Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 02.11. do 09.11.2015.

U ponedeljak 2. novembra Venera će napraviti konjukciju sa Marsom i tako završiti jedan od najdužih geokosmičkih potpisa ove godine, započetog 6. oktobra. Tokom tog intervala od četiri sedmice, bilo je 14 aspekata ili planetarnih stanica u razmaku ne većem od 6 kalendarskih dana između svaka dva. Kada se dešava toliko mnogo geokosmičkih potpisa, primećujemo da mnoga tržišta imaju ili ciklus u porastu ili porast praćen nekim preokretom, ali različita tržišta prave zaokrete u različito vreme tokom tog perioda. Ovaj fenomen se pojavljuje čak i na istim tipovima tržišta. Na primer, stanje na berzama se naglo popravilo od 24. avgusta. Međutim, neka tržišta kapitala su dostigla vrhunac prošle nedelje, neka u ponedeljak, a neka će nastaviti da rastu do sledećeg četvrtka ili petka. Sad kad će poslednji susret ovog zvezdanog jata biti u ponedeljak, nećemo biti iznenađeni ako neka svetska tržišta počnu da padaju, što bi predstavljalo ispravku celokupnog porasta započetog krajem avgusta.

Poslednje dve nedelje su bile zapamćene zbog izjava centralnih banaka da će stimulisati dalje olakšice na tržištu kapitala kako bi omogućile rast. U Evropi, tako što će se povećati inflacija, u slučaju Kine, tako što će se smanjiti kamatne stope. U oba kraja sveta akcije su u poslednja dva meseca skočile.  Što se tiče Amerike, Federalni Odbor Rezervi je odlučio da ne podigne kamatne stope – još. Pa opet, berze su nastavile ciklus rasta sve do petka 30. oktobra.

Izgleda da će dugo očekivana korekcija sada otpočeti. Mnogi analitičari veruju da će to biti više od korekcije i da će akcije pasti ispod nivoa na kome su bile u avgustu. Ja mislim da se to neće desiti, sudeći po obrascima kretanja ciklusa. Do korekcija u smislu pada će doći, u stvari, već jeste.

Mogućnost da će se u decembru povećati kamatne stope ima zahlađujući efekat na valute koje stoje naspram dolara. Evro je, na primer, naglo pao od kad je data ta izjava. Zlato i srebro, takođe. Snaga dolara, međutim, ne potiskuje cene mazuta. Posle pada u utorak 27. oktobra, već je do kraja nedelje dostigao skok preko 10%.

Što se tiče vremena, treći i poslednji Saturnov prolazak kroz seskvikvadrat sa Uranom u petak 23. oktobra se poklopio sa prirodnim katastrofama.  U ponedeljak 26. oktobra zemljotres magnitude 7.7 pogodio je granicu Pakistana i Afganistana, uništivši preko 10.000 domova i usmrtivši blizu 390 ljudi. Ovaj aspekt sada prolazi, ali će za pomoć i izradnju kuća trebati mnogo više vremena i truda.

Venera i Mars će završiti svoj trostruki ples na poslednjim stepenovima Device u ponedeljak 2. novembra. Drugim rečima, imaćemo treću i poslednju konjukciju ova dva strastvena ljubavnika koja je počela kad su im se prvi put ukrstili putevi u Ovnu 22. februara, da bi se ponovo sastali 1. septembra u romatničnom znaku Lava. I evo ih sad kako se i treći put sreću, pre nego što pređu u bračnu zajednicu znaka Vage 8. i 12.novembra. Kao da će se sva strast stišati, te će početi da grade dugotrajnu zdravu i funkcionalnu vezu. Sve će biti u redu sve dok su obe strane verne. To može biti izazov kada Saturn započne svoj 10-mesečni rastući kvadrat ka Neptunu. Ovo je vreme kada će se obećanja prekršiti, prevare pojaviti iza scene, a poverenje se može preokrenuti na svoje naličje.

Sve je ovo simbolično u odnosu na ono što se dešava na većoj svetskoj sceni između lidera, čak I onih koji pripadaju istoj političkoj stranci. Data obećanja će se s mukom očuvati. Da li će obećanja lojalnosti i ljubavi biti nagrađena? Zavisi od karktera onih koji su ih dali. Sa Saturnom u promenljivom T-kvadratu između opozicije Jupitera i Neptuna krajem 2015. i početkom 2016., očekujem da vidim prekršene dogovore sa sve patnjom izazvanom ovom izdajom.

Vrlo je moguće da ćemo 2016. doživeti dvoličnost, obmanu, manipulaciju, da bismo na kraju naučili kome možemo da verujemo, a kome ne. Ovo je jedna od važnijih Saturnovih lekcija u kvadratu sa Neptunom: karakter, a ne sposobnost privlačenja pažnje javnosti, se ceni.

Što se tiče finansijskih tržišta, mislim da će tranzit Venere kroz znak Vage podržati više vrednosti ali ne neizbežno metale. Investitori će tražiti nove ljubavnike, ….mmmhhh … berze da se u njih zaljube, za sledeće 3 do 6 nedelja, taman na vreme dok Federalni Odobor ne objavi novo obaveštenje u decembru.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD