Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09. do 16.11.2015.

Evo nam jedne vrlo lepe nedelje. Merkur i Venera biće glavni akteri praveći dobre aspekte sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom. I Sunce će se veseliti ovih dana, pa će i vašim srcima zavladati osećaji sreće. Malo će samo Mars negodovati jer mu znak Vage u koji ulazi ne prija baš najbolje (Mars u Vagi je u izgonu). Ali će njegova energija probuditi želju da više radite na sebi. Mnogi će krenuti na sport i slične aktivnosti, ali ne zdravlja radi već lepote. Više ćete obraćati pažnju na izgled i oblačenje jer ćete želeti drugima da se dopadnete.

Prvog dana sedmice Mesec će biti u znaku Vage, napraviće opoziciju sa Uranom i polako krenuti ka znaku Škorpiona. Prazni hod toga dana uticaće da taj dan prođe bez posebnih dešavanja, čemu ćete i sami težiti. Energija znaka Vage probudiće u vama potrebu za mirom i balansom.

Od utorka kreću dešavanja. Merkur sa Plutonom pravi sekstil, a odmah sledećeg dana, Sunce se spaja sa Mesecom (Mesec konjunkcija Sunce) i pravi divan sekstil sa Jupiterom. Ova dva dana vrlo su interesantna. Merkur u Škorpionu sa Plutonom daje jedan vrlo dubok um, željan raznih spoznaja. Zanimaće vas krimi filmovi, paranormalne priče, misterije i enigme. Noću će vam se javljati razne ideje kao i rešenja za sve dileme koje ste imali. Noć će biti samo vaša, a tišina Neptunovog sveta, ispunjavaće vas. Noću se otvaraju vrata paralelnih svetova i tada smo najviše izloženi kako dobrim tako i onim izazovnim silama. Ali šta je to za jednog Kerbera, po mitu troglavog psa koji stoji na ulazu u donji svet (Merkur u Škorpionu sekstil Pluton), on jedini može da hoda paralelnim stazama.

Mesec će u sredu već uveliko hodati Škorpionovim stazama i kako se polako približava Suncu, to govori da se tih dana trebate primiriti i prepustiti onome što u vama budi taj znak. S obzirom da je Venera u Vagi i zanimaju je partnerstva mnogi će se upustiti u neke tajne i strasne avanture. Mesec i Sunce u Škorpionu ne govore o rastu i prosperitetu, jer je Mesec u sredu još uvek u opadanju do konjunkcije, a Mars je na poslednjem stepenu Device, pa govori o rizicima, tajnama i gubicima.

Sunce će istog dana kada bude u konjunkciji sa Mesecom praviti sekstil sa Jupiterom, pa su ovo neki iznenadni dobici, nasledstvo od nekog dalekog rođaka iz inostranstva (Sunce sekstil Jupiter) – (Mesec u opadanju neko odlazi ili pada) – više od neke žene (Mesec), tetke bake i sl., koja je bila udata za nekog imućnijeg stranca bez dece (Jupiter u Devici) i sada će to nasleđe nekog obradovati (Sunce sekstil Jupiter).

Uspeh za sve one koji su investirali u neki tajni posao, ekonomste, bankare, one koji se bave istraživanjem, medicinom ili restauracijom. Do četvrtka, ovo su dani promene. Vodite računa u saobraćaju i generalno o zdravlju posebno muška populacija. Mars sa poslednjeg stepena Device nosi poseban rizik. Poslovi se tada ne ugovaraju, jer imaju tendenciju da se brzo završe ili da nose sa sobom određeni rizik koji tada to niste mogli videti (Mars na 29°). Strasti će biti pojačane tih dana, ali pre nego krenete u akciju dobro razmislite kuda će vas odvesti.

A od petka, Mesec u Strelcu nagoveštava nove događaje i nove planove. U mnogima će se probuditi osećaji uzbuđenja i zaljubljenosti, kod nekih će to biti radi određene osobe i simpatija, ali kod drugih osećaje uzbuđenja i radosti mogu probuditi novi poslovi ili lične kreativne aktivnosti i pregršt inspiracije.

I konačno u petak Venera pravi sekstil sa Saturnom, Merkur sekstil sa Jupiterom, a Mars je već polako ušao u znak Vage i sve što budete radili u narednom periodu mora da ima smisla samo ako to radite sa partnerom ili nekim ko vas posebno inspiriše i prema kome gajite posebna osećanja.

Divan sekstil između Venere i Saturna opisuje divne trenutke sa partnerom ili nekim iz prošlosti. Ovo su bračne veze i odnosi, ovo su zajednička putovanja (Merkur sekstil Jupiter) kao i emotivni susreti na nekim seminarima i predavanjima (Jupiter). Ovo je spoj lepog i korisnog, estetike i etike.  Ovo su razgovori sa partnerom o životnoj filozofiji, smislu, Bogu i duhovnom napretku. Ovo je ljubav prema starijim osobama, prema učiteljima, profesorima i prema pametnim i obrazovanim ljudima. Divne se teme mogu pričati tih dana. Vikend kao stvoren za duhovno putovanje na kojem možete sresti staru ljubav ili obnoviti bračne zavete.

Bude se tih dana stare veštine, stara znanja, želja da se spoji staro sa novim, sutra sa juče u jednu savršenu tačku koja balans predstavlja, a koja se nalazi u znaku Vage gde su sada one najvažnije planete koje o motivu i ljubavi govore, a to su Venera i Mars. Ona je želja (Venera), ona je potreba i ona je muza, a on stvara (Mars), on je inspirisan i on je taj koji će njene želje ispuniti. Od ovog vikenda počinje jedan period od oko mesec dana u kojem će svaka vaša potreba biti čiste i iskrene želje. Zaronite u sebe, probudite želje i krenite u njihovo ostvarenje. Neko će raditi na balansu iznutra, a neko će se baciti na kupovinu. Vaga jednako vodi računa kako na unutrašnji tako i na spoljni izgled, pa se nemojte zbuniti ako vam se probude takve želje jer vam je to možda i potrebno.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD