Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30. do 07. Decembra 2015.

Zbog kratkog roka u kojem će izaći knjiga “Prognoze za 2016” (Forecast 2016 Book) kolumna će ove nedelje biti kratka i uključiće uvod iz Prognoze za sledeću godinu.

Na finansijskim tržištima prošle nedelje je najveća novost kontinuirani rast američkog dolara, kako je i naglašeno u “Prognozi za 2016”. Dolar se popeo na 100.20 u petak 27. novembra, gde se ponovo testira njegov skok od 100.39 od 13. marta, koji se odvijao zajedno sa sedmim i poslednjim kvadratom Urana i Plutona. Ovo je najviši nivo koji je dostigao od aprila 2003. Zbog retrogradnog Urana, ove dve planete se vraćaju u isti aspekt u orbisu od jednog stepena krajem decembra, početkom januara 2016. godine.

Kako dolar raste, tako zlato i srebro nastavljaju da padaju. Napravili su najveći pad u poslednjih 5,6 godina prošle nedelje. Srebro je palo na 1385 u ponedeljak, a zlato na 1050 u petak 27. novembra.

Situacija na svetskim tržištima je nastavila da se popravlja prošle nedelje, te su mnogi dostigli najviši nivo od početka avgusta. Međutim, kako budemo ušli u decembar, oni koji pomatraju stanje na tržištima će se fokusirati na odluku Odbora (Federal Reserve Board) o kamatnim stopama. Čini se izvesnim da će već ovog meseca objaviti porast kamatnih stopa, a izveštaj o isplatama će biti kao katalizator za ovu odluku (4. decembra). Još jednom, Mesec je u Devici, blizu Jupitera i Severnog čvora. Devica vlada poslovima, a Jupiter sa Mesecom sugeriše dobre brojke.

Trenutna situacija na nebu sa geokosmičkim potpisima koje smo imali do sada će se završiti u nedelju 29. novembra, sa konjukcijom Sunca i Saturna u kvadratu sa Neptunom. Ovo je vrhunac konflikta između iluzije i realnosti. Ima želje da se uradi nešto dobro za svet, ali takođe ima i nedostatka razumevanja kako to uraditi (ili čiste inkompetencije), ili apstrakcija koje su u nesuglasju sa praktičnošću i zdravim razumom. Da, ovo može biti okidač za početak rešavanja nekih važnih problema u svetu. Neptun ima viziju šta bi moglo da bude, a Saturn mogućnost da sve to učini izvodljivim. To je izazov, ali proces da život na planeti bude vredan življenja počinje sa vizijom u kombinaciji sa realnim. Najvažniji sastojak da bi ovo bilo moguće je najteže održati: poverenje. Sa Neptunom, uspeh se dešava samo kad ste sposobni da budete ispunjeni verom i poverenjem. U suprotnom, nepoverenje vodi ka paranoji i osećaju (ili realnosti) izdaje. U klasičnoj Saturn/Neptun dinamici, sve što zahteva vreme da se izgradi, sruši se onog trenutka kad nestane poverenja.

Primetili smo da su se berze polako oporavljale od pada 24. avgusta. Sada ćemo shvatiti da li je taj process izgradnje bio realan ili samo iluzija. Akcije na berzama su opet porasle, napravile su korak dalje, ali to je kao lift, za čas se mogu sjuriti dole.  Eto zato trgovci vole da “ulove” tržišta, da naprave više para za manje vremena, a mantra za sve uspešne trgovce je da otkriju situaciju kad imaju “maksimum profita sa najmanje rizika”.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD