Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

12.-18. decembar 2011

Sedmicu pred nama obeležiće Merkurova stacionarnost i zaokret u direktno kretanje u sredu, a od planetarnih aspekata obojiće je samo Venerin i Saturnov kvadrat u nedelju pa, ma kako da sa Suncem i Merkurom u Strelcu uvek očekujemo naglašeniji pozitivizam i optimizam, i ove sedmice nećemo značajnije „iskočiti“ iz šablona koji odavno kroji Saturn u Vagi. Ovo je posebno naglašeno sada, kada je u njegovu igru uključena i Venera položena u njegovom znaku forme, strukture, determinisanosti, a koja cele sedmice aplicira u kvadrat s njim. Kako Venera primarno simboliše zadovoljstvo, uživanje, radost, emocije, otvorenost za primanje i davanje ljubavi, to onda ova svojom pozicijom u znaku već dovoljno hladna i uzdržana Venera, koju su Jupiter, Pluton i Mars svojim kontaktima samo na kratko učinili živom, ne obećava radošću ispunjenu nedelju, već dane obojene setom, određenom težinom, davno pohranjenom tugom, sećanjima na ljubav i predaju koja ju je ostavila bez daha, ali koja je unapred bila predodređena na kraj. Shvatiće mnoge Venere ovih dana da ih Mars kojeg su obožavale u mladosti nikada nije voleo, ili da ih najviše voli Jupiter koji ih ne privlači ni na koji način, ili da su prolaznom avanturom (trigon Mars) izdale onoga kojeg vole već stolećima i koji njih voli svim svojim bićem, a izdale su najviše sebe, jer Saturn u Vagi voli Veneru, Venera u Jarcu voli Saturna, ali nema osećaj svrhe, smisla, poverenja, vere i nade (Jupiter u padu).

Preispitivaćemo ove sedmice svoja osećanja, promeniti mišljenje već sredinom sedmice sa zaokretanjem Merkura, i vrlo izvesno doneti pogrešnu odluku na emotivnom planu – opet odbaciti onoga koga volimo, opet se uzdržati od ispoljavanja emocija i bliskosti (izgon Meseca), opet se preračunati kada je odgovornost u pitanju i istu ne prihvatiti... Čak iako ništa ne budemo objektivno uradili, okolnosti će pokazati šta je u našem nesvesnom, pa je izvestan veći broj razlaza nakon strastvenih susreta, ili uviđanja grešaka načinjenih u prethodnom periodu, ili, pak, upravo sklapanja vrlo sudbinskih brakova (Saturn je u Vagi, a ujedno dispozitor Venere) koji će biti vrlo teška karmička lekcija partnerima koji se vode načinjenim greškama u prethodnim inkarnacijama, ili, drugim rečima, onim što su preci načinili.

Da je ovo sedmica „oduživanja“ govori i pozicija Merkura na 3. stepenu Strelca odakle kreće direktno – stepen egzaltacije Južnog čvora koji uvek govori o nasleđu i onome za šta smo najviše ostali vezani, pa evo prilike da načinimo isto što i preci, ali ne samo u negativnom smislu, već i pozitivnom, jer je ipak stepen egzaltacije, stepen najboljeg od predaka u pitanju. Imaćemo šansu da preokrenemo stvari nekom novom odlukom, nekom novom aktivnošću (u Merkuru živi Mars), na šta upućuje i Sunce koje prelazi preko zvezda iz Herkula, potomka Perseja, koji ispravlja greške svog pretka. Kako Sunce aplicira u sekstil sa egzaltiranim Saturnom to ćemo na planu poslovnih aktivnosti, ambicije, karijere, morala, prava, zakona, moguće popraviti načinjene greške i preokrenuti smer. No, na planu emocija zalogaj je prevelik, ili, bolje reći, previše tvrd pa je izvesnije da ćemo pre zube polomiti nego orah slomiti. No, oni sa dovoljno vere, dovoljno svetla, dovoljno ljubavi, mogu savladati i ovu prepreku, jer je ova Venera uz Saturna trenutno dispozitor svih planeta na Nebu (u Marsu živi Uran, u Merkuru Mars, u Jupiteru Markur i Sunce, u Saturnu Pluton i Neptun, a Saturn u Veneri) - objedinjuje sve u jedno, a kako je u konjunkciji sa zvezdom Terebelum iz sazvežđa Strelca, koja je upravo prirode Venere i Saturna, to daje mogućnost za bol, povredu, problem, ali čijim prevazilaženjem se postiže uzvišenost. I stoga, radujmo se problemu koji dolazi, jer je ujedno šansa za rešavanje daleko starijih i dubljih karmičkih problema.

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju povezane Veneru i Saturna, primarno u lošem odnosu, kao i oni koji imaju Veneru u Jarcu. No, kako je Venera konačni dispozitor trenutnog stanja na Nebu, i tako sve planete dovodi u kvadrat sa Saturnom, to ćemo na neki način biti prozvani svi da ispravimo neku grešku, jer svi mi imamo svog Saturna...

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD