Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 18. do 25 maja 2015.

Sedmica zapoočinje konjunkcijom Meseca i Sunca na 26° Bika na fiksnoj zvezdi „Algol“. U trenutku kada se dešava Lunacija, na nebu će Mars imati opoziciju, a Merkur će se toga dana zaustaviti i polako početi sa pripremama za svoj retrogradni hod. Lunacija vam donosi nešto izuzetno važno i bitno. Kao presek u vremenu, mogućnost da se oslobodite određenih strahova. Opozicija Marsa i Saturna u tom periodu, to potvrđuje. Ovde se dva jednako jaka protovnika (saturn i Mars) nalaze na istoj stazi, na istom putu, ali to su putevi koji vode u suprotnim smerovima. Iako je egzaktnost ovih aspekata prošla ovaj aspekt još uvek snažno deluje. Toga dana orbis će biti 2°, pa se nemojte iznenaditi ukoliko se jave neke brige i strahovi (Saturn) oko novca ili materijalnog, a kako je opozicija između Saturna i Marsa ovo svakako govori i o nekim strahovima ili nemirima u odnosima. Glavna tema tih dana mogu biti stari dugovi, krediti i nerešeni računi. Neka sasvim bezazlena i nevažna stvar odjednom će postati glavna tema dana. Ukoliko ste nekom posudili neke svoje lične stvari ili novac, sada ćete jako želeti da vam se vrate, ali razočaranje će nastati kada shvatite da od svega toga moraćete samo da se oprostite. Iako svesni da je materija prolazna, često se vezujemo emotivno za određene stvari ili predmete. Međutim, ono što ne možemo da promenimo, moramo prihvatiti. Ovo je vreme oslobađanja svih blokada i strahova. Zato duboko se zamislite i otkrijte koje su to vaše slabosti koje vas blokiraju, strahovi koji vas sputavaju, prihvatite ih i oslobodite ih. Pokušajte za početak opraštati se od malih materijalniih stvari, oslobodite se osećaja grča i teskobe. Ovo su odlični dani za prevazilaženje strahova, blokada i osećaja vezanosti koji vas sputavaju.

Nakon konjunkcije Meseca i Sunca, Mesec će polako ostaviti Sunce iza sebe i ući u znak Blizanaca, istog dana kada i Merkur konačno kreće retrogradno. Tih dana, njegov hod će biti jako usporen, iako će krenuti retrogradno, taj hod će tek nakon nekoliko dana malo da se ubrza. Dogovori i termini se mogu odgoditi, problemi sa telefonima i generalno komunkacijom. U periodu retrogradnog Merkura, uvek se jave problemi sa papirima, komunikacijom i kretanjem, ali kako je ovog puta u Blizancima to će samo pojačati poteškoće sa istim. Morate biit obazrivi, jer ćete želeti kao i svaki Blizanac, nekoliko stvari istovremeno započeti, sve biste želeli odjednom, strpljenja će nedostajati, a vi na kraju odustati, jer će vam pažnju privući neka sasvim, nova stvar.

Sredinom sedmice Sunce je na poslednjem stepenu Bika, što je vrlo riskantan stepen, pa ukoliko je moguće izbegavajte putovanja, odluke i potpisivanja. Bavite se rutinskim stvarima. Sunce takođe je i simbolika vitalnosti i zdralja, pa možete osetiti slabost u grlu (Sunce na29°Bika) i pad imuniteta. 

Ulaskom Sunca u znak Blizanaca, očekuje vas jedan veliki ispit. Sunce će imati opoziciju sa Saturnom dok će Venera praviti opoziciju sa Plutonom, a kako je iza svega retrogradni Merkur, ovo mogu biti izazovni dani. Problemi u ljubavi, ljubomorne scene, gubitak novca ili nasledstva (Venra u Raku opozicija Pluton). Opozicija je prolazni aspekt i opisuje konflikt, sukob, ali prolaznog je karaktera i vremenom se svi inesporazumi mogu rešiti. A nesporazuma će biti i možete steći utisak kao da pričate nekim potpuno nepoznatim jezikom.

 Iako će ambicija biti jaka i želećete po svaku cenu uspeh i postizanje cilja (Sunce opozicija Saturn), nemojte se upušttati ni u kakvu akciju. Savladajte ego i šta god vam se dešavalo, ma koliko osetili da vas boli i da ste povređeni, niste. Samo vas ego zavarava i nemojte uporno tražiti da „vaša reč bude zadnja“, ne dokazujte da ste vi najpametniji niti da ste vi u bilo čemu u pravu. Prihvatite sve što vam dolazi, pa i ako trebate saviti glavu i progutati svoj ponos (ego) učinite to. Od prihvatanja svega nadolazećeg nema veće pobede.

Malo će vas poljuljati aspekti i trebaće vam ova sedmica da se prilagodite novonastalim okolnostima. Sunce je u laganom znaku Blizanaca i biće čitavog meseca u njemu, a sa njim će se u vama probuditi onaj radoznali duh deteta koji bi sve da vidi, čuje i sazna. Budite i vi sa njim dete. Vratite se starim knjigama, pročitajte onaj roman koji već dugo gledate kako leži na polici sa polovinom pročitanog sadržaja. Završite sve započete stvari i ma koliko vam se činilo da u tom trenutku to i nije tako bitno, itekako je sada važno da završite i ne započinjete ništa novo, a da sa starim poslovima i obavezema niste završili.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD