Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 16. do 23.11.2015.

Susret Sunca i Merkura čeka nas već drugog dana u Škorpionu, a krajem nedelje, kada se Venera bude našla u nezavidnom položaju, u kvadratu sa Plutonom, ove dve mentalne planete ulaze u Jupiterov svet optimizma i radosti (u znak Strelca), tek toliko da malo ublaže napetost između njih (Venera kvadrat Pluton). Dok neke ljubav bude morila, drugi će u tom izazovu naći inspiraciju jer Neptun u sredu sa 7° Riba kreće direktno, pa kako je ovo stepen analogan Vagi, sva dešavanja će se vrteti oko ljubavi i odnosa.

U ponedeljak, da li zato što je to po planetarnoj vladavini Mesečev dan ili zato što će sam Mesec imati dosta aspekata kroz znak Jarca, jednostavno ćete biti nošeni svakim događajem i situacijom. Mesec govori o osećanjima i emocijama, a njegov tranzit kroz „tužni“ znak Jarca, gde je u izgonu, i mnoštvo aspekata koje će napraviti tog dana, uticaće na promene raspoloženja iz sata u sat. Kod nekih će to izazvati određeni događaji ali i bez posebnih dešavanja, možete imati unutrašnji nemir i nespokojstvo. Mesec uvek predstavlja kuću, dom, pa često kad osetite unutrašnje nemire, koristite vodu. Osvežite svoj stan, svoj radni prostor, neka odišu svežinom, mirisom lavande, đurđevka ili nekog prijatnog poljskog cveća. Takođe, vaše telo je većinom sačinjeno od vode, pa je i logično da će svaka Mesečeva promena, aspekt ili lunacija uticati i na promene unutar vašeg tela.

Utorak je potpuno nova i drugačija energija. Mesec će promeniti znak, ući u znak Vodolije, osloboditi vas svih stega i ograničenja, a Sunce će zajedno sa Merkurom zablistati punim sjajem. Nekom će ova konjunkcija u Škorpionu doneti konačno rešenje, ugovor i odluku. U stresnim ili vrlo bitnim odlučujućim momentima, ovaj aspekt donosi smirenost, stabilnost i sklonost pozitivnom razmišljanju. Dobri kontakti, razmena informacija, jaka analiza, kao i vrlo interesantne ideje. Možete imati neki vrlo dobar susret ili poznanstvo, čuti neku važnu i dobru vest, pa obratite pažnju na svaku informaciju i priču koju tada budete čuli.

Pokušajte toga dana da nešto naučite, spoznate i svoje vidike proširite. Sunce je svetlost koje u znaku Škorpiona označava svetlost duboko u vama. Zato joj se i posvetite. Pročitajte nešto što će u vama probuditi motiv da napredujete i idete ka svetlu svog ličnog uspeha.

Od srede Neptun kreće direktno, što je svakako dobro i konačno ideje mogu da se realizuju. Tajne veze i ljubavi, polako će poprimati drugačiji oblik. Neki će poželeti da svoje tajne podele sa drugima, a neki će shvatiti da je njihova tajna izgubila onaj smisao koji je imala dok je Neptun retrogradno sve stvari obavijao velovima čarolije.

Krajem sedmice, Merkur i Sunce menjaju znak, dok Venera ulazi u kvadrat sa Plutonom i donosi pometnju u ljubavi i odnosima. Ovde se tradicija, kruti i konzervativni stavovi kose sa svim Venerinim lepotama, lakoćom i senzibilitetom. On je čini grubom, nesretnom, uskraćuje joj radost, a njena je jedina potreba harmonija i ljubav. U petak Merkur ulazi u znak Strelca, pa će se u vama probuditi onaj prirodni Jupiterov optimizam i megalomanski planovi, kao i želja za putovanjima, ali kako Merkur u Strelcu ima dostojansvo izgona, to može da dovede do nekih pogrešnih odluka i poteza. Odmah nakon Merkurovog ulaska u znak Strelca, Venera u subotu pravi kvadrat sa Plutonom, a sa njim se mogu javiti osećaji posesivnosti, ljubomore i ne baš prijatne ljubavne scene. Budite spremni da vas ne ponesu osećaji, ali ne budite ni vi ti koji će izazivati druge. Sunce je istog dana na poslednjem stepenu Škorpiona što dodatno ukazuje na rizike i poteškoće. Svi koji imaju naglašen znak Škorpiona ili Veneru koja je u izazovnom aspektu sa Plutonom biće posebno prozvani.

Na mundanom  nivou ovo su finansijski gubici, saobraćajne nesreće, posebno na putu za  inostranstvo. Sunce je na samom kraju Škorpiona, što bih povezala sa repom Škorpiona, pa su ovo opasnosti od svih oštrih predmeta, sečiva, noža, kao i otrova. Treba povesti računa o zdravlju i vitalnosi toga dana jer kad u nedelju Sunce bude ušlo u znak Strelca, otvara se neki potpuno novi svet. Vama će zavladati Jupiterov optimizam, vedrina i radost. Pokretač za svaki vaš korak biće zdrava i iskrena želja za napretkom, a kod mnogih će se probuditi i želja za novim saznanjima, obrazovanjem ili doškolavanjem. Prepustite se energiji Strelca, uživajte sa njim, smejte se, zbijajte šale i večno ćete biti mladi (Merkur u Strelcu). 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD