Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24. avgusta 2015.

Sedmica započinje mirno i polako. Mesec još uvek u Devici, praviće sekstil sa Saturnom, a odmah zatim ući u znak Vage i u prvim danima sedmice započeti mnoge odnose, probuditi nove osećaje (Venera trigon Uran) i oživeti nove ideje i kreacije.

Ponedeljak je u znaku odnosa, znaku stabilizacije i balasiranja. Mesec i Saturn (Mesec sekstil Saturn) probudiće u vama potrebu da neke stari dovedete u stabilan i trajan odnos. Sve ćete želeti da vam skladno funkcioniše. Saturn će vam u tome pomoći i doneti vam dovoljno strpljenja, a Devica (Mesec u Devici) dobru organizaciju.

Dobro je da tog dana posvetite vreme starijim ili bolesnim osobama, porazgovarate sa njima ili ih na neki drugi način obradujete i nasmejete. Saturn zna šta su prave vrednosti, a da bi bio sretan ne treba mu puno i ne treba mu ništa što je skupo, a dobra dela dugo pamti.

U drugoj polovini dana, aktivirana će biti Vaga i potreba da se što više vremena provede u dobrom društvu ili sa partnerom.

U utorak Mesec će imati sekstil sa Marsom, pa će se strasti probuditi, ali i energija u vama koja će vas pokrenuti na akciju. Ići ćete ka svemu što volite i ka čemu vas vuče istinska želja i potreba. Ovaj Mesec kroz Vagu pratiće i Veneru koja će u sredu imati trigon sa Uranom i u mnoge ljubavne odnose uneti uzbuđenja. Trigon ovih planeta daje jednu slobodu u ljubavi, neočekivane preokrete, potrebu za novim uzbuđenjima i iznenadne susrete starih ljubavi (retrogradna Venera trigon Uran).

Pored ljubavi ovo je i aspekt umetnosti, pa ćete posebno biti kreativni tih dana. Mnogi će se vratiti svojim starim interesovanjima ili talentima. Retrogradna Venera budi sve što je nekada bilo, a što ste voleli i u čemu ste jako uživali.

U drugoj polovini sedmice biće oživljen mit fiksne zvezde „Regulus“. Sunce na kraju svog znaka praviće kvadrat sa Saturnom, pa će i u vama proraditi neki stari nemiri. Saturn umanjuje sve što Sunce obasja, pa vam se tih dana može javiti teskoba ili nezadovoljstvo u vezi posla i generalno životnog postignuća. Želećete više, čeznuti za nedostižnim, a bojati se da krenete u osvajanje onoga što vam pripada. Osećaj kao da vam je „koža tesna“ tipičan je aspekt Saturna koji kvadrira ili je u konjunkciji sa Suncem. Sunce se ovde teško i slabo probija kroz oblake, ali ono što je dobro jeste da ne odustaje i ako vam je imalo nedostajala ambicija i taj pokretački duh, sada će se probuditi i pokrenuti vas na osvajanje svojih davno zacrtanih ciljeva.

Subota je dan kada je ovaj aspekt egzaktan i kada se može najviše osetiti. Zato budite svesni slabosti koje izazova ovaj aspekt. Mit o Regulusu govori o velikom uspehu, ali i o isto tako teškom padu. O jednom davno postignutom cilju, a nakon toga gubitku svega postignutog. Neki smognu snage, ustanu i krenu dalje, samo pametnije skromnije i potpuno drugačije, dok se neki nikada ne oporave od takvog pada. U svakom slučaju, mit o Regulusu jeste mit o gubitku i padu koji nastaje usled sopstvenog straha. Strah od rizika je isto što i strah od života. Ukoliko imate želja preispitajte se da li imate dovoljno hrabrosti za njihovo ostvarenje. Život će vam ponuditi razne načine, ali ponekad će one izgledati vrlo komplikovane i teško ostvarive, ali to su samo vaši strahovi koji stvaraju prepreke. Ne razmišljajte o načinu, već samo o želji i cilju koji, ukoliko su dovoljno jaki, savladavaju svaki strah.

A poslednjeg dana nedelje, Sunce izlazi iz svog znaka i započinje svoje vladanje u znaku Device. Pred vama je period rada, služenja i posvećenosti. Jupiter je na drugom stepenu istog znaka i već je započeo neke pregovore i planove u vezi posla. Nakon konjunkcije sa Venerom (Sunce konjunkcija Venera u Lavu) i cele njene ljubavne priče kroz Lavovsku retrogradnost, malo će vam prijati poslovne teme, rad, svakodnevnica i dani bez stresa i ljubavnih turbulencija (Sunce u Devici).

Iako je nedelja, simbolično možete srediti svoj radni ili životni prostor, srediti neke papire ili uredno složiti garderober (Devica). Toga dana budite sam svoj kuvar, pa napravite sebi i svojoj porodici jedan ukusan, ali vegeterijanski ili posni ručak. Devica voli kad brinete o svom telu i prostoru u kojem radite ili živite, zato se toga dana posvetite onom znaku u kojem vaše Svetlo vlada (Sunce u Devici). 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD