Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 15. do 22.02.2016.

Merkur je ušao u znak Vodolije i polako počinje da se budi onaj nestašni vodolijanski duh. Očekuju vas uzbuđenja, nagli preokreti i iznenadni događaji. Od vas će se tražiti da u sekundi rešavate novonastale situacije. Nekima će to biti prenaporno i stresno, dok će drugima biti izazov koji budi adrenalin i svara uzbuđenja. U svakom slučaju, čekaju vas druženja, nova saznanja i interesantni susreti.

U sedmici koja je pred vama, Mesec će tranzitirati kroz tri znaka. Prvog dana ulazi u znak Blizanaca, kada ćete dosta pričati, šaliti se i izlaziti. Sredina sedmice je važna za emocije, porodične susrete (Mesec u Raku), ali i za ljubavne trenutke jer Venera tada ulazi u znak Vodolije, gde se prelaze sve granice u ljubavi. A krajem sedmice Sunce ulazi u znak Riba, kada će svest poželeti malo mira, tišine i odmora, dok će Mesec u znaku Lava nalaziti tišinu na naplemeniji i najgraciozniji način.

Nedelja koja je pred nama nudi nam jedan kratak predah, dane koje možemo posvetiti sebi i događajima koji nas ispunjavaju. Sem Mesečevih, drugih planetarnih apekata neće biti. Ono što će doneti promene i dešavanja su ulazak Venere u znak Vodolije, a Sunca u znak Riba.

Prvog će vas dana nositi Marsova energija. Mars je još uvek u jakom sekstilu sa Jupiterom, dok se Venera našla tačno na njegovom stepenu egzaltacije, pa će se u prvoj polovini dana, dok Mesec bude tranzitirao znakom Bika, probuditi strasti i želja za stvaranjem i materijalizacijom. Ambicija će biti jaka, a ni želje za uspehom neće nedostajati. Međutim, kako dan bude odmicao, sa ulaskom Meseca u znak Blizanca, od stvaranja i materijalizacije ostaće samo priča. Još će se zbog Merkura u Vodoliji stvoriti svakojake pobune, pa se lako možete naći usled sindikalnih priča i sastanaka (Merkur u Vodoliji, Jupiter u Devici). Venera će još uvek biti Jarcu, pa su glavne teme - finansije i osiguranja.

Ako niste deo takvog sistema, onda se okrenite rešavanju ličnih finansija i sredite ono što odavno odlažete. Blizanci vas neće mnogo opteretiti čime god se bavili toga dana, čak naprotiv, mogu vam doneti neka vrlo jednostavna, pa i dečija rešenja za probleme koje ste smatrali teškim i nerešivim. Deca često stvari vide potpuno drugačije od odraslih jer je njihov način razmišljanja iskren i čist, pa su i rešenja jednostavna.

Sredinom sedmice o ljubavi ne pričajte, kad planeta ljubavi bude bila na vrlo riskantnom poslednjem stepenu Jarca. Takođe, izbegavajte odlazak u kupovinu, kod frizera ili u salon za ulepšavanje jer to jednostavno nisu dobri dani za to i nećete biti zadovoljni.

U sredu Venera ulazi u znak Vodolije, pa uživajte u slobodi i ljubavi. Mesec iz Raka u vama će probuditi želju za nežnostima, a Venera otvoriti vrata onoj ljubavi za koju niste imali hrabrosti. Oni koji su imali osećaj da ih je dotadašnja veza sputavala ili stvarala osećaj nemoći, sada će to otvoreno reći svom partneru ili će jednostavno otpustiti ono što ih sputava. Oslobodite najkreativniji deo sebe. Pronađite sve one lepe stvari koje dolaze od Venere, a čine vas sretnim. Izađite, družite se, ostavite sve obaveze, otiđite i napravite uranovske promene u odevanju, frizuri ili izgledu. Nemojte se brinuti ukoliko shvatite da ste ceo dan proveli na kompjuteru, istražujući neke zanimljive članke, a na ručak potpuno zaboravili. Dajte sebi malo oduška i bar ovog meseca izađite iz okvira svakodnevnice i radite samo ono što vas čini sretnim, pa makar to bilo nešto potpuno ludo, poput skakanja padobranom (Venera i Merkur u Vodoliji).

A krajem sedmice, Suncu će biti previše adrenalina, pa će svest poželeti malo mira. Kada su lične planete u Vodoliji, u znaku budućnosti i buđenja, a posebno Merkur koji utiče na mentalni nivo, sa ulaskom Sunca u znak Riba u petak, stvoriće se idealna atmosfera za razvijanje duhovnosti. Ovo su dani kada su nebo i Anđeli budni samo za vas... kada se kroz tišinu najbolje i najdalje čuje, kada se iskrene i od srca želje ispunjavaju i kada su molitve najbolji način komunikacije. Ako već imate svoje duhovne vežbe, ovu ćete energiju osetiti i iskoristiti za meditaciju nad svojim najličnijim i najvažnijim željama. Ako vam je svet duhovnosti stran, dajte sebi bar trenutak u kome ćete zatvorenih očiju, a otvorenog srca, ostati sami sa sobom. Pustite neka tišina zavlada i oslušnite ono što dolazi iz vašeg nesvesnog, višeg Ja, iz vašeg srca. Zahvalite se sebi, zahvalite se svima koje znate i onima koje ne znate jer svet ne čini samo poznato i vidljivo, realni svet je mnogo veći i širi.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD