Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 20. do 27.07.2015.

Nakon prošlonedeljnog izazova, evo Lavovske nedelje. Početkom sedmice probudiće se ambicija i mnoštvo ideja koje ćete želeti da ostvarite, a koje će sredinom sedmice, sa energijom Lava dobiti svoju potpunu formu i realizaciju.

Mesec u Devici, prvog dana nedelje, nagovestiće puno novih poslovnih ponuda, ali i želja za ostvarenjem uspeha. Sunce sa Saturnom (Sunce trigon Saturn) govori da ste na određenom projektu ili ideji dugo radili, planirali i bili posvećeni, ali sada ćete želeti priznanja i nagrade za taj trud. Saturn je signifikator za profesiju, karijeru i generalno predstvavljanje u javnost i jako mu je važno kako ga drugi vide u javnosti. S druge strane Sunce sija i bez muke i truda, pa spoj ova dva planeta, u dobrom aspektu donosi uspeh u pravom smislu te reči. Kad Saturn stekne slavu i ugled (Sunce) to govori da je dugo vremena bio posvećen, istrajan i strpljiv.

Ukoliko ste razmišljali o nekom novom učenju, doškolavanju ili bar izučavanju određenih oblasti, sada će ta ideja još više oživeti u vama. Merkur će drugog dana napraviti trigon sa Saturnom, pa će se probuditi želje o izučavanju nekih starih veština, jezika ili nečega što ste ranije planirali, želeli, ali se okolnosti nisu stvorile ili vi jednostavo niste imali dovoljno snage i istrajnosti da ih započnete.

Najbolje je da se do srede posvetite nekim mirnim stvarima, poput čitanja, šetnje ili sređivanja starih papira i poslova, jer Mesec ulaskom u znak Vage, pravi kvadrat sa Plutonom, Marsom i opoziciju sa Uranom i time će probuditi unutrašnje nemire. Za sve može biti kriv partner što može da dovede da lako uđete u sukob sa njim (Mesec u Vagi). Posebno su riskantni putevi ili poduzimanje neke velike akcije, jer su u sredu Sunce i Merkur na poslednjim stepenovima, što je uvek rizik kako za saobraćaj i putovanja (Merkur) tako i za reči i komunikaciju.

A četvrtak donosi neku sasvim novu energiju. Sunce ulazi u svoj znak, a sa njim i Merkur koji ga verno prati. Tada možete čuti neku vest koja će vas obradovati ili će ćete dobiti neku pohvalu i napredak. Izađite iz kuće i svakodnevice. Prošetajte gradom, počastite se sa bratom, detetom,  prijateljem (Sunce konjunkcija Merkur) ili jednostavno nekim čija vam komunikacija posebno prija, odvedite ga u najbolji restoran ili kafe (Sunce u Lavu) i uživajte na pravi Lavovski način. Lav ima vremena za sve i ume od svega da napravi pravi spektakl. Ukolliko trebate napisati neki članak, pismo ili trebate imati neki važan razgovor, možete to učiniti u četvrtak ili petak. Važno je samo da to nisu ljubavni dogovori ili pregovori o novcu (stacionarna Venera).

Ovog meseca vlada jedna sasvim nova energija. Prošli vam je period bio vezan porodicu, emocije i kućna dešavanja (Sunce u Raku), mogli ste biti porodici posvećeni, ali i nestabilni i stresni. Rak sa sobom nosi jednu nestabilnu i promenljivu prirodu, pa su vam takvi i dani mogli biti. Svakog drugog dana neki su događaj ili sitnica mogli da vam poremete ravnotežu i raspoloženje. Ali sa tim je sada gotovo. Znak Lava je znak za odmor, uživanje, radost i uspehe. U ovom će se periodu dogoditi i vrlo interesanti susret Venere i Sunca koji će izazvati neki važan događaj ili susret koji će u nekoj oblasti doneti veliku promenu. Neki će se radovati, drugima će tog trenutka biti jako stresno, ali na kraju svi će započeti jednu stranicu života.

A kraj nedelje, može biti malo turbulentan. Venera u subotu kreće retrogradno, istog dana kad i Mars bude pravio kradrat sa Uranom koji u nedelju kreće retrogradno. Ono što želim reći jeste da ćete u ljubavi biti jako osetljivi. Vi ili partner može pokrenuti neku staru temu koja, ukoliko se upustite u raspravu, može biti jako burna i stresna (Mars kvadrat Uran). Možda će razlog biti neki tajni mail, koji će otkriti mnoge tajne i doneti prave turubulencije. Od vaše i partnerove iskrenosti zavisiće i budućnost vašeg problema. Takođe, vodite računa i izbegavajte da tih dana idete na nepoznate sajtove, jer je poznato da Uran sa Marsom uvek donosi probleme sa tehnikom.

Uranova retrogradnost vratiće vam neke slike i greške koje ste svesno ili nesvesno napravili, a sa Venerom na nultom stepenu Device u njenom retrogradnom hodu doneti šansu da ih sada oživite, ali ne da bi ih ponovo napravili već ispravili. Povucite se od sveta, pritajite se i zaronite u sebe. Nedelja je idealan dan za mir, unutrašnje buđenje i ispravljanje nečega što je bilo (retrogradni Uran, retrogradna Venera), a što će vam u budućnosti itekako biti važni. Pustite se, verujte i prepustite. Sve što budete prolazili, ima razloga zašto se dešava, ali iza svake istrajnosti i prihvatanja stoji pobeda i sloboda. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD