Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 10. do 17. avgusta 2015.

Ove će sedmice Jupiter promeniti znak i nakon godinu dana boravka u znaku Lava, sada ući u skromni i radni znak Device. Njegovo putovanje kroz ovaj znak trajaće godinu dana, a trenutak kada bude ulazio opisaće nam kakva nas sreća (Jupiter) očekuje ove godine. Pored Jupitera, glavnu igru odigraće Merkur i Sunce, neizmenično smenjivajući se na nebu. Merkur će imati kontakt sa Neptunom (Merkur opozicija Neptun) i Plutonom (Merkur trigon Pluton), dok će Sunce probuditi i osloboditi sve što vas koči i sprečava da idete ka svojim iskrenim željama i ljubavima. Ono što će nakon toga doći jeste dugo očekivani susret Sunca i Venere. Neki će se vratiti starim ljubavima, neki će ih se rado prisetiti, ali morati da prihvate kraj, jer nakon tog kraja dolazi jedan sasvim novi početak.

Prvi dan sedmice obećava vrlo lepe kontakte, susrete i prijatnu komunikaciju. Mesec će toga dana, iz znaka Blizanaca, praviti protočne kontakte sa Venerom i Jupiterom, pa je ovo idealan dan za putovanje ili bar šetnju, izlazak sa partnerom ili nekim ko vam je jako blizak i koga volite (Mesec sekstil Venera). Tokom poslepodneva, Mesec menja znak i ulazi u znak Raka, što će mnoge raznežiti i razmaziti. Bićete skloni izlivima nežnosti i trebaćete više nego obično te suptilne i nežne trenutke.

Drugog dana sedmice Jupiter ulazi u znak Device, a za vas počinje jedan potpuno novi period. Trenutak kada Jupiter staje na 00°Device, opisuje generalno atmosferu na nebu tokom cele godine. Jupiter će imati konjunkciju sa Merkurom, opoziciju sa Neptunom, kvadrat sa Saturnom iz različitih znakova kao i konjunkciju sa Venerom, koja u svojoj retrogradnosti hita ka Suncu.

Lagana i kraljevska energija Lava je iza vas. Sada se pripremite za prekovremeni rad ili dodatni posao. Za posvećenost i redovnost. Dispozitor Jupitera je Merkur koji je takođe u znaku Device, ali i u opziciji sa Neptunom u orbisu 2°, pa budite oprezni sa novcem posebno ako su novi poslovi u pitanju. Takođe, svaka sumnjiva investicija ili ona koja vam zvuči toliko dobro da izgleda nestvarno (Merkur opozicija Neptun), budite sigurni da će i ostati samo u sferi nerealnih priča. Devica je vrlo jednostavan znak i ona svoju materijalizaciju postiže isključivo konkretnim i realnim radom, često i preteranim, ali ove vam godine obaveze neće teško pasti. Naprotiv, posvećenost i rad mogu vam biti često način da druge stvari u svom životu postavite na svoje mesto i odredite svoje prioritete.

Mnogi će krenuti u privatni biznis, drugi će započeti radove oko kuće ili bar pokrenuti određene planove oko osnivanja porodice i novog doma (Merkur sekstil Mesec). Ovo je takođe, godina u kojoj ćete imati više sreće i podršku žena, bilo majke, supruge ili jednostavno poslovnog ženskog partnera.

Druga polovina sedmice je u simoblici Sunca. Prvo će u petak Mesec napraviti konjunkciju sa Suncem, a odmah sledećeg dana Sunce će imati divnu konjunkciju sa Venerom koja će pokrenuti i probuditi mnoge ljubavne priče. Kako je Venera retrogradna i susret je u Lavu (nema daljeg dispozitora) ovo je vrlo moćna i stabilna – jaka priča. Ova Venera je vrlo slaba naspram Sunca i celi svoj retrogradni hod kao da je posvetila tom susretu. Venera predstavlja sve ono što volite i koga volite, a susret sa Suncem doneće više Svetla da možete neke stvari bolje sagledati. Što se ljubavi tiče, mnoge će stare priče oživeti, mnoge stare ljubavi postati aktuelne, ali mnoge će doživeti svoj kraj. Sunce vam daje mogućnost izbora, a vi ćete se osećati da ste do tog trenutka živeli u mraku i odjednom je neko upalio svetlo čime vam je pomogao da neke stvari vidite potpuno drugačije, ali krajnje realno i istinito. Želećete najbolje za sebe, jer Venera u Lavu sa Suncem to i jeste. A najbolje od svega je to što će mnogi biti vredni (Jupiter u Devici) i želeti najbolje za sebe u ovoj godini, pa ćete naći vremena za neki tečaj ili školu nečega što vam je do sada predstavljalo hobi ili dodatno zanimanje. U svakom slučaju nešto što volite i što vas čini boljim.

A Mesec je posednjeg dana u Devici i iako će od vas tražiti neku akciju, dok sedite da radite, zaboravite sve poslove, zaboravite sve obaveze, utonite  sa Jupiterom i bogatstvom koje vam knjiga pruža. Opustite se i otplovite putem priča u čarobni svet mašte i snova.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD