Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08. do 15. juna 2015.

U ovoj nas sedmici očekuje mnoštvo sekstila, a Uran i Sunce će biti posebno aktivirani (Sunce sekstil Jupiter, Mars konjunkcija Uran i Uran sekstil Sunce). Ova je nedelja odlična za druženja, izaske, nove kontakte i ideje. Mnogi od vas mogu doći do velikih uspeha kao i do određenih nagrada ili pohvalnica (Sunce sekstil Jupiter, sekstil Uran). A ukoliko se odlučite za odmor i putovanja (Sunce sekstil Jupiter) očekuju vas prijatni susreti i mnoštvo interesantnih priča, ali i zaljubljenih pogleda i tajnih ljubavnih poruka (Merkur sekstil Venera).

Sedmica započinje sekstilom između Sunca i Jupitera što već na početku obećava jednu vrlo uspešnu i dobru nedelju. Mesec je u znaku Riba, pa će kod mnogih probuditi interesantne snove ili kreativne ideje koje lako mogu da se materijalizuju i donesu priznanja i nagrade (Suncce sekstil Jupiter). Ovo je takođe dan kada je duhovna strana vrlo naglašena, jer Mesec iz Riba sa sobom nosi tišinu i budi one najsuptilnije delove vas. Kod nekih je to talenat koji imaju, a kod nekih potreba da se dodirnu duhovne, moralne ili filosovske veštine koji će obogatiti njihov svesni nivo. Biće naravno i onih koji će jednostavno želeti da otputuju nekud, pa će vas planovi o putovanjima prilično uveseliti.

Sledećeg dana Mars će biti u divnom sekstilu sa Uranom, aspekt koji će sredinom sedmice biti od izuzetnog značaja, jer će pokrenuti pravu Uranovsku energiju. Ovo je energija promena i iznenađenja. Mnogi će sami sebe iznenediti svojim postupcima, reakcijama na određene situacije. Mars neće prećutati tamo gde može reći (Mars u Blizancima), a Uran će vas osmeliti (Uran u Ovnu) da bez razmišljanja i predrasuda svojim stavovima menjate svet i ljude oko sebe.

Idealni dani za sve programere, inženjere, naučnike, fizičare, ali i sve one koji se bave franšinznim poslovima. Uran će mnoge pokrenuti na sport (Mars sekstil Uran), često ekstremni, pa se tih dana može probuditi želja za planinarenjem, padobranstvom ili brzom vožnjom motociklom. Iako je aspekt između ovih planeta protočan, dobro bi bilo voditi računa u saobraćaju i ne preterivati ni kakvoj vrsti fizičke aktivnosti. Uran teži da se bude slobodan i originalan u svemu, pa ćete imati želju za konstantnim prevazilaženje granica (Uran). Međutim, kako je Merkur i dalje retrogradan i to u Blizancima, ovo je greška u nečemu gde je najmanje očekujete. Merkur su odluke, a takođe i ekstremiteti – ruke, pa su ovde odluke pogrešne, a ruke pomalo nespretne. Držite se starih proverenih stvari, a sa Uranom nikada nećete biti sami i nikada vam neće biti dosadno.

A u drugoj polovini sedmice, ukoliko vam je profesija vezana za komunikacije kao i za mnoštvo ljudi, budite sigurni da ćete biti na „svom terenu“. Merkur pravi sekstil sa Venerom i započinje višečasovne priče sa njom. Toga dana znajte da će vam se javiti neka prijateljica ili prijatelj, tek da vas upitaju za neki savet ili informaciju, a taj razgovor može trajati u nedogled uprkos vezi koja će se stalno prekidati (retrogradni Merkur). U svakom slučaju tih dana imaćete potrebu za druženjem i potpuno rasterećujućim temama, koje će biti kao priprema za Urana i novo buđenje svesti (Sunce sekstil Uran). Sada je vreme za duhovnu literaturu, za neki humani gest, za poklon i prijatno iznenađenje onima koji to od vas najmanje očekuju. Vreme je za podizanje svesti na viši nivo, na prevazilaženje svih ograničenja koja vas sputavaju i blokiraju.  Pustite neka vas vode vaše želje i ne mislite o tome da li su ispravne i da li to tako treba? Budite iskreni, prvo prema sebi, a zatim i prema drugim ljudima. Pročistite svoju energiju, jer čišćenjem sebe pročišćavate sve što vas okružuje i dolazi vam. Zato neka vas uvek okružuju osmesi i sretna lica i neka je Sreća ta koja će biti prva na svakom vašem koraku, na putu koji se život zove.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD