Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28.09. do 05.10.2015.

Skoro smo imali pomračenje Sunca, kada se Mesec spojio sa Suncem na 20° Device, a sada imamo pomračenje Meseca, opoziciju Sunca i Meseca sa 04° Ovna – 04°Vage. Svaka eklipsa ima svoje dejstvo do sledeće, a nekad i duže, ovisno od dužine trajanja same eklipse. Pomračenje Sunca je bilo na 20° Device, pa bi se moglo reći da se period promena očekuje u oblastima koje su u simbolici Device (posao, zdravlje, svakodnevnica...). Ove se promene pojačavaju time što je pomračenje bilo na fiksnoj zvezdi Denebola koja je drugačije poznata pod imenom Sudija ili Gospodar koji će doći. Ova je zvezda prirode Urana, Saturna i Venere i donosilac je promena, kako dobrih tako i ne baš poželjnih. Na mundanom nivou često može doneti katastrofe ili atentate. Međutim, ako malo bolje sagledamo, pored Urana koji je signifikator pobuna i nenadanih dešavanja, tu su Saturn i Venera, koja će u svaki događaj umešati ljubav i odnose. Dispozitor Meseca i Sunca je Merkur koji se nalazi u Vagi i koji konačno opet priča o odnosima.

Sa pomračenjem Sunca su započeli neki događaji, promene, na poslu i u odnosima, ali sa pomračenjem Meseca shvatićete da je svaki posao i svaki događaj definisan određenim odnosom. Mesec iz Ovna i Sunce iz Vage, dva potpuno suprotna znaka koja se slažu samo kad Vaga kaže „ja volim tebe“, a Ovan „i ja volim sebe“. Ali vremenom i Vaga se umori i ma koliko težila partneru jednako teži balansu i ravnoteži u svemu, pa i u ljubavi. Zato je sada ovo idealna prilika da se suočimo sa onim što mislimo da volimo i proverimo kojem delu pripadamo, onom što voli ili onom što je voljen. Ma koliko se trudili da budemo realni, desi nam se da u nekim momentima u nama jedna strana bude jača. Ali nijedna strana nije dobra ako je jedina. Ravnoteža govori o ljubavi, zato se potrudite da pronađete duševni mir - tišinu koja vlada svaki put kad oči zatvorite.

Merkur je i dalje retrogradan, pa vas mogu očekivati nesporazumi u odnosima i nebulozni razgovori, koji neće imati smisla i ukoliko nastavite da ih vodite, mogu vam doneti samo štete, a nikakve koristi. Mesec će tada biti u znaku Ovna, što nimalo nije prirodno mesto za planetu koja govori o osećanjima, dok će se Sunce, koje je inače egzaltirano u Ovnu, naći na nepoznatom i njemu slabom terenu - Vagi. Vodeni znakovi i oni kojima dominiraju elementi vode, umesto kritike kako ih partner ne voli ili ne obraća dovoljno pažnje na njih, treba bi da se okrenu sebi i osećanjima koje osećaju prema sebi. S druge strane, vatreni znakovi treba da se malo utišaju, osvrnu oko sebe i zagrle onoga čije oči sijaju svaki put kad ih ugledaju. Merkurovi tipovi i ostali vazdušni neka sada prestanu da pričaju i za promenu slušaju druge. Najbolje će proći zemljani tipovi, jer na nebu Jupiter pravi divan trigon sa Plutonom, a i Mars je u znaku koji aktivira misao i pametne poteze. Zato iskoristite tu prednost i lagano zaplovite promenama.

Prvi dan je pomračenje, a pored opozicije sa Suncem, Mesec će imati i opoziciju sa Merkurom i kvadrat sa Uranom, zato budite spremni tog dana da odolite svakom izazovu. Nemojte se obeshrabriti ako neke stvari ne budete uspeli da iskontrolišete, jer ne mora da znači da će prvi dan obeležiti čitavu sedmicu. Krajem drugog dana, Mesec ulazi u znak Bika, malo se udaljava od opozicije sa Suncem i već se energije polako smiruju.

Sreda je Merkurov dan, što po planetarnoj vladavini, što po tome što se toga dana dešava egzaktna konjunkcija Merkura i Sunca. Odličan dan za spoznaju, svesnost, za ponovljene dogovore, pozive ili susrete (retrogradni Merkur). Ovog dana možete imati veliki uspeh, ukoliko nešto želite saznati, promeniti ili doživeti. Poklonite više pažnje svojem Višem Ja.

Drugi deo sedmice će biti u znaku Blizanaca, Mesec će vas svojim tranzitom aktivirati, započeti zabavne priče, lagane teme i šale.

A tokom vikenda, znak Raka u vama oživeće one nežne emocije i želećete da ovaj vikend provedete u krugu porodice u šetnji kraj vode (Mesec u Raku) ili u toplom domu dok vam po prozoru dobuju jesenje kišne kapi. Sumirajte događaje s početka sedmice, napravite planove kojih ćete u budućnosti držati i krenite ka putu svojih želja - svog uspeha. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD