Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Astrološke Tehnike Direkcija Od 18. decembra na Kepler Institutu počinje jednomesečni kurs iz oblasti Astroloških Tehnika Direkcija. Direkcije predstavljaju tehniku koja spada u grupu simboličnih prognostičkih metoda zato što ne predstavljaju realno pomeranje planeta u vremenu (kao što su to tranziti), već se u direkcijama planete pomeraju u određenoj simbolici po kojoj se za jednu godinu života sve planete pomeraju za po jedan stepen.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 11.01.2016.

U prvoj sedmici nove godine imamo prilično aktivno zvezdano nebo. Na samom početku Marsov ulazak u znak Škorpiona nagoveštava promene ali je takođe pokazatelj snage i energije koju ćete imati u narednom periodu.

Ovakav početak može biti izazov za mnoge. Merkur i Mars će u prvoj polovini sedmice biti konstantno u kvadratu, jer će Merkur sa 01°Vodolije krenuti retrogradno, pa će se na istom stepenu duže zadržati. Sunce će takođe imati izazove, prvo konjunkciju sa Plutonom, a  odmah zatim i kvadrat sa Uranom. Sunce će dosta uticati na mundane događaje, na ljude na položaju i vlasti. Uran je pobuna i trenutak, pa su moguće mnoge akcije učinjene u afektu. A pored Sunca i Urana, Marsa i Merkura i Venera će imati svoju priču. Na žalost, mnoge će rastužiti ili im doneti brigu. Na početku sedmice ima kvadrat sa Neptunom, a na kraju konjunkciju sa Saturnom.

Prvog dana Mesec će preći preko Marsa, a njegov tranzit kroz znak Škorpiona biće kao priprema za sedmicu koja je pred vama. Nije lagan ovaj Mesec i može izazvati promenljiva raspoloženja i melanholiju. Kada je Mesec u lošem dostojanstvu (Mesec u Škorpionu, Jarcu) uvek je dobro ne započinjati nikakve poslove niti organizirati zabave i provode, ali je najbolje provesti ga u osami, tišini, u sređivanju doma ili radnog prostora.

Naredni period u kojem je Mars u Škorpionu, daće vam dovoljno snage i energije da sve prepreke prevaziđete, što će vam sada itekako trebati.

Već prvih dana Merkur na početku znaka Vodolije usporava svoj hod i polako pravi kvadrat sa Marsom, pa će mnoge reči biti izgovorene koje će kasnije izazvati veliku pometnju. Odmah nakon kvadrata sa Marsom, Merkur će krenuti retrogradno, a sa njim i mnogi nesporazumi, nestali papiri, zakasnela pošta, odgođeni termini, kao i problemi u saobraćaju, sa autom, tehnikom i telefonom. Svaka će sitnica u vama izazivati veliki stres (Merkur u Vodoliji). Venera će biti uzrok mnogih nevolja. Kvadrat sa Neptunom su razočarenja, razotkrivene ljubavne tajne, ali i razne finansijske prevare i transakcije. Budite oprezni sa novcem, kako i gde ostavljate svoje novčanike, kartice, vrednosne papire jer će dani koji su pred vama zahtevni i traže odgovornost.

Sunce će imati konjunkciju sa Plutonom i kvadrat sa Uranom, što je prilično izazovno. Sunce direktno utiče na ego, na svest, pa se možete naći u nekim neprijatnim situacijama i konfliktima. Možete se osetiti prozvanim, kao da je svaka kritika baš vama upućena, ali je ovog puta nećete prihvatiti već ćete uzvratiti kao da ste na ratnom bojištu. Primirite se, pokušajte da odolite svakom izazovu i pobedite sebe i svoje slabosti. Pobeda se ne sastoji u nadmetanju snaga, niti u veštini govora, već u prihvatanju i skromnosti. Sve i da znate da neko nije u pravu, poklonite se i budite zahvalni. Svaka kritika, bilo da je pozitivna ili negativna, znači da je ipak nečija pažnja ka vama bila usmerena, nečije vreme vama je posvećeno i zato treba biti zahvalan. Čim ste nešto čuli ili vam se dogodi to je deo vašeg Univerzuma i ima razloga zašto vam se to dešava ili zašto to čujete.

Aspekti Sunca sa Plutonom i Uranom (Sunce konjunkcija Pluton, kvadrat Uran) dosta će uticati na mundane događaje. Sunce je simbol vlasti, vodeće figure, uticajnih i vrlo ambicioznih ljudi (Sunce u Jarcu), pa će oni biti najviše i prozvani. Ovo je slika pobuna, oružanih napada i obračuna kriminalnih grupa. Kako su Sunce i Pluton u zemljanom znaku podrhtavaće tlo, pa su izvesni zemljotresi, a u kvadratu sa Uranom, proradiće mnogi vulkani, ali kako je i Merkur retrogradan ovo su problemi u saobraćaju posebno vazdušnom (Uran).

I na kraju sedmice Merkur će stati na poslednji stepen Jarca, dok će se Venera spojiti sa Saturnom (Venera konjunkcija Saturn). Za nekog će to biti spoj ljubavi, lepote sa stabilnšću i odgovornošću, ali za neke to mogu biti vrlo bolni momenti. Ovo je veliki izazov za sve koji su u braku ili bilo kakvoj vrsti veze. To su jedini trenuci kada je najbolje biti sam. Malo melanholije i patetike neće vam mnogo štetiti, ali odnos vam u ovim danima može biti prilično kritičan. Retrogradni Merkur na 29°Jarca, teme su koje su davno ispričane, a koje će se ponovo prepričavati i prepričavati da će u jednom trenutku ostati reči bez ikakvog smisla. Pojaviće se strah, pojaviće se briga. Ne ulazite ni u kakve prepirke i ne nasedajte na priče koje diraju vaše slabosti. Možete se toga dana osetiti nevoljenim, možda će partner biti ljut ili hladan, ali ne zamerite. Tranziti su aspekti koji utiču na sve, ali brzi tranziti se mogu nedelovanjem ublažiti ili izbeći. Brige vam mogu stvoriti računi, dugovi, finansijski problemi, pa se potrudite da sredite svoje finansijske obaveze pre ovog aspekta. Post i odricanje od hrane su idealni za ovaj aspekt, pa pokušajte da jedan dan Veneru i Saturna osetite na fizičkom nivou, a da uživate u pravoj ljubavi sa partnerom.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD