Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.jula do 02.avgusta 2015

Prosto je neverovatno koliko se brzo stvari menjaju ovih dana. Teško je i poverovati da je prošle sedmice svet bio na ivici zbog Grčke i Irana. Ove sedmice, to je već stara vest, a glasine šuškaju o Donaldu Trampu i njegovom priznanju mogućnosti da bude nezavisni kandidat. Gde li ste prvi put čitali o tome?  

Prošle sedmice je izgledalo da će indeksi mnogih svetskih berzi dosegnuti nove višegodišnje ili rekordne visine. Dva jesu – Ciriški SMI indeks i NASDAQ SAD-a. Ove sedmice, svi su izgledali kao da će pasti niže nego ikad poslednjih meseci, a počeo novi period u kom bi cene određenih vrednosnih papira padale. Dobrodošli u sred troduple promene pravca planeta Venere, Urana i Saturna. Upravo smo u njoj, i prethodna sedmica je savršen odraz onoga čemu sluti. Prethodne sedmice stvari su izgledale da idu u jednom, a ove nedelje kao da idu u sasvim drugom pravcu.   

Ne samo to, već je i zaokret Venere i Urana u retrogradan hod ove sedmice već počeo da zadaje svoje udarce. Prošlonedeljna kolumna je tvrdila: “Kada se Uran aktivira sa Venerom, lični libido se takođe protrese. To je sjajno vreme da nas privuku novi ljudi. Možda i nije baš sjajno onima koji su u dugim vezama. Dugoročna partenrstva (bilo ljubavna ili politička )bi mogla biti napeta... Novi flert može biti uzbudljiv i intrigantan, ali ne i dobar za sigurnost dugoročnog partnerstva. Potrebno je tako puno vremena da se poverenje izgradi, a tako kratko da se uništi.”

Da li sam u prethodnim kolumnama pomenuo da Uran vlada kompjuterima? Prethodne sedmice je hakovan AshleyMadison sajt, za venčane koji vole da varaju. Hakeri su pretili da će objaviti imena svih tih muškaraca, gde govorimo o 37 miliona uključenih korisnika. Tu se radi o popriličnom varanju, razotkrivenom od strane drugih varalica poznatih kao hakeri, što je deo velikog internacionalnog problema varanja koje se odvija. Veći problem ne predstavljaju prevaranti websajta ”Život je kratak. Doživi avanturu.” (Life is Short. Have an Affair), već stalno povećano kršenje bezbednosti na ineternetu od strane pravih svetskih varalica – lopovi tamnih noći, koji su pronašli svoju sudbinu tokom trogodišnjeg tranzita Urana u kvadratu sa Plutonom, od juna 2012, zaključno sa martom 2015. Izmile i uništavaju živote i poslove, poput termita na steroidima. Uran vlada kompjuterima. Pluton vlada gubitkom…svega. Ali sa Plutonom, postoji period inkubacije pre no što se prava šteta uvidi. Period inkubacije je gotov, sada žanju pustoš i poslovi i pojedinci koje su ovi njuejdž (novo doba) uništitelji progresa oslobodili. Možda će baš ovo, više od svega, podstaći ozbiljan ekonomski pad svetske ekonomije. Tu se ne radi samo o pojedinačnim samostalnim hakerima. Radi se o državama koje hakuju kompjutere drugih država. Inovacija je težak posao. Mnogo je lakše ukrasti tuđe inovacije, naročito ako znate da nećete morati da snosite posledice.

Kratkoročna geokosmička predviđanja

Nema mnogo toga da se doda prošlonedeljnoj kolumni, koja je opisala trenutno važeću klimu tržišta. Velike promene se kuvaju, kako Mars kvadrira Urana, a Venera se okreće u retrogradan hod u subotu 25-tog jula. 1. – 2. avgusta Saturn će krenuti retrogradno, a 3. Avgusta, Jupiter i Saturn će formirati kvadrat. Takođe se sledećeg petka javlja plavi mesec, drugi uštap u jednom kalendarskom mesecu.  

Velike promene su na mundanom nivou, u geopolitičkom svetu, politikama centralnih banaka, i na finansijskim tržištima. Velike erupcije se takođe mogu očekivati od majke prirode, jer Uran sa Saturnom vlada zemljotresima i nestancima struje, kao i iznenadnim hakerskim poduhvatima. Svetla strana je ta što je ovo vreme velikih uzbuđenja i iznenadnih otrkića ili novosti. Ipak, ovo nije vreme stabilnosti, tako da ako stvari ne idu baš najbolje, samo pričekajte i već za oko sat se mogu potpuno promeniti. Naravno, to se dešava i u obratnom smeru. Ne budite spokojni ako stvari idu dobro, i nemojte se uznemiravati ukoliko ne idu. Stvari nisu onakve kakvima se čine sada, zato se ne privikavajte mnogo. Ni ne možete.  Samo budite fleksibilni. Što ste rigidniji, to više boli. Što ste prilagodljiviji, bolje ćete moći da sagledate nove mogućnosti za koje nikada niste mislili da su moguće.

Kao što Dipak Čopra peva u jednoj od svojih meditacija: ”Svaka odluka koju doneseš je izbor između prigovaranja i čuda.”

 

 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD