Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 28.09. do 05.10.2015.

Skoro smo imali pomračenje Sunca, kada se Mesec spojio sa Suncem na 20° Device, a sada imamo pomračenje Meseca, opoziciju Sunca i Meseca sa 04° Ovna – 04°Vage. Svaka eklipsa ima svoje dejstvo do sledeće, a nekad i duže, ovisno od dužine trajanja same eklipse. Pomračenje Sunca je bilo na 20° Device, pa bi se moglo reći da se period promena očekuje u oblastima koje su u simbolici Device (posao, zdravlje, svakodnevnica...). Ove se promene pojačavaju time što je pomračenje bilo na fiksnoj zvezdi Denebola koja je drugačije poznata pod imenom Sudija ili Gospodar koji će doći. Ova je zvezda prirode Urana, Saturna i Venere i donosilac je promena, kako dobrih tako i ne baš poželjnih. Na mundanom nivou često može doneti katastrofe ili atentate. Međutim, ako malo bolje sagledamo, pored Urana koji je signifikator pobuna i nenadanih dešavanja, tu su Saturn i Venera, koja će u svaki događaj umešati ljubav i odnose. Dispozitor Meseca i Sunca je Merkur koji se nalazi u Vagi i koji konačno opet priča o odnosima.

Sa pomračenjem Sunca su započeli neki događaji, promene, na poslu i u odnosima, ali sa pomračenjem Meseca shvatićete da je svaki posao i svaki događaj definisan određenim odnosom. Mesec iz Ovna i Sunce iz Vage, dva potpuno suprotna znaka koja se slažu samo kad Vaga kaže „ja volim tebe“, a Ovan „i ja volim sebe“. Ali vremenom i Vaga se umori i ma koliko težila partneru jednako teži balansu i ravnoteži u svemu, pa i u ljubavi. Zato je sada ovo idealna prilika da se suočimo sa onim što mislimo da volimo i proverimo kojem delu pripadamo, onom što voli ili onom što je voljen. Ma koliko se trudili da budemo realni, desi nam se da u nekim momentima u nama jedna strana bude jača. Ali nijedna strana nije dobra ako je jedina. Ravnoteža govori o ljubavi, zato se potrudite da pronađete duševni mir - tišinu koja vlada svaki put kad oči zatvorite.

Merkur je i dalje retrogradan, pa vas mogu očekivati nesporazumi u odnosima i nebulozni razgovori, koji neće imati smisla i ukoliko nastavite da ih vodite, mogu vam doneti samo štete, a nikakve koristi. Mesec će tada biti u znaku Ovna, što nimalo nije prirodno mesto za planetu koja govori o osećanjima, dok će se Sunce, koje je inače egzaltirano u Ovnu, naći na nepoznatom i njemu slabom terenu - Vagi. Vodeni znakovi i oni kojima dominiraju elementi vode, umesto kritike kako ih partner ne voli ili ne obraća dovoljno pažnje na njih, treba bi da se okrenu sebi i osećanjima koje osećaju prema sebi. S druge strane, vatreni znakovi treba da se malo utišaju, osvrnu oko sebe i zagrle onoga čije oči sijaju svaki put kad ih ugledaju. Merkurovi tipovi i ostali vazdušni neka sada prestanu da pričaju i za promenu slušaju druge. Najbolje će proći zemljani tipovi, jer na nebu Jupiter pravi divan trigon sa Plutonom, a i Mars je u znaku koji aktivira misao i pametne poteze. Zato iskoristite tu prednost i lagano zaplovite promenama.

Prvi dan je pomračenje, a pored opozicije sa Suncem, Mesec će imati i opoziciju sa Merkurom i kvadrat sa Uranom, zato budite spremni tog dana da odolite svakom izazovu. Nemojte se obeshrabriti ako neke stvari ne budete uspeli da iskontrolišete, jer ne mora da znači da će prvi dan obeležiti čitavu sedmicu. Krajem drugog dana, Mesec ulazi u znak Bika, malo se udaljava od opozicije sa Suncem i već se energije polako smiruju.

Sreda je Merkurov dan, što po planetarnoj vladavini, što po tome što se toga dana dešava egzaktna konjunkcija Merkura i Sunca. Odličan dan za spoznaju, svesnost, za ponovljene dogovore, pozive ili susrete (retrogradni Merkur). Ovog dana možete imati veliki uspeh, ukoliko nešto želite saznati, promeniti ili doživeti. Poklonite više pažnje svojem Višem Ja.

Drugi deo sedmice će biti u znaku Blizanaca, Mesec će vas svojim tranzitom aktivirati, započeti zabavne priče, lagane teme i šale.

A tokom vikenda, znak Raka u vama oživeće one nežne emocije i želećete da ovaj vikend provedete u krugu porodice u šetnji kraj vode (Mesec u Raku) ili u toplom domu dok vam po prozoru dobuju jesenje kišne kapi. Sumirajte događaje s početka sedmice, napravite planove kojih ćete u budućnosti držati i krenite ka putu svojih želja - svog uspeha. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD