Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24. do 31. Avgusta 2015.

Merkur će ove sedmice započeti neke nove priče. Pre izlaska iz Device napraviće sekstil sa Saturnom, tek još neku bespotrebnu brigu da stvori dok ne izađe iz duboko analizirajućeg sveta Device. Ali ubrzo nakon toga brigu o obavezama i poslovima stavićete u drugi plan, a vaše misli okupiraće odnosi i potreba da ih sve dovedete u savršeni balans. A u svemu će vam pomoći Sunce koje će zasijati i obasjati svaku situaciju u kojoj se budete našli (Sunce konjunkcija Jupiter). Mnogi će biti pohvaljeni na poslu, prijatno iznenađeni na putu ili dobiti neki neočekivani dobitak. U svakom slučaju, sedmica bez izazovnih aspekata, jedino će Merkur i Sunce igrati svoju igru što će vam u svemu stvoriti vrlo prijatnu i dobru atmosferu.

Ponedeljak je lep dan, divan za druženje i inspiraciju. Mesec je u Strelcu i tog dana pravi trigon sa Venerom, zatim i trigon sa Uranom, pa su novi emotivni mail-ovi na pomolu, poruke starih ljubavi (Mesec trigon Venera) i prijateljstva koja izazivaju vrlo neobične emotivne čak i ljubavne osećaje (Mesec trigon Uran). Bićete puni energije i volje za započinjanje novih poslova. Iskoristite taj dan da nedelju započnete u dobrom društvu i još boljem raspoloženju. Budite nepredvidivi, ali ispred svog vremena (Mesec trigon Uran).

Drugi dan Mesec će promeniti znak i ulaskom u znak Jarca imaćete potrebu za formalnim i ozbiljnim događajima i razgovorima. A kako odmah sledećeg dana Merkur pravi sekstil sa Saturnom oko mnogih stvari ćete se zamisliti. Neki će morati da donesu neku važnu odluku, neki će imati ozbiljne i pomalo opterećujuće razgovore (Merkur u Devici), ali kako god bilo Saturn će vam doneti dobre organizacijske sposobnosti, jasnoću, dobru metodičnost i koncentraciju. Zato sredu koja je po planetarnoj vladavini Merkurov dan, posvetite Merkuru, sređivanju papira, dovršavanje razgovora i starih poslova ili obaveza. Toga dana izbegavajte putovanja ili ako baš morate naoružajte se strpljenjem, jer sa Merkurom i Saturnom na poslednjim stepenovima, stvoriće se prepreke na putu, gužva u saobraćaju i slične nepredviđene otežane okolnosti koje će vas usporiti. Sve to neće stvoriti problem niti uticati na događaje, ali može vas nepotrebno opteretiti (Merkur u Devici).

A od četvrka posao može da sačeka, obaveze odgodite za drugi dan, a misli pustite neka vam plove putem ljubavi. Merkur ulazi u znak Vage i Venera počinje da vlada vašim mislima. Razviće se diplomatija, potreba za ulepšavanjem i ravnotežom. U ovom znaku Merkur će se prilično zadržati. Sledećeg meseca kreće retrogradno, pa se pripremite za jedan duži period u kojem će vam misli okupirati emotivne priče, razvijanje veza i odnosa. Potrudite se da do njegove retrogradnosti, koja keće sredinomm septembra, odnose održavate stabilnim i dobrim. Venerina retrogradnost mnogima će doneti zbrku i nesporazume, ali dok ne krene Merkur retrogradno, potrudite se da ih dovedete u ravnotežu (Merkur u Vagi).

Misli će vam okupirati odnosi, a događaji će biti poslovni. Sunce u konjunckiji sa Jupiterom idealan aspekt za uspeh, napredak, finansijski dobitak. Prepustite se optimizmu, putovanjima i obrazovanju. Vaš trud će se sada nagraditi, što dalje otvara nove vidike i nade. U četvrtak u poslepodnevnim časovima Merkur ulazi u znak Vage, pa se potrudite da toga dana započnete neke odnose, poslove ili dogovore. Podržaće vas Sunce sa Jupiterom i Merkur uVagi koji je izuzeto suptlian i ima osećaja za lepotu i partnerstva.

Pokrenuće se neki odnosi, pokrenuće se neke priče, a vikend sa Mesecom u Ribama najviše bi voleo sve ono što ne ide po planu, da zaboravi i prespava. Da ne bi se i vama desilo da prespavate neke divne trenutke, izaberite atmosferu koja odgovara Mesecu u Ribama, pa prošetajte kraj reke, po kiši, uživajte u prirodi i svemu onome što vas ispunjava, a što nije uobičajeno da se radi. U svemu se samo prepustite i uživajte. Zagrlite onog koga volite i provedite veče posmatrajući zalazak Sunca.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD