Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

12.-18. decembar 2011

Sedmicu pred nama obeležiće Merkurova stacionarnost i zaokret u direktno kretanje u sredu, a od planetarnih aspekata obojiće je samo Venerin i Saturnov kvadrat u nedelju pa, ma kako da sa Suncem i Merkurom u Strelcu uvek očekujemo naglašeniji pozitivizam i optimizam, i ove sedmice nećemo značajnije „iskočiti“ iz šablona koji odavno kroji Saturn u Vagi. Ovo je posebno naglašeno sada, kada je u njegovu igru uključena i Venera položena u njegovom znaku forme, strukture, determinisanosti, a koja cele sedmice aplicira u kvadrat s njim. Kako Venera primarno simboliše zadovoljstvo, uživanje, radost, emocije, otvorenost za primanje i davanje ljubavi, to onda ova svojom pozicijom u znaku već dovoljno hladna i uzdržana Venera, koju su Jupiter, Pluton i Mars svojim kontaktima samo na kratko učinili živom, ne obećava radošću ispunjenu nedelju, već dane obojene setom, određenom težinom, davno pohranjenom tugom, sećanjima na ljubav i predaju koja ju je ostavila bez daha, ali koja je unapred bila predodređena na kraj. Shvatiće mnoge Venere ovih dana da ih Mars kojeg su obožavale u mladosti nikada nije voleo, ili da ih najviše voli Jupiter koji ih ne privlači ni na koji način, ili da su prolaznom avanturom (trigon Mars) izdale onoga kojeg vole već stolećima i koji njih voli svim svojim bićem, a izdale su najviše sebe, jer Saturn u Vagi voli Veneru, Venera u Jarcu voli Saturna, ali nema osećaj svrhe, smisla, poverenja, vere i nade (Jupiter u padu).

Preispitivaćemo ove sedmice svoja osećanja, promeniti mišljenje već sredinom sedmice sa zaokretanjem Merkura, i vrlo izvesno doneti pogrešnu odluku na emotivnom planu – opet odbaciti onoga koga volimo, opet se uzdržati od ispoljavanja emocija i bliskosti (izgon Meseca), opet se preračunati kada je odgovornost u pitanju i istu ne prihvatiti... Čak iako ništa ne budemo objektivno uradili, okolnosti će pokazati šta je u našem nesvesnom, pa je izvestan veći broj razlaza nakon strastvenih susreta, ili uviđanja grešaka načinjenih u prethodnom periodu, ili, pak, upravo sklapanja vrlo sudbinskih brakova (Saturn je u Vagi, a ujedno dispozitor Venere) koji će biti vrlo teška karmička lekcija partnerima koji se vode načinjenim greškama u prethodnim inkarnacijama, ili, drugim rečima, onim što su preci načinili.

Da je ovo sedmica „oduživanja“ govori i pozicija Merkura na 3. stepenu Strelca odakle kreće direktno – stepen egzaltacije Južnog čvora koji uvek govori o nasleđu i onome za šta smo najviše ostali vezani, pa evo prilike da načinimo isto što i preci, ali ne samo u negativnom smislu, već i pozitivnom, jer je ipak stepen egzaltacije, stepen najboljeg od predaka u pitanju. Imaćemo šansu da preokrenemo stvari nekom novom odlukom, nekom novom aktivnošću (u Merkuru živi Mars), na šta upućuje i Sunce koje prelazi preko zvezda iz Herkula, potomka Perseja, koji ispravlja greške svog pretka. Kako Sunce aplicira u sekstil sa egzaltiranim Saturnom to ćemo na planu poslovnih aktivnosti, ambicije, karijere, morala, prava, zakona, moguće popraviti načinjene greške i preokrenuti smer. No, na planu emocija zalogaj je prevelik, ili, bolje reći, previše tvrd pa je izvesnije da ćemo pre zube polomiti nego orah slomiti. No, oni sa dovoljno vere, dovoljno svetla, dovoljno ljubavi, mogu savladati i ovu prepreku, jer je ova Venera uz Saturna trenutno dispozitor svih planeta na Nebu (u Marsu živi Uran, u Merkuru Mars, u Jupiteru Markur i Sunce, u Saturnu Pluton i Neptun, a Saturn u Veneri) - objedinjuje sve u jedno, a kako je u konjunkciji sa zvezdom Terebelum iz sazvežđa Strelca, koja je upravo prirode Venere i Saturna, to daje mogućnost za bol, povredu, problem, ali čijim prevazilaženjem se postiže uzvišenost. I stoga, radujmo se problemu koji dolazi, jer je ujedno šansa za rešavanje daleko starijih i dubljih karmičkih problema.

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju povezane Veneru i Saturna, primarno u lošem odnosu, kao i oni koji imaju Veneru u Jarcu. No, kako je Venera konačni dispozitor trenutnog stanja na Nebu, i tako sve planete dovodi u kvadrat sa Saturnom, to ćemo na neki način biti prozvani svi da ispravimo neku grešku, jer svi mi imamo svog Saturna...

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD