Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 25. do 01.02.2016.

Mirni dani su pred vama. Merkur će prvog dana krenuti direktno, a tek krajem sedmice napraviti prvi aspekt u svom direktnom hodu, i to konjunkciju sa Plutonom, koju je već imao imao prošle sedmice. Ovog puta će i Venera imati sekstil sa Neptunom istog dana, pa vam ova lepa planetarna kombinacija nudi interesantne događaje i susrete.

Prvog dana Merkur je vrlo stacionaran sve do večernjih časova, kada će polako krenuti direktno. Mogu se javiti neki nagoveštaji za događaje koji će se pokrenuti tek kasnije. Mesec je još uvek u Lavu, na početku dana će imati trigon sa Uranom, pa izađite nekud, ali na javno mesto, po mogućstvu neko elitnije i vrlo viđeno mesto, uživajte u neobaveznim razgovorima i dobrom društvu.

Od utorka Mesec ulazi u znak Device i time naglašava Merkurovu važnost. On je već krenuo svojim direktnim hodom, a sa sobom nosi nove ideje i pravi nove planove. Odlična je ova nedelja da se malo umirite, pripremite za događaje koji će slediti. Ovo su dani za odmor, za razmišljanje i donošenje odluka. Sada je vreme da isplanirate svoje dalje korake. Budite pripremljeni za nešto što se može dogoditi i što će tek doći. Imajte uvek na umu da treba znati kojim putem treba krenuti u zavisnosti od situacije. Zato je sada vreme da svoje planove skrojite i donesete odluke jer će vrlo brzo doći dani i situacije koje će od vas tražiti brze i konkretne poteze. Svakako će sledeća sedmica, a posebno njen završetak, tražiti od vas da brzo delate u vrlo nezavidnim situacijama.

Do četvrtka, Mesec će biti u znaku Device, pa će vas tih dana okupirati događaji na poslu, svakodnevne obaveze i dešavanja. Ukoliko su vam u periodu retrogradnog Merkura nestali neki papiri, imali ste problema sa tehnikom, poštom ili nesporazume prilikom dogovora, a sigurno ste se na nekoj od ovih sitnica sapleli, sada ćete uspeti da nađete izgubljeno i neke priče konačno razjasnite.

Četvrtak može biti vrlo lep dan. Prvo će Mesec napraviti konjunkciju sa Jupiterom, a odmah zatim ući u znak Vage. Vaga voli lepe i vrlo prefinjene stvari, priče i susrete, zato je možda najbolje da taj i sledeći dan provedete sa partnerom ili nekim vrlo dragim ili da odete na neko kulturno dešavanje.

A u subotu kada Merkur bude pravio konjunkciju sa Plutonom, a Venera sekstil sa Neptunom, Mesec će još uvek biti u znaku Vage, pa će se pokrenuti i neki novi ljubavni događaji. Venera sa Neptunom stvara čaroliju, budi kreativnost i daje inspiraciju. Idealan dan za umetnike, posebno vajare, kreatore, dizajnere, arhitekte i sve one za čiji poslu je potrebna kreativnost. Ali kako je Venera u Jarcu, ovo su dani za pesme pisane arhaičnim stilom, dizajnere koji se bave restauracijom starih građevina i svi koji su više naklonjeni retro stilu jer ne samo što je Venera u Saturnovom znaku, već je i Merkur u konjunkciji sa Plutonom. Međutim, konjunkcija ove dve planete se nalazi na padu Jupitera, pa pored dubokih misli koje sama konjunkcija budi, pad Jupitera nosi jednu drugačiju sliku kada su u pitanju vera, filozofija i pravda. Na mundanom nivou mogu se pojaviti u najmanju ruku, čudni mislioci, ideolozi i vernici. Zato se toga dana klonite takvih tema i ne ulazite u raspravu.

Sačekajte nedelju kada će Mesec izaći iz znaka koji pravdu deli, pa iako je Škorpion znak njegovog pada, imaće toga dana lep trigon sa Neptunom, pa je najbolje da se prepustite odmoru, dobrom snu ili meditaciji. Neptun je iluzija, čarolija, misterija, pa je zato dobro da dan provedete u istraživanju onostranog. Zaronite u svet misterije, ezoterije i spiritualizma.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD