Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01. do 08.02.16.

Mirna nedelja je iza nas. Od toga koliko ste uspeli da uspostavite unutrašnji mir i da se uskladite sa svime što vas okružuje, zavisiće dešavanja koja vam predstoje u ovoj sedmici. A očekujte neočekivano. Sedmica će započeti kvadratom između Merkura i Urana, a završiće se kvadratom između Venere i Urana i Sunca i Marsa. Biće puno dešavanja, a kroz dane će vas pratiti Sunce u sekstilu sa Saturnom i Uranom, Merkur u trigonu sa Jupiterom, ali će i ljubavne planete napraviti dobru ljubavnu atmosferu na kraju sedmice i šta god da se dešavalo prethodnih dana, moći ćete da zaboravite i prepustite se ljubavi (Venera sekstil Mars).

Prvog dana će aspekti na nebu delovati poput bure, gde će Merkur u kvadratu sa Uranom praviti buru, dok će Mesec u Škorpionu biti to nemirno, hladno more. Neće vam baš prijati prvi dan sedmice. Može vas uznemiriti neka vest ili razgovor, neočekivana dešavanja na putu ili na poslu. Merkur će vam doneti nemir, nestrpljenje, želju da „sve i odmah“ uradite, završite i osvojite. Međutim, Mesec u Škorpionu sa sobom nosi tugu i bol, pa je najbolje da svoje akcije odložite. Oslobodite se osećaja da nešto mora i da je neophodno. Ništa nije tako hitno da ne može sačekati jedan dan kada Mesec bude ušao u Strelca i kad na nebu budu bili neki drugi protočniji aspekti.  Izazovni aspekt često daje probleme sa tehnikom, internetom, što vas može izbaciti iz ravnoteže, ali umesto da uporno pokušavate da rešite problem i otklonite sve smetnje, bolje bi bilo da se primirite i toga dana napravite kratku pauzu. Isključite svoje telefone i kompjutere i jedan dan provedite što dalje od uređaja koji zrače i vratite se dobroj staroj knjizi. Neka se svet oko vas nađe u „buri na moru“, a vi mirno plovite u svojoj oazi tišine i mira.

Vrhunac sedmice biće sreda. Vrlo važan dan, jednostavno preloman. Nakon burnog prvog dana, završetak takođe ima vrlo aktivno nebo ali ono što će nositi sedmicu jeste sreda, kada Sunce bude pravilo sekstil sa Saturnom, a Mars sa Plutonom. Aspekt Marsa je vrlo snažan i njegov efekat duže traje. Dve muške planete iz vrlo jakih znakova opisuju energiju, borbenost i odlučnost, ali pored snage i sposobnosti da idete jasno i odlučno ka svom cilju, Sunce u sekstilu sa Saturnom probudiće potrebnu ambiciju i želju za napretkom. Ovo je vrlo poslovni aspekt, ali kako je Sunce u Vodoliji, a Saturn u Strelcu, to donosi neke poslove kroz slučajne susrete, prijateljske i opuštajuće razgovore i putovanja. Ono što je jako važno jeste da su muške planete u dobrim znacima, Mars u Škorpionu, Saturn u Strelcu, jedino je Sunce u znaku svog izgona, ali s obzirom da je to znak Vodolije koja predstavlja društvo i veze, ovo mogu biti velike prednosti u određenim poslovima. Ako ste planirali neki dodatni posao, saradnju sa prijateljima ili neki franšizni posao, ovo su odlični dani za takvu vrstu saradnje. Mars zna kako sa finansijama, pa se potrudite da izmirite svoje račune i završite obaveze.

Važne stvari i odluke donesite sredinom sedmice jer do subote neće biti drugih dešavanja na nebu. Subota je prepuna aspekata, pa može biti i puna događaja. Venera će praviti čak tri aspekta i to konjunkciju sa Plutonom, kvadrat sa Uranom i u nedelju sekstil sa Marsom. Ovo su vrlo interesantni ljubavni susreti, koji za nekog mogu biti i fatalni. Merkur sa Jupiterom (Merkur trigon Jupiter) doneće vam ideje za neki dobar izlazak ili putovanje, Sunce sa Uranom dobro društvo i još bolje raspoloženje, a Venera interesantne ljubavne susrete. Ovo se dosta odnosi na one koji su slobodni i spremni za neko partnerstvo, ali ukoliko ste u braku ili vezi, Venerini aspekti vam mogu doneti brigu. Budite svesni susreta Venere i Plutona jer će probuditi ljubomoru i posesivnost, a kvadrat sa Uranom može dovesti i do razlaza ili stresnih situacija. Nemojte ulaziti u rasprave i ne prkosite jer ovaj aspekt jednako budi i strasti i osećaj potpunog pripadanja (Venera konjunkcija Pluton) samo što od vas zahteva potpuno poverenje, prepuštanje i iskrenost. Oni koji su spremni za takvu vrstu odnosa, mogu doživeti neverovatne trenutke sa partnerom.

I poslednjeg dana sedmice Venera je i dalje u ljubavnom zanosu (Venera sekstil Mars) ali Sunce donosi nemir. Sunce u kvadratu sa Marsom je slika nesporazuma sa prijateljima, problema sa egom i osećaja da ste potpuno sami. Suncu u Vodoliji važniji su prijatelji i društvo nego partner i intimna veza, pa biste sa ovim aspektom mogli uvideti da izbor nije baš najbolji. Kada vam društvo okrene leđa, partner je uvek tu, ali kakav, zavisi od vas i od toga koliko ste radili na tom odnosu. Zato, ako vas prijatelji zovu na druženje ili da im zbog nečega izađete u susret, a jednako ste potrebni i partneru, ovog puta izaberite partnera. Nemojte da vas zavara osećaj da će on uvek biti tu jer jednog dana sve može da se promeni. Kada vas društvo ostavi, ostanete sami ili s partnerom ali kada vas partner ostavi, on sa sobom nosi i onaj deo samoće. Zato, budite svesni potpunosti odnosa. Posvetite mu svaki trenutak vremena i prepustite se Veneri i Marsu, koji stvaraju divne ljubavne trenutke. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD