Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 11. do 18.01.2016.

Za razliku od prošle sedmice, u ovoj će se nedelji smenjivati dobri i lepi aspekti. Venera će imati trigon sa Uranom, Sunce sa Jupiterom, a i Merkur će imati svojih interesantnih momenata, posebno kada bude imao konjunkciju sa Suncem, pa ćete u nekoj priči zablistati ili ćete čuti neke vesti koje će vas posebno obradovati, a možda se odlučite i za neki put na kojem ste već bili (retrogradni Merkur) i pri tome se divno proveli (Merkur trigon Jupiter).

Prvi i drugi dan sedmice će proći bez posebnih planetarnih aspekata, jedino će Mesec tranzitom kroz Vodoliju praviti dobru atmosferu za druženje i izlaske. U utorak će Mesec imati sekstile sa Uranom i Venerom, pa su ovo pored druženja, lepi emotivni i ljubavni susreti.

U sredu Mesec ulazi u znak Riba, koji je različit od Vodolije, pa se u ovim danima opustite i odmarajte, jer znak Riba voli tišinu i mirne trenutke u prijatnom društvu. Toga dana imamo dva divna aspekta, i to Veneru sa Uranom (Venera trigon Uran) i Sunce sa Jupiterom (Sunce trigon Jupiter). Kako je Jupiter u Devici, a Sunce u Jarcu ovo može biti dobar dan za poslovne uspehe. Određena dešavanja na poslu biće u vašu korist, a može vas obradovati neka vest, pohvala šefa ili unapređenje. Kako je Merkur retrogradan, ne treba nikakve nove projekte niti razgovore započinjati ali je dobro da se stare ranije započete stvari završe. Ukoliko ste ranije podneli neki zahtev ili molbu, a od tad je prošlo toliko vremena da ste već pomislili da treba da odustanete od toga, sada vas može iznenaditi pozitivan odgovor. Aspekt napretka i slave (Sunce trigon Jupiter) pomaže da na svakom polju zablistate.

Istog dana i Venera će sa Uranom imati trigon pa će iznenađenje u toj meri biti veće. Iznenadni mali finansijski dobitak, tek toliko da vam izmami osmeh na licu, iznenadni poziv starog prijatelja ili bivšeg partnera jednako će učiniti da vam ovaj dan bude zbog malih sitnica sretan. Sitnice zapravo i čine život. Ciljevi su veliki, put do tog cilja nepredvidiv, često težak, ali i ispunjen slatkim malim zadovoljstvima i sitnicama koje su sasvim dovoljne da skupite snagu i načinite novi korak.

Odmah nakon trigona Sunce i Jupitera u četvrtak će Sunce imati konjunkciju sa Merkurom, pa će ovaj dan biti ispunjen pričama, sećanjima na dobra stara vremena (retrogradni Merkur u Jarcu). Ovaj vam dan nudi mnoštvo dobrih ideja ali ne u novim stvarima, već u rešavanju nekih starih problema i dilema. Odluke koje niste mogli doneti sada ćete rešiti vrlo jednostavno. Sve što je ponovljeno, što ste nekada započeli pa ostavili, što ste želeli ali zastali na pola puta i odustali, sada se možete vratiti i završiti ranije započeto s lakoćom. Dok je još Mesec u Ribama, sve to je vezano za neke lične stvari, za rešavanje unutrašnjih dilema ali kad Mesec bude ušao u znak Ovna, otvorite se i krenite u akciju.

A Merkur će nakon konjunkcije sa Suncem u petak napraviti trigon sa Jupiterom, pa eto dobrih ideja za putovanje. Mesec u Ovnu će poželeti akciju, pa se pripremite da za vikend izađete nekud. Jupiter bi najradije da otputuje, obiđe nekoliko turističkih destinacija, u putu pročita i neku knjigu i vrati se na vreme za nove radne pobede. Nekima će to i uspeti ali ipak ne pratite Jupitera u toj meri, često u vama budi megalomanske projekte, ali kraći izlet ili vikend u nekom romantičnom mestu, prijao bi svakom. Ako niste od onih koji lako pakuju svoje kofere, onda izađite na lepu romantičnu večeru, pročitajte neku dobru knjigu ili otiđite na neko predavanje. Jupiter iako voli uživanja i veliki je hedonista, sa Merkurom se ne oputša lako i najveće bogatsvo za njega je znanje, kvalitetan razgovor i dobra knjiga.

Iskoristite sedmicu koja je pred vama i neka izazovi koji su prošli ostanu iza vas. Opustite se i zaigrajte sa Suncem, Venerom i Merkurom jer oni ovih dana uživaju u najlepšim nebeskim ritmovima.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD