Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 23. do 30.11.2015.

Prvog dana će Mesec u Biku malo ublažiti opoziciju između Urana i Venere. Ovaj aspekt uglavnom stvara razlaze i razdvajanja, ali s obzirom da je Mesec u Biku i da je stabilan, trajan i zemljan, ovo će opisati samo stresni i uznemirujući događaj. Ponedeljak i utorak su dani kada vas mogu čekati neki stresni susreti, iznenadni pozivi koji vam mogu poremetiti planove. Međutim, ako malo sačekate i sagledate situaciju iz drugog ugla, shvatićete da zapravo te promene koje Venera izaziva vama idu u prilog. Mars u sekstilu sa Saturnom, a Mesec u Biku stvaraju sve što je stabilno i što kroz vreme traje.

Ove nedelje ima puno dešavanja. Kulminacija događaja je u sredu i četvrtak kada pored Merkura, koji će u sredu biti u aspektu sa Neptunom, Saturnom i Marsom (Merkur konjukcija Saturn, kvadrat Neptun i sekstil Mars), u četvrtak Saturn u egzaktnom kvadratu sa Neptunom može uzdrmati svet svojim događajima.

Ove transcedentne planete na mundanom nivou nose sa sobom nemire. Početkom godine Saturn je već pravio kvadrat sa Neptunom, ali sa orbisom od 3°, međutim, egzaktnost ukazuje na jače sudbinske događaje. Ono što je vrlo naglašeno ove godine jeste jak T-kvadrat između Jupitera, Saturna i Neptuna. Ovo su vrlo jake sile, koje nas pokreću na duhovni i spiritualni rast, koji je kvadratom od Saturna prikazan kao dug i trnovit. Sve što želimo da traje u budućnosti, mora u nama dugo živeti i sa tim se moramo buditi, to želeti i sanjati da bi se na kraju materijalizovalo. Od inividualnog horoskopa zavisi koliko će trnja na putu biti, ali pobeda je na kraju uvek dobro nagrađena.

Međutim, akcenat ove sedmice će biti na mundanim dešavanjima. Egzaktan kvadrat između Saturna i Neptuna budi sve duhovne tragače, ali i one koji smatraju da su pronašli svoj duhovni put i sad fanatično (kvadrat) idu tim putem. Mnogi bi rekli da u preteranoj veri ili duhovoosti nema ničeg lošeg, ali šta je zaista prava vera i koja je duhovnost ta koju treba slediti?  Možda će biti otrcana fraza ako kažem da je ljubav jedina vera koju treba slediti. Ali ne mislim na ljubav dvoje ljudi, ne mislim na strasti i požudu, ne mislim na zaljubljiivanje i brak i ne mislim ni na koga posebnog, mislim na sam pojam ljubavi, na oko koje u svemu lepotu vidi, na osmeh slučajnom prolazniku, na pomoć svakom starijem ili slabijem licu, na ljubav prema životinjama, posebno onim koja su na ulici. Da li se nekada pitamo kako je njima? Kako je malom štenetu, nezaštićenom i samom koje pokušava da se skloni od kiše i hladnoće ispod nekog trema? Da li uplašeno, samo, jer je majka negde stradala od ruke nekog vašeg suseda, jer mu je uplašila decu dok su se vraćala iz škole. Da li su oni krivi što su na ulici i da li su oni krivi što su gladni i uplašeni? Ne. Krivi su uvek oni koji su svesni. Samo je čovek svestan i samo je on sposoban da promeni svet. Zato, svesno izaberite i iz svog malog mikro sveta učinite nešto za veliki makro svet. Pa bar kad naiđete na neko biće (čovek, životinja, ptica ili žaba) u simbolici Saturna (stariji, bolestan, gladan, napušten...) pomozite mu, jer to je ljubav. To je ta vera koja je prava i koju svaka religija i svaka prava duhovnost od vas traži.

Ono što se može javiti ovih dana jesu razni lažni proroci, a posebno „glasnici“ nekog Boga. Merkur se u sredu nalazi između tog kvadrata sa Neptunom i Saturnom (Merkur konjunkcija Saturn kvadrat Neptun), pa su ovo reči obmane, reči neistina i osveta. Saturn se nalazi u konjunkciji sa fiksnom zvezdom „Marfik“ iz sazvežđa Ophiuchusa ili Zmijonoše. Ova mala zvezda nosi sa sobom veliko spiritualno znanje, daje jake isceljitelje, vidare i lekare, ali isto tako nosi smrtne opasnosti od prevara, trovanja, davljenja. Na mundanom nivou nosi nesreće na brodu, davljenja, kao i trovanja raznim gasovima i hemijskim otrovima. Mnogi će biti slučajni ili nesrećni slučaji, ali mnogi će biti i namerno izazvani. Ono što ide od Saturna i Neptuna jeste motiv iz verskog ubeđenja (Neptun) u ime Boga i u ime viših ubeđenja. Međutim, kako je to kvadrat ovo su često obmane i vera u potpuno nerealne ciljeve i motive.

U sredu će biti Merkur u izazovnim aspektima, pa tog dana izbegavajte putovanja, jer su moguće neprijatnosti na putu. Sve važne razgovore odgodite za sledeću sedmicu kada Merkur bude u trigonu sa Uranom. Četvrtak je egzaktan kvadrat Saturna i Neptuna, a u nedelju će Sunce biti u kvadratu sa Neptunom, pa svaku vest i informaciju koju budete čuli uzmite sa rezervom jer postoji opasnost da ono što izgleda lepo i primamljivo u pozadini skriva neke sasvim drugačije stvari. Budite vrlo oprezni i budni, a ako to nekada ne možete, onda budite samo tihi i strpljivi dok se na nebu ne pojave protočniji aspekti.

Budite mirni, ma šta čuli i ma šta se dešavalo oko vas, sve će proći, sve mora proći. Na vama je da izaberete, kad naiđe hladni talas znate da nije prijatno i da se možete udaviti u njemu, ne smete se boriti niti se suprotstavljati, jer vas isti taj talas sa sobom može povesti i možete ostati u njemu večno, ali možete ostati i jednostavno mirni. Pustite neka vas hladna voda nakvasi, udahnite duboko, budite mirni... i talas će proći. Ostaće samo mirne vode u kojima ćete već nekako znati da plivate. Znamo to svi iskonski od rođenja. Zato se pustite, neka i ovog puta priroda učini svoje, vaše je samo da razvijate svoju veru u dobro, u mir i u ljubav.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD