Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 02. do 09. Novembra 2015.

Početak sedmice je vrlo interesantan i energičan. Merkur će zaroniti u dubine škorpionskih voda i pokrenuti neke sasvim nove potrebe, nove misli. Škorpion će u vama probuditi strast, magnetičnost i privlačnost. Kako je i Sunce u znaku Škorpiona, obratite pažnju na snove jer je intuicija vrlo naglašena. Mnogo toga ćete želeti da promenite. Bićete smeliji da se upustite u mnoge stvari, one za koje obično nemate hrabrosti ili ih smatrate neprimerenim. Ono što ide sa energijom Škorpiona jeste osećaj fatalnosti, posesivnosti i ljubomore, pa budite oprezni da strast ne uzme maha.

A strasti i ljubavnih susreta vam neće nedostajati. Drugog dana sedmice, do tada skromna i tiha Venera (u Devici), a sada najednom slobodna i smela, ulazi sa Marsom u strasnu ljubavnu avanturu (Venera konjunkcija Mars). Prva polovina sedmice biće u znaku Merkura i Venere. Mnogo će se pričati o strastima i novcu (Škorpion), a probudiće se i neki novi osećaji (Venera konjunkcija Mars) prema nekome. Neke će odmah pokrenuti ova konjunkcija, a neki će čekati nedelju i Venerin ulazak u znak Vage.

Na mundanom nivou, sa Škorpionom idu razne katastrofe, poput poplava, zemljotresa, oružanih napada, kao i samoubistava. Merkur često može imati oštre i teške reči, pune kriticizma i sarkazma, koje znaju da zabole. Povedite samo računa o tome da to ne budu vaše reči.

Ono što je interesantno, a što je takođe u simbolici Škorpiona, jeste kometa koja je prošla najbliže Zemlji i to baš na Noć Veštica. Naše naučnike je njena slika podsetila na lobanju. Naravno, ova simbolika mnoge podseća na neko stradanje ili smrt (Škorpion), ali da li je zaista tako? U trenutku kada je kometa bila najbliže Zemlji, Mesec iz Raka, Sunce iz Škorpiona i Neptun iz Riba su pravili divan vodeni trigon, a Venera je bila u vrlo bliskoj konjunkciji sa Marsom. Ova slika sa sobom nosi jedan osećaj kreativnosti, inspiracije i strasti. Ova pozicija na nebu govori da će se i vama u životu mnoge stvari učiniti tragične ili destruktivne, ali oslušnite samo svoj osećaj, zapamtite svoj san ili ispratite svoju intuiciju i saznajte šta se krije iza neke naizgled opasne situacije ili teških vesti.

U drugoj polovini sedmice, tačnije u petak, Merkur će imati egzaktan trigon sa Neptunom, a Sunce sekstil sa Plutonom, što vam otvara pogled u jedan potpuno novi svet. Ovo je dan kreativnosti, inspiracije i jake intuitivnosti. Možete imati jedan neobičan susret, poziv ili će vam se naći u rukama neki interesantan članak koji će u vama probuditi određena pitanja i želju za odgovorima. Zanimaće vas nasleđe, novac, moć, vlast, ambicija. Međutim, pored Sunca sa Plutonom, Merkur svako vaše pitanje pretvara u zagonetku i misteriju. Priklonite se tajnama života. Uđite u malo drugačije sfere života, otvorite vrata nekim duhovnim veštinama ili ezoterijskim i spiritualnim temama. Bićete posebno kreativni, pa bi svaki nalet inspiracije trebalo iskoristiti na najbolji mogući način.

Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju je zdravlje i vitalnost, koji mogu biti oslabljeni raznim virusima ili upalama. Iako je ovaj znak regenerativan, nemojte zanemariti svoje telo, jer je Škorpion sklon lošim navikama i iscrpljivanju. Dok Venera bude išla znakom Device još uvek ćete imati rutinu i svest o zdravlju, ali kad u nedelju bude ušla u znak Vage, potpuno ćete se prepustiti užicima i hedonizmu jer Venera u Vagi više vodi računa o estetici nego o kvalitetu. Ovo je inače divan tranzit koji sa sobom nosi lepe ljubavne događaje i susrete u kojima ćete uživati. Kad Venera bude ušla u znak svog sedišta, dočekaće je Mesec u istom znaku što će samo dodatno pojačati energiju Vage. Dan je odličan za provod udvoje. Izađite i vreme provedite na nekom lepom mestu gde ćete biti viđeni. Otiđite do pozorišta, svratite do restorana ili kafea, obucite se lepo i popijte najbolje piće. Uživajte u estetici, u partneru i atmosferi. Venera će se ovog meseca pobrinuti da sve dobije izvesnu notu lepote. Ništa se u njenom Univerzumu ne mora. Sve ide sa lakoćom i u svemu ona uživa.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD