Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za življenje duhovnosti” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom življenja duhovnosti, zahvaljujući razvoju novih uverenja – jul (uverenja o bliskosti), avgust (uverenja o promeni) i septembar (uverenja o beskonačnosti).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o bliskosti“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o bliskosti“, koja će se održati 13. jula u formi live webinara od 19 do 20.30h. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da izbalansiramo sve emotivne kvalitete u našoj genetici, što je osnova za uspostavljanje stanja bliskosti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Plan tvoje duše

Programi naše duše su često čvrsti oklopi koji nam ne dozvoljavaju transformaciju, niti zdrav protok energije kroz telo. Neophodno je da shvatimo da je transformacija PROCES koji traje celog života. Uspešnom transformacijom zovemo one procese kada naučena znanja živimo. Ako pomislimo da nam je neko slomio krila i da je to razlog što ne možemo da uzletimo do svoje vibracije, to je najveći oblik samosabotaže. Prvi korak je VERUJ, drugi korak je MEDITIRAJ, treći korak je VEŽBAJ, a četvrti korak je JEDI U LJUBAVI!

Škorpion je osmi znak u zodijaku (znak smrti, seksa, začeća i polje transformacije). Svi ga iskusimo bar jednom u životu, zapravo kada krenemo na drugu stranu. Život je najlepši dar. OSVESTIMO to. U ovoj lunaciji Škorpioni će pokazati da je na kraju, kao i na početku, jedini „razlog“ postojanja LJUBAV! Ljubav je univerzalna energija koja udahnuje život. U prethodnom periodu većina Škorpiona je bila fokusirana na materijalizaciju i na biznis plan. Mlađi Škorpioni će već sutradan promeniti svoj fokus, usmeriće se na partnerski odnos. Ovo vreme prilagođavanja će potrajati oko tri nedelje. Škorpioni će osećati dominaciju svojih partnera, imaće utisak da su podređeni partnerskom odnosu. Nije isključena mogućnost paralelnih veza, za sada samo avantura sa zauzetom osobom. Dobre odluke su moguće oko 24. novembra. Verujte!

Strelčevi su prilično zauzeti i rade pod nekom vrstom pritiska. Emotivni život im je uvek bitan, a naročito formalni partnerski odnosi. Za Strelčeve je ovo vreme kada će se sretati sa svojim karmičkim partnerima i mnogi će baš u ovom periodu ući u brak ali zbog trudnoće ili nekakvog materijalnog interesa. Takođe u periodu od 20. novembra mlađi Strelčevi će biti u prilici da se presele kod partnera i da krenu u zajednički život. Ova harmonična priča za Strelčeve bi mogla trajati od 20. novembra pa naredne tri nedelje, a onda se nadajte dubokim uvidima o smislu i svrsi. Kada Sunce uđe u znak Strelca 22. novembra izvesno je da će te biti na sceni. Može se reći bićete glavni junak (glumac). Čuvajte se da ne postanete meta. Pun Mesec se dešava 25. novembra baš preko ose Blizanac- Strelac. Vreme je da materijalizujete svoje vrednosti u okviru partnerskih odnosa, obratite pažnju danas na glasnika (andjela) koji će vam doneti poruku. Meditirajte!

Jaračevima ova Lunacija u znaku Škorpiona donosi uvide o različitosti u partnerskim odnosima. U ovom periodu je važna lekcija povezivanja različitosti. Ko bolje zna od Jarčeva kada je neki sistem (partnerski odnos) živ? Pa kada se povežu dve suprotnosti! Povežite se sa svojom suprotnošču na mestima gde ste vi egzaltirani, na javnom mestu da vide svi kako ste otmeni, odmereni i uspešni 13. Novembra. Ako vam se rodi sumnja u buduće dane oko 26. novembra, prevaziđite je preuzimanjem odgovornosti za svoje biće. Odgovornost nije ništa drugo do svest o svom telu. Kad god upadnete u zamku da se osećaj pretvorio u emociju, znajte da vam se mozak upalio od misli. Jedite u ljubavi!

Vodolijama je trenutak važniji od same večnosti. Možda starije Vodolije „misle“ sada malo drugačije, možda bi se u ovom „trenutku“ posvetile  biznis planu. To je u redu, ali sasvim je sigurno da će vam i u biznis planu biti inspiracija nečiji pogled ili poziv za putovanje ili druženje. Ženske pripadnice znaka Vodolije mogu spojiti svoje poslovno putovanje sa kupovinom nove garderobe. Mogućnost da dobijete neki novac koji je trebao da dođe ranije, prihvatite sada kad je došlo pravo vreme. Ako vaš partner ili partnerka ne budu raspoloženi za putovanje slobodno ga možete potrošiti na ulepšavanje. Vežbajte!

Ribe su u prilici da nauče važne lekcije na svakih 28 dana. Čini mi se da su aktivnije nego ikada. Ono što je ključ ove lunacije za vas glasi: „Ne pravdajte se nikome ni zbog čega“.  Ne  tražite niti očekujte da vas neko razume, to uradite sami za sebe. Ljubavnih nesporazuma u proteklom periodu je bilo u izobilju. Mladji pripadnici znaka Riba, naročito ženski će doći u fazu suštinskog i dubokog razmevanja partnera i ponavljanje nekih „propuštenih“ lekcija od 8. decembra. Stariji pripadnici znaka Riba imaće nekakvu fazu prilagođavanja kroz partnerski odnos, i to prilagođavanje može kuliminirati na pun Mesec 25. novembra. Meditirajte!

Ovnovi su bili vredni i radni u proteklom periodu. U okviru radnih aktivnosti bilo je tu i strasti, može biti nekakvih naglih avantura (a kako bi kod Ovnova bilo ako ne naglo) kako došlo – tako i prošlo! Sada je vreme za pokazivanje. Možda se ne budete baš najbolje osećali u narednom periodu, na javnoj sceni. Moj savet je da se oslonite na partnere jer će partneri biti „nikad bolje“. Da je ovo  odličan savet možete se uveriti oko 24. novembra kada budete dobili potvrdu važnih ljudi iz vašeg okruženja. Jedite u ljubavi!

Bikovi su već duže vremena bili u povećanom naporu da pokažu svoju lojalnost i emotivnu privrženost  i to nije donelo zadovoljenje njihove primarne potrebe - sigurnost. Lunacija se dešava u polju Bikovskih partnera, vreme je da se neke stvari dovrše i započnu nove. Sada je druga atmosfera sada su u sferi gde su dobrodošli. Sada je vreme da Bikovi, naročito muški pripadnici pokažu svoju osobinu zaštitnika naspram partnera. Stariji pripadnici znaka Bika mogu proći kroz neku vrstu bolne transformacije i spoznaje o kvalitetu postojeće ljubavi. Nikako vam ne savetujem paralelne ili tajne veze u narednom periodu jer to vam može doneti ozbiljne glavobolje oko 23. novembra. Meditirajte!

Blizancima se lunacija, Mlad mesec dešava u 6. polju svakodnevnice. Neophodne su promene u svakodnevnom ponašanju u partnerskom odnosu. Naizgled harmonični odnosi će biti oko 13. novembra. Već 20. novembra će Blizanci ući u vrlo ozbiljne introspekcije, posmatranje sebe iz ugla najveće svrhe ili misije u ovom trenutku. Pun Mesec se dešava preko ose Blizanac –Strelac, pa će biti prelivanja emocija. Prelivanje emocija će proći kroz formalne partnerske odnose. Blizanci koji su u braku mogu u jednom kratkom trenutku da dožive turbulenciju, da bi se već u sledećem periodu od 5. decembra potpuno vezali za partnere bez obzira na moguću neudobnost. Verujte!

Rakovi  su u ovoj lunaciji u priličnoj neudobnosti, jer je znak Škorpiona za osetljivi Mesec  nepoželjna destinacija. Ali Rakovi su naučili na ovu vrstu promena i kretanje njihovog prirodnog vladara Meseca kroz zodijak. Ciklus od 28 dana je najmanji ciklus koji je potreban da se stvore ili deinstaliraju navike. U ovoj lunaciji je neophodno deinstalirati neudobne navike vezane za neke davne partnerske odnose. U ovoj lunaciji je potrebno da izađete novi, a stara sećanja da otpustite kao završene lekcije. Sredinom novembra bi moglo biti zgusnute energije da bi se čaša prelila 25. novembra na pun Mesec. Čuvajte se suvišnih reči, ne pravdajte se i ne objašnjavajte. Jedite u ljubavi!

Lavovi bi kroz ovu lunaciju mogli da budu nada i poverenje ostalim znacima. Strah koji provejava na mestu gde se dešava rađanje duše, samo Lavove ne plaši. U Lavovskom 5. polju ljubavi je Saturn, i ovo je definitivno vreme karmičkih ljubavi. Na ličnom planu ovo svakom zavisi od natalne pozicije Saturna (mesto gde je bio u danu rođenja). Susreti „novih – starih“ ljubavnika će biti rasvetljeni ulaskom Sunca u znak Strelca 22. novembra. Ako se odlučite na neko poslovno putovanje oko 30 . novembra bićete u prilici da se kroz poslovne okolnosti sretnete sa srodnom dušom. Verujte!

Devicama je još uvek u gostima najveći među najvećima. Venera je do nedavno bila u znaku Device i donela bezbroj iskustava u oblasti partnerstva. Lunacija Devicama pada u treće polje, gde istinski duboko razmišljaju, tražeći najveću istinu. Ovog puta je neophodno da Device prate svoj unutrašnji glas koji je najbolji savetnik. Držite se samo osećaja, povežite um i telo i bićete na sigurnom. Sve izvan osećaja preti da vas preplavi i uznemiri. Device koje su u braku imaju u narednom periodu mirniju situaciju, naprosto su vam partneri sve naklonjeniji. Što se vi manje pravdate, više vam veruju. Emotivno prelivanje punog Meseca kod Devica može da se ispolji kroz porodične emocije, na relaciji roditelji – deca. Meditirajte!

Vage su konačno odahnule posle tako dugog perioda boravka u „pametnom znaku“ i prešle u znak lepote. Lepota je za Vage nasušna i skoro najveća potreba. Samo da je sve u redu, da su svi dobro i da se ne viče. E, sada ovo zadnje da se ne viče nisam sigurna da će biti. „Okreće se kolo sreće“.  Sada su Vagini partneri u okolnostima koje ih ne podržavaju, naprosto im smanjuju vrednosti. Sada su Vage na sceni da pokažu svoju tolerantnost i strpljenje već 13. novembra. U koliko partneri budu imali sluha biće tu harmoničnih dopunjavanja. Disharmoničan odnos koji je na ivici strasti ili besa je moguć oko 21. novembra. Ostanite u stanju gospodstava ili dostojanstava. Kome se žuri samo ga propustite oko 23. novembra. Vežbajte!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD