Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09.11. do 16.11.2015.

Finansijska astrologija ponovo preovladava. Baš kad se Jupiter i Venera budu našli u konjukciji na sredini znaka Device, u stelijumu sa Mesecom i Marsom, u znaku radne snage, u petak 6. novembra dobićemo izveštaj o zaposlenju od strane odgovornih (The USA Labor Department). Kao što ova potentna geokosmička kombinacija sugeriše, ovi brojevi pokazuju mnogo viši rast plata nego što smo mogli da očekujemo, čak do 2.5%. Uz ove vesti, zlato, srebro, euro (kao i druge strane valute) i američki kapital su pali do novog nivoa ispod kojeg mesecima nisu išli, na primer, vrednost dolara nije bila ovako niska od polovine aprila.

Vlada je ponovo zaključila da su se stekli svi uslovi za povišicu kamatnih stopa. Kako se Saturn  približava natalnom Merkuru Federalnog Odbora Rezervi, koji se nalazi na 13 Strelca (u chartu nastalom 23. decembra 1913), a što će se desiti u januaru 2016, sve su veće šanse za to.

Pozitivni izveštaji o zaposlenju, međutim, imaju različit uticaj na američke akcije. Povećanje plata pretpostavlja i jaču ekonomiju. Međutim, izgledi za povećanje kamatnih stopa, u kombinaciji sa novim porezima koji će pogoditi potrošače i biznis početkom 2016., će “zakačiti prikolicu” i na jedne i na druge u ne tako dalekoj budućnosti. Prolazak  Jupitera Vagom sledećeg leta ukazuje na povećanje poslovnih prilika do marta 2016, ali i na veće poreze i kamatne stope koje će naterati kompanije da zapošljavanju manje, verovatno posle izbora za predsednika. Međutim, kao i 2008., ovaj ekonomski izazov bi mogao da dovede do erupcije i pre izbora, što bi imalo ozbiljne posledice na stanku koja trenutno drži kancelariju, baš kao što se desilo 2008. Političari vole da kažu u vezi sa šansama da osvoje izbore “To je zbog glupe ekonomije”. Ako ekonomija naglo padne pred izbore, to će biti poslednji udarac za kandidata iz stranke koja je trenutno na vlasti.

“Opasnosti koje prete globalnoj ekonomiji su ozbiljnije nego i u jednom trenutku od bankrota Lehmanove braće 2008. godine”, Susan Page

Kao što je već pomenuto Federalni Odbor za Rezerve je rođen 23. decembra 1913. godine. Tog dana Sunce je bilo na 1º Jarca u opoziciji sa Plutonom (dug) na 0º Raka. Oba znaka su kardinalna. I zato kad planete ulaze u kardinalne znakove (Ovna, Raka, Vagu i Jarca) prave težak aspekt ka opoziciji Plutona i Sunca u njegovom chartu. U mnogim slučajevima, ovo se podudara sa promenama vladine politke ili izajvama koje imaju direkatan uticaj na cene vrednosti, što indirektno utiče na druge finansije i cene robe.

I Venera i Mars će ove nedelje ući u znak Vage, koji je kardinalan, 8./12. novembra. Znači da treba da očekujemo vesti od Odbora uskoro koje će napraviti novi obrt na tržištu. Većina analitičara očekuje povišicu kamatnih stopa posle sastanka Odbora u decembru. Pa opet, cene kapitala su u padu već nekoliko nedelja. Prolazak Venere i Marsa kroz Vagu ukazuju na mogućnost obrta tog trenda, što implicira da će Odbor ublažiti očekivanja ili da će investitor već uračunati ovaj skok u nove cene robe koje će plasirati na tržištu.

Ako malo bolje razmislite, koliko utcaja će povišica od jedne četvrtine imati na biznis? Ako su implikacije da će kamatna stopa biti viša od 25% tačne, ozbiljna reakcija je opravdana. U tom slučaju, Larry Summers može biti u pravu.

Iako je sledeća nedelja važna za Finansijske astrologe zbog ulaska Venere i Marsa preko tačke jesenjeg ekvinocija (0 Vage), najava geokosmičkih potpisa posle 20. novembra, nas brine više. Reč je o prvom od tri rastuća kvadrata Saturna i Neptuna koji počinje 26. novembra. Ovaj geokosmički potpis ima neverovatnu prošlost u vezi sa promenama politike kamatnih stopa. Takođe se dovodi u vezu sa promenama pravca kojim ide politika Rusije. Obe ove teme će biti uskoro detaljnije obrađene.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD