Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16. do 23.11.2015.

Susret Sunca i Merkura čeka nas već drugog dana u Škorpionu, a krajem nedelje, kada se Venera bude našla u nezavidnom položaju, u kvadratu sa Plutonom, ove dve mentalne planete ulaze u Jupiterov svet optimizma i radosti (u znak Strelca), tek toliko da malo ublaže napetost između njih (Venera kvadrat Pluton). Dok neke ljubav bude morila, drugi će u tom izazovu naći inspiraciju jer Neptun u sredu sa 7° Riba kreće direktno, pa kako je ovo stepen analogan Vagi, sva dešavanja će se vrteti oko ljubavi i odnosa.

U ponedeljak, da li zato što je to po planetarnoj vladavini Mesečev dan ili zato što će sam Mesec imati dosta aspekata kroz znak Jarca, jednostavno ćete biti nošeni svakim događajem i situacijom. Mesec govori o osećanjima i emocijama, a njegov tranzit kroz „tužni“ znak Jarca, gde je u izgonu, i mnoštvo aspekata koje će napraviti tog dana, uticaće na promene raspoloženja iz sata u sat. Kod nekih će to izazvati određeni događaji ali i bez posebnih dešavanja, možete imati unutrašnji nemir i nespokojstvo. Mesec uvek predstavlja kuću, dom, pa često kad osetite unutrašnje nemire, koristite vodu. Osvežite svoj stan, svoj radni prostor, neka odišu svežinom, mirisom lavande, đurđevka ili nekog prijatnog poljskog cveća. Takođe, vaše telo je većinom sačinjeno od vode, pa je i logično da će svaka Mesečeva promena, aspekt ili lunacija uticati i na promene unutar vašeg tela.

Utorak je potpuno nova i drugačija energija. Mesec će promeniti znak, ući u znak Vodolije, osloboditi vas svih stega i ograničenja, a Sunce će zajedno sa Merkurom zablistati punim sjajem. Nekom će ova konjunkcija u Škorpionu doneti konačno rešenje, ugovor i odluku. U stresnim ili vrlo bitnim odlučujućim momentima, ovaj aspekt donosi smirenost, stabilnost i sklonost pozitivnom razmišljanju. Dobri kontakti, razmena informacija, jaka analiza, kao i vrlo interesantne ideje. Možete imati neki vrlo dobar susret ili poznanstvo, čuti neku važnu i dobru vest, pa obratite pažnju na svaku informaciju i priču koju tada budete čuli.

Pokušajte toga dana da nešto naučite, spoznate i svoje vidike proširite. Sunce je svetlost koje u znaku Škorpiona označava svetlost duboko u vama. Zato joj se i posvetite. Pročitajte nešto što će u vama probuditi motiv da napredujete i idete ka svetlu svog ličnog uspeha.

Od srede Neptun kreće direktno, što je svakako dobro i konačno ideje mogu da se realizuju. Tajne veze i ljubavi, polako će poprimati drugačiji oblik. Neki će poželeti da svoje tajne podele sa drugima, a neki će shvatiti da je njihova tajna izgubila onaj smisao koji je imala dok je Neptun retrogradno sve stvari obavijao velovima čarolije.

Krajem sedmice, Merkur i Sunce menjaju znak, dok Venera ulazi u kvadrat sa Plutonom i donosi pometnju u ljubavi i odnosima. Ovde se tradicija, kruti i konzervativni stavovi kose sa svim Venerinim lepotama, lakoćom i senzibilitetom. On je čini grubom, nesretnom, uskraćuje joj radost, a njena je jedina potreba harmonija i ljubav. U petak Merkur ulazi u znak Strelca, pa će se u vama probuditi onaj prirodni Jupiterov optimizam i megalomanski planovi, kao i želja za putovanjima, ali kako Merkur u Strelcu ima dostojansvo izgona, to može da dovede do nekih pogrešnih odluka i poteza. Odmah nakon Merkurovog ulaska u znak Strelca, Venera u subotu pravi kvadrat sa Plutonom, a sa njim se mogu javiti osećaji posesivnosti, ljubomore i ne baš prijatne ljubavne scene. Budite spremni da vas ne ponesu osećaji, ali ne budite ni vi ti koji će izazivati druge. Sunce je istog dana na poslednjem stepenu Škorpiona što dodatno ukazuje na rizike i poteškoće. Svi koji imaju naglašen znak Škorpiona ili Veneru koja je u izazovnom aspektu sa Plutonom biće posebno prozvani.

Na mundanom  nivou ovo su finansijski gubici, saobraćajne nesreće, posebno na putu za  inostranstvo. Sunce je na samom kraju Škorpiona, što bih povezala sa repom Škorpiona, pa su ovo opasnosti od svih oštrih predmeta, sečiva, noža, kao i otrova. Treba povesti računa o zdravlju i vitalnosi toga dana jer kad u nedelju Sunce bude ušlo u znak Strelca, otvara se neki potpuno novi svet. Vama će zavladati Jupiterov optimizam, vedrina i radost. Pokretač za svaki vaš korak biće zdrava i iskrena želja za napretkom, a kod mnogih će se probuditi i želja za novim saznanjima, obrazovanjem ili doškolavanjem. Prepustite se energiji Strelca, uživajte sa njim, smejte se, zbijajte šale i večno ćete biti mladi (Merkur u Strelcu). 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD