Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25. do 01.02.2016.

Mirni dani su pred vama. Merkur će prvog dana krenuti direktno, a tek krajem sedmice napraviti prvi aspekt u svom direktnom hodu, i to konjunkciju sa Plutonom, koju je već imao imao prošle sedmice. Ovog puta će i Venera imati sekstil sa Neptunom istog dana, pa vam ova lepa planetarna kombinacija nudi interesantne događaje i susrete.

Prvog dana Merkur je vrlo stacionaran sve do večernjih časova, kada će polako krenuti direktno. Mogu se javiti neki nagoveštaji za događaje koji će se pokrenuti tek kasnije. Mesec je još uvek u Lavu, na početku dana će imati trigon sa Uranom, pa izađite nekud, ali na javno mesto, po mogućstvu neko elitnije i vrlo viđeno mesto, uživajte u neobaveznim razgovorima i dobrom društvu.

Od utorka Mesec ulazi u znak Device i time naglašava Merkurovu važnost. On je već krenuo svojim direktnim hodom, a sa sobom nosi nove ideje i pravi nove planove. Odlična je ova nedelja da se malo umirite, pripremite za događaje koji će slediti. Ovo su dani za odmor, za razmišljanje i donošenje odluka. Sada je vreme da isplanirate svoje dalje korake. Budite pripremljeni za nešto što se može dogoditi i što će tek doći. Imajte uvek na umu da treba znati kojim putem treba krenuti u zavisnosti od situacije. Zato je sada vreme da svoje planove skrojite i donesete odluke jer će vrlo brzo doći dani i situacije koje će od vas tražiti brze i konkretne poteze. Svakako će sledeća sedmica, a posebno njen završetak, tražiti od vas da brzo delate u vrlo nezavidnim situacijama.

Do četvrtka, Mesec će biti u znaku Device, pa će vas tih dana okupirati događaji na poslu, svakodnevne obaveze i dešavanja. Ukoliko su vam u periodu retrogradnog Merkura nestali neki papiri, imali ste problema sa tehnikom, poštom ili nesporazume prilikom dogovora, a sigurno ste se na nekoj od ovih sitnica sapleli, sada ćete uspeti da nađete izgubljeno i neke priče konačno razjasnite.

Četvrtak može biti vrlo lep dan. Prvo će Mesec napraviti konjunkciju sa Jupiterom, a odmah zatim ući u znak Vage. Vaga voli lepe i vrlo prefinjene stvari, priče i susrete, zato je možda najbolje da taj i sledeći dan provedete sa partnerom ili nekim vrlo dragim ili da odete na neko kulturno dešavanje.

A u subotu kada Merkur bude pravio konjunkciju sa Plutonom, a Venera sekstil sa Neptunom, Mesec će još uvek biti u znaku Vage, pa će se pokrenuti i neki novi ljubavni događaji. Venera sa Neptunom stvara čaroliju, budi kreativnost i daje inspiraciju. Idealan dan za umetnike, posebno vajare, kreatore, dizajnere, arhitekte i sve one za čiji poslu je potrebna kreativnost. Ali kako je Venera u Jarcu, ovo su dani za pesme pisane arhaičnim stilom, dizajnere koji se bave restauracijom starih građevina i svi koji su više naklonjeni retro stilu jer ne samo što je Venera u Saturnovom znaku, već je i Merkur u konjunkciji sa Plutonom. Međutim, konjunkcija ove dve planete se nalazi na padu Jupitera, pa pored dubokih misli koje sama konjunkcija budi, pad Jupitera nosi jednu drugačiju sliku kada su u pitanju vera, filozofija i pravda. Na mundanom nivou mogu se pojaviti u najmanju ruku, čudni mislioci, ideolozi i vernici. Zato se toga dana klonite takvih tema i ne ulazite u raspravu.

Sačekajte nedelju kada će Mesec izaći iz znaka koji pravdu deli, pa iako je Škorpion znak njegovog pada, imaće toga dana lep trigon sa Neptunom, pa je najbolje da se prepustite odmoru, dobrom snu ili meditaciji. Neptun je iluzija, čarolija, misterija, pa je zato dobro da dan provedete u istraživanju onostranog. Zaronite u svet misterije, ezoterije i spiritualizma.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD