Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22. do 29.06.2015.

Evo nam  jedne vrlo interesantne sedmice. Nedelja započinje Mesecom u znaku Device, a prvi planetarni aspekt napraviće Jupiter sa Uranom (Jupiter trigon Uran). Neki bi se odmah obradovali, jer eto sreće, a eto i para. Važno je samo na vreme uplatiti tiket i neka će nagrada i vas obradovati (Jupiter trigon Uran). Ono što možete očekivati jesu iznanadne poslovne ponude, koje će od vas tražiti da budete spremni na rizik i neočekivane preokrete. Veze sa inostranstvom ili poslovna putovanja. Osetićete ambiciju i želju za napredovanjem i usavršavanjem, pa je moguće da se javi određena ideja o usavršavanju ili doškolavanju (Jupiter).

Sve su ovo interesantne, vrlo dobre i uspešne ponude i događaji koji vas očekuju, međutim neće baš sve biti tako. Odmah drugog dana Merkur i Neptun pomrsiće vam konce, pa će se mnogi dogovori prekinuti, iz raznih razloga. Jupiter trigon Uran je aspekt koji će trajatai duže od jednog ili dva dana. Vladaće atmosferom i u narednom periodu imaćete velike šanse za dobitkom u igrama na sreću ili jednostavno ćete imati neočekivane sretne događaje. Biće situacija kada ćete se toliko obradovati da ćete sebe uhvatiti da skačete i smejete se poput deteta. Nije vam to u prirodi ili davno niste imali neki događaj koji vas je toliko obradovao da se potpuno prepustite tom radovanju, ali sada je vreme i za taj „iskorak iz svakodnevne kolotečine“.

Vreme je radovanju, ali čuvajte se prevara (Merkur kvadrat Neptun). Nestašan je ovaj Merkur,  slatkorečiv i vickast (Merkur u Blizancima), sve okreće na šalu i smeh, ali će ga Neptun zavesti i svaku priču prekriti velom tajni i magle. Ovo su tajni razgovori, neistinite priče, skrivanje od realnog, zato je najbolje da budete oprezni kada su bilo kakva potpisivanja u pitanja. Razgovore uzmite sa rezervom, a nove susrete tih dana, dobro proverite šta stoji iza cele njihove priče ili ideje. Ekscentrični umetnici radovaće se ovom kvadratu, jer u njihovoj umetnosti uvek postoje burne reakcije, izazovne i prejake koje često dolaze iz kvadrata. Njihova je umetnost neobična i originalna, ali toliko ekscentrična da nikog ne ostavlja ravnodušnim, bilo u pozitivnom, bilo u negatovnom smislu. Mogući su gubici papira, dokumenata, slika (Merkur kvadrat Neptun) krađe istih i nezgode na putu, zbog problema sa autom, navigacijom ili telefonom (Merkur).

Uživaće svi oni koji se bave komunikacijama, medijima, spikeri ili voditelji zabavnih emisija. Ovde su potrebne reči, ovde je potrebna gluma i ovde su potrebne što lepše i interesantnije priče, bez obzira na njihovu istinitost. Mnoge će se čudne vesti pojaviti u medijima koje, ma koliko bile interesantne, nemojte toliko verovati u njihovu istinitost. Mađioničari, imitatori, ali i razne on-line prodaje imaće jaku zainteresovanost za određene proizvode poput sredstva pomoću kojeg ćete za sedam dana smršati čak neverovatniih 20 kilograma ili krema pomoću koje će vam sve bore nestati za nepunih 15 dana i naravno, izgledaćete 20 godina mlađe. A da ne pominjem da su baš sada cene upola manje i da uz ovaj dobijate još 15 potpuno besplatnih proizvoda, tako da na kraju njega dobijate potpuno gratis (ne računajući mnoštvo gluposti koje ste pride dobili) i sve to tako zvuči samo ako pozovete odmah i sve dobijate i sve je idealno i sve sam Neptun do Neptuna , a priča u nedogled, jer se ovaj Merkur iz Blizanaca kroz ovaj kvadrat raspričao i raspisao.

Biće to tako početkom sedmice, a onda će ući Mesec u Vagu i upozoriti vas da čuvate partnera, jer on je spona sa onim drugim delom vas. Sredinom sedmice Mars je na poslednjem stepenu Blizanaca, zato izbegavajte duge vožnje, putovanja, a započinjanje bilo kakvih akcija ili poslova, odgodite bar za koji dan.

A od srede Mars menja znak i ulazi u znak Raka, a sa njim bude se i preci koji sada kroz nas žele da ožive svoje ratove i svaku borbu u kojoj su pali (Mars u padu), a padova je bilo puno. Ovo je period vraćanja kući, porodici, kućnom ognjištu i staroj majci. Mnogi će poželeti da se vrate u detinjstvo, da ožive stare uspomene i ponovo prožive bezbrižni deo detinjstva. Ali od bezbrižnosti niša neće ostati, jer mogu samo da se vrate ona sećanja od kojih ste želeli pobeći (Mars u Raku). Mnoge ćete stvari započeti, ali od mnogih i odustati. Mars vas nagoni na akciju, on je pokretač, energija i vaša snaga, a u kojoj meri ćete biti uspešni i na koji način obavljati određene poslove, zavisi od prirode Marsa. Sada vam se može desiti da započnete više stvari odjednom, jer samo je jedan osećaj važan da budete motivisani da krenete u akciju. Ovim Marsom sad emocije i osećanja vladaju (Rak). Međutim, kako su te energije promenljive i nestabilne, takav će i on sad biti. U jednom trenutku će biti patriota, hrabri i snažni ratnik, a već u drugom, kad dođe trenutak da pokaže svoju snagu i odvažnost, zaplakaće poput malog deteta i sve planove što ste sa njim imali, propašće. Ovaj je Mars vrlo veran svojoj porodici, a njegovu snagu predstavlja njegova majka ili žena.

Vrlo je važno da budete svesni perioda koji je pred vama i maksimalno izbegnete rizike, a iz svega izvučete najbolje. Ukoliko započinjete bilo šta u ovom periodu, morate biti svesni da sve morate završiti do kraja. Dvojni znak Raka želeće da sve odjednom uradi, ali nestabilna priroda vode, lako će odustati. Zato je važno da budete svesni svojih želja i mogućnosti. Istrajnost, lojalnost i postojanost su osobine koje će se u ovom periodu tražiti i koje, ukoliko budete savladali, na kraju Saturn vrlo nagraditi. Saturn je u znaku Raka u izgonu, pa ovom znaku uvek nedostaju ove osobine, ali kako sada Saturn daje podršku iz Škorpiona, vreme je da se neki kodovi ili ustaljene norme i pravila promene. Budite istrajni i verni svojim htenjima i željama. Prevazlaženje svojih snaga i savladavanje svojih slabosti, jedini su put ka uspehu i Sreći. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD