pa makar to bilo nešto potpuno ludo, poput skakanja padobranom (Venera i Merkur u Vodoliji).

A krajem sedmice, Suncu će biti previše adrenalina, pa će svest poželeti malo mira. Kada su lične planete u Vodoliji, u znaku budućnosti i buđenja, a posebno Merkur koji utiče na mentalni nivo, sa ulaskom Sunca u znak Riba u petak, stvoriće se idealna atmosfera za razvijanje duhovnosti. Ovo su dani kada su nebo i Anđeli budni samo za vas... kada se kroz tišinu najbolje i najdalje čuje, kada se iskrene i od srca želje ispunjavaju i kada su molitve najbolji način komunikacije. Ako već imate svoje duhovne vežbe, ovu ćete energiju osetiti i iskoristiti za meditaciju nad svojim najličnijim i najvažnijim željama. Ako vam je svet duhovnosti stran, dajte sebi bar trenutak u kome ćete zatvorenih očiju, a otvorenog srca, ostati sami sa sobom. Pustite neka tišina zavlada i oslušnite ono što dolazi iz vašeg nesvesnog, višeg Ja, iz vašeg srca. Zahvalite se sebi, zahvalite se svima koje znate i onima koje ne znate jer svet ne čini samo poznato i vidljivo, realni svet je mnogo veći i širi.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD