Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

12.-18. decembar 2011

Sedmicu pred nama obeležiće Merkurova stacionarnost i zaokret u direktno kretanje u sredu, a od planetarnih aspekata obojiće je samo Venerin i Saturnov kvadrat u nedelju pa, ma kako da sa Suncem i Merkurom u Strelcu uvek očekujemo naglašeniji pozitivizam i optimizam, i ove sedmice nećemo značajnije „iskočiti“ iz šablona koji odavno kroji Saturn u Vagi. Ovo je posebno naglašeno sada, kada je u njegovu igru uključena i Venera položena u njegovom znaku forme, strukture, determinisanosti, a koja cele sedmice aplicira u kvadrat s njim. Kako Venera primarno simboliše zadovoljstvo, uživanje, radost, emocije, otvorenost za primanje i davanje ljubavi, to onda ova svojom pozicijom u znaku već dovoljno hladna i uzdržana Venera, koju su Jupiter, Pluton i Mars svojim kontaktima samo na kratko učinili živom, ne obećava radošću ispunjenu nedelju, već dane obojene setom, određenom težinom, davno pohranjenom tugom, sećanjima na ljubav i predaju koja ju je ostavila bez daha, ali koja je unapred bila predodređena na kraj. Shvatiće mnoge Venere ovih dana da ih Mars kojeg su obožavale u mladosti nikada nije voleo, ili da ih najviše voli Jupiter koji ih ne privlači ni na koji način, ili da su prolaznom avanturom (trigon Mars) izdale onoga kojeg vole već stolećima i koji njih voli svim svojim bićem, a izdale su najviše sebe, jer Saturn u Vagi voli Veneru, Venera u Jarcu voli Saturna, ali nema osećaj svrhe, smisla, poverenja, vere i nade (Jupiter u padu).

Preispitivaćemo ove sedmice svoja osećanja, promeniti mišljenje već sredinom sedmice sa zaokretanjem Merkura, i vrlo izvesno doneti pogrešnu odluku na emotivnom planu – opet odbaciti onoga koga volimo, opet se uzdržati od ispoljavanja emocija i bliskosti (izgon Meseca), opet se preračunati kada je odgovornost u pitanju i istu ne prihvatiti... Čak iako ništa ne budemo objektivno uradili, okolnosti će pokazati šta je u našem nesvesnom, pa je izvestan veći broj razlaza nakon strastvenih susreta, ili uviđanja grešaka načinjenih u prethodnom periodu, ili, pak, upravo sklapanja vrlo sudbinskih brakova (Saturn je u Vagi, a ujedno dispozitor Venere) koji će biti vrlo teška karmička lekcija partnerima koji se vode načinjenim greškama u prethodnim inkarnacijama, ili, drugim rečima, onim što su preci načinili.

Da je ovo sedmica „oduživanja“ govori i pozicija Merkura na 3. stepenu Strelca odakle kreće direktno – stepen egzaltacije Južnog čvora koji uvek govori o nasleđu i onome za šta smo najviše ostali vezani, pa evo prilike da načinimo isto što i preci, ali ne samo u negativnom smislu, već i pozitivnom, jer je ipak stepen egzaltacije, stepen najboljeg od predaka u pitanju. Imaćemo šansu da preokrenemo stvari nekom novom odlukom, nekom novom aktivnošću (u Merkuru živi Mars), na šta upućuje i Sunce koje prelazi preko zvezda iz Herkula, potomka Perseja, koji ispravlja greške svog pretka. Kako Sunce aplicira u sekstil sa egzaltiranim Saturnom to ćemo na planu poslovnih aktivnosti, ambicije, karijere, morala, prava, zakona, moguće popraviti načinjene greške i preokrenuti smer. No, na planu emocija zalogaj je prevelik, ili, bolje reći, previše tvrd pa je izvesnije da ćemo pre zube polomiti nego orah slomiti. No, oni sa dovoljno vere, dovoljno svetla, dovoljno ljubavi, mogu savladati i ovu prepreku, jer je ova Venera uz Saturna trenutno dispozitor svih planeta na Nebu (u Marsu živi Uran, u Merkuru Mars, u Jupiteru Markur i Sunce, u Saturnu Pluton i Neptun, a Saturn u Veneri) - objedinjuje sve u jedno, a kako je u konjunkciji sa zvezdom Terebelum iz sazvežđa Strelca, koja je upravo prirode Venere i Saturna, to daje mogućnost za bol, povredu, problem, ali čijim prevazilaženjem se postiže uzvišenost. I stoga, radujmo se problemu koji dolazi, jer je ujedno šansa za rešavanje daleko starijih i dubljih karmičkih problema.

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju povezane Veneru i Saturna, primarno u lošem odnosu, kao i oni koji imaju Veneru u Jarcu. No, kako je Venera konačni dispozitor trenutnog stanja na Nebu, i tako sve planete dovodi u kvadrat sa Saturnom, to ćemo na neki način biti prozvani svi da ispravimo neku grešku, jer svi mi imamo svog Saturna...

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD