Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09.11. do 16.11.2015.

Finansijska astrologija ponovo preovladava. Baš kad se Jupiter i Venera budu našli u konjukciji na sredini znaka Device, u stelijumu sa Mesecom i Marsom, u znaku radne snage, u petak 6. novembra dobićemo izveštaj o zaposlenju od strane odgovornih (The USA Labor Department). Kao što ova potentna geokosmička kombinacija sugeriše, ovi brojevi pokazuju mnogo viši rast plata nego što smo mogli da očekujemo, čak do 2.5%. Uz ove vesti, zlato, srebro, euro (kao i druge strane valute) i američki kapital su pali do novog nivoa ispod kojeg mesecima nisu išli, na primer, vrednost dolara nije bila ovako niska od polovine aprila.

Vlada je ponovo zaključila da su se stekli svi uslovi za povišicu kamatnih stopa. Kako se Saturn  približava natalnom Merkuru Federalnog Odbora Rezervi, koji se nalazi na 13 Strelca (u chartu nastalom 23. decembra 1913), a što će se desiti u januaru 2016, sve su veće šanse za to.

Pozitivni izveštaji o zaposlenju, međutim, imaju različit uticaj na američke akcije. Povećanje plata pretpostavlja i jaču ekonomiju. Međutim, izgledi za povećanje kamatnih stopa, u kombinaciji sa novim porezima koji će pogoditi potrošače i biznis početkom 2016., će “zakačiti prikolicu” i na jedne i na druge u ne tako dalekoj budućnosti. Prolazak  Jupitera Vagom sledećeg leta ukazuje na povećanje poslovnih prilika do marta 2016, ali i na veće poreze i kamatne stope koje će naterati kompanije da zapošljavanju manje, verovatno posle izbora za predsednika. Međutim, kao i 2008., ovaj ekonomski izazov bi mogao da dovede do erupcije i pre izbora, što bi imalo ozbiljne posledice na stanku koja trenutno drži kancelariju, baš kao što se desilo 2008. Političari vole da kažu u vezi sa šansama da osvoje izbore “To je zbog glupe ekonomije”. Ako ekonomija naglo padne pred izbore, to će biti poslednji udarac za kandidata iz stranke koja je trenutno na vlasti.

“Opasnosti koje prete globalnoj ekonomiji su ozbiljnije nego i u jednom trenutku od bankrota Lehmanove braće 2008. godine”, Susan Page

Kao što je već pomenuto Federalni Odbor za Rezerve je rođen 23. decembra 1913. godine. Tog dana Sunce je bilo na 1º Jarca u opoziciji sa Plutonom (dug) na 0º Raka. Oba znaka su kardinalna. I zato kad planete ulaze u kardinalne znakove (Ovna, Raka, Vagu i Jarca) prave težak aspekt ka opoziciji Plutona i Sunca u njegovom chartu. U mnogim slučajevima, ovo se podudara sa promenama vladine politke ili izajvama koje imaju direkatan uticaj na cene vrednosti, što indirektno utiče na druge finansije i cene robe.

I Venera i Mars će ove nedelje ući u znak Vage, koji je kardinalan, 8./12. novembra. Znači da treba da očekujemo vesti od Odbora uskoro koje će napraviti novi obrt na tržištu. Većina analitičara očekuje povišicu kamatnih stopa posle sastanka Odbora u decembru. Pa opet, cene kapitala su u padu već nekoliko nedelja. Prolazak Venere i Marsa kroz Vagu ukazuju na mogućnost obrta tog trenda, što implicira da će Odbor ublažiti očekivanja ili da će investitor već uračunati ovaj skok u nove cene robe koje će plasirati na tržištu.

Ako malo bolje razmislite, koliko utcaja će povišica od jedne četvrtine imati na biznis? Ako su implikacije da će kamatna stopa biti viša od 25% tačne, ozbiljna reakcija je opravdana. U tom slučaju, Larry Summers može biti u pravu.

Iako je sledeća nedelja važna za Finansijske astrologe zbog ulaska Venere i Marsa preko tačke jesenjeg ekvinocija (0 Vage), najava geokosmičkih potpisa posle 20. novembra, nas brine više. Reč je o prvom od tri rastuća kvadrata Saturna i Neptuna koji počinje 26. novembra. Ovaj geokosmički potpis ima neverovatnu prošlost u vezi sa promenama politike kamatnih stopa. Takođe se dovodi u vezu sa promenama pravca kojim ide politika Rusije. Obe ove teme će biti uskoro detaljnije obrađene.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD