Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30.11. do 07.12.2015

Sa Sunčevim aspektima započinje i završava se ova sedmica. Probudiće se ambicija, volja i jaka želja za uspehom i moći, a koliko ćete uspeti u ostvarenju svojih zamisli, zavisi isključivo od vašeg ličnog Sunca.Probudiće se ambicija, volja i jaka želja za uspehom i moći, a koliko ćete uspeti u ostvarenju svojih zamisli, zavisi isključivo od vašeg ličnog Sunca. Da li je Sunce u dobrom znaku i jakim podržavajućim aspektima ili je nesigurno i slabo, pa ga svaki tranzit izaziva, zavisi isključivo od vašeg ličnog potencijala.

Ovde se bude jake energije. Mars i Saturn ponovo su u aspektu, ali preko Sunca. Ono će početkom sedmice napraviti konjunkciju sa Saturnom, a krajem sedmice sekstil sa Marsom, pa kao da prenosi određenu poruku iz prošlosti (Saturn) u sadašnjost (Mars). Raspričaće se preci (Saturn), mnogima će doneti dobre okolnosti za napredak, ali biće i onih koji će se teško snaći u onome što im predstoji. Sunce nam daje šansu da na svesnom nivou promenimo nešto što nas iz prošlosti koči i sputava. Bilo da je to neka pogrešno donesena odluka, propuštena šansa ili loša procena, sada se pruža mogućnost da ispravimo akcije iz prošlosti. Takođe, u nama žive naši preci i ma koliko nam bilo teško da priznamo, oni nesvesno kroz nas stalno progovaraju. Stres, obaveze, nedostatak vremena i sna, sve više ostavljaju prostora da kroz nas naši nasleđeni geni govore. Sada se kroz aspekt Sunca (od konjunkcije sa Saturnom do sekstila sa Marsom) nudi šansa da to promenimo, da istovremeno čujemo ono što pričaju naši pradedovi, ali i ono što su lično naše misli. Akcija Marsa će pokrenuti promene, pa budite budni ove sedmice i oslušnite svoje misli jer će akcije sigurno biti, ali ako se nešto mora desiti neka to bude samo vaš izbor i neka to bude samo vaša želja.

Mesec u Lavu prvog dana sedmice budi želju za prestižom, za uspehom, za moći dok Sunce samo jača te potrebe, jer je konjunkcija sa Saturnom jaka ambicija, koja svoj lični uspeh gleda samo kroz uspešnu karijeru, status i poziciju. Mnoštvo ideja, interesantnih susreta i razgovora očekuju vas već sledećeg dana kada Merkur bude pravio divan vatreni trigon sa Uranom. Možda ćete iznenada odlučiti da otputujete, što će biti odlična odluka, ali možda ćete, krajem sedmice, imati i neplaniranog gosta iz inostranstva (Merkur kvadrat Jupiter).

Imaćete puno ideja, praviće se puno planova, početkom nedelje bićete ambiciozni i sve ćete planove želeti da ostvarite. Budite oprezni i skromni, svesni mogućnosti za njhovo ostvarenje jer u petak Merkur sa Jupiterom (Merkur kvadrat Jupiter) budi megalomanske želje i planove, koje u realnom životu niste sposobni da ostvarite, a iza neostvarenih želja i prevelikih očekivanja ostaju samo razočarenja.

Ali preterivanje u obrazovanju i čitanju nikad vam neće škoditi (Merkur kvadrat Jupiter). Zato u četvrtak i petak pročitajte nešto, otiđite na neko predavanje i neka vas ponese neki sasvim drugi svet. Iako su ovo dobri dani za knjigu, za opuštanje, nova saznanja, ne započinjite ništa veliko i novo, jer je Venera na samom kraju svog znaka. Poslednji stepen znaka Vage daje rizike posebno u odnosima, pa sve ozbiljne razgovore zaboravite. Sve i da ste izazvani, prećutite, pustite jedan dobar avaturistički i zabavan film (Merkur kvadrat Jupiter) i prepustite se osećanjima.

I na kraju sedmice, Sunce će u vama probuditi jaku strast i energiju. Sekstil sa Marsom jača sportski duh i želju za pobedom. Dobro bi bilo da se toga dana bavite više fizičkim aktivnostima i sportom. Jak je ovaj Mars i neće vas ostaviti mirnim. Neke će poneti želja da nešto promene u svom poslu, neki će se baciti na sport, a biće i onih koji će se baviti duhovnim i spiritualnim vežbama. Ovo su vrlo moćni momenti jer će, pored Sunca, Mars imati i jak kvadrat sa Plutonom, pa je najbolje tu energiju usmeriti ka unutra, ka osvešćivanju nesvesnog. Preispitajte malo svoja osećanja, skrivene želje i prikrivene strahove. Osvestite ih, želje ostvarite, a strahove savladajte.

Nedelja započinje sekstilom između Sunca i Marsa ali se na kraju nedelje dešava kvadrat sa Plutonom, aspekt čiji će se uticaj preneti i na sledeću nedelju. Ovo su vrlo jaki mundani događaji. Pluton iz zemljanog znaka može pokrenuti vulkane i zemljotrese, a Mars koji je u vazdušnom znaku, i avionske nesreće. Kako je tada i Venera u Plutonovom i Marsovom znaku (Venera u Škorpionu) ovo može pojačati oružane nemire i sukobe. Ali ova Venera budi i želju za novcem, moći i strastima. Zato se bavite stvarima i temama koje u osnovi imaju dobre i ljubavne motive (Venera u Škorpionu), kupite nešto i poklonite nekom, jer novac mora da kruži, a strastima se prepustite i uživajte (Venera u Škorpionu).  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD