Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.07. do 02.08.2015

Venera je u subotu 25.07. krenula retrogradno, a sa njenom retrogradnošću kao da je sve stalo. Ove sedmice, sve do kraja nedelje, neće biti egzaktnih planetarnih aspekata sem Mesečevih. Sve kao da se povinulo i priklonilo njenom Venerijanskom veličanstvu (retrogradna Venera). Još kada bude u petak ušla u znak Lava, još više će doći do izražaja njene potrebe i važnost. Zato, ove dane posvetite ljubavi, partnerstvu i organiziranju finansija.

Nedelja počinje Mesecom u znaku Strelca koji će praviti divne aspekte sa Merkurom, Uranom i Jupiterom. Jedino će Neptun prvog dana doneti malo konfuzije i nesigurnost (Mesec kvadrat Neptun), ali uz malo truda i volje, svaki se aspekt može prevazići. Ponedaljak i utorak su dani kada trebate da se posvetite nekim kreativnim stvarima. Pokrenite svoju inspirativnost i uradite bar jednu umetničku stvar. Budite kreativni i pokušajte da prijatno iznenadite nekog svojom ličnom kreacijom. Neka to bude poklon ili gest koji će biti originalan i samo vaša ideja (Mesec trigon Uran).

Neki će već drugog dana posetiti prijatelje ili otputovati sa njima (Mesec u Strelcu trigon Jupiter, trigon Uran). Odličan dan za druženje i opuštanje, a kako je slobodna volja vrlo naglašena, slobodno birajte ljude kojima ćete pokloniti svoje vreme i energiju. Društvene mreže su uvek naglašenije i kontakti pojačani kada se Mesec na nebu Uranu smeje (Mesec trigon Uran).

Krajem drugog dana, Mesec polako ulazi u svoj znak tišine, za astrologe je to znak izgona, ali za mnoge znak mudrosti i blage melanholije i sete. Zato, nemojte se iznenaditi ako vas večernji sati drugog dana sedmice, uhvate u čudnom ili bolje rečeno, setnom raspoloženju. Ispunite tu simboliku i umesto da analizirate svoja osećanja i emocije, pročitajte neku ljubavnu knjigu illi pogledajte neki ljubavni film o zaljubljenim, a usamljenim ljubavnim srcima. Ako vas i rastuže tuđe priče, pustiite suzu, neka očisti sve boli koje su se negde duboko u vama skrile i neka tuđe priče skriju istinu i razlog za to.

Četvrtak vam može biti pomalo stresan dan, jer na nebu Mesec pravi izazovne aspekte sa Marsom i Uranom, tek će na kraju Saturn dati podršku onim najupornijim i najistrajnijim (Mesec sekstil Saturn). Ali tog dana pokušajte da izbegnete svaki sukob. Venera je još uvek na nula Device, pa razlog stresa mogu biti finasije ili posao. Kako je Devica, takođe znak koji govori o polovnim stvarima, tada su mogući razni kvarovi u stanu, čije se saniranje iz nekog razloga može odgoditi. Ne izigravajte majstora u kući, uštedeti na tome nećete (Venera i Devici), ali veće probleme sigurno možete napraviti. Sa Uranom i Marsom, problem instalacije, struje ili kvar tehnike je izvesna.

Takođe, rešavanje nesporazuma ili probelma preko mail-ova, društvenih mreža ili sličnih Uranovskih komunikacija, zaboravite, jer nećete time ništa postići (Mesec kvadrat Uran). Ponekad je ćutanje najbolji odgovor koji možete dati.

I na kraju dugo očekivana „retrogradna Venera u Lavu“, ponovo će zablistati u tom znaku. Mnogi će se Lavovi veseliti, ali biće i onih koje će ovaj tranzit prilično uznemiriti. Venera u retrogradnom i Saturn u svom direktnom hodu, uticaće na finansije, pa nemojte se iznenaditi ukoliko vam neki zakasneli ili potpuno zaboravljeni račun stigne na naplatu. Visina računa može biti iznenađujuće visoka, pa vam to može doneti nemir. U petak će Venera ući u znak Lava, kada Mesec iz Vodolije bude pravio opoziciju sa Suncem, što će dosta uticati i na partnerske odnose. Smanjite ego, saslušajte drugu stranu, pa sve i da ste u pravu, pustite. Ukoliko ste svesni da neko greši, shvatite da možda i treba da prođe kroz takvo iskustvo, zato odustanite od savetovanja ili bilo kakve vrsta ubeđivanja. Učenje kroz sopstvena iskustva i greške je jedino pravo i korisno...sve ostalo je samo priča.

Poslednjeg dana sedmice, utihnuće Mesec (Mesec u Ribama) utišaćete se i vi, jedino Merkur neće biti miran, ali opet će i on imati neki svoj tihi svet. Merkur će vam sa Uranom doneti mnoštvo kreativnih ideja i zamisli, koje bi najbolje bilo da zapišete, jer će vam kasnije biti od velike koristi. Iskoristite svoju genijalnost i originalnost i pokušajte da stvorite nešto od nje i iskoristite je u najboljem mogućem svetlu. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD