Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 22. do 29.06.2015.

Evo nam  jedne vrlo interesantne sedmice. Nedelja započinje Mesecom u znaku Device, a prvi planetarni aspekt napraviće Jupiter sa Uranom (Jupiter trigon Uran). Neki bi se odmah obradovali, jer eto sreće, a eto i para. Važno je samo na vreme uplatiti tiket i neka će nagrada i vas obradovati (Jupiter trigon Uran). Ono što možete očekivati jesu iznanadne poslovne ponude, koje će od vas tražiti da budete spremni na rizik i neočekivane preokrete. Veze sa inostranstvom ili poslovna putovanja. Osetićete ambiciju i želju za napredovanjem i usavršavanjem, pa je moguće da se javi određena ideja o usavršavanju ili doškolavanju (Jupiter).

Sve su ovo interesantne, vrlo dobre i uspešne ponude i događaji koji vas očekuju, međutim neće baš sve biti tako. Odmah drugog dana Merkur i Neptun pomrsiće vam konce, pa će se mnogi dogovori prekinuti, iz raznih razloga. Jupiter trigon Uran je aspekt koji će trajatai duže od jednog ili dva dana. Vladaće atmosferom i u narednom periodu imaćete velike šanse za dobitkom u igrama na sreću ili jednostavno ćete imati neočekivane sretne događaje. Biće situacija kada ćete se toliko obradovati da ćete sebe uhvatiti da skačete i smejete se poput deteta. Nije vam to u prirodi ili davno niste imali neki događaj koji vas je toliko obradovao da se potpuno prepustite tom radovanju, ali sada je vreme i za taj „iskorak iz svakodnevne kolotečine“.

Vreme je radovanju, ali čuvajte se prevara (Merkur kvadrat Neptun). Nestašan je ovaj Merkur,  slatkorečiv i vickast (Merkur u Blizancima), sve okreće na šalu i smeh, ali će ga Neptun zavesti i svaku priču prekriti velom tajni i magle. Ovo su tajni razgovori, neistinite priče, skrivanje od realnog, zato je najbolje da budete oprezni kada su bilo kakva potpisivanja u pitanja. Razgovore uzmite sa rezervom, a nove susrete tih dana, dobro proverite šta stoji iza cele njihove priče ili ideje. Ekscentrični umetnici radovaće se ovom kvadratu, jer u njihovoj umetnosti uvek postoje burne reakcije, izazovne i prejake koje često dolaze iz kvadrata. Njihova je umetnost neobična i originalna, ali toliko ekscentrična da nikog ne ostavlja ravnodušnim, bilo u pozitivnom, bilo u negatovnom smislu. Mogući su gubici papira, dokumenata, slika (Merkur kvadrat Neptun) krađe istih i nezgode na putu, zbog problema sa autom, navigacijom ili telefonom (Merkur).

Uživaće svi oni koji se bave komunikacijama, medijima, spikeri ili voditelji zabavnih emisija. Ovde su potrebne reči, ovde je potrebna gluma i ovde su potrebne što lepše i interesantnije priče, bez obzira na njihovu istinitost. Mnoge će se čudne vesti pojaviti u medijima koje, ma koliko bile interesantne, nemojte toliko verovati u njihovu istinitost. Mađioničari, imitatori, ali i razne on-line prodaje imaće jaku zainteresovanost za određene proizvode poput sredstva pomoću kojeg ćete za sedam dana smršati čak neverovatniih 20 kilograma ili krema pomoću koje će vam sve bore nestati za nepunih 15 dana i naravno, izgledaćete 20 godina mlađe. A da ne pominjem da su baš sada cene upola manje i da uz ovaj dobijate još 15 potpuno besplatnih proizvoda, tako da na kraju njega dobijate potpuno gratis (ne računajući mnoštvo gluposti koje ste pride dobili) i sve to tako zvuči samo ako pozovete odmah i sve dobijate i sve je idealno i sve sam Neptun do Neptuna , a priča u nedogled, jer se ovaj Merkur iz Blizanaca kroz ovaj kvadrat raspričao i raspisao.

Biće to tako početkom sedmice, a onda će ući Mesec u Vagu i upozoriti vas da čuvate partnera, jer on je spona sa onim drugim delom vas. Sredinom sedmice Mars je na poslednjem stepenu Blizanaca, zato izbegavajte duge vožnje, putovanja, a započinjanje bilo kakvih akcija ili poslova, odgodite bar za koji dan.

A od srede Mars menja znak i ulazi u znak Raka, a sa njim bude se i preci koji sada kroz nas žele da ožive svoje ratove i svaku borbu u kojoj su pali (Mars u padu), a padova je bilo puno. Ovo je period vraćanja kući, porodici, kućnom ognjištu i staroj majci. Mnogi će poželeti da se vrate u detinjstvo, da ožive stare uspomene i ponovo prožive bezbrižni deo detinjstva. Ali od bezbrižnosti niša neće ostati, jer mogu samo da se vrate ona sećanja od kojih ste želeli pobeći (Mars u Raku). Mnoge ćete stvari započeti, ali od mnogih i odustati. Mars vas nagoni na akciju, on je pokretač, energija i vaša snaga, a u kojoj meri ćete biti uspešni i na koji način obavljati određene poslove, zavisi od prirode Marsa. Sada vam se može desiti da započnete više stvari odjednom, jer samo je jedan osećaj važan da budete motivisani da krenete u akciju. Ovim Marsom sad emocije i osećanja vladaju (Rak). Međutim, kako su te energije promenljive i nestabilne, takav će i on sad biti. U jednom trenutku će biti patriota, hrabri i snažni ratnik, a već u drugom, kad dođe trenutak da pokaže svoju snagu i odvažnost, zaplakaće poput malog deteta i sve planove što ste sa njim imali, propašće. Ovaj je Mars vrlo veran svojoj porodici, a njegovu snagu predstavlja njegova majka ili žena.

Vrlo je važno da budete svesni perioda koji je pred vama i maksimalno izbegnete rizike, a iz svega izvučete najbolje. Ukoliko započinjete bilo šta u ovom periodu, morate biti svesni da sve morate završiti do kraja. Dvojni znak Raka želeće da sve odjednom uradi, ali nestabilna priroda vode, lako će odustati. Zato je važno da budete svesni svojih želja i mogućnosti. Istrajnost, lojalnost i postojanost su osobine koje će se u ovom periodu tražiti i koje, ukoliko budete savladali, na kraju Saturn vrlo nagraditi. Saturn je u znaku Raka u izgonu, pa ovom znaku uvek nedostaju ove osobine, ali kako sada Saturn daje podršku iz Škorpiona, vreme je da se neki kodovi ili ustaljene norme i pravila promene. Budite istrajni i verni svojim htenjima i željama. Prevazlaženje svojih snaga i savladavanje svojih slabosti, jedini su put ka uspehu i Sreći. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD