Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20.07.2015

Prošlonedeljni aspekti su udarili na američku berzu bukvalno kao što smo i pretpostavili u prethodnoj kolumni: „Od 6-12. jula Sunce će prelaziti preko kvadrata sa Uranom i Plutonom, praveći T kvadrat. Ovo može doneti oštre promene cena na mnogim finansijskim tržištima, povezanim sa iznenadnim i neočekivanim objavama svetskih lidera, ili iznenadnih i neočekivanih prirodnih događanja, kao što su zemljotresi, udati vrućine, snažnih vetrova ili elektirčnih kvarova.” Nisu samo finansijska tržišta bila udarena ovim promenama cena, već se u sredu, 8. jula i na njujorškoj berzi desio iznenadan i neočekivan tehnički kvar kompjutera u trajanju od 4 sata. Istog dana, United Airlines je takođe imao kvar kompjutera što ih je primoralo da odlože skoro 1200 letova.

Sunce je aktiviralo kvadrat Urana i Plutona, formirajući snažan T-kvadrat. Počevši od 15. jula, Mars će učiniti isto sve do 25. jula. Sa Marsom u Raku i u znaku patriotizma nije ni čudo da se podgrevaju dugovi sa kojima se flertuje na osnovama nacionalnih interesa širom sveta. Mars je taj koji je ponekad ljuta crvena planeta koja naglašava potrebu da se maše crvenom zastavom drugima u lice. Ovo je takođe i crvena zastava (upozorenje) za finansijsko tržište: ponekad nije u pravu ii ma potrebu da se reše stvari pre nego što se dođe u potraživanje dugova ili u nasilne akcije. Pronalaženje zajedničkog dogovora će biti vrlo izazovno sledeće nedelje, a finansijsko tržište će verovatno isto to reflektovati.

KRATKOROČNA GEOKSOMIČKA PREDVIĐANJA

Ova nedelja počinje sa Venerom (finansije i dogovori) u kvadratu sa Saturnom (odlaganja, frustracije, blokade) što će se desiti u četvrtak, 14. jula. Naše pravilo je da svako trgovanje koje se odigrava u ovom periodu +/- 1 dan jeste kandidat za preokret i svedočenje promene. Ipak, aspekti koji će se desiti nakon toga nisu ništa više obećavajući. Mars će biti u opoziciji sa Plutonom 15. jula. U stvari, Mars se tada sprema da formira svoj T kvadrat sa Plutonom i Uranom (baš kao što je Sunce napravilo prošle nedelje), sa kasnijim kvadratom (ka Uranu) što će se desiti 25. jula. Verovatno će biti deset dana napete tenzije, uključujući i Grčku i Iran sa zapadnjačkim zahtevima promena za obe nacije, kao i otporima obe nacije. USA preti da će se povući iz pregovora sa Iranom, i vrlo je verovatno da bi mogli sa ovim aspektima, što bi simbolizovalo kraj napora s obzirom na nedostatak vere u kompromis. Ovi aspekti takođe odgovaraju sabotažama i pretnjama pojačavanjima konflikta.

Ovakva geokosmička postavka ne odgovara ni jednoj zemlji pod dugovima, jer Pluton vlada dugom. U ovom slučaju, aspekti se odnose na Grčku, naciju koja je trenutno pod dugovima, i njene kreditore koji zahtevaju teške mere naplate. Grčka traži više fleksibilnosti, ali ovi aspekti indikuju nefleksibilnost sve dok Venera i Uran ne okrenu retrogradno 25-26.jula. Nešto će se verovatno desiti do tada, ali u dužoj trci, to možda neće uopšte biti rešenje. Stvar će se verovatno vratiti ponovo do septembra, u saglasju sa prirodom Venere (novac) retrogradne (donete odluke ne rade – moraju se ponovo prilagoditi).

             

 

           

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD