Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 30.11. do 07.12.2015

Sa Sunčevim aspektima započinje i završava se ova sedmica. Probudiće se ambicija, volja i jaka želja za uspehom i moći, a koliko ćete uspeti u ostvarenju svojih zamisli, zavisi isključivo od vašeg ličnog Sunca.Probudiće se ambicija, volja i jaka želja za uspehom i moći, a koliko ćete uspeti u ostvarenju svojih zamisli, zavisi isključivo od vašeg ličnog Sunca. Da li je Sunce u dobrom znaku i jakim podržavajućim aspektima ili je nesigurno i slabo, pa ga svaki tranzit izaziva, zavisi isključivo od vašeg ličnog potencijala.

Ovde se bude jake energije. Mars i Saturn ponovo su u aspektu, ali preko Sunca. Ono će početkom sedmice napraviti konjunkciju sa Saturnom, a krajem sedmice sekstil sa Marsom, pa kao da prenosi određenu poruku iz prošlosti (Saturn) u sadašnjost (Mars). Raspričaće se preci (Saturn), mnogima će doneti dobre okolnosti za napredak, ali biće i onih koji će se teško snaći u onome što im predstoji. Sunce nam daje šansu da na svesnom nivou promenimo nešto što nas iz prošlosti koči i sputava. Bilo da je to neka pogrešno donesena odluka, propuštena šansa ili loša procena, sada se pruža mogućnost da ispravimo akcije iz prošlosti. Takođe, u nama žive naši preci i ma koliko nam bilo teško da priznamo, oni nesvesno kroz nas stalno progovaraju. Stres, obaveze, nedostatak vremena i sna, sve više ostavljaju prostora da kroz nas naši nasleđeni geni govore. Sada se kroz aspekt Sunca (od konjunkcije sa Saturnom do sekstila sa Marsom) nudi šansa da to promenimo, da istovremeno čujemo ono što pričaju naši pradedovi, ali i ono što su lično naše misli. Akcija Marsa će pokrenuti promene, pa budite budni ove sedmice i oslušnite svoje misli jer će akcije sigurno biti, ali ako se nešto mora desiti neka to bude samo vaš izbor i neka to bude samo vaša želja.

Mesec u Lavu prvog dana sedmice budi želju za prestižom, za uspehom, za moći dok Sunce samo jača te potrebe, jer je konjunkcija sa Saturnom jaka ambicija, koja svoj lični uspeh gleda samo kroz uspešnu karijeru, status i poziciju. Mnoštvo ideja, interesantnih susreta i razgovora očekuju vas već sledećeg dana kada Merkur bude pravio divan vatreni trigon sa Uranom. Možda ćete iznenada odlučiti da otputujete, što će biti odlična odluka, ali možda ćete, krajem sedmice, imati i neplaniranog gosta iz inostranstva (Merkur kvadrat Jupiter).

Imaćete puno ideja, praviće se puno planova, početkom nedelje bićete ambiciozni i sve ćete planove želeti da ostvarite. Budite oprezni i skromni, svesni mogućnosti za njhovo ostvarenje jer u petak Merkur sa Jupiterom (Merkur kvadrat Jupiter) budi megalomanske želje i planove, koje u realnom životu niste sposobni da ostvarite, a iza neostvarenih želja i prevelikih očekivanja ostaju samo razočarenja.

Ali preterivanje u obrazovanju i čitanju nikad vam neće škoditi (Merkur kvadrat Jupiter). Zato u četvrtak i petak pročitajte nešto, otiđite na neko predavanje i neka vas ponese neki sasvim drugi svet. Iako su ovo dobri dani za knjigu, za opuštanje, nova saznanja, ne započinjite ništa veliko i novo, jer je Venera na samom kraju svog znaka. Poslednji stepen znaka Vage daje rizike posebno u odnosima, pa sve ozbiljne razgovore zaboravite. Sve i da ste izazvani, prećutite, pustite jedan dobar avaturistički i zabavan film (Merkur kvadrat Jupiter) i prepustite se osećanjima.

I na kraju sedmice, Sunce će u vama probuditi jaku strast i energiju. Sekstil sa Marsom jača sportski duh i želju za pobedom. Dobro bi bilo da se toga dana bavite više fizičkim aktivnostima i sportom. Jak je ovaj Mars i neće vas ostaviti mirnim. Neke će poneti želja da nešto promene u svom poslu, neki će se baciti na sport, a biće i onih koji će se baviti duhovnim i spiritualnim vežbama. Ovo su vrlo moćni momenti jer će, pored Sunca, Mars imati i jak kvadrat sa Plutonom, pa je najbolje tu energiju usmeriti ka unutra, ka osvešćivanju nesvesnog. Preispitajte malo svoja osećanja, skrivene želje i prikrivene strahove. Osvestite ih, želje ostvarite, a strahove savladajte.

Nedelja započinje sekstilom između Sunca i Marsa ali se na kraju nedelje dešava kvadrat sa Plutonom, aspekt čiji će se uticaj preneti i na sledeću nedelju. Ovo su vrlo jaki mundani događaji. Pluton iz zemljanog znaka može pokrenuti vulkane i zemljotrese, a Mars koji je u vazdušnom znaku, i avionske nesreće. Kako je tada i Venera u Plutonovom i Marsovom znaku (Venera u Škorpionu) ovo može pojačati oružane nemire i sukobe. Ali ova Venera budi i želju za novcem, moći i strastima. Zato se bavite stvarima i temama koje u osnovi imaju dobre i ljubavne motive (Venera u Škorpionu), kupite nešto i poklonite nekom, jer novac mora da kruži, a strastima se prepustite i uživajte (Venera u Škorpionu).  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD