Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project: Lakoća Povezivanja Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću povezivanja, čije se kapije otvaraju sa Punim Mesecom 3. avgusta.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20.07.2015

Prošlonedeljni aspekti su udarili na američku berzu bukvalno kao što smo i pretpostavili u prethodnoj kolumni: „Od 6-12. jula Sunce će prelaziti preko kvadrata sa Uranom i Plutonom, praveći T kvadrat. Ovo može doneti oštre promene cena na mnogim finansijskim tržištima, povezanim sa iznenadnim i neočekivanim objavama svetskih lidera, ili iznenadnih i neočekivanih prirodnih događanja, kao što su zemljotresi, udati vrućine, snažnih vetrova ili elektirčnih kvarova.” Nisu samo finansijska tržišta bila udarena ovim promenama cena, već se u sredu, 8. jula i na njujorškoj berzi desio iznenadan i neočekivan tehnički kvar kompjutera u trajanju od 4 sata. Istog dana, United Airlines je takođe imao kvar kompjutera što ih je primoralo da odlože skoro 1200 letova.

Sunce je aktiviralo kvadrat Urana i Plutona, formirajući snažan T-kvadrat. Počevši od 15. jula, Mars će učiniti isto sve do 25. jula. Sa Marsom u Raku i u znaku patriotizma nije ni čudo da se podgrevaju dugovi sa kojima se flertuje na osnovama nacionalnih interesa širom sveta. Mars je taj koji je ponekad ljuta crvena planeta koja naglašava potrebu da se maše crvenom zastavom drugima u lice. Ovo je takođe i crvena zastava (upozorenje) za finansijsko tržište: ponekad nije u pravu ii ma potrebu da se reše stvari pre nego što se dođe u potraživanje dugova ili u nasilne akcije. Pronalaženje zajedničkog dogovora će biti vrlo izazovno sledeće nedelje, a finansijsko tržište će verovatno isto to reflektovati.

KRATKOROČNA GEOKSOMIČKA PREDVIĐANJA

Ova nedelja počinje sa Venerom (finansije i dogovori) u kvadratu sa Saturnom (odlaganja, frustracije, blokade) što će se desiti u četvrtak, 14. jula. Naše pravilo je da svako trgovanje koje se odigrava u ovom periodu +/- 1 dan jeste kandidat za preokret i svedočenje promene. Ipak, aspekti koji će se desiti nakon toga nisu ništa više obećavajući. Mars će biti u opoziciji sa Plutonom 15. jula. U stvari, Mars se tada sprema da formira svoj T kvadrat sa Plutonom i Uranom (baš kao što je Sunce napravilo prošle nedelje), sa kasnijim kvadratom (ka Uranu) što će se desiti 25. jula. Verovatno će biti deset dana napete tenzije, uključujući i Grčku i Iran sa zapadnjačkim zahtevima promena za obe nacije, kao i otporima obe nacije. USA preti da će se povući iz pregovora sa Iranom, i vrlo je verovatno da bi mogli sa ovim aspektima, što bi simbolizovalo kraj napora s obzirom na nedostatak vere u kompromis. Ovi aspekti takođe odgovaraju sabotažama i pretnjama pojačavanjima konflikta.

Ovakva geokosmička postavka ne odgovara ni jednoj zemlji pod dugovima, jer Pluton vlada dugom. U ovom slučaju, aspekti se odnose na Grčku, naciju koja je trenutno pod dugovima, i njene kreditore koji zahtevaju teške mere naplate. Grčka traži više fleksibilnosti, ali ovi aspekti indikuju nefleksibilnost sve dok Venera i Uran ne okrenu retrogradno 25-26.jula. Nešto će se verovatno desiti do tada, ali u dužoj trci, to možda neće uopšte biti rešenje. Stvar će se verovatno vratiti ponovo do septembra, u saglasju sa prirodom Venere (novac) retrogradne (donete odluke ne rade – moraju se ponovo prilagoditi).

             

 

           

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD