Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 13. do 20.jula 2015

Ove nas sedmice čeka prilično izazovno nebo. Kao da će svi preci da progovore, kao da su se svi sada probudili i žele da baš njihov savet poslušate, a kako se još za života nisu slagali, nemojte ni sada očekivati bolju komunkaciju. To što su promenili nivo bitisanja, ne znači da su promenili nivo sa kog su bitisali. Važno je samo ostati miran koliko god to bude bilo moguće. A da će biti izazova, biće.

Sam početak sedmice počinje kvadratom između Sunca i Urana. Iako je to aspekt vrlo napet, Merkur će podržati genijalnu ideju Urana (Merkur trigon Neptun) što se možda neće mnogima svideti, ali doneće jedno buđenje i spoznaju (Sunce kvadrat Uran). Stelijum u Raku (Sunce, Mesec, Merkur i Mars) aktiviraće dešavanja u kući i sa porodicom. Mesec i Sunce imaće konjunkciju u Raku u trenutku kada Merkur i Mars u konjunkciji budu pravili opoziciju sa Plutonom. Mesec je vrlo mali kad se približava Suncu, tako da spajanje ovih planeta često čini ljude presenzitivnim, pa se tada i dešava puno konflikta i sukoba. Želećete mir i trenutak samoće, ali na žalost, toga ove sedmice biće jako malo. Ukoliko je moguće, izbegnite porodične skupove i susrete, jer pored partnerskih, porodični odnosi su najosetljiviji.

Ukoliko se bavite restauracijom kuće, stres može izazvati pogrešan plan projekta, nestanak materijala ili jednostavno nestručnost kadrova. Koji god da je razlog izazvaće stres i problema koji će vam se u tom trenutku činiti nerešivim ili nesavladivim. To je uvek problem kod konjunkcije Meseca i Sunca, jer ovde svest nije sposobna da vidi dalje od povređenog ega ili emocije. A kako su aspekti muških planeta na nebu napeti (Mars opozicija Pluton) ovde se reaguje burno, ovde se brani imovina (Saturn kvadrat Venera) i ovde se bori za pradedovinu (Mars opozicija Pluton). Sve ove reakcije su inertne i afektne, ali nisu ispravne. U onoj meri u kojoj ste umorni, neispavani ili preplašeni u toj meri će vama vladati strah i odbrambeni mehanizam kojim ćete pokušati da prikrijete strahove i stvarne emocije i osećanja.

Pokušajte da se sa bilo čim što vas bude snašlo, budete u miru i ako niste sigurni pustite neka sve prenoći, a tek drugog dana odreagujte i napravite neku akciju.

 

Pored ovih muških planeta, moram spomenuti i Veneru koja će prilično bolno proći pre nego uđe u znak Device. Zato, svoje račune i obaveze na vreme izmirite, kredite u ovom periodu ne uzimajte (Venera kvadrat Saturn), a što se ljubavi tiče, budite vrlo pažljivi i oprezni. Mogući su problemi sa novcem, ali i sa partnerom (Venera kvadrat Saturn). Ovaj aspekt je vrlo važan za jedno dugo Venerino putovanje. Ovo je ujedno i poslednji aspekt koji će ona napraviti u znaku Lava pre nego promeni znak. Izlazak iz ovog kraljevskog znaka, biće poput uhvaćenog nemejskog Lava u pećini, kada se Lav uplašio i pobegao u pećinu gde ga je Herkul sustigao i ubio. Od straha se ne može pobeći, jer strah se materijalizuje i poprima fizičko telo koje preti da uništi samo onog koji ga je i stvorio, projektovao.

A krajem sedmice Veneru, a i nas u onim oblastima kojima ona vlada, očekuju velike promene. Venera menja znak i ujedno usporava svoj hod. Na nultom stepenu Device, Venera će biti stacionirana i sa istog stepena, sledeće sedmice, krenuće retrogradno. Dugo će biti na nultom stepenu, pa vam ostavlja dovoljno vremena da razmisite o svom svakodnevnom životu, koliko ste zadovoljni i sretni u njemu i u kojoj meri bi određene stvari promenili. Međutim, mnogi će ostati bez posla, svojom ili tuđom odlukom. Ovo su velike promene koje kao da su dugo vremena živele u vama, ali uvek vam je nedostajalo hrabrosti da se upustite i načinite taj korak ka promeni. Mnogi se možda i ne bi složili da je iza svega strah (Saturn), već bi se pravdali time da okolnosti nisu dozvolile, da ne možete sve napustiti i tek tako upustiti se u nepoznato. Ali okolnosti nisu ništa drugo do naših materijalizovanih strahova ili želja.

Zato, ovo je vreme kada se trebate osloboditi, pustiti i verovati. Nepoznato ne postoji. Postoji samo vaša bliskost sa samim sobom i svojim vodičima. Okrenite se sebi i tim „tihim čuvarima“ koji bdiju nad vama i kad spavate i kad ste budni. Oni su uvek spremni da učine sve za vas samo je potrebno da ih zamislite i poslušate. Neka vas u ovim izazovnim aspektima, vode vaši Anđeli. Poslušajte njihov glas ili samo ispratite njihove simbole, znakove koji vam šalju, i sve nemoguće postaće moguće. Sve što je bilo nepoznato, spoznaćete. Čuda se dešavaju, a vaše se samo da verujete.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD