Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

12.-18. decembar 2011

Sedmicu pred nama obeležiće Merkurova stacionarnost i zaokret u direktno kretanje u sredu, a od planetarnih aspekata obojiće je samo Venerin i Saturnov kvadrat u nedelju pa, ma kako da sa Suncem i Merkurom u Strelcu uvek očekujemo naglašeniji pozitivizam i optimizam, i ove sedmice nećemo značajnije „iskočiti“ iz šablona koji odavno kroji Saturn u Vagi. Ovo je posebno naglašeno sada, kada je u njegovu igru uključena i Venera položena u njegovom znaku forme, strukture, determinisanosti, a koja cele sedmice aplicira u kvadrat s njim. Kako Venera primarno simboliše zadovoljstvo, uživanje, radost, emocije, otvorenost za primanje i davanje ljubavi, to onda ova svojom pozicijom u znaku već dovoljno hladna i uzdržana Venera, koju su Jupiter, Pluton i Mars svojim kontaktima samo na kratko učinili živom, ne obećava radošću ispunjenu nedelju, već dane obojene setom, određenom težinom, davno pohranjenom tugom, sećanjima na ljubav i predaju koja ju je ostavila bez daha, ali koja je unapred bila predodređena na kraj. Shvatiće mnoge Venere ovih dana da ih Mars kojeg su obožavale u mladosti nikada nije voleo, ili da ih najviše voli Jupiter koji ih ne privlači ni na koji način, ili da su prolaznom avanturom (trigon Mars) izdale onoga kojeg vole već stolećima i koji njih voli svim svojim bićem, a izdale su najviše sebe, jer Saturn u Vagi voli Veneru, Venera u Jarcu voli Saturna, ali nema osećaj svrhe, smisla, poverenja, vere i nade (Jupiter u padu).

Preispitivaćemo ove sedmice svoja osećanja, promeniti mišljenje već sredinom sedmice sa zaokretanjem Merkura, i vrlo izvesno doneti pogrešnu odluku na emotivnom planu – opet odbaciti onoga koga volimo, opet se uzdržati od ispoljavanja emocija i bliskosti (izgon Meseca), opet se preračunati kada je odgovornost u pitanju i istu ne prihvatiti... Čak iako ništa ne budemo objektivno uradili, okolnosti će pokazati šta je u našem nesvesnom, pa je izvestan veći broj razlaza nakon strastvenih susreta, ili uviđanja grešaka načinjenih u prethodnom periodu, ili, pak, upravo sklapanja vrlo sudbinskih brakova (Saturn je u Vagi, a ujedno dispozitor Venere) koji će biti vrlo teška karmička lekcija partnerima koji se vode načinjenim greškama u prethodnim inkarnacijama, ili, drugim rečima, onim što su preci načinili.

Da je ovo sedmica „oduživanja“ govori i pozicija Merkura na 3. stepenu Strelca odakle kreće direktno – stepen egzaltacije Južnog čvora koji uvek govori o nasleđu i onome za šta smo najviše ostali vezani, pa evo prilike da načinimo isto što i preci, ali ne samo u negativnom smislu, već i pozitivnom, jer je ipak stepen egzaltacije, stepen najboljeg od predaka u pitanju. Imaćemo šansu da preokrenemo stvari nekom novom odlukom, nekom novom aktivnošću (u Merkuru živi Mars), na šta upućuje i Sunce koje prelazi preko zvezda iz Herkula, potomka Perseja, koji ispravlja greške svog pretka. Kako Sunce aplicira u sekstil sa egzaltiranim Saturnom to ćemo na planu poslovnih aktivnosti, ambicije, karijere, morala, prava, zakona, moguće popraviti načinjene greške i preokrenuti smer. No, na planu emocija zalogaj je prevelik, ili, bolje reći, previše tvrd pa je izvesnije da ćemo pre zube polomiti nego orah slomiti. No, oni sa dovoljno vere, dovoljno svetla, dovoljno ljubavi, mogu savladati i ovu prepreku, jer je ova Venera uz Saturna trenutno dispozitor svih planeta na Nebu (u Marsu živi Uran, u Merkuru Mars, u Jupiteru Markur i Sunce, u Saturnu Pluton i Neptun, a Saturn u Veneri) - objedinjuje sve u jedno, a kako je u konjunkciji sa zvezdom Terebelum iz sazvežđa Strelca, koja je upravo prirode Venere i Saturna, to daje mogućnost za bol, povredu, problem, ali čijim prevazilaženjem se postiže uzvišenost. I stoga, radujmo se problemu koji dolazi, jer je ujedno šansa za rešavanje daleko starijih i dubljih karmičkih problema.

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju povezane Veneru i Saturna, primarno u lošem odnosu, kao i oni koji imaju Veneru u Jarcu. No, kako je Venera konačni dispozitor trenutnog stanja na Nebu, i tako sve planete dovodi u kvadrat sa Saturnom, to ćemo na neki način biti prozvani svi da ispravimo neku grešku, jer svi mi imamo svog Saturna...

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD