Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08. do 15.02. 2016.

Buran vikend je iza vas. Neki su mogli imati nezaboravne događaje, neki vrlo neobične susrete, a neki su tek dobili informacije koje nagoveštavaju događaje. Subota je posebno bila aktivirana, pa su retki ostali pošteđeni važnih dešavanja. Sada je nebo znatno mirnije ali i ova sedmica ima svoju priču i sled događaja.

Venera će imati divan trigon sa Jupiterom, pa će se dešavati interesantne ljubavi na putu, na poslu (Jupiter u Devici) ili na nekom predavanju, školi. Pored ljubavi, ovo je aspekt uživanja, izlazaka, kupovine, ali i finansija, pa vas mogu očekivati neki manji dobici. Krajem sedmice Merkur menja znak i konačno se oslobađa svih stega i briga koje je mogao imati u znaku Jarca. Kreće period druženja, zabave, ali i novih spoznaja i interesovanja (Merkur u Vodoliji). Posebno će biti aktivirane društvene mreže i kontakti preko istih, jer Vodolija ne zna za granice i želi ih prevazići, spojiti ih bez predrasuda i razlike. A na kraju sedmice Mars će biti pravi heroj i sa Jupiterom zaigrati na kartu pravde i pobednika (Mars sekstil Jupiter).

Prvog će dana Mesec imati konjunkciju sa Suncem, što kod nekih izaziva nesanicu, a kod drugih nemir i razdražljivost. Mesec uvek utiče na raspoloženje, koje može biti vrlo promenljivo dok Sunce vlada svešću, egom i raciom, pa je izvesna nesigurnost i nestabilnost na tom polju. Ukoliko ne morate, nemojte donositi bitne odluke. Ovo nije dan za započinjanje poslova, bar ne onih koje želite da imaju rast i prosperitet, zato sačekajte drugi dan da se Mesec malo udalji od Sunca, a do tada radite sporedne stvari i završite započete poslove. Odličan dan za post.

Drugog dana će Mesec biti u rastu, pa je i energija drugačija, dobra za nove početke. Međutim, kako Mesec ulazi u znak Riba, koji je pasivan znak, nećete biti za neku akciju, zato se priklonite atmosferi na nebu i prepustite se onome što nosi ova energija jer vas već sledećeg dana očekuje divan trigon između Venere i Jupitera.

Ova sedmica nosi jednu finu i laganu energiju. Probudiće se osećaj zaljubljenosti kod nekih jer će u njihov život ući nova osoba, ali kod drugih će razlog biti nešto sasvim lično što pokreće i budi inspiraciju i kreativnost. Ovo je dan za kupovinu, ulepšavanje, putovanje, izlazak sa prijateljicom ili za pravljenje kolača (Venera trigon Jupiter).

Dobri dani za finansije, dobitke i poslove koji imaju veze sa inostranstvom. Sve do četvrtka odmarajte, budite u dobrom raspoloženju i u društvu onih koje volite.

U petak Mesec ulazi u znak Ovna i bićete spremni za akciju i nove pobede. Neki će krenuti na sport, u drugima će se javiti jaka ambicija ali biće i onih koji će po svaku cenu želeti da obave neke važne razgovore. A kako je Merkur na samom kraju znaka, sve će se odlagati, a termine ćete teško zakazivati. Merkur na 29°Jarca će sve pogrešno razumeti, a dogovoreno neće ispoštovati. Poslednji stepen uvek ima simboliku Riba, pa može biti nekih nejasnoća, tajni, skrivanja i sl, zato za ozbiljne razgovore i dogovore sačekajte sledeću sedmicu kada se Merkur bude malo prilagodio u novom znaku Vodolije.

A za vikend vas čekaju pomalo nestrpljivi Merkur u Vodoliji i večni borac za pravdu, Mars u sekstilu sa Jupiterom. Ulazak Merkura u znak Vodolije može izazvati haotičnost i nervozu jer Vodoliji za razliku od Jarca nedostaje redovnost, stabilnost i istrajnost. Zato sve papire i račune rešite u prvoj polovini sedmice jer je Vodolija stvorena za druge stvari. A ono što vas očekuje u narednom periodu sa ovim znakom svakako su velika interesovanja za inovacije, budućnost i druženja. Ovo je najinteligentniji, najdruželjubiviji i najhumaniji znak, pa ćete i biti u tom smeru okrenuti. Društvo, druženja i slobodna zanimanja biće uvek na prvom mestu, pa zato u ovom periodu nemojte insistirati na izlivima nežnosti i intimnim trenucima sa partnerom jer ovo nije period za to. Ako poželite nečiju ljubav, onda morate zavoleti celi svet, a preko sveta ćete imati zajedničku ljubav, što će biti jedina ljubav koju ćete dobiti od nekog vodolijanske prirode. To je zapravo jako lepo jer ovaj znak ima srce da voli druge, da voli sve. A iz takve ljubavi rađaju se heroji, pa se možete naći krajem sedmice u situaciji gde se „borite za neku pravdu“ (Mars sekstil Jupiter), situacija u kojoj se možete osetiti prozvanim da zaštite nekog. Može to biti prijatelj, kolega sa posla (Jupiter u Devici) ili jednostavno neko ko se našao na nepoznatom i nesigurnom terenu (Jupiter u izgonu). Šta god da je u pitanju, ako se budete našli u situaciji da pomognete nekom, ne čekajte da nazove, već krenite i pružite ruku. Zagrlite ga i pružite mu ljubav, neka to bude neka sasvim nepoznata osoba jer je zagrljaj svima potreban. Budite u tišini nekoliko trenutaka sve dok ljubav vas ne zagrli. Neka to bude dan zagrljaja i proslavite ga kao praznik.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD