Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 02. do 09. Novembra 2015.

Početak sedmice je vrlo interesantan i energičan. Merkur će zaroniti u dubine škorpionskih voda i pokrenuti neke sasvim nove potrebe, nove misli. Škorpion će u vama probuditi strast, magnetičnost i privlačnost. Kako je i Sunce u znaku Škorpiona, obratite pažnju na snove jer je intuicija vrlo naglašena. Mnogo toga ćete želeti da promenite. Bićete smeliji da se upustite u mnoge stvari, one za koje obično nemate hrabrosti ili ih smatrate neprimerenim. Ono što ide sa energijom Škorpiona jeste osećaj fatalnosti, posesivnosti i ljubomore, pa budite oprezni da strast ne uzme maha.

A strasti i ljubavnih susreta vam neće nedostajati. Drugog dana sedmice, do tada skromna i tiha Venera (u Devici), a sada najednom slobodna i smela, ulazi sa Marsom u strasnu ljubavnu avanturu (Venera konjunkcija Mars). Prva polovina sedmice biće u znaku Merkura i Venere. Mnogo će se pričati o strastima i novcu (Škorpion), a probudiće se i neki novi osećaji (Venera konjunkcija Mars) prema nekome. Neke će odmah pokrenuti ova konjunkcija, a neki će čekati nedelju i Venerin ulazak u znak Vage.

Na mundanom nivou, sa Škorpionom idu razne katastrofe, poput poplava, zemljotresa, oružanih napada, kao i samoubistava. Merkur često može imati oštre i teške reči, pune kriticizma i sarkazma, koje znaju da zabole. Povedite samo računa o tome da to ne budu vaše reči.

Ono što je interesantno, a što je takođe u simbolici Škorpiona, jeste kometa koja je prošla najbliže Zemlji i to baš na Noć Veštica. Naše naučnike je njena slika podsetila na lobanju. Naravno, ova simbolika mnoge podseća na neko stradanje ili smrt (Škorpion), ali da li je zaista tako? U trenutku kada je kometa bila najbliže Zemlji, Mesec iz Raka, Sunce iz Škorpiona i Neptun iz Riba su pravili divan vodeni trigon, a Venera je bila u vrlo bliskoj konjunkciji sa Marsom. Ova slika sa sobom nosi jedan osećaj kreativnosti, inspiracije i strasti. Ova pozicija na nebu govori da će se i vama u životu mnoge stvari učiniti tragične ili destruktivne, ali oslušnite samo svoj osećaj, zapamtite svoj san ili ispratite svoju intuiciju i saznajte šta se krije iza neke naizgled opasne situacije ili teških vesti.

U drugoj polovini sedmice, tačnije u petak, Merkur će imati egzaktan trigon sa Neptunom, a Sunce sekstil sa Plutonom, što vam otvara pogled u jedan potpuno novi svet. Ovo je dan kreativnosti, inspiracije i jake intuitivnosti. Možete imati jedan neobičan susret, poziv ili će vam se naći u rukama neki interesantan članak koji će u vama probuditi određena pitanja i želju za odgovorima. Zanimaće vas nasleđe, novac, moć, vlast, ambicija. Međutim, pored Sunca sa Plutonom, Merkur svako vaše pitanje pretvara u zagonetku i misteriju. Priklonite se tajnama života. Uđite u malo drugačije sfere života, otvorite vrata nekim duhovnim veštinama ili ezoterijskim i spiritualnim temama. Bićete posebno kreativni, pa bi svaki nalet inspiracije trebalo iskoristiti na najbolji mogući način.

Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju je zdravlje i vitalnost, koji mogu biti oslabljeni raznim virusima ili upalama. Iako je ovaj znak regenerativan, nemojte zanemariti svoje telo, jer je Škorpion sklon lošim navikama i iscrpljivanju. Dok Venera bude išla znakom Device još uvek ćete imati rutinu i svest o zdravlju, ali kad u nedelju bude ušla u znak Vage, potpuno ćete se prepustiti užicima i hedonizmu jer Venera u Vagi više vodi računa o estetici nego o kvalitetu. Ovo je inače divan tranzit koji sa sobom nosi lepe ljubavne događaje i susrete u kojima ćete uživati. Kad Venera bude ušla u znak svog sedišta, dočekaće je Mesec u istom znaku što će samo dodatno pojačati energiju Vage. Dan je odličan za provod udvoje. Izađite i vreme provedite na nekom lepom mestu gde ćete biti viđeni. Otiđite do pozorišta, svratite do restorana ili kafea, obucite se lepo i popijte najbolje piće. Uživajte u estetici, u partneru i atmosferi. Venera će se ovog meseca pobrinuti da sve dobije izvesnu notu lepote. Ništa se u njenom Univerzumu ne mora. Sve ide sa lakoćom i u svemu ona uživa.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD