Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 17. do 24. avgusta 2015.

Sedmica započinje mirno i polako. Mesec još uvek u Devici, praviće sekstil sa Saturnom, a odmah zatim ući u znak Vage i u prvim danima sedmice započeti mnoge odnose, probuditi nove osećaje (Venera trigon Uran) i oživeti nove ideje i kreacije.

Ponedeljak je u znaku odnosa, znaku stabilizacije i balasiranja. Mesec i Saturn (Mesec sekstil Saturn) probudiće u vama potrebu da neke stari dovedete u stabilan i trajan odnos. Sve ćete želeti da vam skladno funkcioniše. Saturn će vam u tome pomoći i doneti vam dovoljno strpljenja, a Devica (Mesec u Devici) dobru organizaciju.

Dobro je da tog dana posvetite vreme starijim ili bolesnim osobama, porazgovarate sa njima ili ih na neki drugi način obradujete i nasmejete. Saturn zna šta su prave vrednosti, a da bi bio sretan ne treba mu puno i ne treba mu ništa što je skupo, a dobra dela dugo pamti.

U drugoj polovini dana, aktivirana će biti Vaga i potreba da se što više vremena provede u dobrom društvu ili sa partnerom.

U utorak Mesec će imati sekstil sa Marsom, pa će se strasti probuditi, ali i energija u vama koja će vas pokrenuti na akciju. Ići ćete ka svemu što volite i ka čemu vas vuče istinska želja i potreba. Ovaj Mesec kroz Vagu pratiće i Veneru koja će u sredu imati trigon sa Uranom i u mnoge ljubavne odnose uneti uzbuđenja. Trigon ovih planeta daje jednu slobodu u ljubavi, neočekivane preokrete, potrebu za novim uzbuđenjima i iznenadne susrete starih ljubavi (retrogradna Venera trigon Uran).

Pored ljubavi ovo je i aspekt umetnosti, pa ćete posebno biti kreativni tih dana. Mnogi će se vratiti svojim starim interesovanjima ili talentima. Retrogradna Venera budi sve što je nekada bilo, a što ste voleli i u čemu ste jako uživali.

U drugoj polovini sedmice biće oživljen mit fiksne zvezde „Regulus“. Sunce na kraju svog znaka praviće kvadrat sa Saturnom, pa će i u vama proraditi neki stari nemiri. Saturn umanjuje sve što Sunce obasja, pa vam se tih dana može javiti teskoba ili nezadovoljstvo u vezi posla i generalno životnog postignuća. Želećete više, čeznuti za nedostižnim, a bojati se da krenete u osvajanje onoga što vam pripada. Osećaj kao da vam je „koža tesna“ tipičan je aspekt Saturna koji kvadrira ili je u konjunkciji sa Suncem. Sunce se ovde teško i slabo probija kroz oblake, ali ono što je dobro jeste da ne odustaje i ako vam je imalo nedostajala ambicija i taj pokretački duh, sada će se probuditi i pokrenuti vas na osvajanje svojih davno zacrtanih ciljeva.

Subota je dan kada je ovaj aspekt egzaktan i kada se može najviše osetiti. Zato budite svesni slabosti koje izazova ovaj aspekt. Mit o Regulusu govori o velikom uspehu, ali i o isto tako teškom padu. O jednom davno postignutom cilju, a nakon toga gubitku svega postignutog. Neki smognu snage, ustanu i krenu dalje, samo pametnije skromnije i potpuno drugačije, dok se neki nikada ne oporave od takvog pada. U svakom slučaju, mit o Regulusu jeste mit o gubitku i padu koji nastaje usled sopstvenog straha. Strah od rizika je isto što i strah od života. Ukoliko imate želja preispitajte se da li imate dovoljno hrabrosti za njihovo ostvarenje. Život će vam ponuditi razne načine, ali ponekad će one izgledati vrlo komplikovane i teško ostvarive, ali to su samo vaši strahovi koji stvaraju prepreke. Ne razmišljajte o načinu, već samo o želji i cilju koji, ukoliko su dovoljno jaki, savladavaju svaki strah.

A poslednjeg dana nedelje, Sunce izlazi iz svog znaka i započinje svoje vladanje u znaku Device. Pred vama je period rada, služenja i posvećenosti. Jupiter je na drugom stepenu istog znaka i već je započeo neke pregovore i planove u vezi posla. Nakon konjunkcije sa Venerom (Sunce konjunkcija Venera u Lavu) i cele njene ljubavne priče kroz Lavovsku retrogradnost, malo će vam prijati poslovne teme, rad, svakodnevnica i dani bez stresa i ljubavnih turbulencija (Sunce u Devici).

Iako je nedelja, simbolično možete srediti svoj radni ili životni prostor, srediti neke papire ili uredno složiti garderober (Devica). Toga dana budite sam svoj kuvar, pa napravite sebi i svojoj porodici jedan ukusan, ali vegeterijanski ili posni ručak. Devica voli kad brinete o svom telu i prostoru u kojem radite ili živite, zato se toga dana posvetite onom znaku u kojem vaše Svetlo vlada (Sunce u Devici). 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD