Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.07. do 02.08.2015

Venera je u subotu 25.07. krenula retrogradno, a sa njenom retrogradnošću kao da je sve stalo. Ove sedmice, sve do kraja nedelje, neće biti egzaktnih planetarnih aspekata sem Mesečevih. Sve kao da se povinulo i priklonilo njenom Venerijanskom veličanstvu (retrogradna Venera). Još kada bude u petak ušla u znak Lava, još više će doći do izražaja njene potrebe i važnost. Zato, ove dane posvetite ljubavi, partnerstvu i organiziranju finansija.

Nedelja počinje Mesecom u znaku Strelca koji će praviti divne aspekte sa Merkurom, Uranom i Jupiterom. Jedino će Neptun prvog dana doneti malo konfuzije i nesigurnost (Mesec kvadrat Neptun), ali uz malo truda i volje, svaki se aspekt može prevazići. Ponedaljak i utorak su dani kada trebate da se posvetite nekim kreativnim stvarima. Pokrenite svoju inspirativnost i uradite bar jednu umetničku stvar. Budite kreativni i pokušajte da prijatno iznenadite nekog svojom ličnom kreacijom. Neka to bude poklon ili gest koji će biti originalan i samo vaša ideja (Mesec trigon Uran).

Neki će već drugog dana posetiti prijatelje ili otputovati sa njima (Mesec u Strelcu trigon Jupiter, trigon Uran). Odličan dan za druženje i opuštanje, a kako je slobodna volja vrlo naglašena, slobodno birajte ljude kojima ćete pokloniti svoje vreme i energiju. Društvene mreže su uvek naglašenije i kontakti pojačani kada se Mesec na nebu Uranu smeje (Mesec trigon Uran).

Krajem drugog dana, Mesec polako ulazi u svoj znak tišine, za astrologe je to znak izgona, ali za mnoge znak mudrosti i blage melanholije i sete. Zato, nemojte se iznenaditi ako vas večernji sati drugog dana sedmice, uhvate u čudnom ili bolje rečeno, setnom raspoloženju. Ispunite tu simboliku i umesto da analizirate svoja osećanja i emocije, pročitajte neku ljubavnu knjigu illi pogledajte neki ljubavni film o zaljubljenim, a usamljenim ljubavnim srcima. Ako vas i rastuže tuđe priče, pustiite suzu, neka očisti sve boli koje su se negde duboko u vama skrile i neka tuđe priče skriju istinu i razlog za to.

Četvrtak vam može biti pomalo stresan dan, jer na nebu Mesec pravi izazovne aspekte sa Marsom i Uranom, tek će na kraju Saturn dati podršku onim najupornijim i najistrajnijim (Mesec sekstil Saturn). Ali tog dana pokušajte da izbegnete svaki sukob. Venera je još uvek na nula Device, pa razlog stresa mogu biti finasije ili posao. Kako je Devica, takođe znak koji govori o polovnim stvarima, tada su mogući razni kvarovi u stanu, čije se saniranje iz nekog razloga može odgoditi. Ne izigravajte majstora u kući, uštedeti na tome nećete (Venera i Devici), ali veće probleme sigurno možete napraviti. Sa Uranom i Marsom, problem instalacije, struje ili kvar tehnike je izvesna.

Takođe, rešavanje nesporazuma ili probelma preko mail-ova, društvenih mreža ili sličnih Uranovskih komunikacija, zaboravite, jer nećete time ništa postići (Mesec kvadrat Uran). Ponekad je ćutanje najbolji odgovor koji možete dati.

I na kraju dugo očekivana „retrogradna Venera u Lavu“, ponovo će zablistati u tom znaku. Mnogi će se Lavovi veseliti, ali biće i onih koje će ovaj tranzit prilično uznemiriti. Venera u retrogradnom i Saturn u svom direktnom hodu, uticaće na finansije, pa nemojte se iznenaditi ukoliko vam neki zakasneli ili potpuno zaboravljeni račun stigne na naplatu. Visina računa može biti iznenađujuće visoka, pa vam to može doneti nemir. U petak će Venera ući u znak Lava, kada Mesec iz Vodolije bude pravio opoziciju sa Suncem, što će dosta uticati i na partnerske odnose. Smanjite ego, saslušajte drugu stranu, pa sve i da ste u pravu, pustite. Ukoliko ste svesni da neko greši, shvatite da možda i treba da prođe kroz takvo iskustvo, zato odustanite od savetovanja ili bilo kakve vrsta ubeđivanja. Učenje kroz sopstvena iskustva i greške je jedino pravo i korisno...sve ostalo je samo priča.

Poslednjeg dana sedmice, utihnuće Mesec (Mesec u Ribama) utišaćete se i vi, jedino Merkur neće biti miran, ali opet će i on imati neki svoj tihi svet. Merkur će vam sa Uranom doneti mnoštvo kreativnih ideja i zamisli, koje bi najbolje bilo da zapišete, jer će vam kasnije biti od velike koristi. Iskoristite svoju genijalnost i originalnost i pokušajte da stvorite nešto od nje i iskoristite je u najboljem mogućem svetlu. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD