Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 08. do 15. juna 2015.

U ovoj nas sedmici očekuje mnoštvo sekstila, a Uran i Sunce će biti posebno aktivirani (Sunce sekstil Jupiter, Mars konjunkcija Uran i Uran sekstil Sunce). Ova je nedelja odlična za druženja, izaske, nove kontakte i ideje. Mnogi od vas mogu doći do velikih uspeha kao i do određenih nagrada ili pohvalnica (Sunce sekstil Jupiter, sekstil Uran). A ukoliko se odlučite za odmor i putovanja (Sunce sekstil Jupiter) očekuju vas prijatni susreti i mnoštvo interesantnih priča, ali i zaljubljenih pogleda i tajnih ljubavnih poruka (Merkur sekstil Venera).

Sedmica započinje sekstilom između Sunca i Jupitera što već na početku obećava jednu vrlo uspešnu i dobru nedelju. Mesec je u znaku Riba, pa će kod mnogih probuditi interesantne snove ili kreativne ideje koje lako mogu da se materijalizuju i donesu priznanja i nagrade (Suncce sekstil Jupiter). Ovo je takođe dan kada je duhovna strana vrlo naglašena, jer Mesec iz Riba sa sobom nosi tišinu i budi one najsuptilnije delove vas. Kod nekih je to talenat koji imaju, a kod nekih potreba da se dodirnu duhovne, moralne ili filosovske veštine koji će obogatiti njihov svesni nivo. Biće naravno i onih koji će jednostavno želeti da otputuju nekud, pa će vas planovi o putovanjima prilično uveseliti.

Sledećeg dana Mars će biti u divnom sekstilu sa Uranom, aspekt koji će sredinom sedmice biti od izuzetnog značaja, jer će pokrenuti pravu Uranovsku energiju. Ovo je energija promena i iznenađenja. Mnogi će sami sebe iznenediti svojim postupcima, reakcijama na određene situacije. Mars neće prećutati tamo gde može reći (Mars u Blizancima), a Uran će vas osmeliti (Uran u Ovnu) da bez razmišljanja i predrasuda svojim stavovima menjate svet i ljude oko sebe.

Idealni dani za sve programere, inženjere, naučnike, fizičare, ali i sve one koji se bave franšinznim poslovima. Uran će mnoge pokrenuti na sport (Mars sekstil Uran), često ekstremni, pa se tih dana može probuditi želja za planinarenjem, padobranstvom ili brzom vožnjom motociklom. Iako je aspekt između ovih planeta protočan, dobro bi bilo voditi računa u saobraćaju i ne preterivati ni kakvoj vrsti fizičke aktivnosti. Uran teži da se bude slobodan i originalan u svemu, pa ćete imati želju za konstantnim prevazilaženje granica (Uran). Međutim, kako je Merkur i dalje retrogradan i to u Blizancima, ovo je greška u nečemu gde je najmanje očekujete. Merkur su odluke, a takođe i ekstremiteti – ruke, pa su ovde odluke pogrešne, a ruke pomalo nespretne. Držite se starih proverenih stvari, a sa Uranom nikada nećete biti sami i nikada vam neće biti dosadno.

A u drugoj polovini sedmice, ukoliko vam je profesija vezana za komunikacije kao i za mnoštvo ljudi, budite sigurni da ćete biti na „svom terenu“. Merkur pravi sekstil sa Venerom i započinje višečasovne priče sa njom. Toga dana znajte da će vam se javiti neka prijateljica ili prijatelj, tek da vas upitaju za neki savet ili informaciju, a taj razgovor može trajati u nedogled uprkos vezi koja će se stalno prekidati (retrogradni Merkur). U svakom slučaju tih dana imaćete potrebu za druženjem i potpuno rasterećujućim temama, koje će biti kao priprema za Urana i novo buđenje svesti (Sunce sekstil Uran). Sada je vreme za duhovnu literaturu, za neki humani gest, za poklon i prijatno iznenađenje onima koji to od vas najmanje očekuju. Vreme je za podizanje svesti na viši nivo, na prevazilaženje svih ograničenja koja vas sputavaju i blokiraju.  Pustite neka vas vode vaše želje i ne mislite o tome da li su ispravne i da li to tako treba? Budite iskreni, prvo prema sebi, a zatim i prema drugim ljudima. Pročistite svoju energiju, jer čišćenjem sebe pročišćavate sve što vas okružuje i dolazi vam. Zato neka vas uvek okružuju osmesi i sretna lica i neka je Sreća ta koja će biti prva na svakom vašem koraku, na putu koji se život zove.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD