Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28.09. do 05.10.2015.

Skoro smo imali pomračenje Sunca, kada se Mesec spojio sa Suncem na 20° Device, a sada imamo pomračenje Meseca, opoziciju Sunca i Meseca sa 04° Ovna – 04°Vage. Svaka eklipsa ima svoje dejstvo do sledeće, a nekad i duže, ovisno od dužine trajanja same eklipse. Pomračenje Sunca je bilo na 20° Device, pa bi se moglo reći da se period promena očekuje u oblastima koje su u simbolici Device (posao, zdravlje, svakodnevnica...). Ove se promene pojačavaju time što je pomračenje bilo na fiksnoj zvezdi Denebola koja je drugačije poznata pod imenom Sudija ili Gospodar koji će doći. Ova je zvezda prirode Urana, Saturna i Venere i donosilac je promena, kako dobrih tako i ne baš poželjnih. Na mundanom nivou često može doneti katastrofe ili atentate. Međutim, ako malo bolje sagledamo, pored Urana koji je signifikator pobuna i nenadanih dešavanja, tu su Saturn i Venera, koja će u svaki događaj umešati ljubav i odnose. Dispozitor Meseca i Sunca je Merkur koji se nalazi u Vagi i koji konačno opet priča o odnosima.

Sa pomračenjem Sunca su započeli neki događaji, promene, na poslu i u odnosima, ali sa pomračenjem Meseca shvatićete da je svaki posao i svaki događaj definisan određenim odnosom. Mesec iz Ovna i Sunce iz Vage, dva potpuno suprotna znaka koja se slažu samo kad Vaga kaže „ja volim tebe“, a Ovan „i ja volim sebe“. Ali vremenom i Vaga se umori i ma koliko težila partneru jednako teži balansu i ravnoteži u svemu, pa i u ljubavi. Zato je sada ovo idealna prilika da se suočimo sa onim što mislimo da volimo i proverimo kojem delu pripadamo, onom što voli ili onom što je voljen. Ma koliko se trudili da budemo realni, desi nam se da u nekim momentima u nama jedna strana bude jača. Ali nijedna strana nije dobra ako je jedina. Ravnoteža govori o ljubavi, zato se potrudite da pronađete duševni mir - tišinu koja vlada svaki put kad oči zatvorite.

Merkur je i dalje retrogradan, pa vas mogu očekivati nesporazumi u odnosima i nebulozni razgovori, koji neće imati smisla i ukoliko nastavite da ih vodite, mogu vam doneti samo štete, a nikakve koristi. Mesec će tada biti u znaku Ovna, što nimalo nije prirodno mesto za planetu koja govori o osećanjima, dok će se Sunce, koje je inače egzaltirano u Ovnu, naći na nepoznatom i njemu slabom terenu - Vagi. Vodeni znakovi i oni kojima dominiraju elementi vode, umesto kritike kako ih partner ne voli ili ne obraća dovoljno pažnje na njih, treba bi da se okrenu sebi i osećanjima koje osećaju prema sebi. S druge strane, vatreni znakovi treba da se malo utišaju, osvrnu oko sebe i zagrle onoga čije oči sijaju svaki put kad ih ugledaju. Merkurovi tipovi i ostali vazdušni neka sada prestanu da pričaju i za promenu slušaju druge. Najbolje će proći zemljani tipovi, jer na nebu Jupiter pravi divan trigon sa Plutonom, a i Mars je u znaku koji aktivira misao i pametne poteze. Zato iskoristite tu prednost i lagano zaplovite promenama.

Prvi dan je pomračenje, a pored opozicije sa Suncem, Mesec će imati i opoziciju sa Merkurom i kvadrat sa Uranom, zato budite spremni tog dana da odolite svakom izazovu. Nemojte se obeshrabriti ako neke stvari ne budete uspeli da iskontrolišete, jer ne mora da znači da će prvi dan obeležiti čitavu sedmicu. Krajem drugog dana, Mesec ulazi u znak Bika, malo se udaljava od opozicije sa Suncem i već se energije polako smiruju.

Sreda je Merkurov dan, što po planetarnoj vladavini, što po tome što se toga dana dešava egzaktna konjunkcija Merkura i Sunca. Odličan dan za spoznaju, svesnost, za ponovljene dogovore, pozive ili susrete (retrogradni Merkur). Ovog dana možete imati veliki uspeh, ukoliko nešto želite saznati, promeniti ili doživeti. Poklonite više pažnje svojem Višem Ja.

Drugi deo sedmice će biti u znaku Blizanaca, Mesec će vas svojim tranzitom aktivirati, započeti zabavne priče, lagane teme i šale.

A tokom vikenda, znak Raka u vama oživeće one nežne emocije i želećete da ovaj vikend provedete u krugu porodice u šetnji kraj vode (Mesec u Raku) ili u toplom domu dok vam po prozoru dobuju jesenje kišne kapi. Sumirajte događaje s početka sedmice, napravite planove kojih ćete u budućnosti držati i krenite ka putu svojih želja - svog uspeha. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD