Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 12. Oktobra 2015.

Nakon dugog boravka u Lavu, Venera konačno dolazi na početni stepen sa kojeg je i krenula retrogradno (00°Device). Jedan se ciklus završio. Neka se priča konačno privodi kraju i neki se problemi konačno rešavaju. Pored Venere koja menja znak i Merkur će krenuti direktno, tako da u drugoj polovini sedmice možete očekivati dobre događaje i konstruktivne razgovore. Možda neće sve izgledati lagano jer u prvoj polovini nedelje Mars pravi opoziciju sa Neptunom, a Sunce kvadrat sa Plutonom, što će neke stvari dodatno otežati, zakomplikovati i načiniti turbulentnim.

Prvog dana sedmice Mesec je još uvek u Raku i kako bude pravio izazovne aspekte sa Plutonom i Uranom (opozicija Pluton, kvadrat Uran) to će u vama izazivati promene raspoloženja i unutrašnje, emotivne nemire. Drugog će dana Mesec već promeniti znak, ali pre toga pokrenuti neke osećaje. Sunce u kvadratu sa Plutonom podstaći će vas na lični razvoj jer se budi energija koja aktivira unutrašnje promene. Moraćete da razmislite o događajima i stvarima koje vam se stalno ponavljaju. Ovo je trenutak kada ćete poželeti da budete vi koordinator vašeg života, a ne vaši strahovi. Pluton u Jarcu često može predstavljati okruženje i pravila koja su vam nametnuta, a koja ste vi do sada mimo svoje volje sledili. Sada se može vaša svest (Sunce) pobuniti protiv okruženja, ali kako je to kvadrat između ove dve planete (Sunce kvadrat Pluton), pobuna se može javiti kao arogancija, buntovnost ili svojeglavost.

Iskoristite ovaj aspekt pobune i promene i zagledajte se duboko u sebe i svoje strahove. Suočite se sa njima jer ćete imati snage da im se suprotstavite. Odbacite stare navike i pravila kojih ste se grčevito držali i promenite ih. Napravite korak ka promenama i verujte u sebe.

Sreda je dan kada Merkur već polako usporava svoj hod i poslednji aspekt koji će napraviti u svojoj retrogradnosti je sekstil sa Saturnom i doneti strpljenje i unutrašnji mir, itekako potrebne zbog Marsa koji će praviti izazove (Mars opozicija Neptun). Tih dana vas može neko izneveriti ili vi nekog možete razočarati. Kako je Venera na poslednjem stepenu Lava, Mars iz Device u opoziciji sa Neptunom iz Riba može vam doneti događaje koji su vezani za posao, ljude na poslu i finansije. Mars sa Neptunom je aspekt koji će imati uticaja bar nekoliko dana, pa budite oprezni kakve odluke donosite i, ukoliko je moguće, sačekajte dva dana dok Venera ne  promeni znak, a Merkur konačno ne krene direktno.

Budite oprezni, a posebno u saobraćaju, sa tehnikom i plinom. Nemojte biti „sam svoj majstor“ jer koliko god bio spretan u rukama, ovaj Mars u Devici ima opoziciju sa Neptunom koji će praviti problem, skriti ga ili stvoriti novi. Pazite na ishranu i oprezno sa medikamentima jer Neptun može da izazove kontraindikaciju, alergiju na određenu hranu, piće ili lekove.

Za Mesecom, ulazi i Venera u znak Device i ponovo se nalazi na nultom stepenu sa kojeg je krenula retrogradno. Period od oko dva meseca u mnogome je pokrenuo neke događaje, ali neke je i završio. Nudi vam se mogućnost da krenete potpuno novim putem. Venera je ponovo u Devici, ali je sada i Jupiter u istom znaku, dok je Saturn iz Škorpiona prešao u Strelca, pa će se za mnoge nova vrata otvoriti, nove šanse i putevi.

Koliko ćete biti uspešni i da li će ovi tranziti kroz kvadratne znake vama doneti konačnu pobedu ili samo izazov, zavisi isključivo od vašeg potencijala i vašeg ličnog truda.

A za vikend kao da ćete biti umorni od događaja i promena koji su prethodili, ali nemojte misliti da je sve gotovo i da možete odmoriti i prepustiti se uživanju jer će vas poslednjeg dana sedmice dočekati Venera u kvadratu sa Saturnom. Ne budite tužni i ma koliko da Saturn Veneri umanjuje osećaj vrednosti, ne dozvolite to. Najbolji dan za post je kada Saturn sa Venerom pravi izazovan aspekt, a nedelja je kao stvorena za to. Posvetite dan svom telu i zdravlju (Venera u Devici). Nije ovo dan za ljubav niti neke nove ljubavne izazove ili avanture. Ovo je dan za spajanje sa samim sobom i uspostavljanje bliskosti sa svojim telom. Uspostavite balans sa svojim unutrašnjim Ja, neka ono zrači energijom ljubavi jer ta energija privlači ljubav oko sebe i svaki izazovni aspekt pretvara u protočni. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD