Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24. do 31. Avgusta 2015.

Merkur će ove sedmice započeti neke nove priče. Pre izlaska iz Device napraviće sekstil sa Saturnom, tek još neku bespotrebnu brigu da stvori dok ne izađe iz duboko analizirajućeg sveta Device. Ali ubrzo nakon toga brigu o obavezama i poslovima stavićete u drugi plan, a vaše misli okupiraće odnosi i potreba da ih sve dovedete u savršeni balans. A u svemu će vam pomoći Sunce koje će zasijati i obasjati svaku situaciju u kojoj se budete našli (Sunce konjunkcija Jupiter). Mnogi će biti pohvaljeni na poslu, prijatno iznenađeni na putu ili dobiti neki neočekivani dobitak. U svakom slučaju, sedmica bez izazovnih aspekata, jedino će Merkur i Sunce igrati svoju igru što će vam u svemu stvoriti vrlo prijatnu i dobru atmosferu.

Ponedeljak je lep dan, divan za druženje i inspiraciju. Mesec je u Strelcu i tog dana pravi trigon sa Venerom, zatim i trigon sa Uranom, pa su novi emotivni mail-ovi na pomolu, poruke starih ljubavi (Mesec trigon Venera) i prijateljstva koja izazivaju vrlo neobične emotivne čak i ljubavne osećaje (Mesec trigon Uran). Bićete puni energije i volje za započinjanje novih poslova. Iskoristite taj dan da nedelju započnete u dobrom društvu i još boljem raspoloženju. Budite nepredvidivi, ali ispred svog vremena (Mesec trigon Uran).

Drugi dan Mesec će promeniti znak i ulaskom u znak Jarca imaćete potrebu za formalnim i ozbiljnim događajima i razgovorima. A kako odmah sledećeg dana Merkur pravi sekstil sa Saturnom oko mnogih stvari ćete se zamisliti. Neki će morati da donesu neku važnu odluku, neki će imati ozbiljne i pomalo opterećujuće razgovore (Merkur u Devici), ali kako god bilo Saturn će vam doneti dobre organizacijske sposobnosti, jasnoću, dobru metodičnost i koncentraciju. Zato sredu koja je po planetarnoj vladavini Merkurov dan, posvetite Merkuru, sređivanju papira, dovršavanje razgovora i starih poslova ili obaveza. Toga dana izbegavajte putovanja ili ako baš morate naoružajte se strpljenjem, jer sa Merkurom i Saturnom na poslednjim stepenovima, stvoriće se prepreke na putu, gužva u saobraćaju i slične nepredviđene otežane okolnosti koje će vas usporiti. Sve to neće stvoriti problem niti uticati na događaje, ali može vas nepotrebno opteretiti (Merkur u Devici).

A od četvrka posao može da sačeka, obaveze odgodite za drugi dan, a misli pustite neka vam plove putem ljubavi. Merkur ulazi u znak Vage i Venera počinje da vlada vašim mislima. Razviće se diplomatija, potreba za ulepšavanjem i ravnotežom. U ovom znaku Merkur će se prilično zadržati. Sledećeg meseca kreće retrogradno, pa se pripremite za jedan duži period u kojem će vam misli okupirati emotivne priče, razvijanje veza i odnosa. Potrudite se da do njegove retrogradnosti, koja keće sredinomm septembra, odnose održavate stabilnim i dobrim. Venerina retrogradnost mnogima će doneti zbrku i nesporazume, ali dok ne krene Merkur retrogradno, potrudite se da ih dovedete u ravnotežu (Merkur u Vagi).

Misli će vam okupirati odnosi, a događaji će biti poslovni. Sunce u konjunckiji sa Jupiterom idealan aspekt za uspeh, napredak, finansijski dobitak. Prepustite se optimizmu, putovanjima i obrazovanju. Vaš trud će se sada nagraditi, što dalje otvara nove vidike i nade. U četvrtak u poslepodnevnim časovima Merkur ulazi u znak Vage, pa se potrudite da toga dana započnete neke odnose, poslove ili dogovore. Podržaće vas Sunce sa Jupiterom i Merkur uVagi koji je izuzeto suptlian i ima osećaja za lepotu i partnerstva.

Pokrenuće se neki odnosi, pokrenuće se neke priče, a vikend sa Mesecom u Ribama najviše bi voleo sve ono što ne ide po planu, da zaboravi i prespava. Da ne bi se i vama desilo da prespavate neke divne trenutke, izaberite atmosferu koja odgovara Mesecu u Ribama, pa prošetajte kraj reke, po kiši, uživajte u prirodi i svemu onome što vas ispunjava, a što nije uobičajeno da se radi. U svemu se samo prepustite i uživajte. Zagrlite onog koga volite i provedite veče posmatrajući zalazak Sunca.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD