Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 25. Maja do 01. Juna 2015.

Pred nama je sedmica puna planetarnih aspekata. Neće biti dana bez nekog egzaktnog aspekta. Biće jednako aktivirani kako Venera i Merkur, tako Mars i Sunce. Sedmica će započeti kvadratom Venere i Urana, ali će biti dominantni kvadrati sa Neptunom (Mars, Merkur i Sunce u kvadratu sa Neptunom).  Aspekti sa Neptunom daju kreativnost i pojačanu senzibilnost, ali s obzirom da su svi aspekti izazovni ovo su ideje bez realizacije, zamisli bez konkretng plana, kreativost bez umetničkog dela. 

Vreme retrogradnog Merkura pokrenulo je neke priče u sasvim nekom novom smeru. Venera vam može doneti određene probleme ili stres u ljubavi ili sa novcem (Venera kvadrat Uran). Uran donosi neke iznenadne preokrete i obrte, pa će mnoge ljubavi doživeti kraj ili će doći do iznenadnog razlaza. Dosta će Merkur tome doprineti svojom nepromišljenošću i brzopletošću. Neke će možda preoštre reči (Merkur konjunkcija Mars) biti izgovorene i time otvoriti „Pandorinu kutiju“. Neki će ovog retrogradnog Merkura iskoristiti i osmeliti se da kažu sve ono što su ranije trebali, a nisu bili spremni ili nisu imali hrabrosti za to. Međutim, biće i onih koji će biti žrtve preglasnog Merkura i reči kao da će same izlaziti, a vi nećete imati kontrole nad njima. Sve to može biti prilično bučno i stresno, bez obzira da li ste vi aktivni ili pasivni sagovornik. 

Kada Venera bude pravila egzaktan kvadrat sa Uranom, Mesec će tranzitirati znakom Device, pa je ovo slika psihe koja je opterećena raznim sitnicama i analiziranjima. Devica je znak u kojem Venera ima dostojanstvo pada, pa se svaka misao i analiza tretira kao sigurni put ka gubitku ili problemu u ljubavi. 

Kada je posao u pitanju, a biće dosta aktivirana poslovna dešavanja tih dana (Mesec u Devici), bićete poslovni, spretni, jedan deo vas će briljirati (Mars konjunkcija Merkur), ali sa finansijama morate oprezno, jer je moguć stres zbog istih. Velike kupovine i investiranja zaboravite (Venera kvadrat Uran), jer je nebo isuviše napeto za dobar ishod. 

Tih dana, početkom sedmice, očekuju vas neki vrlo neobični susreti, ali morate voditi računa da vas magija Neptuna ne zavede (Mars kvadrat Neptun). Dobro je da tih dana čitate neke spiritualne knjige (Merkur kvadrat Neptun) ili u slobodno vreme izaberete neke filmove o raznim svetskim misterijama i čudima. Bilo bi vam zabavno, a i aspekt bi ispunio svoju simboliku (Merkur kvadrat Neptun). Čuvajte se novih poznanstava i raznih obećanja, jer od svih njihovih priča malo koja će se ostvariti ili malo koja je zaista istinita. 

Aspekti sa Marsom deluju dan pre i dan posle egzaktnog, zato tih dana budite oprezni u vožnji, ali i u komunikaciji. Kako je Neptun transcedentna planeta ovaj aspekt uticaće i na mundanom nivou, pa su moguće pojačane saobraćajne nesreće, zbog lošeg kišovitog vremena ili usled korišćenja nekih opijata ili jakih medikamenata. Takođe, Neptun govori i o raznim virusima, trovanjima i generalno oslabljenom imunitetu (Sunce kvadrat Neptun), pa ukoliiko je moguće u ovoj nedelji svaki mogući trenutak iskoristite za odmor i spavanje (Neptun). 

Tranzitni aspekti deluju jako i bez izuzetaka, ali ono što je dobro kod tranzita jeste, da ukoliko niste posebno prozvani nekim aspektom, određene neprijatnosti i neugodne stvari možete izbeći. Važno je samo da previše ne uključujute logiku i ne pokušavate da sebi date neke odgovore „logičnim“ objašnjenjem. Svaki logičan odgovor zapravo će biti samo zavaravanje istine i pravog puta koji trebate ići, zato sve dok je Merkur retrogradan, na logiku zaboravite oslonite se samo na snove i intuiciju. Sunce vam na kraju sedmice otvara vrata ka svetlosti (Sunce konjunkcija Merkur) i nudi šansu da krenete njegovim putem. Da li će to biti u vidu jedne vrlo uticajne osobe, da li će to biti vaš otac, nadređeni  ili vaš partner (Sunce) to je relativna i lična stvar? Prepoznajte tu osobu, taj znak ili događaj koji Svetlo (Sunce) predstavlja i pratite ga. Svaki put svetlom obasjan je jedini pravi put koji vodi ka uspehu i sreći. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD