Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30.11. do 07.12.2015

Sa Sunčevim aspektima započinje i završava se ova sedmica. Probudiće se ambicija, volja i jaka želja za uspehom i moći, a koliko ćete uspeti u ostvarenju svojih zamisli, zavisi isključivo od vašeg ličnog Sunca.Probudiće se ambicija, volja i jaka želja za uspehom i moći, a koliko ćete uspeti u ostvarenju svojih zamisli, zavisi isključivo od vašeg ličnog Sunca. Da li je Sunce u dobrom znaku i jakim podržavajućim aspektima ili je nesigurno i slabo, pa ga svaki tranzit izaziva, zavisi isključivo od vašeg ličnog potencijala.

Ovde se bude jake energije. Mars i Saturn ponovo su u aspektu, ali preko Sunca. Ono će početkom sedmice napraviti konjunkciju sa Saturnom, a krajem sedmice sekstil sa Marsom, pa kao da prenosi određenu poruku iz prošlosti (Saturn) u sadašnjost (Mars). Raspričaće se preci (Saturn), mnogima će doneti dobre okolnosti za napredak, ali biće i onih koji će se teško snaći u onome što im predstoji. Sunce nam daje šansu da na svesnom nivou promenimo nešto što nas iz prošlosti koči i sputava. Bilo da je to neka pogrešno donesena odluka, propuštena šansa ili loša procena, sada se pruža mogućnost da ispravimo akcije iz prošlosti. Takođe, u nama žive naši preci i ma koliko nam bilo teško da priznamo, oni nesvesno kroz nas stalno progovaraju. Stres, obaveze, nedostatak vremena i sna, sve više ostavljaju prostora da kroz nas naši nasleđeni geni govore. Sada se kroz aspekt Sunca (od konjunkcije sa Saturnom do sekstila sa Marsom) nudi šansa da to promenimo, da istovremeno čujemo ono što pričaju naši pradedovi, ali i ono što su lično naše misli. Akcija Marsa će pokrenuti promene, pa budite budni ove sedmice i oslušnite svoje misli jer će akcije sigurno biti, ali ako se nešto mora desiti neka to bude samo vaš izbor i neka to bude samo vaša želja.

Mesec u Lavu prvog dana sedmice budi želju za prestižom, za uspehom, za moći dok Sunce samo jača te potrebe, jer je konjunkcija sa Saturnom jaka ambicija, koja svoj lični uspeh gleda samo kroz uspešnu karijeru, status i poziciju. Mnoštvo ideja, interesantnih susreta i razgovora očekuju vas već sledećeg dana kada Merkur bude pravio divan vatreni trigon sa Uranom. Možda ćete iznenada odlučiti da otputujete, što će biti odlična odluka, ali možda ćete, krajem sedmice, imati i neplaniranog gosta iz inostranstva (Merkur kvadrat Jupiter).

Imaćete puno ideja, praviće se puno planova, početkom nedelje bićete ambiciozni i sve ćete planove želeti da ostvarite. Budite oprezni i skromni, svesni mogućnosti za njhovo ostvarenje jer u petak Merkur sa Jupiterom (Merkur kvadrat Jupiter) budi megalomanske želje i planove, koje u realnom životu niste sposobni da ostvarite, a iza neostvarenih želja i prevelikih očekivanja ostaju samo razočarenja.

Ali preterivanje u obrazovanju i čitanju nikad vam neće škoditi (Merkur kvadrat Jupiter). Zato u četvrtak i petak pročitajte nešto, otiđite na neko predavanje i neka vas ponese neki sasvim drugi svet. Iako su ovo dobri dani za knjigu, za opuštanje, nova saznanja, ne započinjite ništa veliko i novo, jer je Venera na samom kraju svog znaka. Poslednji stepen znaka Vage daje rizike posebno u odnosima, pa sve ozbiljne razgovore zaboravite. Sve i da ste izazvani, prećutite, pustite jedan dobar avaturistički i zabavan film (Merkur kvadrat Jupiter) i prepustite se osećanjima.

I na kraju sedmice, Sunce će u vama probuditi jaku strast i energiju. Sekstil sa Marsom jača sportski duh i želju za pobedom. Dobro bi bilo da se toga dana bavite više fizičkim aktivnostima i sportom. Jak je ovaj Mars i neće vas ostaviti mirnim. Neke će poneti želja da nešto promene u svom poslu, neki će se baciti na sport, a biće i onih koji će se baviti duhovnim i spiritualnim vežbama. Ovo su vrlo moćni momenti jer će, pored Sunca, Mars imati i jak kvadrat sa Plutonom, pa je najbolje tu energiju usmeriti ka unutra, ka osvešćivanju nesvesnog. Preispitajte malo svoja osećanja, skrivene želje i prikrivene strahove. Osvestite ih, želje ostvarite, a strahove savladajte.

Nedelja započinje sekstilom između Sunca i Marsa ali se na kraju nedelje dešava kvadrat sa Plutonom, aspekt čiji će se uticaj preneti i na sledeću nedelju. Ovo su vrlo jaki mundani događaji. Pluton iz zemljanog znaka može pokrenuti vulkane i zemljotrese, a Mars koji je u vazdušnom znaku, i avionske nesreće. Kako je tada i Venera u Plutonovom i Marsovom znaku (Venera u Škorpionu) ovo može pojačati oružane nemire i sukobe. Ali ova Venera budi i želju za novcem, moći i strastima. Zato se bavite stvarima i temama koje u osnovi imaju dobre i ljubavne motive (Venera u Škorpionu), kupite nešto i poklonite nekom, jer novac mora da kruži, a strastima se prepustite i uživajte (Venera u Škorpionu).  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD