Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

05.-11. XII 2011

Dugo očekivani strelčevski oporavak berzi konačno je stigao prošle nedelje. U tipičnom maniru Strelca, uopšte nije bio skroman i desio se širom sveta. Strelca jednostavno morate da volite kada se ponaša na taj način. To je kao kada Deda Mraz konačno stigne, iako malo kasni. Pa, možda je pre nedelju dana bio pod uticajem tranzitnog Saturna.

            Većina berzi je pala na dno 25. novembra, prethodnog petka, koji je prema principima finansijske Astrologije prema kojima se određuje najpovoljnije vreme za trgovinu na berzi, bio tačan datum kritičnog preokreta. Svetske berze su, odmah na početku nove nedelje, skočile sa tih najnižih vrednosti. U Evropi, holandski AEX indeks, je 25. novembra pao na najnižu vrednosti od 268.75, sa koje se, samo nedelju dana kasnije, 2. decembra, oporavio na najvišu vrednost od 303.82, što je dobit od 13%. U istom intervalu od nedelju dana, nemački DAX se oporavio sa 5366 na 6165 (+14.9%), londonski FTSE sa 5075 na 5595 (+10.2%), a ciriški SMI indeks sa 5307, od 23. novembra, na 5766 (+10 %). Moskvski MICEX indeks se oporavio sa 1383 na 1523 (+10 %). Dobit u Evropi bila je rezultat dogovora koji je postignut u vezi sa evro dužničkom krizom između Evropske centralne banke i vlade evro zone. Investitori su u potrazi za nečim što je izvesno bar na neko vreme. Pa ipak, još uvek ništa nije definitivno. Možda će postati izvesnije kada se lideri sastanu 9. decembra na samitu evro zone u Briselu. Zanimljivo je da će se ovaj sastanak održati 10. decembra, na pomračenje Meseca i na dan kada Uran menja pravac i kreće direktno. Više o tome kasnije.

            U Aziji i pojasu Pacifika, dobit je mnogo manja. Australijski All Ordinaries, hongkongški Hang Seng, a i tokijski Nikkei indeksi su se, od 25. novembra do 2. decembra, oporavili od 6.3 - 9.6%. Kineski Shanghai indeks nije ponovio ovaj obrazac, već je pao na trostruko dno u odnosu na svoju godišnju najnižu vrednost, pošto je 30. novembra pao na 2319​​.

            U SAD, Dow Jones Industrial Average je prošlog petka, 25. novembra, pao na dno, na 11,231, što je sa berzanske tačke gledišta bila najgora nedelja Dana zahvalnosti za poslednjih 70 godina. Ali u ponedeljak, 28. novembra, skočio je skoro 290 poena, a u sredu još skoro 500 poena. Do petka, DJIA je skočila na 12.146, što je dobit od preko 900 poena u odnosu na sumorne performanse od prethodne nedelje, pre vraćanja onih 100 poena od petka. Sada to mnogo više liči na Strelca koga znamo i volimo! NASDAQ Composite je, u odnosu na najnižu vrednost od 25. novembra, od 2441, nedelju dana kasnije, 2. decembra, skočio na najvišu vrednost od 2659, što je dobit od 9%. Brazilska Bovespa i argentinski Merval indeks su se oporavili 8,1% u odnosu na najniže vrednosti od prethodne nedelje.

            Zlato i srebro su takođe ponovo pokazali znake života. Nakon pada na najnižu vrednost 21. novembra, od 1667, zlato se u petak, 2. decembra, značajno oporavilo na 1767. Srebro se takođe ponašalo na način koji se uklapa u simboliku Strelca, i u istom ovom periodu je sa najniže vrednosti od 3065, skočilo na 3374. Mada su ovo sve pozitivni znaci, ovi plemeniti metali su još uvek ispod svojih najnižih vrednosti iz prve polovine ovog primarnog ciklusa (zlato 1804, srebro 3570). Kada pređu ovaj nivo, oni će reafirmisati tržište bika i biće "u sred trke", što je omiljena Strelčeva disciplina, jer je simbol Strelca kentaur, polu- čovek, polu- konj. Do tada je samo polu-čovek.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD