Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 05. do 12. Oktobra 2015.

Nakon dugog boravka u Lavu, Venera konačno dolazi na početni stepen sa kojeg je i krenula retrogradno (00°Device). Jedan se ciklus završio. Neka se priča konačno privodi kraju i neki se problemi konačno rešavaju. Pored Venere koja menja znak i Merkur će krenuti direktno, tako da u drugoj polovini sedmice možete očekivati dobre događaje i konstruktivne razgovore. Možda neće sve izgledati lagano jer u prvoj polovini nedelje Mars pravi opoziciju sa Neptunom, a Sunce kvadrat sa Plutonom, što će neke stvari dodatno otežati, zakomplikovati i načiniti turbulentnim.

Prvog dana sedmice Mesec je još uvek u Raku i kako bude pravio izazovne aspekte sa Plutonom i Uranom (opozicija Pluton, kvadrat Uran) to će u vama izazivati promene raspoloženja i unutrašnje, emotivne nemire. Drugog će dana Mesec već promeniti znak, ali pre toga pokrenuti neke osećaje. Sunce u kvadratu sa Plutonom podstaći će vas na lični razvoj jer se budi energija koja aktivira unutrašnje promene. Moraćete da razmislite o događajima i stvarima koje vam se stalno ponavljaju. Ovo je trenutak kada ćete poželeti da budete vi koordinator vašeg života, a ne vaši strahovi. Pluton u Jarcu često može predstavljati okruženje i pravila koja su vam nametnuta, a koja ste vi do sada mimo svoje volje sledili. Sada se može vaša svest (Sunce) pobuniti protiv okruženja, ali kako je to kvadrat između ove dve planete (Sunce kvadrat Pluton), pobuna se može javiti kao arogancija, buntovnost ili svojeglavost.

Iskoristite ovaj aspekt pobune i promene i zagledajte se duboko u sebe i svoje strahove. Suočite se sa njima jer ćete imati snage da im se suprotstavite. Odbacite stare navike i pravila kojih ste se grčevito držali i promenite ih. Napravite korak ka promenama i verujte u sebe.

Sreda je dan kada Merkur već polako usporava svoj hod i poslednji aspekt koji će napraviti u svojoj retrogradnosti je sekstil sa Saturnom i doneti strpljenje i unutrašnji mir, itekako potrebne zbog Marsa koji će praviti izazove (Mars opozicija Neptun). Tih dana vas može neko izneveriti ili vi nekog možete razočarati. Kako je Venera na poslednjem stepenu Lava, Mars iz Device u opoziciji sa Neptunom iz Riba može vam doneti događaje koji su vezani za posao, ljude na poslu i finansije. Mars sa Neptunom je aspekt koji će imati uticaja bar nekoliko dana, pa budite oprezni kakve odluke donosite i, ukoliko je moguće, sačekajte dva dana dok Venera ne  promeni znak, a Merkur konačno ne krene direktno.

Budite oprezni, a posebno u saobraćaju, sa tehnikom i plinom. Nemojte biti „sam svoj majstor“ jer koliko god bio spretan u rukama, ovaj Mars u Devici ima opoziciju sa Neptunom koji će praviti problem, skriti ga ili stvoriti novi. Pazite na ishranu i oprezno sa medikamentima jer Neptun može da izazove kontraindikaciju, alergiju na određenu hranu, piće ili lekove.

Za Mesecom, ulazi i Venera u znak Device i ponovo se nalazi na nultom stepenu sa kojeg je krenula retrogradno. Period od oko dva meseca u mnogome je pokrenuo neke događaje, ali neke je i završio. Nudi vam se mogućnost da krenete potpuno novim putem. Venera je ponovo u Devici, ali je sada i Jupiter u istom znaku, dok je Saturn iz Škorpiona prešao u Strelca, pa će se za mnoge nova vrata otvoriti, nove šanse i putevi.

Koliko ćete biti uspešni i da li će ovi tranziti kroz kvadratne znake vama doneti konačnu pobedu ili samo izazov, zavisi isključivo od vašeg potencijala i vašeg ličnog truda.

A za vikend kao da ćete biti umorni od događaja i promena koji su prethodili, ali nemojte misliti da je sve gotovo i da možete odmoriti i prepustiti se uživanju jer će vas poslednjeg dana sedmice dočekati Venera u kvadratu sa Saturnom. Ne budite tužni i ma koliko da Saturn Veneri umanjuje osećaj vrednosti, ne dozvolite to. Najbolji dan za post je kada Saturn sa Venerom pravi izazovan aspekt, a nedelja je kao stvorena za to. Posvetite dan svom telu i zdravlju (Venera u Devici). Nije ovo dan za ljubav niti neke nove ljubavne izazove ili avanture. Ovo je dan za spajanje sa samim sobom i uspostavljanje bliskosti sa svojim telom. Uspostavite balans sa svojim unutrašnjim Ja, neka ono zrači energijom ljubavi jer ta energija privlači ljubav oko sebe i svaki izazovni aspekt pretvara u protočni. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD