Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20.07.2015

Prošlonedeljni aspekti su udarili na američku berzu bukvalno kao što smo i pretpostavili u prethodnoj kolumni: „Od 6-12. jula Sunce će prelaziti preko kvadrata sa Uranom i Plutonom, praveći T kvadrat. Ovo može doneti oštre promene cena na mnogim finansijskim tržištima, povezanim sa iznenadnim i neočekivanim objavama svetskih lidera, ili iznenadnih i neočekivanih prirodnih događanja, kao što su zemljotresi, udati vrućine, snažnih vetrova ili elektirčnih kvarova.” Nisu samo finansijska tržišta bila udarena ovim promenama cena, već se u sredu, 8. jula i na njujorškoj berzi desio iznenadan i neočekivan tehnički kvar kompjutera u trajanju od 4 sata. Istog dana, United Airlines je takođe imao kvar kompjutera što ih je primoralo da odlože skoro 1200 letova.

Sunce je aktiviralo kvadrat Urana i Plutona, formirajući snažan T-kvadrat. Počevši od 15. jula, Mars će učiniti isto sve do 25. jula. Sa Marsom u Raku i u znaku patriotizma nije ni čudo da se podgrevaju dugovi sa kojima se flertuje na osnovama nacionalnih interesa širom sveta. Mars je taj koji je ponekad ljuta crvena planeta koja naglašava potrebu da se maše crvenom zastavom drugima u lice. Ovo je takođe i crvena zastava (upozorenje) za finansijsko tržište: ponekad nije u pravu ii ma potrebu da se reše stvari pre nego što se dođe u potraživanje dugova ili u nasilne akcije. Pronalaženje zajedničkog dogovora će biti vrlo izazovno sledeće nedelje, a finansijsko tržište će verovatno isto to reflektovati.

KRATKOROČNA GEOKSOMIČKA PREDVIĐANJA

Ova nedelja počinje sa Venerom (finansije i dogovori) u kvadratu sa Saturnom (odlaganja, frustracije, blokade) što će se desiti u četvrtak, 14. jula. Naše pravilo je da svako trgovanje koje se odigrava u ovom periodu +/- 1 dan jeste kandidat za preokret i svedočenje promene. Ipak, aspekti koji će se desiti nakon toga nisu ništa više obećavajući. Mars će biti u opoziciji sa Plutonom 15. jula. U stvari, Mars se tada sprema da formira svoj T kvadrat sa Plutonom i Uranom (baš kao što je Sunce napravilo prošle nedelje), sa kasnijim kvadratom (ka Uranu) što će se desiti 25. jula. Verovatno će biti deset dana napete tenzije, uključujući i Grčku i Iran sa zapadnjačkim zahtevima promena za obe nacije, kao i otporima obe nacije. USA preti da će se povući iz pregovora sa Iranom, i vrlo je verovatno da bi mogli sa ovim aspektima, što bi simbolizovalo kraj napora s obzirom na nedostatak vere u kompromis. Ovi aspekti takođe odgovaraju sabotažama i pretnjama pojačavanjima konflikta.

Ovakva geokosmička postavka ne odgovara ni jednoj zemlji pod dugovima, jer Pluton vlada dugom. U ovom slučaju, aspekti se odnose na Grčku, naciju koja je trenutno pod dugovima, i njene kreditore koji zahtevaju teške mere naplate. Grčka traži više fleksibilnosti, ali ovi aspekti indikuju nefleksibilnost sve dok Venera i Uran ne okrenu retrogradno 25-26.jula. Nešto će se verovatno desiti do tada, ali u dužoj trci, to možda neće uopšte biti rešenje. Stvar će se verovatno vratiti ponovo do septembra, u saglasju sa prirodom Venere (novac) retrogradne (donete odluke ne rade – moraju se ponovo prilagoditi).

             

 

           

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD