Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 24. do 31. Avgusta 2015.

Merkur će ove sedmice započeti neke nove priče. Pre izlaska iz Device napraviće sekstil sa Saturnom, tek još neku bespotrebnu brigu da stvori dok ne izađe iz duboko analizirajućeg sveta Device. Ali ubrzo nakon toga brigu o obavezama i poslovima stavićete u drugi plan, a vaše misli okupiraće odnosi i potreba da ih sve dovedete u savršeni balans. A u svemu će vam pomoći Sunce koje će zasijati i obasjati svaku situaciju u kojoj se budete našli (Sunce konjunkcija Jupiter). Mnogi će biti pohvaljeni na poslu, prijatno iznenađeni na putu ili dobiti neki neočekivani dobitak. U svakom slučaju, sedmica bez izazovnih aspekata, jedino će Merkur i Sunce igrati svoju igru što će vam u svemu stvoriti vrlo prijatnu i dobru atmosferu.

Ponedeljak je lep dan, divan za druženje i inspiraciju. Mesec je u Strelcu i tog dana pravi trigon sa Venerom, zatim i trigon sa Uranom, pa su novi emotivni mail-ovi na pomolu, poruke starih ljubavi (Mesec trigon Venera) i prijateljstva koja izazivaju vrlo neobične emotivne čak i ljubavne osećaje (Mesec trigon Uran). Bićete puni energije i volje za započinjanje novih poslova. Iskoristite taj dan da nedelju započnete u dobrom društvu i još boljem raspoloženju. Budite nepredvidivi, ali ispred svog vremena (Mesec trigon Uran).

Drugi dan Mesec će promeniti znak i ulaskom u znak Jarca imaćete potrebu za formalnim i ozbiljnim događajima i razgovorima. A kako odmah sledećeg dana Merkur pravi sekstil sa Saturnom oko mnogih stvari ćete se zamisliti. Neki će morati da donesu neku važnu odluku, neki će imati ozbiljne i pomalo opterećujuće razgovore (Merkur u Devici), ali kako god bilo Saturn će vam doneti dobre organizacijske sposobnosti, jasnoću, dobru metodičnost i koncentraciju. Zato sredu koja je po planetarnoj vladavini Merkurov dan, posvetite Merkuru, sređivanju papira, dovršavanje razgovora i starih poslova ili obaveza. Toga dana izbegavajte putovanja ili ako baš morate naoružajte se strpljenjem, jer sa Merkurom i Saturnom na poslednjim stepenovima, stvoriće se prepreke na putu, gužva u saobraćaju i slične nepredviđene otežane okolnosti koje će vas usporiti. Sve to neće stvoriti problem niti uticati na događaje, ali može vas nepotrebno opteretiti (Merkur u Devici).

A od četvrka posao može da sačeka, obaveze odgodite za drugi dan, a misli pustite neka vam plove putem ljubavi. Merkur ulazi u znak Vage i Venera počinje da vlada vašim mislima. Razviće se diplomatija, potreba za ulepšavanjem i ravnotežom. U ovom znaku Merkur će se prilično zadržati. Sledećeg meseca kreće retrogradno, pa se pripremite za jedan duži period u kojem će vam misli okupirati emotivne priče, razvijanje veza i odnosa. Potrudite se da do njegove retrogradnosti, koja keće sredinomm septembra, odnose održavate stabilnim i dobrim. Venerina retrogradnost mnogima će doneti zbrku i nesporazume, ali dok ne krene Merkur retrogradno, potrudite se da ih dovedete u ravnotežu (Merkur u Vagi).

Misli će vam okupirati odnosi, a događaji će biti poslovni. Sunce u konjunckiji sa Jupiterom idealan aspekt za uspeh, napredak, finansijski dobitak. Prepustite se optimizmu, putovanjima i obrazovanju. Vaš trud će se sada nagraditi, što dalje otvara nove vidike i nade. U četvrtak u poslepodnevnim časovima Merkur ulazi u znak Vage, pa se potrudite da toga dana započnete neke odnose, poslove ili dogovore. Podržaće vas Sunce sa Jupiterom i Merkur uVagi koji je izuzeto suptlian i ima osećaja za lepotu i partnerstva.

Pokrenuće se neki odnosi, pokrenuće se neke priče, a vikend sa Mesecom u Ribama najviše bi voleo sve ono što ne ide po planu, da zaboravi i prespava. Da ne bi se i vama desilo da prespavate neke divne trenutke, izaberite atmosferu koja odgovara Mesecu u Ribama, pa prošetajte kraj reke, po kiši, uživajte u prirodi i svemu onome što vas ispunjava, a što nije uobičajeno da se radi. U svemu se samo prepustite i uživajte. Zagrlite onog koga volite i provedite veče posmatrajući zalazak Sunca.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD