Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 12. do 19. Oktobra 2015.

Pred nama je nedelja u kojoj se moramo suočiti sa svojom voljom, samopouzdanjem i egom (Sunce), a zatim i sa svojom energijom i snagom (Mars). Sunce će na početku sedmice napraviti prvo opoziciju sa Uranom, a odmah zatim i konjunkciju sa Mesecom, što će otvoriti mnoge teme i mnoga pitanja koja traže odgovore. Budi se svest, Uran će vas pokrenuti na promenu, na pobunu i neće imati mesta nesigurnosti i neće biti mesta stidu. Neki će događaji u vama biti motiv, pokretač da promenite svoje stavove, mišljenje ili jednostavno karakter. Sunce je slabo, u znaku svog pada, pa je vrlo moguće da se i vi budete osetili kao da padate u jednom trenutku. Ne brinite, nećete pasti, samo će vam ego biti povređen. Nekad je on i dobar jer vas pokreće na promenu. Često motiv nije ni bitan koliko su bitni rezultati. Mesec sa Suncem (Mesec konjunkcija Sunce) dovešće vas u situaciju da birate između srca i razuma – podsvesnog i svesnog. Susret dva svetla se dešava na 19°Vage, tačno na stepenu pada Sunca, što znači da za napredak u duhovnom i emotivnom smislu, ego mora pasti. Ljubav i ponos ne idu istim putem, njihove se staze uvek ukrštaju ali nikad zajedno ne mogu biti. Naći ćete se u situaciju da morate birati, hoćete li stati na stranu svog ega (Sunce) ili srca (Mesec)?

Ova se pitanja mogu pojaviti već prvog dana, kada je Sunce u egzaktnoj opoziciji sa Uranom. Tada, ma koliko izazvani bili da reagujete, suzdržite se i mirujte. Mesec je tada jako mali i jako blizu Sunca, ali ova lunacija nije nikako dobra za započinjanje bilo kakve akcije. Bolje je da se primirite, skupite snage i sačekate da krene Mesečeva faza rasta, što je već drugog dana sedmice.

Prvi dan je dan za završavanje, za mirovanje i pripremu nečeg novog što će tek doći. Drugog je dana Mesec već krenuo svojim rastom, ali još uvek u Vagi i još uvek blizu Sunca, pa ukoliko možete taj dan iskoristite za planiranje novog, za razmišljanje i konslultaciju sa samim sobom. Tog dana i Merkur vam nudi vrlo mudra rešenja. Sekstil sa Saturnom sada ne stvara brigu jer je Merkur već krenuo svojim direktnim putem i za sve vam nosi prava rešenja – pametne, mudre i diplomatske odluke (Merkur u Vagi sekstil Saturn).

U sredu je Mesec uveliko u znaku Škorpiona, što nije idealna pozicija za Mesec, ali je odličan ukoliko ste rešili da neke stvari promenite. Nebo će biti na vašoj strani jer će Mesec praviti idealne aspekte u sredu sa Venerom i Neptunom, a u četvrtak sa Marsom, Plutonom i Jupiterom. Sreda i jeste dan kada možete imati neke lepe susrete, ljubavne događaje ili razgovore (Merkur u Vagi, Mesec sekstil Venera), ali mogu oživeti i neke ljubavne tajne koje postoje i koje su lepe samo dok su tajne (Mesec trigon Neptun). U četvrtak započinje buđenje Marsa i do kraja sedmice mnoge se stvari mogu bitno promeniti.

Ovaj Mars neće mirovati. Ulaskom Meseca u znak Strelca, rešićete da promenite „filozofiju života“ i krenete u akciju (Mars trigon Pluton). Ovo je zemljani aspekt i pomoći će vam da budete čvrsto na zemlji i da svaku situaciju sagledate iz realnog, pravog ugla. Neće vam ovaj pametni Mars dozvoliti da načinite neke pogrešne korake, ali mu morate verovati. Izazova će biti jer Mesec, iako je u dobrom znaku Strelca, će ipak biti izazvan, a sa njim i vi kako emotivno tako i od okoline, od ljudi (Mesec) koji vas okružuju. Često to neće biti iz loše namere ali kvadrati koje Mesec bude pravio, udaljavajući se od konjunkcije sa Saturnom, će u vama buditi emotivnu nesigurnost. Zato je jako važno da prvu polovinu sedmice, posvetite samo sebi i jačanju svog unutrašnjeg mira da biste što pametnije iskoristili aspekte koji vas čekaju u drugoj polovini sedmice.

A Mars sa Plutonom nosi pobedu. Ovo je jaka i intenzivna energija. Lako se dolazi do cilja jer su ovo snage koje su usmerene samo ka cilju. Rešite misterije odnosno sve stvari koje vam nisu najbolje postavljene u životu i čije ste sređivanje odgađali za neki drugi put. Sada je vreme da promenite i sve stvari postavite na svoje mesto. Sredite život, bićete nagrađeni.

Pored Plutona, tu je i Jupiter kao nagrada za trud i hrabrost koju ste imali. Jupiter često nudi pomoć, ukoliko je vama potrebna, jednostavno će se pojaviti, ali često je ovo aspekt boraca za pravdu, pa se nemojte iznenaditi ako se u vama probudi bes posmatrajući sa strane ugroženost nemoćnih i sebe kako istupate da nešto promenite, da ih odbranite i zaštitite. Bićete pravi dobri „Samarićanin“ i neka vas raduju takvi postupci, a bićete i ponosni jer nećete ni biti svesni snage i hrabrosti koju budete imali, a koja će sigurno rezultirati pobedom. Ovo je slika svakog borca za prava građana, radnika i potčinjenih (Mars, Jupiter u Devici). Ovo je njegov trenutak i ovo je njegova pobeda jer se njegova skromnost i jednostavnost sada u moć pretvaraju.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD