Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01. do 08.02.16.

Mirna nedelja je iza nas. Od toga koliko ste uspeli da uspostavite unutrašnji mir i da se uskladite sa svime što vas okružuje, zavisiće dešavanja koja vam predstoje u ovoj sedmici. A očekujte neočekivano. Sedmica će započeti kvadratom između Merkura i Urana, a završiće se kvadratom između Venere i Urana i Sunca i Marsa. Biće puno dešavanja, a kroz dane će vas pratiti Sunce u sekstilu sa Saturnom i Uranom, Merkur u trigonu sa Jupiterom, ali će i ljubavne planete napraviti dobru ljubavnu atmosferu na kraju sedmice i šta god da se dešavalo prethodnih dana, moći ćete da zaboravite i prepustite se ljubavi (Venera sekstil Mars).

Prvog dana će aspekti na nebu delovati poput bure, gde će Merkur u kvadratu sa Uranom praviti buru, dok će Mesec u Škorpionu biti to nemirno, hladno more. Neće vam baš prijati prvi dan sedmice. Može vas uznemiriti neka vest ili razgovor, neočekivana dešavanja na putu ili na poslu. Merkur će vam doneti nemir, nestrpljenje, želju da „sve i odmah“ uradite, završite i osvojite. Međutim, Mesec u Škorpionu sa sobom nosi tugu i bol, pa je najbolje da svoje akcije odložite. Oslobodite se osećaja da nešto mora i da je neophodno. Ništa nije tako hitno da ne može sačekati jedan dan kada Mesec bude ušao u Strelca i kad na nebu budu bili neki drugi protočniji aspekti.  Izazovni aspekt često daje probleme sa tehnikom, internetom, što vas može izbaciti iz ravnoteže, ali umesto da uporno pokušavate da rešite problem i otklonite sve smetnje, bolje bi bilo da se primirite i toga dana napravite kratku pauzu. Isključite svoje telefone i kompjutere i jedan dan provedite što dalje od uređaja koji zrače i vratite se dobroj staroj knjizi. Neka se svet oko vas nađe u „buri na moru“, a vi mirno plovite u svojoj oazi tišine i mira.

Vrhunac sedmice biće sreda. Vrlo važan dan, jednostavno preloman. Nakon burnog prvog dana, završetak takođe ima vrlo aktivno nebo ali ono što će nositi sedmicu jeste sreda, kada Sunce bude pravilo sekstil sa Saturnom, a Mars sa Plutonom. Aspekt Marsa je vrlo snažan i njegov efekat duže traje. Dve muške planete iz vrlo jakih znakova opisuju energiju, borbenost i odlučnost, ali pored snage i sposobnosti da idete jasno i odlučno ka svom cilju, Sunce u sekstilu sa Saturnom probudiće potrebnu ambiciju i želju za napretkom. Ovo je vrlo poslovni aspekt, ali kako je Sunce u Vodoliji, a Saturn u Strelcu, to donosi neke poslove kroz slučajne susrete, prijateljske i opuštajuće razgovore i putovanja. Ono što je jako važno jeste da su muške planete u dobrim znacima, Mars u Škorpionu, Saturn u Strelcu, jedino je Sunce u znaku svog izgona, ali s obzirom da je to znak Vodolije koja predstavlja društvo i veze, ovo mogu biti velike prednosti u određenim poslovima. Ako ste planirali neki dodatni posao, saradnju sa prijateljima ili neki franšizni posao, ovo su odlični dani za takvu vrstu saradnje. Mars zna kako sa finansijama, pa se potrudite da izmirite svoje račune i završite obaveze.

Važne stvari i odluke donesite sredinom sedmice jer do subote neće biti drugih dešavanja na nebu. Subota je prepuna aspekata, pa može biti i puna događaja. Venera će praviti čak tri aspekta i to konjunkciju sa Plutonom, kvadrat sa Uranom i u nedelju sekstil sa Marsom. Ovo su vrlo interesantni ljubavni susreti, koji za nekog mogu biti i fatalni. Merkur sa Jupiterom (Merkur trigon Jupiter) doneće vam ideje za neki dobar izlazak ili putovanje, Sunce sa Uranom dobro društvo i još bolje raspoloženje, a Venera interesantne ljubavne susrete. Ovo se dosta odnosi na one koji su slobodni i spremni za neko partnerstvo, ali ukoliko ste u braku ili vezi, Venerini aspekti vam mogu doneti brigu. Budite svesni susreta Venere i Plutona jer će probuditi ljubomoru i posesivnost, a kvadrat sa Uranom može dovesti i do razlaza ili stresnih situacija. Nemojte ulaziti u rasprave i ne prkosite jer ovaj aspekt jednako budi i strasti i osećaj potpunog pripadanja (Venera konjunkcija Pluton) samo što od vas zahteva potpuno poverenje, prepuštanje i iskrenost. Oni koji su spremni za takvu vrstu odnosa, mogu doživeti neverovatne trenutke sa partnerom.

I poslednjeg dana sedmice Venera je i dalje u ljubavnom zanosu (Venera sekstil Mars) ali Sunce donosi nemir. Sunce u kvadratu sa Marsom je slika nesporazuma sa prijateljima, problema sa egom i osećaja da ste potpuno sami. Suncu u Vodoliji važniji su prijatelji i društvo nego partner i intimna veza, pa biste sa ovim aspektom mogli uvideti da izbor nije baš najbolji. Kada vam društvo okrene leđa, partner je uvek tu, ali kakav, zavisi od vas i od toga koliko ste radili na tom odnosu. Zato, ako vas prijatelji zovu na druženje ili da im zbog nečega izađete u susret, a jednako ste potrebni i partneru, ovog puta izaberite partnera. Nemojte da vas zavara osećaj da će on uvek biti tu jer jednog dana sve može da se promeni. Kada vas društvo ostavi, ostanete sami ili s partnerom ali kada vas partner ostavi, on sa sobom nosi i onaj deo samoće. Zato, budite svesni potpunosti odnosa. Posvetite mu svaki trenutak vremena i prepustite se Veneri i Marsu, koji stvaraju divne ljubavne trenutke. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD