Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25. do 01.02.2016.

Mirni dani su pred vama. Merkur će prvog dana krenuti direktno, a tek krajem sedmice napraviti prvi aspekt u svom direktnom hodu, i to konjunkciju sa Plutonom, koju je već imao imao prošle sedmice. Ovog puta će i Venera imati sekstil sa Neptunom istog dana, pa vam ova lepa planetarna kombinacija nudi interesantne događaje i susrete.

Prvog dana Merkur je vrlo stacionaran sve do večernjih časova, kada će polako krenuti direktno. Mogu se javiti neki nagoveštaji za događaje koji će se pokrenuti tek kasnije. Mesec je još uvek u Lavu, na početku dana će imati trigon sa Uranom, pa izađite nekud, ali na javno mesto, po mogućstvu neko elitnije i vrlo viđeno mesto, uživajte u neobaveznim razgovorima i dobrom društvu.

Od utorka Mesec ulazi u znak Device i time naglašava Merkurovu važnost. On je već krenuo svojim direktnim hodom, a sa sobom nosi nove ideje i pravi nove planove. Odlična je ova nedelja da se malo umirite, pripremite za događaje koji će slediti. Ovo su dani za odmor, za razmišljanje i donošenje odluka. Sada je vreme da isplanirate svoje dalje korake. Budite pripremljeni za nešto što se može dogoditi i što će tek doći. Imajte uvek na umu da treba znati kojim putem treba krenuti u zavisnosti od situacije. Zato je sada vreme da svoje planove skrojite i donesete odluke jer će vrlo brzo doći dani i situacije koje će od vas tražiti brze i konkretne poteze. Svakako će sledeća sedmica, a posebno njen završetak, tražiti od vas da brzo delate u vrlo nezavidnim situacijama.

Do četvrtka, Mesec će biti u znaku Device, pa će vas tih dana okupirati događaji na poslu, svakodnevne obaveze i dešavanja. Ukoliko su vam u periodu retrogradnog Merkura nestali neki papiri, imali ste problema sa tehnikom, poštom ili nesporazume prilikom dogovora, a sigurno ste se na nekoj od ovih sitnica sapleli, sada ćete uspeti da nađete izgubljeno i neke priče konačno razjasnite.

Četvrtak može biti vrlo lep dan. Prvo će Mesec napraviti konjunkciju sa Jupiterom, a odmah zatim ući u znak Vage. Vaga voli lepe i vrlo prefinjene stvari, priče i susrete, zato je možda najbolje da taj i sledeći dan provedete sa partnerom ili nekim vrlo dragim ili da odete na neko kulturno dešavanje.

A u subotu kada Merkur bude pravio konjunkciju sa Plutonom, a Venera sekstil sa Neptunom, Mesec će još uvek biti u znaku Vage, pa će se pokrenuti i neki novi ljubavni događaji. Venera sa Neptunom stvara čaroliju, budi kreativnost i daje inspiraciju. Idealan dan za umetnike, posebno vajare, kreatore, dizajnere, arhitekte i sve one za čiji poslu je potrebna kreativnost. Ali kako je Venera u Jarcu, ovo su dani za pesme pisane arhaičnim stilom, dizajnere koji se bave restauracijom starih građevina i svi koji su više naklonjeni retro stilu jer ne samo što je Venera u Saturnovom znaku, već je i Merkur u konjunkciji sa Plutonom. Međutim, konjunkcija ove dve planete se nalazi na padu Jupitera, pa pored dubokih misli koje sama konjunkcija budi, pad Jupitera nosi jednu drugačiju sliku kada su u pitanju vera, filozofija i pravda. Na mundanom nivou mogu se pojaviti u najmanju ruku, čudni mislioci, ideolozi i vernici. Zato se toga dana klonite takvih tema i ne ulazite u raspravu.

Sačekajte nedelju kada će Mesec izaći iz znaka koji pravdu deli, pa iako je Škorpion znak njegovog pada, imaće toga dana lep trigon sa Neptunom, pa je najbolje da se prepustite odmoru, dobrom snu ili meditaciji. Neptun je iluzija, čarolija, misterija, pa je zato dobro da dan provedete u istraživanju onostranog. Zaronite u svet misterije, ezoterije i spiritualizma.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD