Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 24. do 31. Avgusta 2015.

Merkur će ove sedmice započeti neke nove priče. Pre izlaska iz Device napraviće sekstil sa Saturnom, tek još neku bespotrebnu brigu da stvori dok ne izađe iz duboko analizirajućeg sveta Device. Ali ubrzo nakon toga brigu o obavezama i poslovima stavićete u drugi plan, a vaše misli okupiraće odnosi i potreba da ih sve dovedete u savršeni balans. A u svemu će vam pomoći Sunce koje će zasijati i obasjati svaku situaciju u kojoj se budete našli (Sunce konjunkcija Jupiter). Mnogi će biti pohvaljeni na poslu, prijatno iznenađeni na putu ili dobiti neki neočekivani dobitak. U svakom slučaju, sedmica bez izazovnih aspekata, jedino će Merkur i Sunce igrati svoju igru što će vam u svemu stvoriti vrlo prijatnu i dobru atmosferu.

Ponedeljak je lep dan, divan za druženje i inspiraciju. Mesec je u Strelcu i tog dana pravi trigon sa Venerom, zatim i trigon sa Uranom, pa su novi emotivni mail-ovi na pomolu, poruke starih ljubavi (Mesec trigon Venera) i prijateljstva koja izazivaju vrlo neobične emotivne čak i ljubavne osećaje (Mesec trigon Uran). Bićete puni energije i volje za započinjanje novih poslova. Iskoristite taj dan da nedelju započnete u dobrom društvu i još boljem raspoloženju. Budite nepredvidivi, ali ispred svog vremena (Mesec trigon Uran).

Drugi dan Mesec će promeniti znak i ulaskom u znak Jarca imaćete potrebu za formalnim i ozbiljnim događajima i razgovorima. A kako odmah sledećeg dana Merkur pravi sekstil sa Saturnom oko mnogih stvari ćete se zamisliti. Neki će morati da donesu neku važnu odluku, neki će imati ozbiljne i pomalo opterećujuće razgovore (Merkur u Devici), ali kako god bilo Saturn će vam doneti dobre organizacijske sposobnosti, jasnoću, dobru metodičnost i koncentraciju. Zato sredu koja je po planetarnoj vladavini Merkurov dan, posvetite Merkuru, sređivanju papira, dovršavanje razgovora i starih poslova ili obaveza. Toga dana izbegavajte putovanja ili ako baš morate naoružajte se strpljenjem, jer sa Merkurom i Saturnom na poslednjim stepenovima, stvoriće se prepreke na putu, gužva u saobraćaju i slične nepredviđene otežane okolnosti koje će vas usporiti. Sve to neće stvoriti problem niti uticati na događaje, ali može vas nepotrebno opteretiti (Merkur u Devici).

A od četvrka posao može da sačeka, obaveze odgodite za drugi dan, a misli pustite neka vam plove putem ljubavi. Merkur ulazi u znak Vage i Venera počinje da vlada vašim mislima. Razviće se diplomatija, potreba za ulepšavanjem i ravnotežom. U ovom znaku Merkur će se prilično zadržati. Sledećeg meseca kreće retrogradno, pa se pripremite za jedan duži period u kojem će vam misli okupirati emotivne priče, razvijanje veza i odnosa. Potrudite se da do njegove retrogradnosti, koja keće sredinomm septembra, odnose održavate stabilnim i dobrim. Venerina retrogradnost mnogima će doneti zbrku i nesporazume, ali dok ne krene Merkur retrogradno, potrudite se da ih dovedete u ravnotežu (Merkur u Vagi).

Misli će vam okupirati odnosi, a događaji će biti poslovni. Sunce u konjunckiji sa Jupiterom idealan aspekt za uspeh, napredak, finansijski dobitak. Prepustite se optimizmu, putovanjima i obrazovanju. Vaš trud će se sada nagraditi, što dalje otvara nove vidike i nade. U četvrtak u poslepodnevnim časovima Merkur ulazi u znak Vage, pa se potrudite da toga dana započnete neke odnose, poslove ili dogovore. Podržaće vas Sunce sa Jupiterom i Merkur uVagi koji je izuzeto suptlian i ima osećaja za lepotu i partnerstva.

Pokrenuće se neki odnosi, pokrenuće se neke priče, a vikend sa Mesecom u Ribama najviše bi voleo sve ono što ne ide po planu, da zaboravi i prespava. Da ne bi se i vama desilo da prespavate neke divne trenutke, izaberite atmosferu koja odgovara Mesecu u Ribama, pa prošetajte kraj reke, po kiši, uživajte u prirodi i svemu onome što vas ispunjava, a što nije uobičajeno da se radi. U svemu se samo prepustite i uživajte. Zagrlite onog koga volite i provedite veče posmatrajući zalazak Sunca.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD