Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Zalazak Sunca

Sa lunacijom u znaku Vage, na stepenu „pada Sunca“ imamo svi jedan zadatak koji glasi: primetimo da egom kreirane ideje ne mogu opstati! Kada kažem kreirane, mislim na materijalizaciju svih želja, misli i potreba. Na ovakav način ne možete ostati u miru sa sobom i ljubavi prema ostatku sveta. Neophodno je osvestiti stvaralački potencijal u svakom od nas, otpustiti strahove, imati poverenje da se sve dešava za najveće dobro svih nas. Mi biramo način na koji ćemo reagovati, i da li ćemo uopšte reagovati. Zahvalnost i blagost prema sebi i drugima je potreba znaka Vage.

Vage se u narednom periodu vrlo opterećene partnerskim odnosima, gde su emocije na velikom ispitu. Oko 17. oktobra će sumnja dostići kuliminaciju. Najbolje šanse za upoznavanje sebe oko 23. oktobra stoje kao veliki potencijal za promenu i transformaciju. Otvorenog srca i kroz predavanje partnerskom odnosu, Vage će dobiti priliku da prepoznaju sebe i svoju različitost u odnosu na partnera. Cilj ovog vremena i emotivnih odnosa jeste učenje lekcije. Živeti bez preterivanja i ostati u balansu neće biti lako, naročito 25. oktobra, kada će se „strasti“ intenzivirati. Od 8. oktobra Venera prelazi u znak Vage ali dolazak „sebi“ neće biti za sve Vage dobrodošao u koliko ne prihvate različitost kao prirodnu pojavu.

Škorpioni su generalno preplavljeni emocijama. U ovom periodu to će biti još naglašenije. Bez emocija, bez ljubavi ne znaju da dišu, ne mogu da sebe održe u životu. Strah će mlađe Škorpione dovesti u stanje da „stanu“ iza svojih uverenja kao iza neprobojnog zida. Pun Mesec se dešava 27. oktobra preko ose Škorpion - Bik. Delovaće kao da su dve strane suprostavljene jedna drugoj i kao najveći neprijatelji jedno drugo izbacuju iz ravnoteže. Pri tome svako očekuje da ta druga osoba treba nešto da promeni u sebi. Kada Merkur 2. novembra pređe u znak Škorpiona treba se uzdržati od teških reči koje mogu jednako naškoditi i onom koji govori i onom koji sluša.

Strelčevi su u ovoj lunaciji usmereni na sopstveni status. Njihova vatrena strana ličnosti koja ima eksplozivnu snagu, izvanrednu pokretačku energiju će biti kanalisana kroz Devičanske okolnosti. Nosač Jupitera je Merkur, koji se najbrže kreće kroz zodijak, pa će Strelčevi posle svojih lutanja u narednom periodu biti usmereni na partnerski odnos. Sukobi ili napetost u iznenadnim zaokretima situacije mogu se očekivati oko 22. oktobra. Preterivanje je česta osobina kod Strelčeva i može doći do izražaja oko 25. oktobra kao gest izvinjenja ili pravdanja, što neće dati očekivane rezultate.

Jarčevima se lunacija dešava u polju biznisa, karijere što je važna životna oblast za Jarčeve, moglo bi se reći i najvažnija. Ljubavni život je izvesno vreme u padu, nekoj vrsti nepoverenja. Jarčevi skoro svemu prilaze vrlo ambiciozno sa visokim ciljevima i standardima. U narednom periodu možete svoju ambiciju fokusirati da otkrijete nove predele, da upoznate neke nove divne ljude koji su slične vibracije i u čijem se društvu možete osećati dobro. Bilo bi lepo poverovati da na svakom koraku nalazite upravo ono što je za vas potrebno u tom trenutku. Za Jarčeve koji su u formalnim partnerskim odnosima (braku) moglo bi biti nekih neudobnosti, nepoverenja, sumnji. Lek je dozvoliti sebi i drugima da žive svoj put kako žele, u slobodi izbora.

Vodolije su došle u fazu života kad konačno treba da preuzmu odgovornost za svoje emocije i otkriju smisao partnerskog odnosa kroz njihovu ultimativnu frazu: biti slobodan! To je kao pitanje da li je čaša polupuna ili poluprazna. Nešto ima u nama.  Koliko je to nešto, Vodolije žele da zadrže kao lični stav. Podršku su dobile nedavno, kada je Saturn ušao u njihovo prirodno 11. polje. Svoj na svome ali na malo drugačiji način. To što se zove “drugačije” upravo rasplamsava Vodolije svih doba i oba pola. Zaokreti na ljubavnom planu mogu se očekivati od 6.novembra, a otkrivanje smisla u zajedništvu će otpočeti već od 8.novembra. Ipak se okreće!

Ribe su potpuno svesne da za ljubav ne treba nikakav razlog, svesne su da ljubav rađa entuzijazam, strast, nadu, ljubaznost, velikodušnost i stoga su na putu da vole samo ljubavi radi! Poslednja nedelja oktobra meseca će biti ispunjena čistom ljubavi, bez ikakvih interesa. Boravak Neptuna u znaku Riba mnogima će dati priliku da se otvore za više nivoe svesti, samo sa jednim uslovom: VERUJ! Ako ste oko 17. oktobra bili opušteni i poverovali da je to samo trenutak slabosti, vama se zaista otvorio portal ljubavi.

Ovnovima se lunacija dešava u kući braka. Nije li ovo dobra prilika da ne poništite nešto što nije praktično ni počelo da daje svoje plodove? Situacija je prilično neudobna za zauzete Ovnove, naročito žene, koje bi mogle biti u prilici da dožive aferu u poslovnom okruženju oko 18. oktobra. Pomirenje ili praštanje u okviru brakova moglo bi biti oko 3. novembra sa puno strasti kao da je “prvi put”. Glavna lekcija za Ovnove u ovom periodu je da upoznaju sebe. Neophodno je dozvoliti svojoj duši da ovlada umom. Ako pronađete taj predivni deo sebe i konačno zavolite sebe, ispunićete se onom istinskom ljubavlju za kojom sve vreme tragate.

Bikovi su u ovoj lunaciji spustili svoje emotivne kriterijume do najnižeg mogućeg nivoa i stoga mogu biti skloni ljutnji zbog malih stvari, koje će doživeti kao kap u prepunoj čaši. Pitanje ispravnosti će biti prisutno oko 17. Oktobra, što zaista može poljuljati partnerski odnos. Potom predstoji i Pun Mesec baš preko ose Bik - Škorpion. Definitivno je ovo mesec emotivnog pročišćenja i kroz primarnu porodicu (roditelji). Od 2. novembra Bikovi će imati još dodatnu lekciju “Iskoreniti negativne misli”. Možda deluje teško, naporno ali zasigurno nije nemoguće. Dobar osećaj i bar privremena ravnoteža će Bikove ispuniti od 8. Novembra, kada Venera uđe u znak Vage.

Blizanci su u ovoj lunaciji u potpunom fokusu na ljubav, a ozbiljne, nove veze imaju tendenciju ka formalnom odnosu - braku. Osnovna osobina Blizanaca je razigranost, veselost, što nikako ne treba da prestanu raditi. Ljubav Blizanačka raste kroz igru i ples, zato plešite, igrajte i veselite se. Ako vam se učini oko 22. oktobra da vas plaše crne misli, samo se pustite plesu, igri i crne misli će otići same. Period dubokih uvida, transformacija za Blizance počinje od 2. novembra. Ljubav će vam biti za petama od 8. Novembra, kada Venera uđe u vaše 5. polje ljubavi, što je znak Vage. Uživajte!

Rakovima je uvek zanimljivo, ako ništa drugo ono zbog čestih promena dešavanja. Jedno je stalno prisutno: emocije su kontinuirano turbulentne. U ovom periodu neophodno je osloboditi se ega, koji stalno vibrira kao briga, kao nametanje kontrole i sopstvene volje. Period punog Meseca 27. oktobra će doneti prelivanje emocija uz dilemu: da li ja više dajem ljubavi nego što je primam? To merenje u stvari može doneti izvesne nesporazume u partnerstvu, a od 2. novembra i puno verbalnih rasprava emotivne prirode, i to ne samo u partnerskom odnosu. Ponekad je potrebno pustiti da dela govore umesto reči.

Lavovi su u fazi prihvatanja okolnosti kroz odnose sa drugim ljudima. Za Lavove je ovo vreme samoodnosnosti u najboljoj osobini - PLEMENITOSTI. Test budnosti će biti u periodu punog Meseca 27. Oktobra, kada je neophodno biti BUDAN! Važno je održati se na vibraciji radosti jer će sa prelaskom Sunca u znak Škorpiona, 23. oktobra izazova biti napretek. Ono što bi moglo izazvati neudobne reakcije je umor, pa se preporučuje odmaranje uz lepu knjigu, ljubavnu priču ili posete nekakvim kulturnim dešavanjima sa partnerom.

Device su vredne i nose dobar deo odgovornosti (kao i uvek) i za sebe i za partnera. Ljubavni život kod Devica se prilično intenzivirao, pa bi moglo doći do nekakvih neželjenih posledica. To je kao kada gladan čovek najedanput uzme mnogo hrane, i onda ima problem sa probavom. Oko 25. oktobra Device će dobiti mnogo toga što su nekada želele. Kako će se snaći u izobilju skoro da bismo mogli pretpostaviti. Oni kojima se učini da je izobilja previše, neka nađu put do onih kojima bi “vaše malo bilo mnogo”. Od 2. novembra, prelaskom Merkura u znak Škorpiona, Device će ući u fazu introspekcije. U ovoj fazi strasti će biti prisutne i oko 10. oktobra manifestovane.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD