Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 02. do 09. Novembra 2015.

Početak sedmice je vrlo interesantan i energičan. Merkur će zaroniti u dubine škorpionskih voda i pokrenuti neke sasvim nove potrebe, nove misli. Škorpion će u vama probuditi strast, magnetičnost i privlačnost. Kako je i Sunce u znaku Škorpiona, obratite pažnju na snove jer je intuicija vrlo naglašena. Mnogo toga ćete želeti da promenite. Bićete smeliji da se upustite u mnoge stvari, one za koje obično nemate hrabrosti ili ih smatrate neprimerenim. Ono što ide sa energijom Škorpiona jeste osećaj fatalnosti, posesivnosti i ljubomore, pa budite oprezni da strast ne uzme maha.

A strasti i ljubavnih susreta vam neće nedostajati. Drugog dana sedmice, do tada skromna i tiha Venera (u Devici), a sada najednom slobodna i smela, ulazi sa Marsom u strasnu ljubavnu avanturu (Venera konjunkcija Mars). Prva polovina sedmice biće u znaku Merkura i Venere. Mnogo će se pričati o strastima i novcu (Škorpion), a probudiće se i neki novi osećaji (Venera konjunkcija Mars) prema nekome. Neke će odmah pokrenuti ova konjunkcija, a neki će čekati nedelju i Venerin ulazak u znak Vage.

Na mundanom nivou, sa Škorpionom idu razne katastrofe, poput poplava, zemljotresa, oružanih napada, kao i samoubistava. Merkur često može imati oštre i teške reči, pune kriticizma i sarkazma, koje znaju da zabole. Povedite samo računa o tome da to ne budu vaše reči.

Ono što je interesantno, a što je takođe u simbolici Škorpiona, jeste kometa koja je prošla najbliže Zemlji i to baš na Noć Veštica. Naše naučnike je njena slika podsetila na lobanju. Naravno, ova simbolika mnoge podseća na neko stradanje ili smrt (Škorpion), ali da li je zaista tako? U trenutku kada je kometa bila najbliže Zemlji, Mesec iz Raka, Sunce iz Škorpiona i Neptun iz Riba su pravili divan vodeni trigon, a Venera je bila u vrlo bliskoj konjunkciji sa Marsom. Ova slika sa sobom nosi jedan osećaj kreativnosti, inspiracije i strasti. Ova pozicija na nebu govori da će se i vama u životu mnoge stvari učiniti tragične ili destruktivne, ali oslušnite samo svoj osećaj, zapamtite svoj san ili ispratite svoju intuiciju i saznajte šta se krije iza neke naizgled opasne situacije ili teških vesti.

U drugoj polovini sedmice, tačnije u petak, Merkur će imati egzaktan trigon sa Neptunom, a Sunce sekstil sa Plutonom, što vam otvara pogled u jedan potpuno novi svet. Ovo je dan kreativnosti, inspiracije i jake intuitivnosti. Možete imati jedan neobičan susret, poziv ili će vam se naći u rukama neki interesantan članak koji će u vama probuditi određena pitanja i želju za odgovorima. Zanimaće vas nasleđe, novac, moć, vlast, ambicija. Međutim, pored Sunca sa Plutonom, Merkur svako vaše pitanje pretvara u zagonetku i misteriju. Priklonite se tajnama života. Uđite u malo drugačije sfere života, otvorite vrata nekim duhovnim veštinama ili ezoterijskim i spiritualnim temama. Bićete posebno kreativni, pa bi svaki nalet inspiracije trebalo iskoristiti na najbolji mogući način.

Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju je zdravlje i vitalnost, koji mogu biti oslabljeni raznim virusima ili upalama. Iako je ovaj znak regenerativan, nemojte zanemariti svoje telo, jer je Škorpion sklon lošim navikama i iscrpljivanju. Dok Venera bude išla znakom Device još uvek ćete imati rutinu i svest o zdravlju, ali kad u nedelju bude ušla u znak Vage, potpuno ćete se prepustiti užicima i hedonizmu jer Venera u Vagi više vodi računa o estetici nego o kvalitetu. Ovo je inače divan tranzit koji sa sobom nosi lepe ljubavne događaje i susrete u kojima ćete uživati. Kad Venera bude ušla u znak svog sedišta, dočekaće je Mesec u istom znaku što će samo dodatno pojačati energiju Vage. Dan je odličan za provod udvoje. Izađite i vreme provedite na nekom lepom mestu gde ćete biti viđeni. Otiđite do pozorišta, svratite do restorana ili kafea, obucite se lepo i popijte najbolje piće. Uživajte u estetici, u partneru i atmosferi. Venera će se ovog meseca pobrinuti da sve dobije izvesnu notu lepote. Ništa se u njenom Univerzumu ne mora. Sve ide sa lakoćom i u svemu ona uživa.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD