Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08. do 15. juna 2015.

U ovoj nas sedmici očekuje mnoštvo sekstila, a Uran i Sunce će biti posebno aktivirani (Sunce sekstil Jupiter, Mars konjunkcija Uran i Uran sekstil Sunce). Ova je nedelja odlična za druženja, izaske, nove kontakte i ideje. Mnogi od vas mogu doći do velikih uspeha kao i do određenih nagrada ili pohvalnica (Sunce sekstil Jupiter, sekstil Uran). A ukoliko se odlučite za odmor i putovanja (Sunce sekstil Jupiter) očekuju vas prijatni susreti i mnoštvo interesantnih priča, ali i zaljubljenih pogleda i tajnih ljubavnih poruka (Merkur sekstil Venera).

Sedmica započinje sekstilom između Sunca i Jupitera što već na početku obećava jednu vrlo uspešnu i dobru nedelju. Mesec je u znaku Riba, pa će kod mnogih probuditi interesantne snove ili kreativne ideje koje lako mogu da se materijalizuju i donesu priznanja i nagrade (Suncce sekstil Jupiter). Ovo je takođe dan kada je duhovna strana vrlo naglašena, jer Mesec iz Riba sa sobom nosi tišinu i budi one najsuptilnije delove vas. Kod nekih je to talenat koji imaju, a kod nekih potreba da se dodirnu duhovne, moralne ili filosovske veštine koji će obogatiti njihov svesni nivo. Biće naravno i onih koji će jednostavno želeti da otputuju nekud, pa će vas planovi o putovanjima prilično uveseliti.

Sledećeg dana Mars će biti u divnom sekstilu sa Uranom, aspekt koji će sredinom sedmice biti od izuzetnog značaja, jer će pokrenuti pravu Uranovsku energiju. Ovo je energija promena i iznenađenja. Mnogi će sami sebe iznenediti svojim postupcima, reakcijama na određene situacije. Mars neće prećutati tamo gde može reći (Mars u Blizancima), a Uran će vas osmeliti (Uran u Ovnu) da bez razmišljanja i predrasuda svojim stavovima menjate svet i ljude oko sebe.

Idealni dani za sve programere, inženjere, naučnike, fizičare, ali i sve one koji se bave franšinznim poslovima. Uran će mnoge pokrenuti na sport (Mars sekstil Uran), često ekstremni, pa se tih dana može probuditi želja za planinarenjem, padobranstvom ili brzom vožnjom motociklom. Iako je aspekt između ovih planeta protočan, dobro bi bilo voditi računa u saobraćaju i ne preterivati ni kakvoj vrsti fizičke aktivnosti. Uran teži da se bude slobodan i originalan u svemu, pa ćete imati želju za konstantnim prevazilaženje granica (Uran). Međutim, kako je Merkur i dalje retrogradan i to u Blizancima, ovo je greška u nečemu gde je najmanje očekujete. Merkur su odluke, a takođe i ekstremiteti – ruke, pa su ovde odluke pogrešne, a ruke pomalo nespretne. Držite se starih proverenih stvari, a sa Uranom nikada nećete biti sami i nikada vam neće biti dosadno.

A u drugoj polovini sedmice, ukoliko vam je profesija vezana za komunikacije kao i za mnoštvo ljudi, budite sigurni da ćete biti na „svom terenu“. Merkur pravi sekstil sa Venerom i započinje višečasovne priče sa njom. Toga dana znajte da će vam se javiti neka prijateljica ili prijatelj, tek da vas upitaju za neki savet ili informaciju, a taj razgovor može trajati u nedogled uprkos vezi koja će se stalno prekidati (retrogradni Merkur). U svakom slučaju tih dana imaćete potrebu za druženjem i potpuno rasterećujućim temama, koje će biti kao priprema za Urana i novo buđenje svesti (Sunce sekstil Uran). Sada je vreme za duhovnu literaturu, za neki humani gest, za poklon i prijatno iznenađenje onima koji to od vas najmanje očekuju. Vreme je za podizanje svesti na viši nivo, na prevazilaženje svih ograničenja koja vas sputavaju i blokiraju.  Pustite neka vas vode vaše želje i ne mislite o tome da li su ispravne i da li to tako treba? Budite iskreni, prvo prema sebi, a zatim i prema drugim ljudima. Pročistite svoju energiju, jer čišćenjem sebe pročišćavate sve što vas okružuje i dolazi vam. Zato neka vas uvek okružuju osmesi i sretna lica i neka je Sreća ta koja će biti prva na svakom vašem koraku, na putu koji se život zove.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD