Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 28.12.15. do 04.01.16.

Evo meni omiljene nedelje koja započinje u jednoj, a završava se u drugoj godini. U ovoj će godini Sunce imati sekstil sa Neptunom, Merkur kvadrat sa Marsom, Venera će ući u znak Strelca dok će Merkur prvog dana nove godine ući u znak Vodolije.

Prvog će dana Mesec biti u znaku Lava i gradiće trigone sa Saturnom i Uranom, pa ćete u prvom danu imati fine i prijatne trenutke. Uran će vam pružiti dobro društvo, neobične trenutke i prijatna iznenađenja, dok će Saturn pametno iskoristiti svaku priliku koja vam se pruži, da se istaknete, pokažete i zablistate kad treba i pred kim treba (Mesec u Lavu). Sve nekako može izgledati vrlo ispirativno i ugodno. Određeni osećaji pratiće vas i drugog dana, dok Mesec ne bude ušao u znak Device.

U utorak će u prvoj polovini dana Mesec imati aspekte sa ljubavnim planetama, sekstil sa Marsom i kvadrat sa Venerom dok će Sunce imati lep sekstil sa Neptunom. Ovaj aspekt budi umetničke talente, ali i duhovnost, želju da se posvetite višim ciljevima, da probudite i onu drugu suptilniju stranu sebe. Neki će želeti da se oprobaju u nekoj kreaciji, umetničkom delu ili nekoj novoj ideji. Drugi će želeti svoj život da malo drugačije organiziraju i da u novoj godini osmisle način da se svakodnevno posvete određenim duhovnim stvarima, molitvama, meditacijama ili mantrama. Šta god bude bio vaš izbor Sunce će to u aspektu sa Neptunom podržati.

A u drugoj polovini dana, polako započinju prvi nagoveštaji događaja koji vas čekaju u sledećoj godini. Mesec ulazi u znak Device, gde će biti i u trenutku kada otkuca ponoć, čak će i Merkur biti još uvek u istom znaku i to na vrlo neizvesnom poslednjem stepenu (29°Jarca). Ovo je slična situacija kao i drugog dana sedmice kada Merkur bude pravio kvadrat sa Marsom kada vas čeka puno izazova. Morate biti vrlo oprezni u saobraćaju, na putu, pa zato pokušajte da vam dan prođe bez stresa i žurbe. Na bilo kakvu vrstu provokacija ostanite gluvi i nemi. Mars sa Merkurom zna da izazove rečima, da naljuti i prozove. Satirične i sarkastične komentare i doskočice zaboravite, jer nikad ih nećete čuti iz duše koja je u potpunom miru. Takođe, Venera je na poslednjem stepenu Škorpiona, pa će ova „žaoka“ biti itekako oštra i može povrediti one koje volite ili vas mogu povrediti oni koje volite. U svakom slučaju, klonite se nevolja i ne ulazite u rizike. U sredu Venera menja znak, a znak Strelca će biti pravo osveženje za ljubavne odnose.

A četvrtak je dan kada ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu. Mnogi se raduju tom danu. Neki zbog slavlja i slobodnih dana, drugi zbog veselja i darova, a treći zbog porodičnog okupljanja i susreta sa onima sa kojima se ne sreću tako često. U pozadini svačijeg očekivanja i radosti jeste nova nada. Ako je ova godina bila jako uspešna, nadamo se da će sledeća biti još uspešnija, stvaramo planove i zamišljamo želje za njihovo ostvarenje. Ako je bila teška i puna nemira, sada nam je želja da imamo mir i započnemo nove uspešnije projekte. Sve su ovo očekivanja koja nesvesno imamo, a koja opet u nama bude uzbuđenja, a koja nas jednako vode ka napred, ka novom.

Svi imaju želje i sve su one iz najboljih namera zamišljane, ali ne ispunjavaju se sve onda kada se zamisle. Svaka goodina sa sobom nosi nove izazove, nove ispite i nove promene. U trenutku kada ponoć bude otkucavala, ascedent horoskopa za sam doček 2016. god., biće u znaku Vage, sa Mesecom na padu Venere, Venerom u 3. polju, Merkurom na osetljivom 29° Jarca, a izazvovni aspekti transcedentnih planeta aktiviraju 4. i 7. polje (Pluton kvadrat Uran) i 3. i 5. polje (Saturn kvadrat Neptun).

Ovo će svakako biti godina u kojoj će mnogi odnosi imati izazove i to najviše zbog pogrešnih reči i ćutanja. Merkur je sklon tajnama (Merkur na 29°), ali često i pogrešnim odlukama. Mesec se našao baš na stepenu pada Venere, pa ovde neke ljubavne emocije umiru ili se jednostavno gase i nestaju. Mnogi će otići, zauvek napustiti dom u kojem su bili i mnogi će to vrlo tragično prihvatiti (Pluton kvadrat Uran), drugi će zbog posla biti često odsutni, a treći će se jednostavno posvetiti putovanjima i avanturama (Venera u Strelcu). Ovo mogu često biti i razlozi završetka nekih ozbiljnih veza, jer Strelac je sklon aferama. Očekuju vas ljubavni preokreti, avanture i putovanja. Biće oscilacija u odnosima, u ljubavima, od zaljubljivanja i radosti do razočarenja i tuge (Mesec na padu Venere – 27°Device). Putovanja i kretanja će biti, ali ipak i problema na putevima, u saobraćaju, kao i sa tehnikom i u komunikaciji. Mnogi će želeti da isprave ono u čemu su pogrešili, ali neki će se jednostavno kloniti nevolja, odnosa sa ljudima i posvetiti se poslu. Mars koji je na vrhu 2. polja, govori da će biti „trke za novcem“ jer Mars ovde traži bolje i više.

A za sam kraj sedmice, nakon dana u kojem celi svet spava (01.01.) Merkur će se probuditi i sa novim idejama ući u novu godinu. Ulazak Merkura u znak Vodolije, oslobodiće mnoge misli, pa će se mnoge priče prepričavati. Više neće postojati „tabu teme“ niti nešto o čemu se ne priča. Probudiće se u vama osećaj kao da ste oslobođeni nekih briga i pritiska koji vas je gušio, a za koji niste bili svesni kada se i zbog čega javio. Opustite se i tokom vikenda nastavite sa druženjem, slavljem, pričama i uživajte u svakom trenutku.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD