Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Poslovna prognoza

Od 29.juna do 06.jula 2015.

Prošlog ponedeljka, 22. juna, nije bio samo prvi dan letnje sezone, već i poslednji od tri prolaza Jupitera  u trigonu sa Uranom. Naša briga sada je da li će ili neće svet tržišta kapitala nastaviti sa korekcijom od 10% dole ili gore, u skladu sa istorijom Sunce / Mars konjukcije koja se dogodila 14. juna. Jupiterovi aspekti su retko povoljni za plemenite metale, a prošla nedelja nije bila izuzetak. U suprotnom, to može biti punom parom (ili ispod) u retrogradni period Venere i Urana koji dolazi jula 25-26. Ovo se ne odnosi samo na plemenite metalime, već i na mnoga tržišta koja su pod uticajem politike kamatnih stopa centralnih banaka širom svet . Nešto veliko može biti u radovima.

Dugoročna i kratkoročna geokosmička predviđanja              

Ironično je da se rokovi za kako važnu grčku otplatu duga (inače uobičajeno) i zaključak pregovora SAD / Iran dešavaju ove nedelje, 30. juna. Pregovarači nisu mogli tražiti bolju kosmičku formaciju. Pa ipak, vrlo malo njih je optimistično u vezi ispunjenja rokova. U Mundanoj (i tradicionalnoj) astrologiji, Venera predstavlja princip sporazuma. U ponedeljak, Venera će napraviti povoljan trigon sa Uranom, a u sredu Venera će formirati konjukciju sa najvećim benefikom astrološkog univerzuma, Jupiterom. Pored toga, Sunce će napraviti povoljan trigon ka miroljubivom Neptunu 1. jula. Ako finansijski i politički lideri sveta ne mogu da dođu do sporazuma pod ovim nebeskim rasporedom, onda to predstavlja veliko razočaranje, još jedan propao slučaj kosmičkih prilika. Neko mora da dovode u pitanje temeljne motive nekih od onih koji su uključeni. Ali ko?

Što se tiče finansijskog tržišta, neko bi takođe mogao posmisliti da su ove geokosmičke pozicije povoljne za poskupljenja kapitala, ali ne nužno za plemenite metale (Jupiter je ponovo prisutan). Ali sve se može brzo promeniti – to važi i za plemenite metale i akcije, kao i za "dobru volju i mir na Zemlji ".

Kosmička ravnoteža se pomera naglo posle prvih nekoliko dana jula. Od skladnih aspekata između tri benefika solarnog sistema (Sunce, Venera i Jupiter), zvuci nezadovoljstva i bubnjeva rata počinju da dobuju sa Suncem i Marsom koji formiraju kardinal T - kvadrat sa Uranom i Plutonom, 6-25 jula.

To je kao biti na pikniku po lepom i sunčanom danu, kada odjednom tamni oblaci počnu da se okupljaju, vetar se podiže i divlja oluja počinje da prekriva čitavu oblast. Početak retrogradnosti Venere i Urana je u toku, dok u isto vreme dok se bude dešavao poslednji prolaz Marsa i Uran/Pluton u  T-kvadratu  odvija (25 jula).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD