Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30.11. do 07.12.2015

Sa Sunčevim aspektima započinje i završava se ova sedmica. Probudiće se ambicija, volja i jaka želja za uspehom i moći, a koliko ćete uspeti u ostvarenju svojih zamisli, zavisi isključivo od vašeg ličnog Sunca.Probudiće se ambicija, volja i jaka želja za uspehom i moći, a koliko ćete uspeti u ostvarenju svojih zamisli, zavisi isključivo od vašeg ličnog Sunca. Da li je Sunce u dobrom znaku i jakim podržavajućim aspektima ili je nesigurno i slabo, pa ga svaki tranzit izaziva, zavisi isključivo od vašeg ličnog potencijala.

Ovde se bude jake energije. Mars i Saturn ponovo su u aspektu, ali preko Sunca. Ono će početkom sedmice napraviti konjunkciju sa Saturnom, a krajem sedmice sekstil sa Marsom, pa kao da prenosi određenu poruku iz prošlosti (Saturn) u sadašnjost (Mars). Raspričaće se preci (Saturn), mnogima će doneti dobre okolnosti za napredak, ali biće i onih koji će se teško snaći u onome što im predstoji. Sunce nam daje šansu da na svesnom nivou promenimo nešto što nas iz prošlosti koči i sputava. Bilo da je to neka pogrešno donesena odluka, propuštena šansa ili loša procena, sada se pruža mogućnost da ispravimo akcije iz prošlosti. Takođe, u nama žive naši preci i ma koliko nam bilo teško da priznamo, oni nesvesno kroz nas stalno progovaraju. Stres, obaveze, nedostatak vremena i sna, sve više ostavljaju prostora da kroz nas naši nasleđeni geni govore. Sada se kroz aspekt Sunca (od konjunkcije sa Saturnom do sekstila sa Marsom) nudi šansa da to promenimo, da istovremeno čujemo ono što pričaju naši pradedovi, ali i ono što su lično naše misli. Akcija Marsa će pokrenuti promene, pa budite budni ove sedmice i oslušnite svoje misli jer će akcije sigurno biti, ali ako se nešto mora desiti neka to bude samo vaš izbor i neka to bude samo vaša želja.

Mesec u Lavu prvog dana sedmice budi želju za prestižom, za uspehom, za moći dok Sunce samo jača te potrebe, jer je konjunkcija sa Saturnom jaka ambicija, koja svoj lični uspeh gleda samo kroz uspešnu karijeru, status i poziciju. Mnoštvo ideja, interesantnih susreta i razgovora očekuju vas već sledećeg dana kada Merkur bude pravio divan vatreni trigon sa Uranom. Možda ćete iznenada odlučiti da otputujete, što će biti odlična odluka, ali možda ćete, krajem sedmice, imati i neplaniranog gosta iz inostranstva (Merkur kvadrat Jupiter).

Imaćete puno ideja, praviće se puno planova, početkom nedelje bićete ambiciozni i sve ćete planove želeti da ostvarite. Budite oprezni i skromni, svesni mogućnosti za njhovo ostvarenje jer u petak Merkur sa Jupiterom (Merkur kvadrat Jupiter) budi megalomanske želje i planove, koje u realnom životu niste sposobni da ostvarite, a iza neostvarenih želja i prevelikih očekivanja ostaju samo razočarenja.

Ali preterivanje u obrazovanju i čitanju nikad vam neće škoditi (Merkur kvadrat Jupiter). Zato u četvrtak i petak pročitajte nešto, otiđite na neko predavanje i neka vas ponese neki sasvim drugi svet. Iako su ovo dobri dani za knjigu, za opuštanje, nova saznanja, ne započinjite ništa veliko i novo, jer je Venera na samom kraju svog znaka. Poslednji stepen znaka Vage daje rizike posebno u odnosima, pa sve ozbiljne razgovore zaboravite. Sve i da ste izazvani, prećutite, pustite jedan dobar avaturistički i zabavan film (Merkur kvadrat Jupiter) i prepustite se osećanjima.

I na kraju sedmice, Sunce će u vama probuditi jaku strast i energiju. Sekstil sa Marsom jača sportski duh i želju za pobedom. Dobro bi bilo da se toga dana bavite više fizičkim aktivnostima i sportom. Jak je ovaj Mars i neće vas ostaviti mirnim. Neke će poneti želja da nešto promene u svom poslu, neki će se baciti na sport, a biće i onih koji će se baviti duhovnim i spiritualnim vežbama. Ovo su vrlo moćni momenti jer će, pored Sunca, Mars imati i jak kvadrat sa Plutonom, pa je najbolje tu energiju usmeriti ka unutra, ka osvešćivanju nesvesnog. Preispitajte malo svoja osećanja, skrivene želje i prikrivene strahove. Osvestite ih, želje ostvarite, a strahove savladajte.

Nedelja započinje sekstilom između Sunca i Marsa ali se na kraju nedelje dešava kvadrat sa Plutonom, aspekt čiji će se uticaj preneti i na sledeću nedelju. Ovo su vrlo jaki mundani događaji. Pluton iz zemljanog znaka može pokrenuti vulkane i zemljotrese, a Mars koji je u vazdušnom znaku, i avionske nesreće. Kako je tada i Venera u Plutonovom i Marsovom znaku (Venera u Škorpionu) ovo može pojačati oružane nemire i sukobe. Ali ova Venera budi i želju za novcem, moći i strastima. Zato se bavite stvarima i temama koje u osnovi imaju dobre i ljubavne motive (Venera u Škorpionu), kupite nešto i poklonite nekom, jer novac mora da kruži, a strastima se prepustite i uživajte (Venera u Škorpionu).  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD