Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project - Iskrenost Pozivamo vas na novu Full Moon project radionicu „Iskrenost“ koja će se održati 12.12.2019. s početkom od 18h. Ova radionica će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i možete je pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Predavanje: Astro Vodič kroz 2020. godinu U četvrtak, 12.12.2019. godine, nakon Full Moon radionice, Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje povodom novog Astrološkog Kalendara za 2020. godinu. Predavanje će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i trajaće od 20h do 21:30h. Ovo predavanje ima za cilj da vas informiše o prirodi i kvalitetu 2020. godine uz predstavljanje novog Astrološkog Kalendara za 2020. godinu.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Direkcija Od 18. decembra na Kepler Institutu počinje jednomesečni kurs iz oblasti Astroloških Tehnika Direkcija. Direkcije predstavljaju tehniku koja spada u grupu simboličnih prognostičkih metoda zato što ne predstavljaju realno pomeranje planeta u vremenu (kao što su to tranziti), već se u direkcijama planete pomeraju u određenoj simbolici po kojoj se za jednu godinu života sve planete pomeraju za po jedan stepen.
» prikaži celu vest
Webinar: Poverenje i ljubav Pozivamo vas na online webinar Poverenje i Ljubav, koji će održati dr Lea Imširagić u nedelju, 08. decembra od 14h. Ovaj webinar će nas naučiti kako da na praktičan način materijalizujemo svoje vizije i ideje pomoću meridijanskih tehnika.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Sunca Da li želite da naučite kako da u svakom trenutku budete u skladu sa svim događajima koji se odigravaju oko vas? Seminar “Tehnologija svesti Sunca” je namenjen svima koji žele da: aktiviraju centar svoje unutrašnje moći; nauče kako da se jasno zauzmu za sebe i svoje potrebe; da osveste i probude svoje skrivene potencijale. Ovaj seminar će se održati 07. decembra na Kepler Institutu.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29.juna do 06.jula 2015.

Prošlog ponedeljka, 22. juna, nije bio samo prvi dan letnje sezone, već i poslednji od tri prolaza Jupitera  u trigonu sa Uranom. Naša briga sada je da li će ili neće svet tržišta kapitala nastaviti sa korekcijom od 10% dole ili gore, u skladu sa istorijom Sunce / Mars konjukcije koja se dogodila 14. juna. Jupiterovi aspekti su retko povoljni za plemenite metale, a prošla nedelja nije bila izuzetak. U suprotnom, to može biti punom parom (ili ispod) u retrogradni period Venere i Urana koji dolazi jula 25-26. Ovo se ne odnosi samo na plemenite metalime, već i na mnoga tržišta koja su pod uticajem politike kamatnih stopa centralnih banaka širom svet . Nešto veliko može biti u radovima.

Dugoročna i kratkoročna geokosmička predviđanja              

Ironično je da se rokovi za kako važnu grčku otplatu duga (inače uobičajeno) i zaključak pregovora SAD / Iran dešavaju ove nedelje, 30. juna. Pregovarači nisu mogli tražiti bolju kosmičku formaciju. Pa ipak, vrlo malo njih je optimistično u vezi ispunjenja rokova. U Mundanoj (i tradicionalnoj) astrologiji, Venera predstavlja princip sporazuma. U ponedeljak, Venera će napraviti povoljan trigon sa Uranom, a u sredu Venera će formirati konjukciju sa najvećim benefikom astrološkog univerzuma, Jupiterom. Pored toga, Sunce će napraviti povoljan trigon ka miroljubivom Neptunu 1. jula. Ako finansijski i politički lideri sveta ne mogu da dođu do sporazuma pod ovim nebeskim rasporedom, onda to predstavlja veliko razočaranje, još jedan propao slučaj kosmičkih prilika. Neko mora da dovode u pitanje temeljne motive nekih od onih koji su uključeni. Ali ko?

Što se tiče finansijskog tržišta, neko bi takođe mogao posmisliti da su ove geokosmičke pozicije povoljne za poskupljenja kapitala, ali ne nužno za plemenite metale (Jupiter je ponovo prisutan). Ali sve se može brzo promeniti – to važi i za plemenite metale i akcije, kao i za "dobru volju i mir na Zemlji ".

Kosmička ravnoteža se pomera naglo posle prvih nekoliko dana jula. Od skladnih aspekata između tri benefika solarnog sistema (Sunce, Venera i Jupiter), zvuci nezadovoljstva i bubnjeva rata počinju da dobuju sa Suncem i Marsom koji formiraju kardinal T - kvadrat sa Uranom i Plutonom, 6-25 jula.

To je kao biti na pikniku po lepom i sunčanom danu, kada odjednom tamni oblaci počnu da se okupljaju, vetar se podiže i divlja oluja počinje da prekriva čitavu oblast. Početak retrogradnosti Venere i Urana je u toku, dok u isto vreme dok se bude dešavao poslednji prolaz Marsa i Uran/Pluton u  T-kvadratu  odvija (25 jula).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD