Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08.02. do 15.02.2016.

Možda bi trebalo praviti češće prognoze u vezi sa brojem zaposlenih. Prošle nedelje smo imali treći mesec za redom u kome smo najavili glavna dešavanja pre nego što su se desila, prateći geokosmičke i solarno/lunarnih faktore u vezi sa izveštajem o broju novih radnih mesta. U decembarskom i januarskom izdanju, najavili smo mnogo bolje rezultate od očekivanih, na osnovu Meseca u konjukciji sa Jupiterom (ekspanzija) u Devici (radnička snaga) baš na dan zvanične objave podataka. Sve dok je Jupiter u Devici, broj poslova nastavlja da raste ali po podacima zasnovanim na lunarnom ciklusu, rast je razočaravajuć, manji od očekivanog. Sa tim vestima, berze su na globalnom nivou pale.

Većina svetskih berzanskih indikatora doživela je vrhunac u ponedeljak 1. februara, u odnosu na pad oko 20. januara. U Americi, Dow Jones Industrial je porastao na 16.510, preko 1000 poena u odnosu na pad od pre dve nedelje. Do srede 3. februara DJIA je pala malo ispod 16.000. Pad NASDAQ je bio ozbiljniji. Posle rasta na 4630, u petak 1. februara pao je na 4350.

Isti obrazac se ponovio u Evropi, Japanu, Indiji, Rusiji, Kini i dalekom Istoku.

Što se tiče plemenitih metala, zlato je nastavilo sa rastom, u saglasnosti sa Marsom u Škorpionu, dostigavši novi rast u ovom ciklusu od 1175 u petak, što je značajno više u odnosu na 1045 od 3. decembra. Do sada, dobitak je preko 12%, što se poklapa sa ovom kombinacijom, koja je u prošlosti davala najmanje 8.5%. Srebro je takođe nastavilo sa rastom dostigavši 1506 u petak 5. februara, što je maksimum u poslednja tri meseca. Ne dopustite nikome da vam kaže da ne postoji veza između planetarnih ciklusa i finansijskih tržišta i cena. Da li se sećate kako je loše prošao svako ko je uložio u plemenite metale. Oni nisu svesni Marsa u Škorpionu ni dragocenosti finansijske astrologije kao korisnog sredstva za tempiranje akcija u vremenu. Još gore, većina čak ni ne veruje da je tempiranje akcija na tržištu moguće, verovatno zato što nikada nisu odvojili vreme da prouče ovu temu.

U vezi sa rastom cena plemenitih metala imali smo i porast strane valute, dok je dolar pao. Euro je, na primer, ojačao na 1.1243, što je najviše od oktobra. Najvažnije u vezi sa tim je da raste verovanje da će Odbor odustati od plana da podigne kamatne stope u martu. Za nas, ovo ima veze sa tranzitnim Saturnom koji prelazi preko natalne opozicije Merkura i Saturna iz čarta Odbora (Federal Reserve Board). Tipično za Saturna, Odbor je u strahu da će napraviti grešku, zbog čega im je teško da se mrdnu sa početne tačke. Ovo donosi blokadu misli i nemogućnost da se dođe do jasnog stava u vezi sa rastom kamatne stope. Investitori će možda biti iznenađeni u martu kad Mars izađe iz Škorpiona, a Odbor ipak odluči da podigne kamatnu stopu i time podstakne rast dolara.

Trenutno se nalazimo u sredini veoma moćnih geokosmičkih snaga, kao što je opisano u prošlonedeljnoj kolumni. To znači da je skorašnji rast (ili pad) sada došao do kraja i da je ovo tačka obrta. Venera je prešla preko kvadrata Urana i Plutona 5. i 6. februara (dakle, sada). Ova moćna kombinacija nije smo u vezi sa naglim promenama cena, već i sa novim porezima i izmenama poreskog sistema širom sveta. Predsednik Obama je objavio da želi da naplati novih $10 po barelu za pročišćavanje vazduha, čime verovatno neće stići nigde u godini izbora. U vestima se priča dosta o izmeni poreskog sistema iz predizbornih obećanja. Na kraju krajeva, glavni aspekat ove godine je Saturn u kvadratu sa Neptunom, koji nije kosmički indikator poznat po tome što ispunjava data obećanja. Baš naprotiv, put kojim se najčešće krene pod ovim potpisom je kršenje obećanja. Kao što je više puta rečeno na ovom mestu u proteklih par meseci, nemojte verovati onome što pročitate ili čujete pod ovim aspektom. Aspekt traje do septembra ali će se njegov uticaj osećati još narednih devet meseci. Posle toga će se vratiti poverenje u svetske lidere ali tek posle silnih lažnih optužbi o izdaji. Možda nisu u pitanju samo lažne otpužbe.  Možda će optužbe biti stvarne i vrlo oštećujuće. Ovog vikenda 7-8. februara imamo mlad Mesec u Vodoliji u kvadratu sa Marsom iz Škorpiona. Ovo je aspekat bitke, koji najavljuje pretnje kao u ratu, nahuškavanje lidera i kandidata da se međusobno bore, čak i onih koji su u istom timu. Sunce u Vodoliji najavljuje svakako težak period za tržišta jer je Vodolija dinamična i vrlo nezavisna. Na finansijskim tržištima ovo znači da je pred nama sezona nepredvidivih promena cena, posebno pod uplivom Merkura koji ulazi u Vodoliju, posebno na polju valute i robe. Ovo je period pred prolazak Marsa preko kritične tačke u čartu NYSE, koji ima već dokazanu vezu u prošlosti sa padom cena akcija. Ovaj pad može trajati od 3 dana do 2 nedelje u drugoj polovini februara do početka marta ali ima tendenciju da bude vrlo nagao.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD