Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28.09. do 05.10.2015.

Skoro smo imali pomračenje Sunca, kada se Mesec spojio sa Suncem na 20° Device, a sada imamo pomračenje Meseca, opoziciju Sunca i Meseca sa 04° Ovna – 04°Vage. Svaka eklipsa ima svoje dejstvo do sledeće, a nekad i duže, ovisno od dužine trajanja same eklipse. Pomračenje Sunca je bilo na 20° Device, pa bi se moglo reći da se period promena očekuje u oblastima koje su u simbolici Device (posao, zdravlje, svakodnevnica...). Ove se promene pojačavaju time što je pomračenje bilo na fiksnoj zvezdi Denebola koja je drugačije poznata pod imenom Sudija ili Gospodar koji će doći. Ova je zvezda prirode Urana, Saturna i Venere i donosilac je promena, kako dobrih tako i ne baš poželjnih. Na mundanom nivou često može doneti katastrofe ili atentate. Međutim, ako malo bolje sagledamo, pored Urana koji je signifikator pobuna i nenadanih dešavanja, tu su Saturn i Venera, koja će u svaki događaj umešati ljubav i odnose. Dispozitor Meseca i Sunca je Merkur koji se nalazi u Vagi i koji konačno opet priča o odnosima.

Sa pomračenjem Sunca su započeli neki događaji, promene, na poslu i u odnosima, ali sa pomračenjem Meseca shvatićete da je svaki posao i svaki događaj definisan određenim odnosom. Mesec iz Ovna i Sunce iz Vage, dva potpuno suprotna znaka koja se slažu samo kad Vaga kaže „ja volim tebe“, a Ovan „i ja volim sebe“. Ali vremenom i Vaga se umori i ma koliko težila partneru jednako teži balansu i ravnoteži u svemu, pa i u ljubavi. Zato je sada ovo idealna prilika da se suočimo sa onim što mislimo da volimo i proverimo kojem delu pripadamo, onom što voli ili onom što je voljen. Ma koliko se trudili da budemo realni, desi nam se da u nekim momentima u nama jedna strana bude jača. Ali nijedna strana nije dobra ako je jedina. Ravnoteža govori o ljubavi, zato se potrudite da pronađete duševni mir - tišinu koja vlada svaki put kad oči zatvorite.

Merkur je i dalje retrogradan, pa vas mogu očekivati nesporazumi u odnosima i nebulozni razgovori, koji neće imati smisla i ukoliko nastavite da ih vodite, mogu vam doneti samo štete, a nikakve koristi. Mesec će tada biti u znaku Ovna, što nimalo nije prirodno mesto za planetu koja govori o osećanjima, dok će se Sunce, koje je inače egzaltirano u Ovnu, naći na nepoznatom i njemu slabom terenu - Vagi. Vodeni znakovi i oni kojima dominiraju elementi vode, umesto kritike kako ih partner ne voli ili ne obraća dovoljno pažnje na njih, treba bi da se okrenu sebi i osećanjima koje osećaju prema sebi. S druge strane, vatreni znakovi treba da se malo utišaju, osvrnu oko sebe i zagrle onoga čije oči sijaju svaki put kad ih ugledaju. Merkurovi tipovi i ostali vazdušni neka sada prestanu da pričaju i za promenu slušaju druge. Najbolje će proći zemljani tipovi, jer na nebu Jupiter pravi divan trigon sa Plutonom, a i Mars je u znaku koji aktivira misao i pametne poteze. Zato iskoristite tu prednost i lagano zaplovite promenama.

Prvi dan je pomračenje, a pored opozicije sa Suncem, Mesec će imati i opoziciju sa Merkurom i kvadrat sa Uranom, zato budite spremni tog dana da odolite svakom izazovu. Nemojte se obeshrabriti ako neke stvari ne budete uspeli da iskontrolišete, jer ne mora da znači da će prvi dan obeležiti čitavu sedmicu. Krajem drugog dana, Mesec ulazi u znak Bika, malo se udaljava od opozicije sa Suncem i već se energije polako smiruju.

Sreda je Merkurov dan, što po planetarnoj vladavini, što po tome što se toga dana dešava egzaktna konjunkcija Merkura i Sunca. Odličan dan za spoznaju, svesnost, za ponovljene dogovore, pozive ili susrete (retrogradni Merkur). Ovog dana možete imati veliki uspeh, ukoliko nešto želite saznati, promeniti ili doživeti. Poklonite više pažnje svojem Višem Ja.

Drugi deo sedmice će biti u znaku Blizanaca, Mesec će vas svojim tranzitom aktivirati, započeti zabavne priče, lagane teme i šale.

A tokom vikenda, znak Raka u vama oživeće one nežne emocije i želećete da ovaj vikend provedete u krugu porodice u šetnji kraj vode (Mesec u Raku) ili u toplom domu dok vam po prozoru dobuju jesenje kišne kapi. Sumirajte događaje s početka sedmice, napravite planove kojih ćete u budućnosti držati i krenite ka putu svojih želja - svog uspeha. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD