Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 14. do 21. Septembra 2015.

U ovoj sedmici imamo dve velike promene, jedna je ponovni ulazak Saturna u znak Strelca, a drugi je retrogradni hod Merkura. Mnogi će se neplanirano vratiti iz inostranstva, drugima će se nametnuti okolnosti i potpuno odgoditi svoje putovanje, ali u svakom slučaju svi će biti vođeni rukom sudbine (Saturn) i naći tamo gde trebaju određene stvari da završe ili nauče. Osetiće se Saturnova promena znaka, jer će znak Strelca doneti dosta dobre i pozitivne, lake energije, a sa Saturnom još i mudrost i svesnost. Merkur u Vagi kao da nastavlja Venerinu priču i tamo gde je ona stala on sad o tome priče ispreda i mislima koketira i putuje. Stare će se ljubavi vratiti u mislima, pričama ili pismima. Budite oprezni, jer Vaga nije odlučna i nikad ne zna šta zaista želi ili ne želi, pa se u partnerstvima mogu javiti mnogi nesporazumi i nesuglasice.

Mesec tek što se odvojio od Sunca i sa 27°Device (pad Venere) započinje sedmicu. Odmah nakon sekstila sa Saturnom ući se u znak Vage, ali prvi znak nagovestiće određene poteškoće u odnosima. Ipak, prvog dana energija Vage zavladaće vama i želećete da taj dan provedete u društvu. Bilo šta budete radili imaćete potrebu da radite udvoje (Mesec u Vagi). Neki će čak i započeti zajedničke projekte, a neki i vezu ili zajednički život. Kako je Mesec jako mlad sve što budete tada započinjali imaće tendenciju rasta i prosperiteta.

Drugi vas dan očekuje promenljivo raspoloženje, a sa njim i događaji ili situacije. Dan će započeti kvadratom sa Plutonom, a završiti opozicijom sa Uranom, ali sredinu dana krase divna konjunkcija sa Merkurom i sekstil sa Venerom, pa tog dana budite iskreni i otvoreni da pokažete svoja osećanja i kažete svoje mišljenje (Meessec konjunkcija Merkur).

Prvog i drugog dana sedmice, dani kao da su tek samo priče koje će kasnije dobiti svoju pravu formu i dobiti na važnosti. Merkur polako usporava hod, pa sve kao da se odlaže i polako umiruje. Atmosfera na nebu biće prijatna i lagana dok bude Mesec išao znakom Vage, ali od srede kako Mesec bude ušao u donji svet (Mesec u Škospionu) tako će sve dobiti drugačiji smisao i energiju.

Uporedo sa Merkurom koji u četvrtak kreće retrogradno, Jupiter će sa Neptunom napraviti opoziciju i sukobiti dva potpuno versko i religijska pravca. Jupiter sa jedne strane koji predstavlja sve što je realno, konstruktivno i racionalno (Jupiter u Devici) i Neptun koji jednostavno želi da se prepusti životu i veri sa kojom granice ne postoje i gde su ljubav i snovi jedini stvarni i realni. Jupiter će u vama probuditi želju za čitanjem i istraživanjem, a Neptun će biti pravi izazov da se pokrenete. Iskoristite i vi ovaj aspekt i proispitajte vašu veru, duhovnost i religiju. Da li se vi razlikujete od svoje okoline, porodice i okruženja ili ste poput vodene struje nošeni energijom kolektivnog nesvesnog? Da li ste srećni sa vašim izborom i ono što je najglavnije da li je sve to bio vaš izbor ili tuđi?

Jupiter je u izgonu, pa ćete više nego inače imati pitanja i mnogo toga za razjasniti, ali stabilan je ovaj Neptunu (Neptun u Ribama u svom sedištu), svojom materijom vlada i vrlo je strpljiv. Ovo su transcedentne planete i one će dosta uticati na mundana dešavanja. Dok je ovaj aspekt na nebu mogu se pojaviti nemiri zbog verske pripadosti ili različitosti. U nekom momentu mogu se činiti da je razlika velika i nepremostiva, ali ako se sagleda iz nekog trećeg ugla, te razlike su samo površne. Jupiter i Neptun su jednaki vladari Riba, što govori da razlika ne postoji i da se sve svodi na isto. Obe strane imaju iste motive i ideju samo se pristip i način razlikuju.

U četvrtak Merkur kreće retrogradno, ali već sutradan Saturn ulazi u znak Strelca. S jedne strane Saturn će mnogima doneti olakšanje, jer opet znak Strelca sa sobom nosi jednu dosta pozitivnijiu i laganiju energiju od znaka Škorpiona, ali nekima će doneti i neke sudbinske događaje koji baš neće biti lagani. Ulaskom u Strelca, Saturn će uskoro napraviti kvadrate sa Jupiterom i Neptunom i samo što pomislimo da će se sve smiriti, da će Jupiter i Neptun izmiriti svoje različitosti, Saturn će poput stranca doći i zavaditi dve već zaraćene strane. Ovo će dosta uticati na mudana dešavanja, na dve zaraćene zemlje gde treća dolazi kao „mirotvorac“, ali koja pravi još veći nemir i razdor (Saturn kvadrat Jupiter, kvadrat Neptun). Ono što je interesantno je to što se i Saturn nalazi u Jupiterovom znaku i što sve zapravo i nije razlog za takve nemire, ali aspekti na nebu odradiće svoje. Čovekova svest na nižem nivou nije sposobna da realno vidi stvari.

Ovo su dani koji se dešavaju, ali koji su negde ispred nas. Daleke planete deluju par stepeni pre i posle egzaktnog aspekta ili jednostavno kad senađu u kvadratnim znacima.

Ali vikend je pred vama. Mundani događaji će se dešavati i mimo vas. U subotu će se i Mesec pridružiti Saturnu i zavladati znakom Strelca. Merkur vas može izazvati da u subotu imate neki nesporazum ili sukob sa nekim, zato budite oprezni kad Mesec bude pravio konjunkciju sa Saturnom i kvadrate sa Jupiterom i Neptunom. Razlog nekog nesporazuma ili problema mogu biti finansijske prirode, tajne ili neiskreni razgovori. Zato, izbegavajte razgovore o novcu, kao i o tome da li je neko bio slab i prećutao vam neke stvari, jer sve su to na kraju sitnice koje samo veliko srce može razumeti i sagledati šta je važno iz celog odnosa.

Nedelju ostavite za odmor i zaboravte bilo kakve razgovore, razmišljanja i objašnjavanja. Vratite se nekoj lepoj knjizi (retroogradni Merkur) ili otputujte sa partneron na put koji ste već ranije planirali ili odgodili iz određenih razloga (retro Merkur) i neka vama lepi osećaji vladaju.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD