Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 11. do 18.01.2016.

Za razliku od prošle sedmice, u ovoj će se nedelji smenjivati dobri i lepi aspekti. Venera će imati trigon sa Uranom, Sunce sa Jupiterom, a i Merkur će imati svojih interesantnih momenata, posebno kada bude imao konjunkciju sa Suncem, pa ćete u nekoj priči zablistati ili ćete čuti neke vesti koje će vas posebno obradovati, a možda se odlučite i za neki put na kojem ste već bili (retrogradni Merkur) i pri tome se divno proveli (Merkur trigon Jupiter).

Prvi i drugi dan sedmice će proći bez posebnih planetarnih aspekata, jedino će Mesec tranzitom kroz Vodoliju praviti dobru atmosferu za druženje i izlaske. U utorak će Mesec imati sekstile sa Uranom i Venerom, pa su ovo pored druženja, lepi emotivni i ljubavni susreti.

U sredu Mesec ulazi u znak Riba, koji je različit od Vodolije, pa se u ovim danima opustite i odmarajte, jer znak Riba voli tišinu i mirne trenutke u prijatnom društvu. Toga dana imamo dva divna aspekta, i to Veneru sa Uranom (Venera trigon Uran) i Sunce sa Jupiterom (Sunce trigon Jupiter). Kako je Jupiter u Devici, a Sunce u Jarcu ovo može biti dobar dan za poslovne uspehe. Određena dešavanja na poslu biće u vašu korist, a može vas obradovati neka vest, pohvala šefa ili unapređenje. Kako je Merkur retrogradan, ne treba nikakve nove projekte niti razgovore započinjati ali je dobro da se stare ranije započete stvari završe. Ukoliko ste ranije podneli neki zahtev ili molbu, a od tad je prošlo toliko vremena da ste već pomislili da treba da odustanete od toga, sada vas može iznenaditi pozitivan odgovor. Aspekt napretka i slave (Sunce trigon Jupiter) pomaže da na svakom polju zablistate.

Istog dana i Venera će sa Uranom imati trigon pa će iznenađenje u toj meri biti veće. Iznenadni mali finansijski dobitak, tek toliko da vam izmami osmeh na licu, iznenadni poziv starog prijatelja ili bivšeg partnera jednako će učiniti da vam ovaj dan bude zbog malih sitnica sretan. Sitnice zapravo i čine život. Ciljevi su veliki, put do tog cilja nepredvidiv, često težak, ali i ispunjen slatkim malim zadovoljstvima i sitnicama koje su sasvim dovoljne da skupite snagu i načinite novi korak.

Odmah nakon trigona Sunce i Jupitera u četvrtak će Sunce imati konjunkciju sa Merkurom, pa će ovaj dan biti ispunjen pričama, sećanjima na dobra stara vremena (retrogradni Merkur u Jarcu). Ovaj vam dan nudi mnoštvo dobrih ideja ali ne u novim stvarima, već u rešavanju nekih starih problema i dilema. Odluke koje niste mogli doneti sada ćete rešiti vrlo jednostavno. Sve što je ponovljeno, što ste nekada započeli pa ostavili, što ste želeli ali zastali na pola puta i odustali, sada se možete vratiti i završiti ranije započeto s lakoćom. Dok je još Mesec u Ribama, sve to je vezano za neke lične stvari, za rešavanje unutrašnjih dilema ali kad Mesec bude ušao u znak Ovna, otvorite se i krenite u akciju.

A Merkur će nakon konjunkcije sa Suncem u petak napraviti trigon sa Jupiterom, pa eto dobrih ideja za putovanje. Mesec u Ovnu će poželeti akciju, pa se pripremite da za vikend izađete nekud. Jupiter bi najradije da otputuje, obiđe nekoliko turističkih destinacija, u putu pročita i neku knjigu i vrati se na vreme za nove radne pobede. Nekima će to i uspeti ali ipak ne pratite Jupitera u toj meri, često u vama budi megalomanske projekte, ali kraći izlet ili vikend u nekom romantičnom mestu, prijao bi svakom. Ako niste od onih koji lako pakuju svoje kofere, onda izađite na lepu romantičnu večeru, pročitajte neku dobru knjigu ili otiđite na neko predavanje. Jupiter iako voli uživanja i veliki je hedonista, sa Merkurom se ne oputša lako i najveće bogatsvo za njega je znanje, kvalitetan razgovor i dobra knjiga.

Iskoristite sedmicu koja je pred vama i neka izazovi koji su prošli ostanu iza vas. Opustite se i zaigrajte sa Suncem, Venerom i Merkurom jer oni ovih dana uživaju u najlepšim nebeskim ritmovima.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD