Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 14. do 21. Septembra 2015.

U ovoj sedmici imamo dve velike promene, jedna je ponovni ulazak Saturna u znak Strelca, a drugi je retrogradni hod Merkura. Mnogi će se neplanirano vratiti iz inostranstva, drugima će se nametnuti okolnosti i potpuno odgoditi svoje putovanje, ali u svakom slučaju svi će biti vođeni rukom sudbine (Saturn) i naći tamo gde trebaju određene stvari da završe ili nauče. Osetiće se Saturnova promena znaka, jer će znak Strelca doneti dosta dobre i pozitivne, lake energije, a sa Saturnom još i mudrost i svesnost. Merkur u Vagi kao da nastavlja Venerinu priču i tamo gde je ona stala on sad o tome priče ispreda i mislima koketira i putuje. Stare će se ljubavi vratiti u mislima, pričama ili pismima. Budite oprezni, jer Vaga nije odlučna i nikad ne zna šta zaista želi ili ne želi, pa se u partnerstvima mogu javiti mnogi nesporazumi i nesuglasice.

Mesec tek što se odvojio od Sunca i sa 27°Device (pad Venere) započinje sedmicu. Odmah nakon sekstila sa Saturnom ući se u znak Vage, ali prvi znak nagovestiće određene poteškoće u odnosima. Ipak, prvog dana energija Vage zavladaće vama i želećete da taj dan provedete u društvu. Bilo šta budete radili imaćete potrebu da radite udvoje (Mesec u Vagi). Neki će čak i započeti zajedničke projekte, a neki i vezu ili zajednički život. Kako je Mesec jako mlad sve što budete tada započinjali imaće tendenciju rasta i prosperiteta.

Drugi vas dan očekuje promenljivo raspoloženje, a sa njim i događaji ili situacije. Dan će započeti kvadratom sa Plutonom, a završiti opozicijom sa Uranom, ali sredinu dana krase divna konjunkcija sa Merkurom i sekstil sa Venerom, pa tog dana budite iskreni i otvoreni da pokažete svoja osećanja i kažete svoje mišljenje (Meessec konjunkcija Merkur).

Prvog i drugog dana sedmice, dani kao da su tek samo priče koje će kasnije dobiti svoju pravu formu i dobiti na važnosti. Merkur polako usporava hod, pa sve kao da se odlaže i polako umiruje. Atmosfera na nebu biće prijatna i lagana dok bude Mesec išao znakom Vage, ali od srede kako Mesec bude ušao u donji svet (Mesec u Škospionu) tako će sve dobiti drugačiji smisao i energiju.

Uporedo sa Merkurom koji u četvrtak kreće retrogradno, Jupiter će sa Neptunom napraviti opoziciju i sukobiti dva potpuno versko i religijska pravca. Jupiter sa jedne strane koji predstavlja sve što je realno, konstruktivno i racionalno (Jupiter u Devici) i Neptun koji jednostavno želi da se prepusti životu i veri sa kojom granice ne postoje i gde su ljubav i snovi jedini stvarni i realni. Jupiter će u vama probuditi želju za čitanjem i istraživanjem, a Neptun će biti pravi izazov da se pokrenete. Iskoristite i vi ovaj aspekt i proispitajte vašu veru, duhovnost i religiju. Da li se vi razlikujete od svoje okoline, porodice i okruženja ili ste poput vodene struje nošeni energijom kolektivnog nesvesnog? Da li ste srećni sa vašim izborom i ono što je najglavnije da li je sve to bio vaš izbor ili tuđi?

Jupiter je u izgonu, pa ćete više nego inače imati pitanja i mnogo toga za razjasniti, ali stabilan je ovaj Neptunu (Neptun u Ribama u svom sedištu), svojom materijom vlada i vrlo je strpljiv. Ovo su transcedentne planete i one će dosta uticati na mundana dešavanja. Dok je ovaj aspekt na nebu mogu se pojaviti nemiri zbog verske pripadosti ili različitosti. U nekom momentu mogu se činiti da je razlika velika i nepremostiva, ali ako se sagleda iz nekog trećeg ugla, te razlike su samo površne. Jupiter i Neptun su jednaki vladari Riba, što govori da razlika ne postoji i da se sve svodi na isto. Obe strane imaju iste motive i ideju samo se pristip i način razlikuju.

U četvrtak Merkur kreće retrogradno, ali već sutradan Saturn ulazi u znak Strelca. S jedne strane Saturn će mnogima doneti olakšanje, jer opet znak Strelca sa sobom nosi jednu dosta pozitivnijiu i laganiju energiju od znaka Škorpiona, ali nekima će doneti i neke sudbinske događaje koji baš neće biti lagani. Ulaskom u Strelca, Saturn će uskoro napraviti kvadrate sa Jupiterom i Neptunom i samo što pomislimo da će se sve smiriti, da će Jupiter i Neptun izmiriti svoje različitosti, Saturn će poput stranca doći i zavaditi dve već zaraćene strane. Ovo će dosta uticati na mudana dešavanja, na dve zaraćene zemlje gde treća dolazi kao „mirotvorac“, ali koja pravi još veći nemir i razdor (Saturn kvadrat Jupiter, kvadrat Neptun). Ono što je interesantno je to što se i Saturn nalazi u Jupiterovom znaku i što sve zapravo i nije razlog za takve nemire, ali aspekti na nebu odradiće svoje. Čovekova svest na nižem nivou nije sposobna da realno vidi stvari.

Ovo su dani koji se dešavaju, ali koji su negde ispred nas. Daleke planete deluju par stepeni pre i posle egzaktnog aspekta ili jednostavno kad senađu u kvadratnim znacima.

Ali vikend je pred vama. Mundani događaji će se dešavati i mimo vas. U subotu će se i Mesec pridružiti Saturnu i zavladati znakom Strelca. Merkur vas može izazvati da u subotu imate neki nesporazum ili sukob sa nekim, zato budite oprezni kad Mesec bude pravio konjunkciju sa Saturnom i kvadrate sa Jupiterom i Neptunom. Razlog nekog nesporazuma ili problema mogu biti finansijske prirode, tajne ili neiskreni razgovori. Zato, izbegavajte razgovore o novcu, kao i o tome da li je neko bio slab i prećutao vam neke stvari, jer sve su to na kraju sitnice koje samo veliko srce može razumeti i sagledati šta je važno iz celog odnosa.

Nedelju ostavite za odmor i zaboravte bilo kakve razgovore, razmišljanja i objašnjavanja. Vratite se nekoj lepoj knjizi (retroogradni Merkur) ili otputujte sa partneron na put koji ste već ranije planirali ili odgodili iz određenih razloga (retro Merkur) i neka vama lepi osećaji vladaju.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD