Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 11. do 18.01.2016.

Za razliku od prošle sedmice, u ovoj će se nedelji smenjivati dobri i lepi aspekti. Venera će imati trigon sa Uranom, Sunce sa Jupiterom, a i Merkur će imati svojih interesantnih momenata, posebno kada bude imao konjunkciju sa Suncem, pa ćete u nekoj priči zablistati ili ćete čuti neke vesti koje će vas posebno obradovati, a možda se odlučite i za neki put na kojem ste već bili (retrogradni Merkur) i pri tome se divno proveli (Merkur trigon Jupiter).

Prvi i drugi dan sedmice će proći bez posebnih planetarnih aspekata, jedino će Mesec tranzitom kroz Vodoliju praviti dobru atmosferu za druženje i izlaske. U utorak će Mesec imati sekstile sa Uranom i Venerom, pa su ovo pored druženja, lepi emotivni i ljubavni susreti.

U sredu Mesec ulazi u znak Riba, koji je različit od Vodolije, pa se u ovim danima opustite i odmarajte, jer znak Riba voli tišinu i mirne trenutke u prijatnom društvu. Toga dana imamo dva divna aspekta, i to Veneru sa Uranom (Venera trigon Uran) i Sunce sa Jupiterom (Sunce trigon Jupiter). Kako je Jupiter u Devici, a Sunce u Jarcu ovo može biti dobar dan za poslovne uspehe. Određena dešavanja na poslu biće u vašu korist, a može vas obradovati neka vest, pohvala šefa ili unapređenje. Kako je Merkur retrogradan, ne treba nikakve nove projekte niti razgovore započinjati ali je dobro da se stare ranije započete stvari završe. Ukoliko ste ranije podneli neki zahtev ili molbu, a od tad je prošlo toliko vremena da ste već pomislili da treba da odustanete od toga, sada vas može iznenaditi pozitivan odgovor. Aspekt napretka i slave (Sunce trigon Jupiter) pomaže da na svakom polju zablistate.

Istog dana i Venera će sa Uranom imati trigon pa će iznenađenje u toj meri biti veće. Iznenadni mali finansijski dobitak, tek toliko da vam izmami osmeh na licu, iznenadni poziv starog prijatelja ili bivšeg partnera jednako će učiniti da vam ovaj dan bude zbog malih sitnica sretan. Sitnice zapravo i čine život. Ciljevi su veliki, put do tog cilja nepredvidiv, često težak, ali i ispunjen slatkim malim zadovoljstvima i sitnicama koje su sasvim dovoljne da skupite snagu i načinite novi korak.

Odmah nakon trigona Sunce i Jupitera u četvrtak će Sunce imati konjunkciju sa Merkurom, pa će ovaj dan biti ispunjen pričama, sećanjima na dobra stara vremena (retrogradni Merkur u Jarcu). Ovaj vam dan nudi mnoštvo dobrih ideja ali ne u novim stvarima, već u rešavanju nekih starih problema i dilema. Odluke koje niste mogli doneti sada ćete rešiti vrlo jednostavno. Sve što je ponovljeno, što ste nekada započeli pa ostavili, što ste želeli ali zastali na pola puta i odustali, sada se možete vratiti i završiti ranije započeto s lakoćom. Dok je još Mesec u Ribama, sve to je vezano za neke lične stvari, za rešavanje unutrašnjih dilema ali kad Mesec bude ušao u znak Ovna, otvorite se i krenite u akciju.

A Merkur će nakon konjunkcije sa Suncem u petak napraviti trigon sa Jupiterom, pa eto dobrih ideja za putovanje. Mesec u Ovnu će poželeti akciju, pa se pripremite da za vikend izađete nekud. Jupiter bi najradije da otputuje, obiđe nekoliko turističkih destinacija, u putu pročita i neku knjigu i vrati se na vreme za nove radne pobede. Nekima će to i uspeti ali ipak ne pratite Jupitera u toj meri, često u vama budi megalomanske projekte, ali kraći izlet ili vikend u nekom romantičnom mestu, prijao bi svakom. Ako niste od onih koji lako pakuju svoje kofere, onda izađite na lepu romantičnu večeru, pročitajte neku dobru knjigu ili otiđite na neko predavanje. Jupiter iako voli uživanja i veliki je hedonista, sa Merkurom se ne oputša lako i najveće bogatsvo za njega je znanje, kvalitetan razgovor i dobra knjiga.

Iskoristite sedmicu koja je pred vama i neka izazovi koji su prošli ostanu iza vas. Opustite se i zaigrajte sa Suncem, Venerom i Merkurom jer oni ovih dana uživaju u najlepšim nebeskim ritmovima.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD