Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 10. do 17. avgusta 2015.

Ove će sedmice Jupiter promeniti znak i nakon godinu dana boravka u znaku Lava, sada ući u skromni i radni znak Device. Njegovo putovanje kroz ovaj znak trajaće godinu dana, a trenutak kada bude ulazio opisaće nam kakva nas sreća (Jupiter) očekuje ove godine. Pored Jupitera, glavnu igru odigraće Merkur i Sunce, neizmenično smenjivajući se na nebu. Merkur će imati kontakt sa Neptunom (Merkur opozicija Neptun) i Plutonom (Merkur trigon Pluton), dok će Sunce probuditi i osloboditi sve što vas koči i sprečava da idete ka svojim iskrenim željama i ljubavima. Ono što će nakon toga doći jeste dugo očekivani susret Sunca i Venere. Neki će se vratiti starim ljubavima, neki će ih se rado prisetiti, ali morati da prihvate kraj, jer nakon tog kraja dolazi jedan sasvim novi početak.

Prvi dan sedmice obećava vrlo lepe kontakte, susrete i prijatnu komunikaciju. Mesec će toga dana, iz znaka Blizanaca, praviti protočne kontakte sa Venerom i Jupiterom, pa je ovo idealan dan za putovanje ili bar šetnju, izlazak sa partnerom ili nekim ko vam je jako blizak i koga volite (Mesec sekstil Venera). Tokom poslepodneva, Mesec menja znak i ulazi u znak Raka, što će mnoge raznežiti i razmaziti. Bićete skloni izlivima nežnosti i trebaćete više nego obično te suptilne i nežne trenutke.

Drugog dana sedmice Jupiter ulazi u znak Device, a za vas počinje jedan potpuno novi period. Trenutak kada Jupiter staje na 00°Device, opisuje generalno atmosferu na nebu tokom cele godine. Jupiter će imati konjunkciju sa Merkurom, opoziciju sa Neptunom, kvadrat sa Saturnom iz različitih znakova kao i konjunkciju sa Venerom, koja u svojoj retrogradnosti hita ka Suncu.

Lagana i kraljevska energija Lava je iza vas. Sada se pripremite za prekovremeni rad ili dodatni posao. Za posvećenost i redovnost. Dispozitor Jupitera je Merkur koji je takođe u znaku Device, ali i u opziciji sa Neptunom u orbisu 2°, pa budite oprezni sa novcem posebno ako su novi poslovi u pitanju. Takođe, svaka sumnjiva investicija ili ona koja vam zvuči toliko dobro da izgleda nestvarno (Merkur opozicija Neptun), budite sigurni da će i ostati samo u sferi nerealnih priča. Devica je vrlo jednostavan znak i ona svoju materijalizaciju postiže isključivo konkretnim i realnim radom, često i preteranim, ali ove vam godine obaveze neće teško pasti. Naprotiv, posvećenost i rad mogu vam biti često način da druge stvari u svom životu postavite na svoje mesto i odredite svoje prioritete.

Mnogi će krenuti u privatni biznis, drugi će započeti radove oko kuće ili bar pokrenuti određene planove oko osnivanja porodice i novog doma (Merkur sekstil Mesec). Ovo je takođe, godina u kojoj ćete imati više sreće i podršku žena, bilo majke, supruge ili jednostavno poslovnog ženskog partnera.

Druga polovina sedmice je u simoblici Sunca. Prvo će u petak Mesec napraviti konjunkciju sa Suncem, a odmah sledećeg dana Sunce će imati divnu konjunkciju sa Venerom koja će pokrenuti i probuditi mnoge ljubavne priče. Kako je Venera retrogradna i susret je u Lavu (nema daljeg dispozitora) ovo je vrlo moćna i stabilna – jaka priča. Ova Venera je vrlo slaba naspram Sunca i celi svoj retrogradni hod kao da je posvetila tom susretu. Venera predstavlja sve ono što volite i koga volite, a susret sa Suncem doneće više Svetla da možete neke stvari bolje sagledati. Što se ljubavi tiče, mnoge će stare priče oživeti, mnoge stare ljubavi postati aktuelne, ali mnoge će doživeti svoj kraj. Sunce vam daje mogućnost izbora, a vi ćete se osećati da ste do tog trenutka živeli u mraku i odjednom je neko upalio svetlo čime vam je pomogao da neke stvari vidite potpuno drugačije, ali krajnje realno i istinito. Želećete najbolje za sebe, jer Venera u Lavu sa Suncem to i jeste. A najbolje od svega je to što će mnogi biti vredni (Jupiter u Devici) i želeti najbolje za sebe u ovoj godini, pa ćete naći vremena za neki tečaj ili školu nečega što vam je do sada predstavljalo hobi ili dodatno zanimanje. U svakom slučaju nešto što volite i što vas čini boljim.

A Mesec je posednjeg dana u Devici i iako će od vas tražiti neku akciju, dok sedite da radite, zaboravite sve poslove, zaboravite sve obaveze, utonite  sa Jupiterom i bogatstvom koje vam knjiga pruža. Opustite se i otplovite putem priča u čarobni svet mašte i snova.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD