Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28.12.15. do 04.01.16.

Evo meni omiljene nedelje koja započinje u jednoj, a završava se u drugoj godini. U ovoj će godini Sunce imati sekstil sa Neptunom, Merkur kvadrat sa Marsom, Venera će ući u znak Strelca dok će Merkur prvog dana nove godine ući u znak Vodolije.

Prvog će dana Mesec biti u znaku Lava i gradiće trigone sa Saturnom i Uranom, pa ćete u prvom danu imati fine i prijatne trenutke. Uran će vam pružiti dobro društvo, neobične trenutke i prijatna iznenađenja, dok će Saturn pametno iskoristiti svaku priliku koja vam se pruži, da se istaknete, pokažete i zablistate kad treba i pred kim treba (Mesec u Lavu). Sve nekako može izgledati vrlo ispirativno i ugodno. Određeni osećaji pratiće vas i drugog dana, dok Mesec ne bude ušao u znak Device.

U utorak će u prvoj polovini dana Mesec imati aspekte sa ljubavnim planetama, sekstil sa Marsom i kvadrat sa Venerom dok će Sunce imati lep sekstil sa Neptunom. Ovaj aspekt budi umetničke talente, ali i duhovnost, želju da se posvetite višim ciljevima, da probudite i onu drugu suptilniju stranu sebe. Neki će želeti da se oprobaju u nekoj kreaciji, umetničkom delu ili nekoj novoj ideji. Drugi će želeti svoj život da malo drugačije organiziraju i da u novoj godini osmisle način da se svakodnevno posvete određenim duhovnim stvarima, molitvama, meditacijama ili mantrama. Šta god bude bio vaš izbor Sunce će to u aspektu sa Neptunom podržati.

A u drugoj polovini dana, polako započinju prvi nagoveštaji događaja koji vas čekaju u sledećoj godini. Mesec ulazi u znak Device, gde će biti i u trenutku kada otkuca ponoć, čak će i Merkur biti još uvek u istom znaku i to na vrlo neizvesnom poslednjem stepenu (29°Jarca). Ovo je slična situacija kao i drugog dana sedmice kada Merkur bude pravio kvadrat sa Marsom kada vas čeka puno izazova. Morate biti vrlo oprezni u saobraćaju, na putu, pa zato pokušajte da vam dan prođe bez stresa i žurbe. Na bilo kakvu vrstu provokacija ostanite gluvi i nemi. Mars sa Merkurom zna da izazove rečima, da naljuti i prozove. Satirične i sarkastične komentare i doskočice zaboravite, jer nikad ih nećete čuti iz duše koja je u potpunom miru. Takođe, Venera je na poslednjem stepenu Škorpiona, pa će ova „žaoka“ biti itekako oštra i može povrediti one koje volite ili vas mogu povrediti oni koje volite. U svakom slučaju, klonite se nevolja i ne ulazite u rizike. U sredu Venera menja znak, a znak Strelca će biti pravo osveženje za ljubavne odnose.

A četvrtak je dan kada ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu. Mnogi se raduju tom danu. Neki zbog slavlja i slobodnih dana, drugi zbog veselja i darova, a treći zbog porodičnog okupljanja i susreta sa onima sa kojima se ne sreću tako često. U pozadini svačijeg očekivanja i radosti jeste nova nada. Ako je ova godina bila jako uspešna, nadamo se da će sledeća biti još uspešnija, stvaramo planove i zamišljamo želje za njihovo ostvarenje. Ako je bila teška i puna nemira, sada nam je želja da imamo mir i započnemo nove uspešnije projekte. Sve su ovo očekivanja koja nesvesno imamo, a koja opet u nama bude uzbuđenja, a koja nas jednako vode ka napred, ka novom.

Svi imaju želje i sve su one iz najboljih namera zamišljane, ali ne ispunjavaju se sve onda kada se zamisle. Svaka goodina sa sobom nosi nove izazove, nove ispite i nove promene. U trenutku kada ponoć bude otkucavala, ascedent horoskopa za sam doček 2016. god., biće u znaku Vage, sa Mesecom na padu Venere, Venerom u 3. polju, Merkurom na osetljivom 29° Jarca, a izazvovni aspekti transcedentnih planeta aktiviraju 4. i 7. polje (Pluton kvadrat Uran) i 3. i 5. polje (Saturn kvadrat Neptun).

Ovo će svakako biti godina u kojoj će mnogi odnosi imati izazove i to najviše zbog pogrešnih reči i ćutanja. Merkur je sklon tajnama (Merkur na 29°), ali često i pogrešnim odlukama. Mesec se našao baš na stepenu pada Venere, pa ovde neke ljubavne emocije umiru ili se jednostavno gase i nestaju. Mnogi će otići, zauvek napustiti dom u kojem su bili i mnogi će to vrlo tragično prihvatiti (Pluton kvadrat Uran), drugi će zbog posla biti često odsutni, a treći će se jednostavno posvetiti putovanjima i avanturama (Venera u Strelcu). Ovo mogu često biti i razlozi završetka nekih ozbiljnih veza, jer Strelac je sklon aferama. Očekuju vas ljubavni preokreti, avanture i putovanja. Biće oscilacija u odnosima, u ljubavima, od zaljubljivanja i radosti do razočarenja i tuge (Mesec na padu Venere – 27°Device). Putovanja i kretanja će biti, ali ipak i problema na putevima, u saobraćaju, kao i sa tehnikom i u komunikaciji. Mnogi će želeti da isprave ono u čemu su pogrešili, ali neki će se jednostavno kloniti nevolja, odnosa sa ljudima i posvetiti se poslu. Mars koji je na vrhu 2. polja, govori da će biti „trke za novcem“ jer Mars ovde traži bolje i više.

A za sam kraj sedmice, nakon dana u kojem celi svet spava (01.01.) Merkur će se probuditi i sa novim idejama ući u novu godinu. Ulazak Merkura u znak Vodolije, oslobodiće mnoge misli, pa će se mnoge priče prepričavati. Više neće postojati „tabu teme“ niti nešto o čemu se ne priča. Probudiće se u vama osećaj kao da ste oslobođeni nekih briga i pritiska koji vas je gušio, a za koji niste bili svesni kada se i zbog čega javio. Opustite se i tokom vikenda nastavite sa druženjem, slavljem, pričama i uživajte u svakom trenutku.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD