Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29.juna do 06.jula 2015.

Prošlog ponedeljka, 22. juna, nije bio samo prvi dan letnje sezone, već i poslednji od tri prolaza Jupitera  u trigonu sa Uranom. Naša briga sada je da li će ili neće svet tržišta kapitala nastaviti sa korekcijom od 10% dole ili gore, u skladu sa istorijom Sunce / Mars konjukcije koja se dogodila 14. juna. Jupiterovi aspekti su retko povoljni za plemenite metale, a prošla nedelja nije bila izuzetak. U suprotnom, to može biti punom parom (ili ispod) u retrogradni period Venere i Urana koji dolazi jula 25-26. Ovo se ne odnosi samo na plemenite metalime, već i na mnoga tržišta koja su pod uticajem politike kamatnih stopa centralnih banaka širom svet . Nešto veliko može biti u radovima.

Dugoročna i kratkoročna geokosmička predviđanja              

Ironično je da se rokovi za kako važnu grčku otplatu duga (inače uobičajeno) i zaključak pregovora SAD / Iran dešavaju ove nedelje, 30. juna. Pregovarači nisu mogli tražiti bolju kosmičku formaciju. Pa ipak, vrlo malo njih je optimistično u vezi ispunjenja rokova. U Mundanoj (i tradicionalnoj) astrologiji, Venera predstavlja princip sporazuma. U ponedeljak, Venera će napraviti povoljan trigon sa Uranom, a u sredu Venera će formirati konjukciju sa najvećim benefikom astrološkog univerzuma, Jupiterom. Pored toga, Sunce će napraviti povoljan trigon ka miroljubivom Neptunu 1. jula. Ako finansijski i politički lideri sveta ne mogu da dođu do sporazuma pod ovim nebeskim rasporedom, onda to predstavlja veliko razočaranje, još jedan propao slučaj kosmičkih prilika. Neko mora da dovode u pitanje temeljne motive nekih od onih koji su uključeni. Ali ko?

Što se tiče finansijskog tržišta, neko bi takođe mogao posmisliti da su ove geokosmičke pozicije povoljne za poskupljenja kapitala, ali ne nužno za plemenite metale (Jupiter je ponovo prisutan). Ali sve se može brzo promeniti – to važi i za plemenite metale i akcije, kao i za "dobru volju i mir na Zemlji ".

Kosmička ravnoteža se pomera naglo posle prvih nekoliko dana jula. Od skladnih aspekata između tri benefika solarnog sistema (Sunce, Venera i Jupiter), zvuci nezadovoljstva i bubnjeva rata počinju da dobuju sa Suncem i Marsom koji formiraju kardinal T - kvadrat sa Uranom i Plutonom, 6-25 jula.

To je kao biti na pikniku po lepom i sunčanom danu, kada odjednom tamni oblaci počnu da se okupljaju, vetar se podiže i divlja oluja počinje da prekriva čitavu oblast. Početak retrogradnosti Venere i Urana je u toku, dok u isto vreme dok se bude dešavao poslednji prolaz Marsa i Uran/Pluton u  T-kvadratu  odvija (25 jula).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD