Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 29.06. do 06.07.2015.

Pred nama je jedna vrlo lepa sedmica. Merkur, Venera i Jupiter biće glavni akteri događaja. Smenjivaće se neizmenično sekstili i konjunkcije, a biće i ponekog trigona sa Uranom (Uran trigon Venera, sekstil Merkur). Vrlo interesanti događaji, zanimljivi susreti i još zanimljivije priče.

Za razliku od divnih planetarnih aspekata, prvi aspekt ove sedmicce napraviće Mesec i to jednu prilično napetu konjunkciju sa Saturnom iz znaka Škorpiona. Odmah će zatim Mesec ući u znak Strelca, a Venera napraviti egzaktan trigon sa Uranom, pa su nove, slobodne ljubavi na pomolu. Puno će se pričati o ljubavi, koketiraćete i flertovati. Ovo su odlični dani da se započne sa raznim tretmanima za ulepšavanje, promenom frizure ili modnog stila. Izađite iz svega što vas guši i pritiska. Suprotstavite se svemu što vam ne prija i što vam je nametnuto i postavite sebe u centar oko čega se sve okreće. Sledite svoje želje i oslobodite ih (Uran trigon Venera). Ove sedmice radite samo ono što volite i što vam prija, jer sve što osetite da morate ili vam se telo buni protiv toga, znajte da niste sa sobom u skladu i Venera je tada daleko od vas.

Prizivajte Sreću i ona će doći, nadajte se ljubavi i ona će vas obradovati i najsmejte se životu i on će vam samo Radosti donositi.

Nakon Venere sa Uranom, aktuelna će biti i Venera sa Jupiterom (Venera konjunkcija Jupiter), a sa njima i puno povoda da Merkur (Venera sekstil Merkur) raspreda kasniije priče o tome. Ali pre nego se Venera opusti, svega se oslobodi i Jupiteru prepusti, moraćete da se suočite sa onim Mesecom sa početka sedmice. Konjunkcija Meseca i Saturna u Škorpionu prilično je bolan aspekt, iako je Mesečev tranzit izuzetno brz, ipak je ovo znak kojim nebo šalje određenu poruku. Ovaj aspekt nagoveštava promene, unutrašnje, duboke i emotivne. Tog dana mogući su određeni kvarovi u stanu, teški razgovori sa starijima, majkom, svaki razgovor će u vama buditi određene strahove sa kojima ne želite da se suočite, ali ćete ipak morati. Često ti strahovi stvaraju blokade ili barijere koje sputavaju da privučete sve one dobre stvari koje vam donose svi ostali planetarni aspekti narednih dana. Ako vam se dogodi neki problem u stanu ili kući, znači da negde morate da savladate svoje strpljenje i pri tome se radujete, jer ste dobili šansu da sređivajući svoj fizički nivo pročistite i sredite svoje eterični nivo.

Biće i onih koji će se naći u jednom vrlo nezavidnom položaju. Razgovor sa starijom osobom, majkom ili bakom, vrlo će navesti na razmišljanje. Iako vam se možda u tom trenutku razgovor činio teškim ili nepotrebno bolnim, varate se, vrlo će biti konstruktivan i poučan. Ostaće samo reči koje će dobiti svoj smisao.

Moram naglasiti da će početkom sedmice Sunce u trigonu sa Neptunom otvoriti jednu potpuno novu temu. Ovaj aspekt umetnika, ali isto tako i duhovnjaka i mistika, probudiće jednu novu misao, želju koju ćete slediti i želeti da u tom smislu dobijete određene odgovore. A kako dani budu prolazili Merkur će sa Jupiterom i Uranom istraživati i dolaziti do raznih odgovora. Ovo su dani za učenje, čitanje, istraživanje i buđenje. Ovde se svest budi (Merkur sekstil Uran) i želi da sve dileme otkloni, da za sva pitanja pronađe odgovore, da spoji sve što je bilo sa onim što dolazi, jer u biti od tog spoja smo svi sačinjeni i iz njega se sve kreira.

Sve izgleda poput štapa koji ima dva kraja ili dva vrha, iz jednog ugla vrlo razičita, jer jedan predstavlja kraj, a drugi početak, ali iz drugog ugla, kada bi taj isti štap zavrteli videli bi jedan potpuno savršeni krug i nijedan se kraj ne bi video. Kružna energija spaja naizgled nespojiva dva kraja, početak i kraj, ispred i iza, prošlost sa budućnošću u savršeno balansiranu energiju koja kruži. Pustite da sve što vam dolazi kruži u vama, nauči vas mnogim stvarima i krene svojim putem.

Jupiter sa Merkurom će vam otvoriti nove vidike. Ovaj aspekt Učitelja i učenika predstavlja skromnost, mudrost i znanje. Ako je želja za znanjem jaka, ovo je aspekt koji vas uvek navede na duhovni put, a na tom putu ćete sresti nekog od koga ćete mnoge mudre stvari naučiti ili će vam ta osoba biti kanal da dođete do velikih spoznaja.

Iskoristite svaku šansu da otputujete nekud, jer na tom putu možete imati vrlo zanimljive susrete i iskustva. Zaljubite se u onog ko vam bude slao najlepša pisma (Venera sekstil Merkur) i naučite nešto novo. Neka vam ova sedmica ostane u lepom sećanju u sećanju na početak i na određene vrlo lepe događaje, koji su većina vašom voljom inicirane.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD