Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 17. avgusta 2015.

Ove će sedmice Jupiter promeniti znak i nakon godinu dana boravka u znaku Lava, sada ući u skromni i radni znak Device. Njegovo putovanje kroz ovaj znak trajaće godinu dana, a trenutak kada bude ulazio opisaće nam kakva nas sreća (Jupiter) očekuje ove godine. Pored Jupitera, glavnu igru odigraće Merkur i Sunce, neizmenično smenjivajući se na nebu. Merkur će imati kontakt sa Neptunom (Merkur opozicija Neptun) i Plutonom (Merkur trigon Pluton), dok će Sunce probuditi i osloboditi sve što vas koči i sprečava da idete ka svojim iskrenim željama i ljubavima. Ono što će nakon toga doći jeste dugo očekivani susret Sunca i Venere. Neki će se vratiti starim ljubavima, neki će ih se rado prisetiti, ali morati da prihvate kraj, jer nakon tog kraja dolazi jedan sasvim novi početak.

Prvi dan sedmice obećava vrlo lepe kontakte, susrete i prijatnu komunikaciju. Mesec će toga dana, iz znaka Blizanaca, praviti protočne kontakte sa Venerom i Jupiterom, pa je ovo idealan dan za putovanje ili bar šetnju, izlazak sa partnerom ili nekim ko vam je jako blizak i koga volite (Mesec sekstil Venera). Tokom poslepodneva, Mesec menja znak i ulazi u znak Raka, što će mnoge raznežiti i razmaziti. Bićete skloni izlivima nežnosti i trebaćete više nego obično te suptilne i nežne trenutke.

Drugog dana sedmice Jupiter ulazi u znak Device, a za vas počinje jedan potpuno novi period. Trenutak kada Jupiter staje na 00°Device, opisuje generalno atmosferu na nebu tokom cele godine. Jupiter će imati konjunkciju sa Merkurom, opoziciju sa Neptunom, kvadrat sa Saturnom iz različitih znakova kao i konjunkciju sa Venerom, koja u svojoj retrogradnosti hita ka Suncu.

Lagana i kraljevska energija Lava je iza vas. Sada se pripremite za prekovremeni rad ili dodatni posao. Za posvećenost i redovnost. Dispozitor Jupitera je Merkur koji je takođe u znaku Device, ali i u opziciji sa Neptunom u orbisu 2°, pa budite oprezni sa novcem posebno ako su novi poslovi u pitanju. Takođe, svaka sumnjiva investicija ili ona koja vam zvuči toliko dobro da izgleda nestvarno (Merkur opozicija Neptun), budite sigurni da će i ostati samo u sferi nerealnih priča. Devica je vrlo jednostavan znak i ona svoju materijalizaciju postiže isključivo konkretnim i realnim radom, često i preteranim, ali ove vam godine obaveze neće teško pasti. Naprotiv, posvećenost i rad mogu vam biti često način da druge stvari u svom životu postavite na svoje mesto i odredite svoje prioritete.

Mnogi će krenuti u privatni biznis, drugi će započeti radove oko kuće ili bar pokrenuti određene planove oko osnivanja porodice i novog doma (Merkur sekstil Mesec). Ovo je takođe, godina u kojoj ćete imati više sreće i podršku žena, bilo majke, supruge ili jednostavno poslovnog ženskog partnera.

Druga polovina sedmice je u simoblici Sunca. Prvo će u petak Mesec napraviti konjunkciju sa Suncem, a odmah sledećeg dana Sunce će imati divnu konjunkciju sa Venerom koja će pokrenuti i probuditi mnoge ljubavne priče. Kako je Venera retrogradna i susret je u Lavu (nema daljeg dispozitora) ovo je vrlo moćna i stabilna – jaka priča. Ova Venera je vrlo slaba naspram Sunca i celi svoj retrogradni hod kao da je posvetila tom susretu. Venera predstavlja sve ono što volite i koga volite, a susret sa Suncem doneće više Svetla da možete neke stvari bolje sagledati. Što se ljubavi tiče, mnoge će stare priče oživeti, mnoge stare ljubavi postati aktuelne, ali mnoge će doživeti svoj kraj. Sunce vam daje mogućnost izbora, a vi ćete se osećati da ste do tog trenutka živeli u mraku i odjednom je neko upalio svetlo čime vam je pomogao da neke stvari vidite potpuno drugačije, ali krajnje realno i istinito. Želećete najbolje za sebe, jer Venera u Lavu sa Suncem to i jeste. A najbolje od svega je to što će mnogi biti vredni (Jupiter u Devici) i želeti najbolje za sebe u ovoj godini, pa ćete naći vremena za neki tečaj ili školu nečega što vam je do sada predstavljalo hobi ili dodatno zanimanje. U svakom slučaju nešto što volite i što vas čini boljim.

A Mesec je posednjeg dana u Devici i iako će od vas tražiti neku akciju, dok sedite da radite, zaboravite sve poslove, zaboravite sve obaveze, utonite  sa Jupiterom i bogatstvom koje vam knjiga pruža. Opustite se i otplovite putem priča u čarobni svet mašte i snova.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD