Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Kraljevski mesec ljubavi

Dame i gospodo, dozvolite da vam predstavim kraljevski mesec ljubavi. Čarolija može da krene samo pod jednim uslovom: Morate da verujete!

Jednom u godini ovakva predstava biva na nebu, i svi ste kupili ulaznice da svedočite čaroliji, bajci. Priča kaže: „I tako su oni živeli sretno u ljubavi do kraja svoga života“. Može li se u ovoj lunaciji biti sretan? Naravno da može jer sreća je zasigurno stvar odluke. U znaku Lava, a svi ga negde u horoskopu imamo, nalazi se fokusirana namera da budemo kreativni, sretni da živimo po licu onoga koji nas je stvorio ili možda po tragu onoga ko nas je rodio? U znaku Lava cveta slobodna volja, kako ćemo je iskoristiti i projektovati u okruženje zavisi od mnogo faktora.

Lavovi su u protekloj godini zaista bili veliki domaćini najvećem među velikima. U ovom mesecu su velika kolebanja, da li poslušati svoje srce a biti plemenit do kraja. Pitanje formalnih partnerskih odnosa je zaista na velikom ispitu i biće to još izvesno vreme dok Saturn ne pređe u znak Strelaca. Sada su u većem izazovu veze i brakovi koji već duže traju. Može se desiti da muški pripadnici znaka Lava iznenada donesu odluku da prihvate povratak voljene im žene oko 15.augusta? Možda i neka Lavica napravi nesmotren gest pa da i drugu šansu nekome? Nisam sigurna da će ova strast u povratku biti podržana od univerzuma.

Razotkrivanje namera počinje prelaskom Sunca u znak Device. Predstava će oko 1. septembra zaista imati iznenadnost događaja i tada će „pasti zavesa“. Ispit ste prošli, preživeli, a da li ste nešto naučili imaćete uskoro priliku za proveru kada bude Solarna eklipsa u prvoj polovini septembra.

Device su već izvesno vreme u pripremama za doček Jupitera u svoje skromne odaje. I došao je 11.augusta i boraviće tu do 10.9.2016 godine! Ovo je vreme kada će Device svedočiti da veliki među najvećima ne pada čak ni u Devici (kako piše u literaturi) on samo zna šta radi i šta mu je namera. A namera mu je da vrati Devici veru da je podseti da je princeza postala od „pepeljuge“ zahvaljujući čaroliji. Ko poveruje, moglo bi mu se višestruko isplatiti. Godinu dana Device će dobiti svoj komad „dobra“. Koliko je to dobro i na šta se odnosi zavisi od ličnih aspiracija. Generalno gledajući ovo će biti vrlo fokusirano vreme na partnerske odnose. Mnoge Device će požuriti da donesu važnu odluku oko 26.septembra jer ovih par dana će biti izuzetno dobre za sve Device; muške, ženske, slobodne, zauzete, starije, mlađe. Odvažite se drage moje Device, otpustite od sebe strahove (mržnju) ne zaboravite da je vaša veličina sadržana u sposobnosti da OPROSTITE! Od 27.augusta vaš vladar Merkur prelazi u znak Vage, izlazite u javnost! Pun Mesec 29.augusta ide preko znaka Device – Ribe i to ne treba da vas obeshrabi samo dobro kanališite ovu ogromnu energiju koju vam univerzum šalje. Ponegujte u sebi Devičansku čistotu jer doći će pomračenje Sunca sredinom septembra, a onda...šta ste posejali to ćete i požnjeti!

Vage su u ovoj lunaciji još uvek u dobrom dostojanstvu, još uvek ih hrabre iznenadni darovi sa neba. Vreme je da preuzmete situaciju u svoje ruke, rekla sam situaciju nisam rekla odgovornost. Ko još od Vage očekuje odgovornost...Saturn očekuje! Stoga mislim da će Vage u ovom Mesecu največi fokus dati na poslovnu oblast života a samo povremeno će imati bljesak u ljubavi.U ovom trenutku oni koji su formalnim odnosima (braku) sve je nekako isto, jednako. Oni koji nisu u braku imaju mogućnost za povratak u nedavno prekinutu vezu. Ovaj prekid nije dobro shvaćen kod Vaga pa će ponovo imati testove, ispite, dilemu oko 1 septembra. Kada se svima učini da su se Vage smirile, one odustaju...to je tako sa Vagama. Imaju ogromnu želju da razviju bliskost, ali ne znaju gde je granica bliskosti. Iznenadnu odluku i odgovornost preuzeće partneri i doneti odluku da se ide dalje!

Škorpioni su u ovoj lunaciji „kao uostalom često u životu“ podeljeni. Mlađi Škorpioni su se otvorili za avanture, bez straha od ishoda .Njihov moto je „neka ide život“ i zaista, bilo je ovog leta na sve strane izazova, od avanture do želje za brakom, pa čak neke Škorpionke su poželele potomstvo (nekima se to i desilo) Biće i dalje iznenadnih ljubavnih avantura, flertova, seksi veza naročito oko 1 septembra. Prva nedelja septembra za mlade Škorpione je zaista plodna nedelja na ljubavnom planu, ali pod jenim uslovom: Nemojte nikom ništa obečavati, jer će te se vi razočarati? Stariji pripadnici znaka Škorpiona, naročito oni koji su usamljeni će u narednoj godini u polju prijateljstva ugostiti Jupitera. Ako vam se učini da je prijatelj-partner „onako, ništa posebno“ to je samo na prvi pogled. Imajte strpljenja jer već od 27.augusta vam se slika može značajno promeniti (istina ne zadugo) Kako se bude Merkur kretao tako će i Jupiter ići kroz vaša polja života i donositi darove!Dovoljno je zahvaliti se!

Strelčevi su krenuli u regeneraciju sopstvene fiziologije. Nije bilo lako protekle godine širiti se čak i u druge dimenzije a sada dati fokus na sebe! Međutim, nikada univerzum ne spusti na leđa teret koji ne možemo nositi. Pišu razni autori da će Strelčevi osetiti značajne promene baš sada jer će „pasti“...bla, bla,bla...Merkur je Jupiterov vodič i on na tri nedelje menja destinaciju, pa zar tu može biti dosadno? Već 27. augusta evo prilike za poznanstva, izlazak u Javnost i upoznavanje sličnih (odmerenih) Samo se vi zabavljajte i uživajte, i nemojte naglo doneti neke odluke, na primer, sada ću na dijetu, sada ću u teretanu...možete reći sada ću položiti neki ispit što mi je ostao??? Ljubavi je bilo i biće, ali sada malo promene u drugom smeru i malo sporije.

Jarčevi su u ovoj lunaciji kao dežurni. Njihova ozbiljnost i odgovornost je baš sada na delu. Izazovi su na sve strane, a da bi se moglo preterati u nečemu za Jarčeve je naprosto nemoguća misija. No Jarčevima ambicija ljubavi je skoro kao i ambicija biznisa. Ljubavi...možda da, možda ne, ali seksa zasigurno da! Šta će te više, bar u ovom trenutku, karte su podeljene tako. Vaš cilj u ovom vremenu je da pokažete put u vraćanje u život. Naročito ženske pripadnice znaka Jarca neka ne padaju u očaj, moraju da ukapiraju da je očigledno, da njihov stari način života ne funkcioniše zašto onda ne pokušati nešto novo. Bliži se dan velikih promena i sada je na kraju postalo teško i nemoguće i nema se strpljenja a možda je samo izostao motiv. Motiv možete naći u svom unutrašnjem biću, vi znate da uvek imate jake motive ali duboko unutar sebe jer ko je mudriji od vas?

Vodolije moje vesele i razigrane, naročito ove mlađe. I ove starije Vodolije su se uživele u igru sa mlađim partnerima? Što da ne, ali malo usporite. Lunacija se dešava u vašem polju braka, pa je izvesno da može da bude ovo faza jednog kraja i novog početka. Ne bih vam savetovala da se ponovo vratite u neku već prekinutu vezu. Vaš najveći ljubavni izazov jeste kada je nešto „novo“ ali kao sada ste se promenili... to je ne moguće? U polju partneraa imate i dalje strasti, pršti na sve strane, ali bojim se da će vam ideali se raspršiti već oko prvog septembra. Neke Vodolije mogu da se odluče na brak od 27.augusta naročito oni koji su već imali to iskustvo.Ne bi bilo lepo izneveriti partnera, obećanjima, nadanjima, jednostavno je potrebno biti iskren. Ali ako je to vaš izbor onda uživajte!

Ribe su se usidrile u mirnu luku, bar na neko vreme. Boravak njihovog vladara Jupitera u znaku Device biće samo prividno mirna luka, jer brzina kretanja Merkura će donositi promene u raspoloženjima pa čak i odlukama što nije „Riblja posla“. Izvesno je da će cela godina ispred biti za pripadnike znaka Riba godina velikih odluka, ali pre svega usaglašavanje sebe sa sobom! To usaglašavanje će biti u vreme punog Meseca 29.augusta, i moglo bi biti emotivnih prelivanja. Ovu ogromnu energiju trebalo bi dobro kanalisati i prihvatiti kao dar sa neba jer je očigledno da će vam nedostajati energije za razne poduhvate koje ste naumili. Partnerski odnos za starije pripadnike znaka Riba je u ozbiljnim iskušenjima već sledećeg meseca kada se bude dešavalo pomračenje Sunca u Ribljoj kući braka. Već se oseća plima.Verujem da će te se dobro snaći i u ovakvim okolnostima!

Ovnovima lunacija pada baš u polje ljubavi. Znači em je u Lavu, onako kraljevski, em u petom polju ljubavi i kreativnost, a Uran okreće, vrti ne prestaje! Pa kud ćete više.Nisu se Ovnovi u poslednjih dva meseca baš dobro osećali, ali evo živnuli su i sada samo napred. Savetujem Ovnovima da pored ove dobre ljubavne energije pokrenu i svoj biznis plan već od 23.augusta.Prva polovina septembra će opet biti aktivan ljubavni život. Rekla bih da je ovo sve nekakva glamurama kao za javnost i kratkog je daha. Vrlo je važno da se Ovnovi razviju u svojoj novoj dimenziji iskrenosti, da se okane manipulacije i mešetarenja jer moglo bi biti nekakvih neudobnosti vezanih za formalne (državne) zakone i to bi pokvarilo početnu lepu energiju ove lunacije!

Bikovi su u ovoj lunaciji učesnici ali iz nekakvih ponovljenih situacija, nesporazumi sa mlađim ženama za muške pripadnike znaka Bika je izvesna.U Bikovsko polje ljubavi ušetao se Jupiter i mogao bi Bikove da navedde na aferu, na problematične ljubavi, ovo se naročito odnosi na mlađe pripadnike znaka Bika. Za one starije Bikove koji su u formalnim partnerskim odnosima braku, još izvesno vreme partner trpi uticaj teških okolnosti i to se direktno projektuje na Bikove. Smanjite tenziju baš na Pun Mesec, 29.augusta, nije neophodno biti toliko tvrdoglav i upadati u ulogu žrtve. Emocije će dda prelivaju a nema razloga za toliku dramu. Sve što se vama događa već se drugim ljudima događalo???

Blizanci su u ovoj Lavovskoj lunaciji nekako se uozbiljili,kao da su najeedanput odrasli, sazreli, možda doneli neku važnu odluku oko 15.augusta.neki Blizanci, naročito Blizaanke mogu oko 26.augusta dobiti verenički prsten.Ako bude tako, neka bude skromno i otmeno, bez neke velike glamurame i scena.Od 27.augusta sva energija će biti fokusirana na partnerski odnos. Ovakvo veliko i naglo ushičenje može proizvesti prevelika očekivanja a i samim tim razočarenja oko 9.augusta. Osnovna Blizanačka lekcija se održava i u ovoj lunaciji; kako naći meru u emocijama, kako se ne oduševiti na očigled svih a još ponajviše kako ne napraviti scenu za „sve pare“. Verujem da će Blizanci od sredine septembra otpočeti velike lekcije u polju odnosa sa drugim ljudima, i verujem da će biti uspešni kao u svemu što oni odluče!

Rakovima je ova lunacija u drugom polju i insistira od Rakova da uspostave novi sistem vrednosti u emotivnom životu. Valjda ste ukapirali da su ovi „stari modeli“ prevaziđeni. Vreme je za novo i originalno. Za žene Račice, ovo je vreme lepote, istine i malo reči. Budite otmene, budite dame, osmehom plenite i osmehom „kaznite“. Oko 22.augusta izvestan je kratkotrajni nesporazum u partnerskom polju. Kao što rekoh lek za sve Rakove u ovom vremenu je da budu protočni, ali bez ubedjivanja, objašnjavanja. Pun Mesec će biti preko znaka Riba i Device, pa biste mogli isplakati okean suza 29.augusta ali nema smisla. Podignite vaše lepe glave visoko i shvatite da u životu sve ima smisla, ako ne vidite sada videćete sutra. Za muške Rakove, ovo je vreme vaših moći, odluka i onako preuzmite ulogu „velikog tate“ jer vam to baš dobro stoji!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD