Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24. do 31. Avgusta 2015.

Merkur će ove sedmice započeti neke nove priče. Pre izlaska iz Device napraviće sekstil sa Saturnom, tek još neku bespotrebnu brigu da stvori dok ne izađe iz duboko analizirajućeg sveta Device. Ali ubrzo nakon toga brigu o obavezama i poslovima stavićete u drugi plan, a vaše misli okupiraće odnosi i potreba da ih sve dovedete u savršeni balans. A u svemu će vam pomoći Sunce koje će zasijati i obasjati svaku situaciju u kojoj se budete našli (Sunce konjunkcija Jupiter). Mnogi će biti pohvaljeni na poslu, prijatno iznenađeni na putu ili dobiti neki neočekivani dobitak. U svakom slučaju, sedmica bez izazovnih aspekata, jedino će Merkur i Sunce igrati svoju igru što će vam u svemu stvoriti vrlo prijatnu i dobru atmosferu.

Ponedeljak je lep dan, divan za druženje i inspiraciju. Mesec je u Strelcu i tog dana pravi trigon sa Venerom, zatim i trigon sa Uranom, pa su novi emotivni mail-ovi na pomolu, poruke starih ljubavi (Mesec trigon Venera) i prijateljstva koja izazivaju vrlo neobične emotivne čak i ljubavne osećaje (Mesec trigon Uran). Bićete puni energije i volje za započinjanje novih poslova. Iskoristite taj dan da nedelju započnete u dobrom društvu i još boljem raspoloženju. Budite nepredvidivi, ali ispred svog vremena (Mesec trigon Uran).

Drugi dan Mesec će promeniti znak i ulaskom u znak Jarca imaćete potrebu za formalnim i ozbiljnim događajima i razgovorima. A kako odmah sledećeg dana Merkur pravi sekstil sa Saturnom oko mnogih stvari ćete se zamisliti. Neki će morati da donesu neku važnu odluku, neki će imati ozbiljne i pomalo opterećujuće razgovore (Merkur u Devici), ali kako god bilo Saturn će vam doneti dobre organizacijske sposobnosti, jasnoću, dobru metodičnost i koncentraciju. Zato sredu koja je po planetarnoj vladavini Merkurov dan, posvetite Merkuru, sređivanju papira, dovršavanje razgovora i starih poslova ili obaveza. Toga dana izbegavajte putovanja ili ako baš morate naoružajte se strpljenjem, jer sa Merkurom i Saturnom na poslednjim stepenovima, stvoriće se prepreke na putu, gužva u saobraćaju i slične nepredviđene otežane okolnosti koje će vas usporiti. Sve to neće stvoriti problem niti uticati na događaje, ali može vas nepotrebno opteretiti (Merkur u Devici).

A od četvrka posao može da sačeka, obaveze odgodite za drugi dan, a misli pustite neka vam plove putem ljubavi. Merkur ulazi u znak Vage i Venera počinje da vlada vašim mislima. Razviće se diplomatija, potreba za ulepšavanjem i ravnotežom. U ovom znaku Merkur će se prilično zadržati. Sledećeg meseca kreće retrogradno, pa se pripremite za jedan duži period u kojem će vam misli okupirati emotivne priče, razvijanje veza i odnosa. Potrudite se da do njegove retrogradnosti, koja keće sredinomm septembra, odnose održavate stabilnim i dobrim. Venerina retrogradnost mnogima će doneti zbrku i nesporazume, ali dok ne krene Merkur retrogradno, potrudite se da ih dovedete u ravnotežu (Merkur u Vagi).

Misli će vam okupirati odnosi, a događaji će biti poslovni. Sunce u konjunckiji sa Jupiterom idealan aspekt za uspeh, napredak, finansijski dobitak. Prepustite se optimizmu, putovanjima i obrazovanju. Vaš trud će se sada nagraditi, što dalje otvara nove vidike i nade. U četvrtak u poslepodnevnim časovima Merkur ulazi u znak Vage, pa se potrudite da toga dana započnete neke odnose, poslove ili dogovore. Podržaće vas Sunce sa Jupiterom i Merkur uVagi koji je izuzeto suptlian i ima osećaja za lepotu i partnerstva.

Pokrenuće se neki odnosi, pokrenuće se neke priče, a vikend sa Mesecom u Ribama najviše bi voleo sve ono što ne ide po planu, da zaboravi i prespava. Da ne bi se i vama desilo da prespavate neke divne trenutke, izaberite atmosferu koja odgovara Mesecu u Ribama, pa prošetajte kraj reke, po kiši, uživajte u prirodi i svemu onome što vas ispunjava, a što nije uobičajeno da se radi. U svemu se samo prepustite i uživajte. Zagrlite onog koga volite i provedite veče posmatrajući zalazak Sunca.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD