Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 17.08.2015

U tipičnom maniru retrogradne Venere berza širom sveta ne može da se odluči da li će biti bikovska i medveđa. Trenutno nema onakvog aspekta između najudaljenijih planeta našeg solarnog sistema kao onaj koji se desio u Martu, kada su se Uran i Pluton našli u kvadratu, međutim pitamo se šta će prodrmati pre mundane događaje: Jupiter opozicija Neptun koja će se desiti 17. septembra ili Saturn u kvadratu sa Neptunom pred kraj Novembra?

U svakom slučaju, možda će sredina perioda retrogradne Venere doneti promene das vim tržištima. Jer retrogradna Venera je jedan od najinteresantnijih geokosmičnik fenomena. Kako se vidi sa Zemlje, Venera izgleda kao da ide unazad na nebu svakih otprilike 19 meseci. Ovaj deo nijo toliko neuobičajen. Međutim, ono što je neuobičajeno jested a se svaki peti ciklus retrogradne Venere dešava u skoro identičnom delu zodijaka. Ovo zaokružuje period od 8 godina, a kada se ovih pet tačaka spoji, dobija se savršen pentragram.

Iako je ovo najinteresantnije iz matematičkog ugla, mi se interesujemo pre svega zbog povezanosti ovih tačaka sa ljudskim ciklusima – pre svega ekonosmkim i finansijskim. Period retrogradne Venere traje oko 43 dana (u trenutnom slučaju od 25. jula do 06. septembra). Prema studijama finansijske astrologije, retrogradnost ima veze do čak 78% sa primarnim i velikim ciklusom na SAD berzi. U ovom period se može očekivati preokret na tržištu iako se trebamo podsetiti pravila (Merimanovo pravilo): ukoliko se tržište na obrne u toku retrogradnog perioda, očekuje se promena prilikom direktnog prolaska planete preko središnje tačke retrogradnog hoda. Ovo se takođe odnosi i na retrogradnog Merkura.

U bankarskim i ekonomskim terminima Venera vlada novcem i njegovom vrednošću. Vrednost novca Vrednost novca je u mnogome u funkciji interesa politike centralnih svetskih banaka. Ukoliko zemlja želi da svoju valutu podigne u odnosu na neku drugu, tipično podiže svoje kratkoročne rate, i obrnuto. Naravno, mnogo je komplikovanije to sada u svetu izvesti s obzirom da se mnoge nacije utrkuju koja će ponuditi jeftiniju valutu. Svetski rat valutama se nastavlja, ali banke (kao što su Federalne Rezerve) ne mogu ići još niže, te je očekivanje da će se rate Fed.Rezervi uskoro povećati. Vreme kada će ovo biti objavljeno vrlo lagano može odgovarati preriodu retrogradne Venere, jer je ovo vreme kada se centralni bankari često premišljaju u vezi monetarne politike.

Drugi važan geokosmički ciklus počinje ove nedelje, 11. avgusta. To će se desiti sa prelaskom Jupitera u Devicu, gde će ostati sve do 9. septembra 2016. Klasična astrologija bi govorila o zapošljavanju, koje će nastaviti da raste tokom ovog perioda, jer Jupiter vlada rastom a Devica poslom (i zdravstvom).

Od još veće važnosti za nas je veza ove planete sa ovim znakom u dugoročnom ciklusu u odnosu na zlato. Jupiter u Devici će ovaj put započeti trogodišnji period koji je istorijski sličan onima sa velikim i čestim promenama na tržištu plemenitih metala.

Ovo je prednost finansijske astrologije u kombinaciji sa studijama ciklusa. Daje jednu dodatnu pomoć tajmingu koju ni jedna druga studija ne može omogućiti, jer u finansijskom smislu, tajming je sve. Pa…skoro sve. Cene su takođe važne. Skoro važne kao i znanje – prepoznavanje kada će određene cene u određenom vremenu biti izuzetne prilike. Jupiter (prilike) u Devici (preciznost) uskoro počinje. Budite kao Devica. Držite se za svoje sedište i naoštrite olovke…ups..kompjutere i digitrone.

                                     

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD