Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08. do 15. juna 2015.

U ovoj nas sedmici očekuje mnoštvo sekstila, a Uran i Sunce će biti posebno aktivirani (Sunce sekstil Jupiter, Mars konjunkcija Uran i Uran sekstil Sunce). Ova je nedelja odlična za druženja, izaske, nove kontakte i ideje. Mnogi od vas mogu doći do velikih uspeha kao i do određenih nagrada ili pohvalnica (Sunce sekstil Jupiter, sekstil Uran). A ukoliko se odlučite za odmor i putovanja (Sunce sekstil Jupiter) očekuju vas prijatni susreti i mnoštvo interesantnih priča, ali i zaljubljenih pogleda i tajnih ljubavnih poruka (Merkur sekstil Venera).

Sedmica započinje sekstilom između Sunca i Jupitera što već na početku obećava jednu vrlo uspešnu i dobru nedelju. Mesec je u znaku Riba, pa će kod mnogih probuditi interesantne snove ili kreativne ideje koje lako mogu da se materijalizuju i donesu priznanja i nagrade (Suncce sekstil Jupiter). Ovo je takođe dan kada je duhovna strana vrlo naglašena, jer Mesec iz Riba sa sobom nosi tišinu i budi one najsuptilnije delove vas. Kod nekih je to talenat koji imaju, a kod nekih potreba da se dodirnu duhovne, moralne ili filosovske veštine koji će obogatiti njihov svesni nivo. Biće naravno i onih koji će jednostavno želeti da otputuju nekud, pa će vas planovi o putovanjima prilično uveseliti.

Sledećeg dana Mars će biti u divnom sekstilu sa Uranom, aspekt koji će sredinom sedmice biti od izuzetnog značaja, jer će pokrenuti pravu Uranovsku energiju. Ovo je energija promena i iznenađenja. Mnogi će sami sebe iznenediti svojim postupcima, reakcijama na određene situacije. Mars neće prećutati tamo gde može reći (Mars u Blizancima), a Uran će vas osmeliti (Uran u Ovnu) da bez razmišljanja i predrasuda svojim stavovima menjate svet i ljude oko sebe.

Idealni dani za sve programere, inženjere, naučnike, fizičare, ali i sve one koji se bave franšinznim poslovima. Uran će mnoge pokrenuti na sport (Mars sekstil Uran), često ekstremni, pa se tih dana može probuditi želja za planinarenjem, padobranstvom ili brzom vožnjom motociklom. Iako je aspekt između ovih planeta protočan, dobro bi bilo voditi računa u saobraćaju i ne preterivati ni kakvoj vrsti fizičke aktivnosti. Uran teži da se bude slobodan i originalan u svemu, pa ćete imati želju za konstantnim prevazilaženje granica (Uran). Međutim, kako je Merkur i dalje retrogradan i to u Blizancima, ovo je greška u nečemu gde je najmanje očekujete. Merkur su odluke, a takođe i ekstremiteti – ruke, pa su ovde odluke pogrešne, a ruke pomalo nespretne. Držite se starih proverenih stvari, a sa Uranom nikada nećete biti sami i nikada vam neće biti dosadno.

A u drugoj polovini sedmice, ukoliko vam je profesija vezana za komunikacije kao i za mnoštvo ljudi, budite sigurni da ćete biti na „svom terenu“. Merkur pravi sekstil sa Venerom i započinje višečasovne priče sa njom. Toga dana znajte da će vam se javiti neka prijateljica ili prijatelj, tek da vas upitaju za neki savet ili informaciju, a taj razgovor može trajati u nedogled uprkos vezi koja će se stalno prekidati (retrogradni Merkur). U svakom slučaju tih dana imaćete potrebu za druženjem i potpuno rasterećujućim temama, koje će biti kao priprema za Urana i novo buđenje svesti (Sunce sekstil Uran). Sada je vreme za duhovnu literaturu, za neki humani gest, za poklon i prijatno iznenađenje onima koji to od vas najmanje očekuju. Vreme je za podizanje svesti na viši nivo, na prevazilaženje svih ograničenja koja vas sputavaju i blokiraju.  Pustite neka vas vode vaše želje i ne mislite o tome da li su ispravne i da li to tako treba? Budite iskreni, prvo prema sebi, a zatim i prema drugim ljudima. Pročistite svoju energiju, jer čišćenjem sebe pročišćavate sve što vas okružuje i dolazi vam. Zato neka vas uvek okružuju osmesi i sretna lica i neka je Sreća ta koja će biti prva na svakom vašem koraku, na putu koji se život zove.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD