Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 18. do 25.01.16.

Jedna je sedmica bila prilično izazovna ali je odmah nakon nje usledila opuštajuća i kreativna nedelja, a sada su pred nama promenljivi dani. Biće protočnih, ali i izazovnih aspekata. Glavni akter svih događaja biće Merkur. On će sredinom sedmice imati kvadrat sa Uranom i konjunkciju sa Plutonom, pa će mnoge odluke biti prilično otežane i konfuzne. A pored Merkura, na početku sedmice će Mars imati lep vodeni trigon sa Neptunom, dok Venera bude preterivala u uživanjima i hedonizmu sa Jupiterom (Venera kvadrat Jupiter), pre nego što bude promenila znak i ušla u svet u kojem Saturn vlada (Venera u Jarcu). A da je ovo nedelja velikih promena govori i Sunce koje će u sredu ući u znak Vodolije i svest potpuno okrenuti u smeru napretka, budućnosti i novog.

Prvog nas dana očekuje Venera sa Jupiterom (Venera kvadrat Jupiter) i magijski aspekt između Marsa i Neptuna. Marsov aspekt će trajati bar dva dana, a njegovo dejstvo i koji dan duže. Trebali bi iskoristiti ovaj trigon i započeti nešto kreativno. Bavite se nečim što vas ispunjava, napišite nekom lepo i iskreno pismo, jer će Neptun sve to obojiti magijom i čarolijom. Ukoliko ste imali ranije neki nezavršeni odnos, sada je vreme da se okrenete unazad i ispravite onaj trenutak u kojem je došlo do prekida, do skretanja u nekom drugom smeru. Iako je većina odnosa prolazna, svi oni imaju određeni zadatak ili misiju u tom periodu u kojem se pojave. Bez obzira na njihovu prolaznost, odnose treba prihvatiti, naučiti ono što treba, ali ih i završiti u miru. Sada je vreme da se vratite (retrogradni Merkur) i malo razmislite o prošlim akcijama.

Pored Marsa sa Neptunom, tu je i Venera koja pravi kvadrat sa svojim dispozitorom, Jupiterom. Sama po sebi nestašna (Venera u Strelcu), nemirna, sklona avanturama i lagodnom životu, kvadrat sa Jupiterom će je previše opustiti, pa će biti sklona raznim nestašlucima. Nove ljubavne avanture su na pomolu, ali kako je ovo kvadrat, ukoliko nemate u svom horoskopu dobar protočni aspekt, budite oprezni jer je ovo aspekt preterivanja i afera. Sunce je na poslednjem stepenu znaku Jarca, utiče na rizike i tajne, Merkur je retrogradan, pa su i odluke pogrešne, zato ukoliko želite ozbiljnu i stabilnu vezu, sačekajte da Venera promeni znak i uđe u znak Jarca. Pored ljubavi, budite oprezni sa finansijama i hranom jer je ovo aspekt preterivanja, pa je ako kupovina u pitanju sigurno ćete potrošiti više nego što ste planirali, a uživanje u hrani i slatkišima može vas koštati nekim viškom kilograma.

Sredinom sedmice Sunce ulazi u znak Vodolije, a Merkur istog dana pravi kvadrat sa Uranom, pa su mogući kvarovi sa tehnikom, telefonima, automobilima i generalno sa saobraćajem i komunikacijama. Ne dozvolite da vas neko izazove i nemojte toga dana pokušavati ništa da objasnite ili razjasnite. Sve može biti jedan veliki nesporazum i sve možete krivo shvatiti. Zato, sve što se dešava toga dana okrenite na šalu, smejte se, družite i zabavljajte, jer od srede Sunce u znaku Vodolije budi želju za druženjem i zabavom.

Krajem sedmice, tačnije u petak, Merkur pravi konjunkciju sa Plutonom, pa su moguće melanholije i pesimistične misli. U svetu su moguće saobraćajne nezgode, pa ukoliko morate nekud ići, budite oprezni u vožnji. Ukoliko kasnite, jer je sa retrogradnim Merkurom to vrlo izvesno, nemojte paničiti, već prihvatite kao činjenicu da se sve dešava sa razlogom i da svugde stižete u trenutku kada trebate stići. Venera je toga dana na poslednjem stepenu, pa nestrpljenje može biti još veće. Zato je najbolje da se umirite toga dana, tišina vam može doneti čudesne doživljaje i spoznaje. Sa retrogradnim Merkurom u konjunkciji sa Plutonom, to su dubine i osvešćivanje potpuno sputanih i nesvesnih emocija, osećanja, strahova. Sada je vreme za suočavanje sa njima, sa sobom i svojim nesvesnim Ja. Svoje slabosti prihvatite i počnite raditi na njihovom prevazilaženju.

A za kraj, vikend je u znaku Venere. Ona sa sobom nosi jednu dozu ozbiljnosti, hladnoće i nezainteresovanosti za ljubav i uživanja. Ali to sve tako izgleda. Znak Jarca je vrlo materijalan i svetovni znak. On jednako voli uživanja i u ljubavi i u hrani kao i znak Strelca, samo što je umeren i disciplinovan u svemu. Zato vikend posvetite ovoj Veneri u Jarcu, pa sa partnerom provedite dan u šetnji po planini ili šumi. Otiđite na neko hladnije mesto, neka vas ljubav greje dok se nosići lede od studeni i zime, neka vas zagrljaji greju dok oko vas snežne pahulje prave zimsku idilu. Ti zagrljaji će biti najtopliji, a poljupci najduži i najslađi od svih... i na kraju ćete shvatiti koliko su važne ljubavi u Saturnovom svetu. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD