Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29.06. do 06.07.2015.

Pred nama je jedna vrlo lepa sedmica. Merkur, Venera i Jupiter biće glavni akteri događaja. Smenjivaće se neizmenično sekstili i konjunkcije, a biće i ponekog trigona sa Uranom (Uran trigon Venera, sekstil Merkur). Vrlo interesanti događaji, zanimljivi susreti i još zanimljivije priče.

Za razliku od divnih planetarnih aspekata, prvi aspekt ove sedmicce napraviće Mesec i to jednu prilično napetu konjunkciju sa Saturnom iz znaka Škorpiona. Odmah će zatim Mesec ući u znak Strelca, a Venera napraviti egzaktan trigon sa Uranom, pa su nove, slobodne ljubavi na pomolu. Puno će se pričati o ljubavi, koketiraćete i flertovati. Ovo su odlični dani da se započne sa raznim tretmanima za ulepšavanje, promenom frizure ili modnog stila. Izađite iz svega što vas guši i pritiska. Suprotstavite se svemu što vam ne prija i što vam je nametnuto i postavite sebe u centar oko čega se sve okreće. Sledite svoje želje i oslobodite ih (Uran trigon Venera). Ove sedmice radite samo ono što volite i što vam prija, jer sve što osetite da morate ili vam se telo buni protiv toga, znajte da niste sa sobom u skladu i Venera je tada daleko od vas.

Prizivajte Sreću i ona će doći, nadajte se ljubavi i ona će vas obradovati i najsmejte se životu i on će vam samo Radosti donositi.

Nakon Venere sa Uranom, aktuelna će biti i Venera sa Jupiterom (Venera konjunkcija Jupiter), a sa njima i puno povoda da Merkur (Venera sekstil Merkur) raspreda kasniije priče o tome. Ali pre nego se Venera opusti, svega se oslobodi i Jupiteru prepusti, moraćete da se suočite sa onim Mesecom sa početka sedmice. Konjunkcija Meseca i Saturna u Škorpionu prilično je bolan aspekt, iako je Mesečev tranzit izuzetno brz, ipak je ovo znak kojim nebo šalje određenu poruku. Ovaj aspekt nagoveštava promene, unutrašnje, duboke i emotivne. Tog dana mogući su određeni kvarovi u stanu, teški razgovori sa starijima, majkom, svaki razgovor će u vama buditi određene strahove sa kojima ne želite da se suočite, ali ćete ipak morati. Često ti strahovi stvaraju blokade ili barijere koje sputavaju da privučete sve one dobre stvari koje vam donose svi ostali planetarni aspekti narednih dana. Ako vam se dogodi neki problem u stanu ili kući, znači da negde morate da savladate svoje strpljenje i pri tome se radujete, jer ste dobili šansu da sređivajući svoj fizički nivo pročistite i sredite svoje eterični nivo.

Biće i onih koji će se naći u jednom vrlo nezavidnom položaju. Razgovor sa starijom osobom, majkom ili bakom, vrlo će navesti na razmišljanje. Iako vam se možda u tom trenutku razgovor činio teškim ili nepotrebno bolnim, varate se, vrlo će biti konstruktivan i poučan. Ostaće samo reči koje će dobiti svoj smisao.

Moram naglasiti da će početkom sedmice Sunce u trigonu sa Neptunom otvoriti jednu potpuno novu temu. Ovaj aspekt umetnika, ali isto tako i duhovnjaka i mistika, probudiće jednu novu misao, želju koju ćete slediti i želeti da u tom smislu dobijete određene odgovore. A kako dani budu prolazili Merkur će sa Jupiterom i Uranom istraživati i dolaziti do raznih odgovora. Ovo su dani za učenje, čitanje, istraživanje i buđenje. Ovde se svest budi (Merkur sekstil Uran) i želi da sve dileme otkloni, da za sva pitanja pronađe odgovore, da spoji sve što je bilo sa onim što dolazi, jer u biti od tog spoja smo svi sačinjeni i iz njega se sve kreira.

Sve izgleda poput štapa koji ima dva kraja ili dva vrha, iz jednog ugla vrlo razičita, jer jedan predstavlja kraj, a drugi početak, ali iz drugog ugla, kada bi taj isti štap zavrteli videli bi jedan potpuno savršeni krug i nijedan se kraj ne bi video. Kružna energija spaja naizgled nespojiva dva kraja, početak i kraj, ispred i iza, prošlost sa budućnošću u savršeno balansiranu energiju koja kruži. Pustite da sve što vam dolazi kruži u vama, nauči vas mnogim stvarima i krene svojim putem.

Jupiter sa Merkurom će vam otvoriti nove vidike. Ovaj aspekt Učitelja i učenika predstavlja skromnost, mudrost i znanje. Ako je želja za znanjem jaka, ovo je aspekt koji vas uvek navede na duhovni put, a na tom putu ćete sresti nekog od koga ćete mnoge mudre stvari naučiti ili će vam ta osoba biti kanal da dođete do velikih spoznaja.

Iskoristite svaku šansu da otputujete nekud, jer na tom putu možete imati vrlo zanimljive susrete i iskustva. Zaljubite se u onog ko vam bude slao najlepša pisma (Venera sekstil Merkur) i naučite nešto novo. Neka vam ova sedmica ostane u lepom sećanju u sećanju na početak i na određene vrlo lepe događaje, koji su većina vašom voljom inicirane.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD