Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Promo predavanje za upis u novu školsku godinu Pozivamo vas na besplatno uvodno predavanje o Astrološkom školovanju i Astro Terapeut programu. Ovo predavanje će održati Aleksandar i Lea Imširagić u petak, 21. juna na Kepler Institutu, s početkom u 19h. Predavanje će trajati sat vremena, a budući da je broj mesta ograničen, potrebno je rezervisati mesto na info@keplerunited.org ili na telefone 011.267.31.92 ili 064.387.222.4 (radnim danima od 12 do 18h). Dobro došli!
» prikaži celu vest
Seminar: Opraštanje za dublju ljubav U subotu 22.06. od 16h, dr Lea Imširagić će održati kurs o Energetskoj astrologiji Plutona i 10. čakre. Deseti energetski centar je, baš kao i sam Pluton, skriven od svakodnevnih pogleda upućenih prema gore, te se nalazi ispod stopala natusa – dakle, u podzemnom svetu. Ova čakra je sačinjena od tako velike energije, skoncentrisane u jednoj tački, da ona primarno oblikuje „tkanje“ u kome su strukturisani svi ljudski događaji.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Plutona Seminar Tehnologija Svesti Plutona će biti održan u subotu 22.06. sa početkom u 12h. Primarna funkcija desete čakre je oživljavanje Svesti. Ova čakra je veliki pročišćivač i može da pomogne u raščišćavanju svih problema koje eventualno imamo na nivou neke druge čakre. Nijedan energetski centar ne radi toliko na planu Svesti kao što je to Pluton. Pluton je nemanifestovani oblik našeg postojanja. Deseta čakra se nalazi ispod naših nogu. Što je ona dublje unutar nas, to je naše stanje Svesti veće.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Poslovna prognoza

Od 30. do 07. Decembra 2015.

Zbog kratkog roka u kojem će izaći knjiga “Prognoze za 2016” (Forecast 2016 Book) kolumna će ove nedelje biti kratka i uključiće uvod iz Prognoze za sledeću godinu.

Na finansijskim tržištima prošle nedelje je najveća novost kontinuirani rast američkog dolara, kako je i naglašeno u “Prognozi za 2016”. Dolar se popeo na 100.20 u petak 27. novembra, gde se ponovo testira njegov skok od 100.39 od 13. marta, koji se odvijao zajedno sa sedmim i poslednjim kvadratom Urana i Plutona. Ovo je najviši nivo koji je dostigao od aprila 2003. Zbog retrogradnog Urana, ove dve planete se vraćaju u isti aspekt u orbisu od jednog stepena krajem decembra, početkom januara 2016. godine.

Kako dolar raste, tako zlato i srebro nastavljaju da padaju. Napravili su najveći pad u poslednjih 5,6 godina prošle nedelje. Srebro je palo na 1385 u ponedeljak, a zlato na 1050 u petak 27. novembra.

Situacija na svetskim tržištima je nastavila da se popravlja prošle nedelje, te su mnogi dostigli najviši nivo od početka avgusta. Međutim, kako budemo ušli u decembar, oni koji pomatraju stanje na tržištima će se fokusirati na odluku Odbora (Federal Reserve Board) o kamatnim stopama. Čini se izvesnim da će već ovog meseca objaviti porast kamatnih stopa, a izveštaj o isplatama će biti kao katalizator za ovu odluku (4. decembra). Još jednom, Mesec je u Devici, blizu Jupitera i Severnog čvora. Devica vlada poslovima, a Jupiter sa Mesecom sugeriše dobre brojke.

Trenutna situacija na nebu sa geokosmičkim potpisima koje smo imali do sada će se završiti u nedelju 29. novembra, sa konjukcijom Sunca i Saturna u kvadratu sa Neptunom. Ovo je vrhunac konflikta između iluzije i realnosti. Ima želje da se uradi nešto dobro za svet, ali takođe ima i nedostatka razumevanja kako to uraditi (ili čiste inkompetencije), ili apstrakcija koje su u nesuglasju sa praktičnošću i zdravim razumom. Da, ovo može biti okidač za početak rešavanja nekih važnih problema u svetu. Neptun ima viziju šta bi moglo da bude, a Saturn mogućnost da sve to učini izvodljivim. To je izazov, ali proces da život na planeti bude vredan življenja počinje sa vizijom u kombinaciji sa realnim. Najvažniji sastojak da bi ovo bilo moguće je najteže održati: poverenje. Sa Neptunom, uspeh se dešava samo kad ste sposobni da budete ispunjeni verom i poverenjem. U suprotnom, nepoverenje vodi ka paranoji i osećaju (ili realnosti) izdaje. U klasičnoj Saturn/Neptun dinamici, sve što zahteva vreme da se izgradi, sruši se onog trenutka kad nestane poverenja.

Primetili smo da su se berze polako oporavljale od pada 24. avgusta. Sada ćemo shvatiti da li je taj process izgradnje bio realan ili samo iluzija. Akcije na berzama su opet porasle, napravile su korak dalje, ali to je kao lift, za čas se mogu sjuriti dole.  Eto zato trgovci vole da “ulove” tržišta, da naprave više para za manje vremena, a mantra za sve uspešne trgovce je da otkriju situaciju kad imaju “maksimum profita sa najmanje rizika”.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD