Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.07. do 02.08.2015

Venera je u subotu 25.07. krenula retrogradno, a sa njenom retrogradnošću kao da je sve stalo. Ove sedmice, sve do kraja nedelje, neće biti egzaktnih planetarnih aspekata sem Mesečevih. Sve kao da se povinulo i priklonilo njenom Venerijanskom veličanstvu (retrogradna Venera). Još kada bude u petak ušla u znak Lava, još više će doći do izražaja njene potrebe i važnost. Zato, ove dane posvetite ljubavi, partnerstvu i organiziranju finansija.

Nedelja počinje Mesecom u znaku Strelca koji će praviti divne aspekte sa Merkurom, Uranom i Jupiterom. Jedino će Neptun prvog dana doneti malo konfuzije i nesigurnost (Mesec kvadrat Neptun), ali uz malo truda i volje, svaki se aspekt može prevazići. Ponedaljak i utorak su dani kada trebate da se posvetite nekim kreativnim stvarima. Pokrenite svoju inspirativnost i uradite bar jednu umetničku stvar. Budite kreativni i pokušajte da prijatno iznenadite nekog svojom ličnom kreacijom. Neka to bude poklon ili gest koji će biti originalan i samo vaša ideja (Mesec trigon Uran).

Neki će već drugog dana posetiti prijatelje ili otputovati sa njima (Mesec u Strelcu trigon Jupiter, trigon Uran). Odličan dan za druženje i opuštanje, a kako je slobodna volja vrlo naglašena, slobodno birajte ljude kojima ćete pokloniti svoje vreme i energiju. Društvene mreže su uvek naglašenije i kontakti pojačani kada se Mesec na nebu Uranu smeje (Mesec trigon Uran).

Krajem drugog dana, Mesec polako ulazi u svoj znak tišine, za astrologe je to znak izgona, ali za mnoge znak mudrosti i blage melanholije i sete. Zato, nemojte se iznenaditi ako vas večernji sati drugog dana sedmice, uhvate u čudnom ili bolje rečeno, setnom raspoloženju. Ispunite tu simboliku i umesto da analizirate svoja osećanja i emocije, pročitajte neku ljubavnu knjigu illi pogledajte neki ljubavni film o zaljubljenim, a usamljenim ljubavnim srcima. Ako vas i rastuže tuđe priče, pustiite suzu, neka očisti sve boli koje su se negde duboko u vama skrile i neka tuđe priče skriju istinu i razlog za to.

Četvrtak vam može biti pomalo stresan dan, jer na nebu Mesec pravi izazovne aspekte sa Marsom i Uranom, tek će na kraju Saturn dati podršku onim najupornijim i najistrajnijim (Mesec sekstil Saturn). Ali tog dana pokušajte da izbegnete svaki sukob. Venera je još uvek na nula Device, pa razlog stresa mogu biti finasije ili posao. Kako je Devica, takođe znak koji govori o polovnim stvarima, tada su mogući razni kvarovi u stanu, čije se saniranje iz nekog razloga može odgoditi. Ne izigravajte majstora u kući, uštedeti na tome nećete (Venera i Devici), ali veće probleme sigurno možete napraviti. Sa Uranom i Marsom, problem instalacije, struje ili kvar tehnike je izvesna.

Takođe, rešavanje nesporazuma ili probelma preko mail-ova, društvenih mreža ili sličnih Uranovskih komunikacija, zaboravite, jer nećete time ništa postići (Mesec kvadrat Uran). Ponekad je ćutanje najbolji odgovor koji možete dati.

I na kraju dugo očekivana „retrogradna Venera u Lavu“, ponovo će zablistati u tom znaku. Mnogi će se Lavovi veseliti, ali biće i onih koje će ovaj tranzit prilično uznemiriti. Venera u retrogradnom i Saturn u svom direktnom hodu, uticaće na finansije, pa nemojte se iznenaditi ukoliko vam neki zakasneli ili potpuno zaboravljeni račun stigne na naplatu. Visina računa može biti iznenađujuće visoka, pa vam to može doneti nemir. U petak će Venera ući u znak Lava, kada Mesec iz Vodolije bude pravio opoziciju sa Suncem, što će dosta uticati i na partnerske odnose. Smanjite ego, saslušajte drugu stranu, pa sve i da ste u pravu, pustite. Ukoliko ste svesni da neko greši, shvatite da možda i treba da prođe kroz takvo iskustvo, zato odustanite od savetovanja ili bilo kakve vrsta ubeđivanja. Učenje kroz sopstvena iskustva i greške je jedino pravo i korisno...sve ostalo je samo priča.

Poslednjeg dana sedmice, utihnuće Mesec (Mesec u Ribama) utišaćete se i vi, jedino Merkur neće biti miran, ali opet će i on imati neki svoj tihi svet. Merkur će vam sa Uranom doneti mnoštvo kreativnih ideja i zamisli, koje bi najbolje bilo da zapišete, jer će vam kasnije biti od velike koristi. Iskoristite svoju genijalnost i originalnost i pokušajte da stvorite nešto od nje i iskoristite je u najboljem mogućem svetlu. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD