Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project - Iskrenost Pozivamo vas na novu Full Moon project radionicu „Iskrenost“ koja će se održati 12.12.2019. s početkom od 18h. Ova radionica će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i možete je pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Predavanje: Astro Vodič kroz 2020. godinu U četvrtak, 12.12.2019. godine, nakon Full Moon radionice, Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje povodom novog Astrološkog Kalendara za 2020. godinu. Predavanje će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i trajaće od 20h do 21:30h. Ovo predavanje ima za cilj da vas informiše o prirodi i kvalitetu 2020. godine uz predstavljanje novog Astrološkog Kalendara za 2020. godinu.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Direkcija Od 18. decembra na Kepler Institutu počinje jednomesečni kurs iz oblasti Astroloških Tehnika Direkcija. Direkcije predstavljaju tehniku koja spada u grupu simboličnih prognostičkih metoda zato što ne predstavljaju realno pomeranje planeta u vremenu (kao što su to tranziti), već se u direkcijama planete pomeraju u određenoj simbolici po kojoj se za jednu godinu života sve planete pomeraju za po jedan stepen.
» prikaži celu vest
Webinar: Poverenje i ljubav Pozivamo vas na online webinar Poverenje i Ljubav, koji će održati dr Lea Imširagić u nedelju, 08. decembra od 14h. Ovaj webinar će nas naučiti kako da na praktičan način materijalizujemo svoje vizije i ideje pomoću meridijanskih tehnika.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Sunca Da li želite da naučite kako da u svakom trenutku budete u skladu sa svim događajima koji se odigravaju oko vas? Seminar “Tehnologija svesti Sunca” je namenjen svima koji žele da: aktiviraju centar svoje unutrašnje moći; nauče kako da se jasno zauzmu za sebe i svoje potrebe; da osveste i probude svoje skrivene potencijale. Ovaj seminar će se održati 07. decembra na Kepler Institutu.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30. do 07. Decembra 2015.

Zbog kratkog roka u kojem će izaći knjiga “Prognoze za 2016” (Forecast 2016 Book) kolumna će ove nedelje biti kratka i uključiće uvod iz Prognoze za sledeću godinu.

Na finansijskim tržištima prošle nedelje je najveća novost kontinuirani rast američkog dolara, kako je i naglašeno u “Prognozi za 2016”. Dolar se popeo na 100.20 u petak 27. novembra, gde se ponovo testira njegov skok od 100.39 od 13. marta, koji se odvijao zajedno sa sedmim i poslednjim kvadratom Urana i Plutona. Ovo je najviši nivo koji je dostigao od aprila 2003. Zbog retrogradnog Urana, ove dve planete se vraćaju u isti aspekt u orbisu od jednog stepena krajem decembra, početkom januara 2016. godine.

Kako dolar raste, tako zlato i srebro nastavljaju da padaju. Napravili su najveći pad u poslednjih 5,6 godina prošle nedelje. Srebro je palo na 1385 u ponedeljak, a zlato na 1050 u petak 27. novembra.

Situacija na svetskim tržištima je nastavila da se popravlja prošle nedelje, te su mnogi dostigli najviši nivo od početka avgusta. Međutim, kako budemo ušli u decembar, oni koji pomatraju stanje na tržištima će se fokusirati na odluku Odbora (Federal Reserve Board) o kamatnim stopama. Čini se izvesnim da će već ovog meseca objaviti porast kamatnih stopa, a izveštaj o isplatama će biti kao katalizator za ovu odluku (4. decembra). Još jednom, Mesec je u Devici, blizu Jupitera i Severnog čvora. Devica vlada poslovima, a Jupiter sa Mesecom sugeriše dobre brojke.

Trenutna situacija na nebu sa geokosmičkim potpisima koje smo imali do sada će se završiti u nedelju 29. novembra, sa konjukcijom Sunca i Saturna u kvadratu sa Neptunom. Ovo je vrhunac konflikta između iluzije i realnosti. Ima želje da se uradi nešto dobro za svet, ali takođe ima i nedostatka razumevanja kako to uraditi (ili čiste inkompetencije), ili apstrakcija koje su u nesuglasju sa praktičnošću i zdravim razumom. Da, ovo može biti okidač za početak rešavanja nekih važnih problema u svetu. Neptun ima viziju šta bi moglo da bude, a Saturn mogućnost da sve to učini izvodljivim. To je izazov, ali proces da život na planeti bude vredan življenja počinje sa vizijom u kombinaciji sa realnim. Najvažniji sastojak da bi ovo bilo moguće je najteže održati: poverenje. Sa Neptunom, uspeh se dešava samo kad ste sposobni da budete ispunjeni verom i poverenjem. U suprotnom, nepoverenje vodi ka paranoji i osećaju (ili realnosti) izdaje. U klasičnoj Saturn/Neptun dinamici, sve što zahteva vreme da se izgradi, sruši se onog trenutka kad nestane poverenja.

Primetili smo da su se berze polako oporavljale od pada 24. avgusta. Sada ćemo shvatiti da li je taj process izgradnje bio realan ili samo iluzija. Akcije na berzama su opet porasle, napravile su korak dalje, ali to je kao lift, za čas se mogu sjuriti dole.  Eto zato trgovci vole da “ulove” tržišta, da naprave više para za manje vremena, a mantra za sve uspešne trgovce je da otkriju situaciju kad imaju “maksimum profita sa najmanje rizika”.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD