Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20.jula 2015

Ove nas sedmice čeka prilično izazovno nebo. Kao da će svi preci da progovore, kao da su se svi sada probudili i žele da baš njihov savet poslušate, a kako se još za života nisu slagali, nemojte ni sada očekivati bolju komunkaciju. To što su promenili nivo bitisanja, ne znači da su promenili nivo sa kog su bitisali. Važno je samo ostati miran koliko god to bude bilo moguće. A da će biti izazova, biće.

Sam početak sedmice počinje kvadratom između Sunca i Urana. Iako je to aspekt vrlo napet, Merkur će podržati genijalnu ideju Urana (Merkur trigon Neptun) što se možda neće mnogima svideti, ali doneće jedno buđenje i spoznaju (Sunce kvadrat Uran). Stelijum u Raku (Sunce, Mesec, Merkur i Mars) aktiviraće dešavanja u kući i sa porodicom. Mesec i Sunce imaće konjunkciju u Raku u trenutku kada Merkur i Mars u konjunkciji budu pravili opoziciju sa Plutonom. Mesec je vrlo mali kad se približava Suncu, tako da spajanje ovih planeta često čini ljude presenzitivnim, pa se tada i dešava puno konflikta i sukoba. Želećete mir i trenutak samoće, ali na žalost, toga ove sedmice biće jako malo. Ukoliko je moguće, izbegnite porodične skupove i susrete, jer pored partnerskih, porodični odnosi su najosetljiviji.

Ukoliko se bavite restauracijom kuće, stres može izazvati pogrešan plan projekta, nestanak materijala ili jednostavno nestručnost kadrova. Koji god da je razlog izazvaće stres i problema koji će vam se u tom trenutku činiti nerešivim ili nesavladivim. To je uvek problem kod konjunkcije Meseca i Sunca, jer ovde svest nije sposobna da vidi dalje od povređenog ega ili emocije. A kako su aspekti muških planeta na nebu napeti (Mars opozicija Pluton) ovde se reaguje burno, ovde se brani imovina (Saturn kvadrat Venera) i ovde se bori za pradedovinu (Mars opozicija Pluton). Sve ove reakcije su inertne i afektne, ali nisu ispravne. U onoj meri u kojoj ste umorni, neispavani ili preplašeni u toj meri će vama vladati strah i odbrambeni mehanizam kojim ćete pokušati da prikrijete strahove i stvarne emocije i osećanja.

Pokušajte da se sa bilo čim što vas bude snašlo, budete u miru i ako niste sigurni pustite neka sve prenoći, a tek drugog dana odreagujte i napravite neku akciju.

 

Pored ovih muških planeta, moram spomenuti i Veneru koja će prilično bolno proći pre nego uđe u znak Device. Zato, svoje račune i obaveze na vreme izmirite, kredite u ovom periodu ne uzimajte (Venera kvadrat Saturn), a što se ljubavi tiče, budite vrlo pažljivi i oprezni. Mogući su problemi sa novcem, ali i sa partnerom (Venera kvadrat Saturn). Ovaj aspekt je vrlo važan za jedno dugo Venerino putovanje. Ovo je ujedno i poslednji aspekt koji će ona napraviti u znaku Lava pre nego promeni znak. Izlazak iz ovog kraljevskog znaka, biće poput uhvaćenog nemejskog Lava u pećini, kada se Lav uplašio i pobegao u pećinu gde ga je Herkul sustigao i ubio. Od straha se ne može pobeći, jer strah se materijalizuje i poprima fizičko telo koje preti da uništi samo onog koji ga je i stvorio, projektovao.

A krajem sedmice Veneru, a i nas u onim oblastima kojima ona vlada, očekuju velike promene. Venera menja znak i ujedno usporava svoj hod. Na nultom stepenu Device, Venera će biti stacionirana i sa istog stepena, sledeće sedmice, krenuće retrogradno. Dugo će biti na nultom stepenu, pa vam ostavlja dovoljno vremena da razmisite o svom svakodnevnom životu, koliko ste zadovoljni i sretni u njemu i u kojoj meri bi određene stvari promenili. Međutim, mnogi će ostati bez posla, svojom ili tuđom odlukom. Ovo su velike promene koje kao da su dugo vremena živele u vama, ali uvek vam je nedostajalo hrabrosti da se upustite i načinite taj korak ka promeni. Mnogi se možda i ne bi složili da je iza svega strah (Saturn), već bi se pravdali time da okolnosti nisu dozvolile, da ne možete sve napustiti i tek tako upustiti se u nepoznato. Ali okolnosti nisu ništa drugo do naših materijalizovanih strahova ili želja.

Zato, ovo je vreme kada se trebate osloboditi, pustiti i verovati. Nepoznato ne postoji. Postoji samo vaša bliskost sa samim sobom i svojim vodičima. Okrenite se sebi i tim „tihim čuvarima“ koji bdiju nad vama i kad spavate i kad ste budni. Oni su uvek spremni da učine sve za vas samo je potrebno da ih zamislite i poslušate. Neka vas u ovim izazovnim aspektima, vode vaši Anđeli. Poslušajte njihov glas ili samo ispratite njihove simbole, znakove koji vam šalju, i sve nemoguće postaće moguće. Sve što je bilo nepoznato, spoznaćete. Čuda se dešavaju, a vaše se samo da verujete.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD